Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:05 - 06/01/2014

Από την στιγμή που μίλησα για πάγο είναι ασταμάτητα τα περιστατικά ….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το τελευταίο μόλις εδώ

US climber dies on Mexican volcano after long fall on ice

…σαν να έχει γίνει λούπα στην ίδια πληροφορία…. γιατί όμως;

Τι καθυστερούν; Ποιος είναι ο μοχλός που θα ξεκινήσει την εξέλιξη ; ..Κάτι τους λείπει…αν το βρω πρώτος θα εμποδιστεί ..! Αποφάσισα να σου μιλάω ζωντανά να μοιράζομαι τις σκέψεις μου ταυτόχρονα με την έρευνα ,μην με ρωτήσεις γιατί ,όσοι έχουν καλό νου θα καταλάβουν….,όλα ενώνονται όλα είναι ροές , όλα μπορούν να υπάρχουν ταυτόχρονα και χωριστά μέσα σε οποιοδήποτε χρόνο , …ένας αγώνας δρόμου … χμμμ….ένας οδηγός αγώνων σε καταστολή….ποιος θα προλάβει να φτάσει πρώτος στο πεδίο της συνείδησης …αν συνεχίσω να είμαι μπροστά θα το εμποδίζω για πάντα?

..Που είναι η παγίδα ,υπάρχει σίγουρα παγίδα …κάτι που δεν το περιμένει κανείς …. ένα απρόσμενο γεγονός ….μαύρες χήνες στο πεδίο… Θα κατεβάσει επαναλαμβανόμενα νούμερα …απρόσμενα ..αφύσικα ….μαύρες χήνες στο πεδίο…. επαναληψιμοτητα …. λούπα μέσα στο χρόνο …προσπαθούν να διορθώσουν κάτι…ο gatii το αναλύει στο video του … ήθελαν να γυρίσουν στις 21-12-2013 …τα κατάφεραν?

… Για αυτό έχουμε χρονικές λουπες?…για αυτο η επαναληψιμοτητα?… εξαφανιζουν κομμάτι της πραγματικότητας του χρόνου μας?…. Πόσο ακόμα ….πόσο μπροστά να βάλω χρονική άγκυρα ?…Πρέπει να βρω πρώτος την κόκκινη γυναίκα …. να της μιλήσω να μην είναι εκεί! ….αν την αποτρέψω από εκεί….τότε και αυτοι δεν θα μπορούν να γυρίσουν……που είναι ακριβως η αρχή μου?

Στο ποτάμι ,πρέπει να φτάσω πρώτος στο ποτάμι…. ακόμα και η λάσπη με κάνει να βουλιάζω ….μακριά από το ποτάμι… μακριά από την λάσπη ….

Stranger… σημερα δινεται μια μεγαλη μαχη ….καποιες φορες νικας αλλες φορες μαθαινεις …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (40)

  1. Ανώνυμος 01/06/2014 @ 9:21 ΜΜ

    Θελουμε ενα αρθρο για το αποτελεσμα και τις συνεπειες αυτης της μαχης

  2. http://www.chron.com/neighborhood/kingwood/crime-courts/article/Red-hooded-woman-robs-Kingwood-bank-5117847.php

    γυναίκα με κόκκινη κουκούλα λήστεψε τράπεζα……………..ΕΧΕΙΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  3. Ανώνυμος 01/06/2014 @ 9:31 ΜΜ

    Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ !!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!

    ]ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

  4. Ανώνυμος 01/06/2014 @ 9:53 ΜΜ

    οσο προσπαθω να δω το μελλον τοσο περισοτερο χανομαι μεσα στον χρονο…τα δευτερολεπτα γινονται λεπτα και τα λεπτα ατελειωτες ωρες………….οπως πανω ετσι και κατω

    orakel

  5. Ανώνυμος 01/06/2014 @ 9:55 ΜΜ

    27 αυγουστου στρειντζερ ελεγες παγος η φωτια …..μηπως μετα τον παγο στην αμερικη ερχεται η φωτια;;;;;;;;;;εεεεε

  6. Ανώνυμος 01/06/2014 @ 9:58 ΜΜ

    Πριν καιρό είχες κάνει και κάτι εκπομπές, σκέψου το ενδεχόμενο να τις επαναλαβεις…

    Μ.

