Διαφημίσεις

Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής υποστράτηγου Κ. Μαχαιρίνα, που εξεδόθη πριν από λίγο, απαγορεύτηκε η αυριανή συγκέντρωση της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, “για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας”.

Πρόκειται για πρωτοφανή απόφαση καθώς δεν υπάρχει απαγόρευση συνάθροισης σε κάποια σημεία, αλλά καθολική απαγόρευση της εκδήλωσης, με την απειλή της σύλληψης από την αστυνομία συμμετεχόντων σε τυχών συνάθροιση και παραπομπής τους στην δικαιοσύνη για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 171 Π.Κ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

41 σχόλια στο “Απόφαση – ΣΟΚ: Καθολική απαγόρευση της εκδήλωσης των Εφέδρων”
  1. τωρα δεν θα επρεπε να δωσουμε ολοι ραντεβου αυριο εκει που πρεπει? ετσι για να δουμε τι ακριβως απαγορευουν σε αυτη την ελευθερη και δημοκρατικη χωρα????

  2. ακομη μια ηλιθιωτητα των ηλιθιων εγκεφαλων
    της ΑΝΤΩΝΗΣ & ΒΑΓΓΕΛΗΣ Α.Ε.

    και το οποιον θα το πληρωσουν ακριβα
    αφου συσσωρευει την ενεργεια και την πικρα
    μεσα σε ολους και διοργανωτες και συμμετασχοντες

    αλοιμονο οταν ερθει αυτη η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΩΡΑ
    του ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ…αλοιμονο

    ουτε η επταετια δεν εκανε τετοια
    και μαλιστα με αποφαση του αρχηγου …αστυνομιας !!!

    μεχρι και τον ΚαρατζαΦΕΡΤΑ ξαναζωντανεψαν
    για να τους συμπληρωσει το τοπιο
    της ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    μαζευουμε και μαζευουμε και μαζευουμε
    οπως τους λογαριασμους που μας πεμπεται
    ετσι και την οργη μας ….

    τελικα Αντωνη και Βαγγελη την φοβηθηκατε
    την αυριανη συγγεντρωση ετσι…..

    ψευτοελληνακια διοτι ξερατε οτι αυριο
    θα βρωμαγε (για σας) ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ σε ολην την Πλατεια
    και θα ξυπνουσε ο ΕΛΛΗΝΑΣ σε ολην την ΕΛΛΑΣ
    γιαυτο ψευτοελληνακια την φοβηθηκατε

    και για ακομη εναν λογο την φοβηθηκατε
    διοτι ξερετε πλεον οτι ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΗΣ

    (οχι της ΕΛΛΑΣ… ουτε του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ..ουτε του ΕΛΛΗΝΑ…
    ο δικος σας πολιτικος βρωμικος συστημικος σαπιος χρονος)

  3. ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ; ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!

  4. επειδη ειναι βεβαιον πλεον οτι
    ο πολιτικος χρονος για αυτους τελειωνει
    κανω μια ευχη ως ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    να μην ξεφτυσει το Κυρος της Δικαιοσυνης
    απο τις αποφασεις
    που θα εξαναγκαστει να παρει
    για αυτους που τελειωνει ο χρονος τους

    ουτε το Κυρος των σωματων ασφαλειας
    απο τις εντολες που θα πρεπει να εκτελεσουν
    για αυτους που τελειωνει ο πολιτικος χρονος τους…

    ευχομαι να ειναι ενα τελος με την λιγοτερη ζημια
    στις θεσμικες αρχες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    και να φυγουν στο ορατο πλεον τελος τους
    ησυχα και χωρις αλλο αιμα (αυτοκτωνιες/διχαστικα μιση/…)
    και ο Αντωνης και ο Βαγγελης και ολοι τους
    υιοι και κορες υπουργοι …υπουργων πατεραδων…

  5. ΚΡΕΜΑΛΕΣ……………….ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ…ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!! ………..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΚΗ…..ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΝ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ!!!!! ΨΟΦΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣΥΡΙΖΟΥΛΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ…………………………….ΟΥΥΥΥΣΣΣΤΤΤΤΤ!~