  7. Ανώνυμος 01/06/2014 @ 10:05 ΜΜ

    Ρε stranger μιλά μια φορά έξω από τα δόντια άσε τα αινίγματα …!

  8. Ανώνυμος 01/06/2014 @ 10:49 ΜΜ

    Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά είναι τυχαία κ όχι ότι όλα είναι σχεδιασμένα … !!

  9. ΕΣΤΙΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ… ΤΩΡΑ ΠΑΨΕ.. ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΑΣΤΟ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ.

    ΙΩ

  10. Ανώνυμος 01/06/2014 @ 11:07 ΜΜ

    gamimena narkwtika…

  11. Ανώνυμος 01/06/2014 @ 11:13 ΜΜ

    Υπαρχει περιπτωση δυο υπολογιστες συνδεδεμενοι στο internet να εχουν 5λεπτα διαφορα στον χρονο????δηλαδηο εναςδειχνει 1.00 και ο αλλος 1.05???

    9

  12. Ανώνυμος 01/06/2014 @ 11:53 ΜΜ

    RESPERDAL 250MG TWICE A DAY

  13. STRANGER I KOKINI GINEKA INE I KINA !!!

    OPOS SOU IPA PALIA EDO KAI 2 MINES POU TA LEGAME

    KAI MALON AUTO POU LES TORA AUTO SOU ELEGA PRIN 2 MINES

    REEEEEEEEEE

    500 EKATOMIRIA FORES STO EXO PI…..

    TA GEGONOTA POU PERIMENETE EXOUN GINI , AUTI MAS EXOUN KANI RESTART .

    STIN OUSIA GINAN GEGONOTA XORIS EMIS NA TA DOUME

    THA MOU PIS GIATI NA MIN TA DOUME KAI EPANAKINOUN TO XRONO…..

    POLI APLA TO PEXNIDI TOUS INE ALO..

    THELOUN NA FEROUN I NA DIXOUN KATI ALO XORIS OMOS NA DOUME , POU FISIKA DEN IDAME KATI POLI POLI SIMANTIKO GIA AUTOUS.

    KAI AN PISTEUOUN AUTI , OTI EMIS AN VLEPAME KATI TETIO THA TO APOTREPAME ESTO DIANOITIKA.

    KATHESE KAI PERIMENES OLI MERA NA EMFANISTI GEGONOS

    KAI SOU LEO TO , ISE SIGOUROS OTI EXI GINI GEGONOS 06/01 ???

    EEE ?

    TO IDES ?????

    THELOUN NA TO XEROUME I NA TO DOUME ????

    POLI APLA RESTART EPANEKINISI XOROXRONIKOU….

    EGO PISTEUO OTI GINAN POLA GEGONOTA OXI MONO TORA ALA PRIN MERES

    APLA MAS TA OMALOPIOUN SIGA SIGA KAI MAS TA PLASAROUN SE EMAS MIN KASPOUME KAI KANA SKLIRO DISKO…

    O NOON NOITOO

    OPOS PX. I MERKEL TORA TO MATHAME

    DILADI AURIO , SE 3 MERES TI THA VGOUN NA MAS POUN …..

    OTI EGINE KRAX STIN AMERIKI KAI AKOMA DEN TO EXOUME PARI XABARI.. ?

    ANTEEEE

    XIPNAMEEEEE

    THIMITHITE " RESTART "

  14. Ανώνυμος 01/07/2014 @ 12:13 ΠΜ

    SNAKE RIVER CANYON COUNTY IDAHO
    Γ.Δ.

  15. Ανώνυμος 01/07/2014 @ 12:37 ΠΜ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ?ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ,ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ,ΣΑΝ ΧΡΩΜΑ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟ ΔΙΝΟ?ΚΑΙ ΤΙ ΤΟ ΒΟ ΔΙΝΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΜΑ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΠΑΛΛΟΝ ΔΕΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ?
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.

  16. Ανώνυμος 01/07/2014 @ 5:02 ΠΜ

    τωρα,θα αναφερω κατι,το οποιο εχει σχεση με τα ονειρα καταστροφης που καποια στιγμη ειχες ζητησει,δεν ξερω αν κολλησει καπου,αλλα μου εκενε εντυπωση.Ημουνα,λεει Αμερικη,σε ενα αεροδρομιο,ειχα μπει σε λεωφορειο,και μας οδηγουσαν στην πιστα για επιβιβαση.ξαφνικα,με κυριευσε φοβος.κοιταξα εξω και ηταν ολα παγωμενα.Κατι σε νεκρη φυση.Ο ανεμος λυσσομανουσε,και επικρατησε ξαφνικα πανικος.Επρεπε να γυρισουμε πισω,ειχαμε εγκλωβιστει στο αεροδρομιο,ανθρωποι προσπαθουσαν να μας γλιτωσουν,το λεωφορειο γυρισε,και τρεχαμε ολοι στο εσωτερικο του αεροδρομειου,ηθελα να γυρισω σπιτι μου,δεν ηξερα πως.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι αυτος ο παγος που ανεφερες,ηταν πολυ εντονο το στοιχειο του παγου σε ολο το ονειρο.οπως επισης οτι αυτο το ονειρο το ειδα στις 2/01/2014,οντας σε δαικοπες,σε ενα μερος που δεν ειχα προσβαση ουτε σε τηλεοραση ουτε σε ιντερνετ,και γυρνωντας,πληροφορηθηκα οτι στην αμερικη αντιμετωπιζουν πολικες θερμοκρασιες.και εκει αναρωτηθηκα,λες να συμβει τιποτα εκει?δεν ξερω αν σχετιστει με κατι,αλλα το παραθετω.καλημερα σε ολους!
    αστερι

  17. Ανώνυμος 01/07/2014 @ 6:26 ΠΜ

    Η ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΓΗ

  18. Ανώνυμος 01/07/2014 @ 6:26 ΠΜ

    Και τη στιγμη που η Δωροθέα ειναι off το cnn χαρακτηρίζει αυτην http://money.cnn.com/2014/01/06/news/economy/janet-yellen-federal-reserve/index.html ωςτην πιο ισχυρή γυναικα στη γη. Η νεα προεδρος της Fed εκλεγμενη με 56-26 ψηφους (συνολο 82 8+2=10, 5626=19=100 ) η πρωτη της συνεδριαση ως προεδρος στις 18-19 Μαρτιου.
    Εγινε χτες και οι ψηφοφοροι ηταν μονο 82 καθως πολλα μελη του Κογκρεσου δεν μπορεσαν να πανε στην ψηφοφορία λογω….της κακοκαιριας

    Κρικος

  19. Ανώνυμος 01/07/2014 @ 9:26 ΠΜ

    7 Ιανουαρίου 2014 – 12:49 π.μ.

    "Τύχη, είναι το όνομα που δίνουν οι άνθρωποι σε ότι είναι ανίκανοι να κατανοήσουν πως συμβαίνει…."

    Ερμητική Φιλοσοφία

  20. Ανώνυμος 01/07/2014 @ 10:53 ΠΜ

    ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ!!!!!

  21. ΝΙΚΟΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΕΙΑΣΕΣ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗ ΙΣΑΞΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ [Η ΜΑΧΗ ΤΟΤΕ ΔΟΘΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΕΛΗΝΙΑ] μας θυμιζει κατι αραγε με την τοποθεσια που εθεαθει το αερογλυφικο]
    το πεδιο τους εχει μερικως διαλυθει –υπαρχει μια ισχυρη δοση ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ για εξυψωσει των γνωριζοντων και μια καθοδικη απο τους ερπετικους για το ανθρωπινο γενος [γι αυτο πολλα ατομα εχουν ιλίγγους η χανουν για μερικα διαστηματα την επαφη με το περιβάλλον ] Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥΣ [μερκελ και καλα λεκανη ομπαμα δεν ξερει που να παει επιτροπες που το καθυστερουν στο παγο σχεδων ολα και το κερασακι χανουν την φεντ υστερα απο 100 χρονια υπάγεται πλεον στο υπ οικ των ΗΠΑ .ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΧΑΛΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ [ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΡΑΓΕΙ] ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ [ και οι τζιτζι που θα το μετεφεραν καταστραφικε το οχημα τους ison το εδω παιδακι τους σαρον σε κώμα]

  22. Ανώνυμος 01/07/2014 @ 6:03 ΜΜ

    Επαναληψιμοτητα….