  6. Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

    This is Nostradamos speaking

    Ώρες – ώρες δεν σας κρύβω πως ακόμα και εμένα η Uranian αστρολογία με εκπλήσσει. Στα Σεληνιακά Φαινόμενα Σεπτεμβρίου 2013 είχαμε γράψει για συνεδριάσεις εντός της νύχτας με την ένδειξη του κατεπείγοντος. Πράγματι αργά το βράδυ της Τετάρτης έγινε έκτακτη σύσκεψη στον Άρειο Πάγο μετά τον πανικό που δημιούργησε η ανάρτηση της ΚΕΕΔ στο διαδίκτυο που ζητούσε την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και τη σύμπραξη λαού – στρατού. Στην ίδια ακριβώς παράγραφο γράφαμε και για επίθεση σε κτήρια. Πράγματι λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο θέμα» άγνωστοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με βαριοπούλες έσπασαν τους υαλοπίνακες της εισόδους, πέταξαν μπογιές και επιδόθηκαν σε τυφλούς βανδαλισμούς.

    1,2,3 όχι στην παραπαιδεία

    Καζάνι που βράζει θυμίζει η παιδεία με τον Ουρανό κυβερνήτη του 9ου στο χάρτη της Ελλάδας σε δυσμενείς όψεις. Τα πανεπιστημιακά ιδρύματα βρίσκονται σε αναστολή της λειτουργίας του και αν και οι καθηγητές στα γυμνάσια και λύκεια σταμάτησαν τις απεργίες τη σκυτάλη πήραν οι μαθητές με καταλήψεις. Τώρα αρχίζει το δράμα του γονιού που έχει τον εκάστοτε υπουργό να παίζει με το μέλλον του παιδιού (χρόνια αυτή η κολόνια). Είναι γνωστό πως αν δεν τα σκάσεις στο φροντιστήριο, το παιδί σου δεν μπαίνει όχι στην Ανωτάτη Οικονομική ούτε στην Ανωτάτη οικοδομική. Το φροντιστήριο υποκαθιστά το σχολείο πια από το δημοτικό, αν δεν υπάρχει άτομο να βοηθήσει το μικρό μαθητή. Τώρα το προεδρικό διάταγμα (!) του υπουργείου παιδείας που ορίζει ότι «στα σχολεία που γίνεται κατάληψη πάνω από τρεις ημέρες θα παρατείνεται αντίστοιχα το διδακτικό έτος» θα συμβάλλει στην αναχαίτιση της παραπαιδείας; Μήπως αυτή η κυβερνητική πολιτική μέσω διαταγμάτων (κοίτα Χάινριχ Μπρούνιγκ) δεν γίνεται για το καλό του μαθητή αλλά της κυβέρνησης; Ένα ακόμα δείγμα ότι η δημοκρατία στην Ελλάδα κλονίζεται από αυτούς που θα έπρεπε να είναι προασπιστές της.

  7. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑς ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΤΥΝΟ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΜΕΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΘΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ!!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ

  8. Εκτος νομου η χρυση αυγη τωρα.
    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
    Εμπρος λαε μη σκυβεις το κεφαλι
    ο Μπενι θα μας σωσει κι ας ειναι σα βουβαλι

  9. ε οσοι ειστε απο αθηνα τουλαχιστον να πατε. εγω δεν υπηρχε περιπτωση να μην παω αν ημουν αθηναιος. απο τα 4 εκατομμυρια εστω 1 στους 4 θα μπορει να παει. αν δεν υποστηριξουμε και τις πατριωτικες κινησεις τι θα κανουμε? στις συγκεντρωσεις του πασοκ και της νδ τρεχατε εδω δεν θα πατε ?

  10. Εγω τωρα παλι γιατι δεν σοκαριστηκα ; Απλα περιμενα την επισημη ανακοινωση ως επιβεβαιωση . Ενα κομπο ενοιωσα μονο στο λαιμο κι ενα δακρυ οργης που πηγε το σκασμενο να κυλησει το μαζεψα οπως-οπως και το καταπια γρηγορα-γρηγορα . Εναι κι αυτος ο Ορκος βλεπεις που εχω δωσει : ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙΡΟΙ , ΟΣΟ Η ΚΑΡΔΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙ , ΔΑΚΡΥ ΣΤΗ ΓΗ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ . Ειμαι και Ελληνιδα βλεπεις κι ως εκ τουτου δεν δυναμαι να παραβω τον Ορκο μου .