  23. Ανοιξαν οι ΠΥΛΕΣ του ΚΑΥΚΑΣΟΥ κ βγηκαν τα μιαρα εθνη,με καταστροφες κ σφαγες εκει γυρω,υστερα κατεβηκαν στην Συρια για να κανουν αποτροπαια εγκληματα,δες βιντεο,αλλα παραδοθηκε εξοπλισμος απο Ρωσους στον Ασαντ να τους εντοπιζουν,γι αυτο η ανατροπη γεγονοτων.Εγινε ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ στον πλανητη Γη,αλλα εγινε επανακινηση κ επεμβαση στο χωροχρονο κ αλλαξε το μελλον απο τους ''Ρυθμιστες'' ,το μελλον αλλαζει προς την θετικη πλευρα εκει εστιαστειτε ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ απο τους ΕΠΑΝΩ,Τα πραγματα παγκοσμιως πανε προς το Καλυτερο θα το δειτε ΠΡΟΣΕΧΩΣ ενα παραδειγμα-αλλαγη πρεσβη της Αμερικης στην Ελλαδα με θετικες βλεψεις…Εστιαστειτε στο ΦΩΣ κ οχι στην αρνητικοτητα που σας ποτιζουν οι Επικυριαρχοι.Εκει ειναι το ΜΥΣΤΙΚΟ.Οι παραπανω πληροφοριες απο φιλικο προσωπο,φιλου που ειναι μεσα στα πραγματα,γνωστης παραφυσικων εμπειριων κ του ιδιου.

  24. Ανώνυμος 01/07/2014 @ 7:07 ΜΜ

    ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ……………ΚΥΝΗΓΟΣ

  25. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ '' ΟΜΟΡΦΟΥΣ" ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ "ΣΠΑΣΟΥΝ " ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ, ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ '"αθωοι" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!! ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΩΝΙΩΔΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ "ΨΥΧΑΝΕΜΙΣΜΑΤΑ" ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ… . ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ΚΥΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΤΟ "ΓΕΓΟΝΟΣ" ΕΠΙ 1 ΕΤΟΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2012 ΕΩΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2013. ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΙΘΗΚΑΜΕ ΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ.!!! ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΟΣΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε Λ Λ Α Δ Α!!!!!!!!!! ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ , ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ, ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ " ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"!!!!!!! ΕΤΣΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΛΗΓΟΝΤΑ. ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ , ΣΙΓΟΥΡΕΣ , ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ!!!! ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ( ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΞΕΝΟΣ ).! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ. …. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ???????? Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ…. ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ……….. ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛ ΛΗΝΩΝ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΑ ΟΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ. Π.Χ ΜΙΑ ΜΑΣΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ…. ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ……………………………………………….. ΣΤΗΝ ΙΩ ΜΠΡΑΒΟ, ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ . ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ… ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕΣ ΩΣ " ΞΕΝΟ" ΑΣΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ "ΞΕΝΟΣ". ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ……. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΩΣΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ!!!! ΞΕΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΟΡΙΣΤΟ, ΜΗ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ Τ Ρ Ο Μ Ο….. ΣΩΣΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ…. ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ, ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ… ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ, ΠΙΣΤΗ,ΣΥΝΟΧΗ, ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ…. ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ 8.43 ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ! ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΧΝΑ… ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ… ΜΑΡΙΑ

  26. Καλημερα στα φιλαρακια.Ευχαριστω Μαρια για τα καλα σου λογια.Να σαι παντα φωτεινη.Θα ηθελα να συμπληρωσω για το γεγονος με την Πυρινικη Καταστροφη στην Γη ειχε γινει το 2008.

  27. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΜΑΡΙΑ
    ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ , ΣΥΝΕΧΙΣΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ.

    ΙΩ
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ (ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΒΛΕΠΩ).

    ΓΙΩΡΓΟ
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ….
    ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΡΙΑ
    ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ / ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ.
    1ο ΕΡΩΤΗΜΑ
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΗΞΕ ΝΑΙ ΄΄Η΄΄ ΟΧΙ ;
    2ο ΕΡΩΤΗΜΑ
    Η ΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ (ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ) ΤΩΡΑ ΄΄Ή΄΄ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ (ΠΕΔΙΟ ΜΑΚΡΕΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ) ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ) ΤΟΝ ΔΙΑ-ΧΩΡΙΣΜΟ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ (ΠΛΗΡΗ ΓΗΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ)
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ (ΠΟΡΕΙΑ) ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ,
    ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΩΣ ΕΧΕΙ (ΠΑΡΟΝ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΡΩΓΜΗ
    (ΣΦΑΛΜΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ) ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ (ΠΑΡΟΝ) ;
    3ο ΕΡΩΤΗΜΑ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΔΙΑ-ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΙΑ ΘΗΛΥ ΝΑΙ ΄΄Η΄΄ ΟΧΙ ;

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  28. Καλησπερα σε ολους.Ευχαριστω τον φιλο ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ,να σαι καλα να μας δινεις γνωση.Οταν ανεβουν Αθηνα θα τον ρωτησουν για αυτα που αναφερεις.Απο οτι μου ειπε η φιλη που την ξαναρωτησα χτες μου συμπληρωσε οτι ολοι οι πλανητες που εχουν δορυφορους ελενχονται,οτι η Σεληνη ελευθερωθηκε απο τις αρνητικες δυναμεις κ θα αποχωρησει εν καιρο,λογω οτι ειναι τεχνητος δορυφορος,εμεις εδω ειμαστε εθελοντες στην Γη απο διαφορα πλανητικα συστηματα κ διαστασεις,συμμετεχουμε σε πειραμα κ οτι αυτοι εχασαν τον ελενχο του πλανητη,οι Αρνητικοι γιατι απο το 1200μχ κ μετα τα ειχαν κανει ''μπαχαλο '' στην Γη.Επειδη μενουμε Κρητη οταν ξαναανεβει Αθηνα η φιλη κ ο αντρας της,θα ανεβω κ εγω να συναντησουμε τον γνωστο φιλο,ειναι γνωστο προσωπο γενικα που ασχολειται με τα παραφυσικα κ εχει γινει μαρτυς με σημαντικα ατομα κ σε αλλα συμβαντα,πχ.Πυλες,ανοιγμα τους κλπ.

  29. Και οχι δεν ειχε προεκταση καταστροφης σε ολο το ηλιακο συστημα η πυρινικη καταστροφη,μαλλον το προλαβαν οι Ρυθμιστες.Δειτε κ την ταινια με τον Ματ Ντειμον ''Οι Ρυθμιστες'' παραγωγη 2012,εχει στοιχεια μεσα που νομιζω ταιριαζουν.

  30. Δειτε για πιο λογο ειχαν μαζευτει ολοι στην κηδεια του Μαντελα…!!!

    Ερπετικό ALIEN GOD – KING ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ Annunaki ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ EARTHS ΠΙΟ αρχαίους χρόνους ως MARDUK .

    Επιστροφή του βασιλιά θεό Marduk – Στο 18, Ιουνίου 2013 το θέμα της Αφρικής Αξιολόγηση ( Κένυα , Αφρική) , μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία απαρίθμησε αναμένεται τέμνουν τις επισκέψεις του πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους , Μπιλ Κλίντον , ο Πρόεδρος Ομπάμα , καθώς και κορυφαία Βατικανό και αξιωματούχους του ΟΗΕ στη Σενεγάλη , την Αφρική . Αυτό από μόνο του δεν έχει λάβει οποιαδήποτε κατάλληλη εξήγηση, εκτός από τα ισχνά λόγο που ήταν εκεί για να τιμήσουν την " Alqeda " βομβιστική επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τανζανία .

    Λέγεται ότι ο λόγος για την ταυτόχρονη Αφρικής επισκέψεις των τριών Αμερικανών Προέδρων , ένα ρεύμα , και δύο πρώην , μαζί με άλλες προσωπικότητες , μπορεί να είναι να αποτίσουμε φόρο τιμής σε έναν νέο κόσμο κυβερνήτης που τώρα αποκαλύπτεται μόνο στους μυημένους κορυφή . Τουλάχιστον αυτή είναι η φήμη που κυκλοφορεί σε ένα βαθύ επίπεδο μέσα στο μυστικό Σκιά κυβέρνηση ( SSG) και MJ12 προσωπικό υποστήριξης . Ακριβώς ποιος θα μπορούσε να είναι αυτό το σημαντικό και ισχυρό αξιωματούχο , ένα τόσο σημαντικό τρεις Αμερικανούς προέδρους , θα αποτίσουμε φόρο τιμής σε αυτόν, ακόμη και πέρα και πάνω από τη χώρα τους και την κυριαρχία της;

    Έτσι, όταν τρεις Αμερικανοί πρόεδροι εμφανίζονται στην Αφρική , όλα την ίδια στιγμή , αναρωτιέται κανείς πώς θα μπορούσε να εξηγηθεί μια τέτοια αξιόλογη εμφάνιση .

    Στη συνέχεια, όταν ένας υψηλά ιστάμενος σεβαστή μετοχές πηγή μια φήμη ότι ένας " αλλοδαπός κυβερνήτης " από το παρελθόν έχει επιστρέψει ως μεταξύ των διαστάσεων πλανήτης Nibiru πλησιάζει το 3.600 χρόνια της τροχιάς του , αναρωτιέται κανείς , θα μπορούσε αυτό να είναι ο λόγος ; Ήταν αυτοί οι άνθρωποι πληρώνουν φόρο τιμής στον έναν όλες οι αρχαίοι γνώριζαν ως θεό τους – Marduk , Μίθρα , Ciune , κλπ; Και ποιος ξέρει ποιος άλλος μπορεί να ήταν εκεί γονατιστός μπροστά όπως ερπετό αα ,

    Edward Snowden φέρεται μόλις έκανε μια σημαντική νέα αποκάλυψη , η οποία αν αληθεύει , θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι changer και θα μπορούσε ίσως να κάνει αυτή τη φήμη των Marduk προσγείωση στην Αφρική πιο αξιόπιστη .

    Η μεταφραση ειναι απο τον γκουγκλη.

  31. Ανώνυμος 01/09/2014 @ 7:03 ΜΜ

    καλα stranger επειδη ειπες εσυ για παγο εριξε χιονια.χειμωνιατικα.ανθρωποι πεθαναν απο το κρυο.πρωτη φορα στα χρονικα!λοιπον θα κανω κ γω μια προβλεψη…φετος το καλοκαιρι πολλα ατομα θα παθουν ηλιαση και αρκετοι θερμοπληξια.ακομα περισσοτεροι θα καουν απ τον ηλιο και σε πολλες γυναικες θα σχηματιστει το σχημα απο το τανγκα στο πισω μερος του κορμιου τους.πως τη βλεπεις τη δικη μου προβλεψη?θα βγει?λοιπον γραψε τιποτα σοβαρο να ξυπνησει ο Ελληνας και ασε τον κομπασμο και την αοριστολογια.εχεις ενα οπλο στα χερια σου που λεγεται ενημερωση.χρησιμοποιησε το σωστα.καλη συνεχεια.

  32. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ / ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΩ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  33. Φιλε ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ εννοειται,ελπιζω καποια μερα νατα πουμε κ απο κοντα εαν θες,αν εχεις καποιο μαιλ για επικοινωνια,το δικο μου υπαρχει κ περιμενω σχολια σου για τα τα παραπανω με τον Νιμπιρου κ οτι αλλο θελεις,να σαι παντα καλα κ στο φως.

  34. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΥΡΕΤΟΔΩΣ ΤΟΝ ΟΥΙΛΙΑΜΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ

  35. Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ 2014 – Βουδαπέστη
    ΝΙΚΗ

  36. Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ 2014 – Βουδαπέστη
    15/1-19/1/2014
    ΣΑΒΒΑΤΟ 18/1/2014
    18 1+2+1+4=8
    818
    ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΤΙΝΑΖ
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ
    ΑΠΛΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ?
    ΝΙΚΗ

  37. Ανώνυμος 08/16/2014 @ 9:46 ΜΜ

    Καποιες φορες ενω κανω πραγματα ρουτινας, οπως πχ δουλειες στο σπιτι, εχω νιωσει οτι σαν να κανει σταση ο εγκεφαλος μου για δευτερολεπτα κ επανερχεται…κατι σαν κενο σε κλασμα δευτερολεπτου. Εχει να κανει με την επανεκκινηση που λεγατε παραπανω?Ευχαριστω εκ των προτερων…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*