  11. Απαγορευουν την διαδηλωση των κομμαντος Ελληνοψυχων, νυν προασπιστων την εδαφικης ακεραιοτητας της χωρας αγνων πατριωτων , και επιτρεπουν τις συναρθροισεις μουσουλμανων ισλαμοφασιστων εχθρων της θρησκειας μας και της πατριδας μας, καθως και τις διαδηλωσεις αλβανων εθνικιστων κατα της χωρας που τους ταισε κ τους εσωσε απο λοιμοκτονια. Ο γραικυλισμος και η προδοσια δεν εχουν ορια. Παιζουν απροκαλυπτα πλεον εδω και καιρο με το φιλοτιμο και τα πατριωτικα και υπερηφανα αισθηματα του λαου. Θα εισπραξουν την ανελεητη τιμωρια των αγανακτισμενων Ελληνων

  12. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΗΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΕΛΕΝΧΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ

  13. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΤΑΣΣΕΣΤΕ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΟΥΣ
    ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΓΙΑ 5.000 ΕΥΡΩ
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ 1.500 ΕΥΡΩ

    ΠΑΡΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ
    ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ "ΑΝΤΩΝΗΣ & ΒΑΓΓΕΛΛΗΣ Α.Ε."

    ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

    ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ,

    ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 15% ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ,

    ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ.

    ΟΛΑ ΤΑΜΑΓΑΖΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ 25%.

    ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ 5 ΕΥΡΩ ΠΩΛΟΥΝ 2 ΕΥΡΩ ΠΛΕΟΝ.

    ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΩΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ.

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ , Π. Χ ΤΟ ΑΖΑΧ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ 1,50 ΠΗΓΕ ΣΤΟ 1,15ΕΥΡΩ.

    1. Ναι …. δεν τα εμαθες αγορινα …τρεντυ αγορινα….μου βγαινει καινουργια με 3 αρθρα παραπανω ….νομιζω το ενα σε αφορα… αλλα να μην στα πω τωρα παρε καφε στο γραφειακι σου και θα τα μαθεις ρε κουτο αγορι του Α2….,
      Ααα που εισαι θα εχει και νεα ημερομηνια και φημες λενε οτι θα ειναι….
      αστο θα στα πω εκει….
      Μεχρι τοτε φιλακια ….

  14. ειναι μια καλη ευκαιρια να συσπειρωθει ο ελληνισμος και να αποτιναξουμε το ζυγο της ευρωπης και των αμερικανων. αν ειμαστε ενωμενοι μη φοβαστε τιποτα. να ειστε ετοιμοι και για πολεμο ομως γιατι αν η νεα ταξη δει οτι χανει τον ελεγχο της ελλαδας θα βαλει σιγουρα την τουρκια να μας επιτεθει με τη βοηθεια των ΗΠΑ οπως και το 74 στην κυπρο.

  15. Μπραβο σε ολα τα μεχρι στιγμης σχολια 🙂
    ειμαστε Ελληνες ω ρε παιδες και ΝΑΙ αυριο πρεπει να παμε Συνταγμα ακομα κι αν δεν το επιτρεπουν.

  16. ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ???
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ. ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΔΗ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ?
    Η ΟΡΜΗ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΥΧΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΩ ΔΕΥΤΕΡΟΣ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΒΟΗΘΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ?

    Δεν γινετε… δεν μπορεις… Η διακυριξη ειχε ολα τα σημεια. Αυτα να κανουμε αρχη και δικαιωμα…και ο τοπος θα καθαρισει….ΟΠΩς ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΜΟΥ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ…

    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…

    ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ.
    ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΓΗ
    ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ
    ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΗ

    ΧΑΙΡΕ ΩΩΩΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ….

  17. ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΠΟΡΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ…

  18. Etsi 12:11simfono.h xounta tou dimokratikou toksou fovatai min ginei "xounta" k efarmozei xounta.axaxaxa o gios mou 4 xronon toso anorima de skeftete!eleooos!

  19. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! …έρθουν δεν έρθουν!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ!

  20. 11.07 , βιαζεσαι " λεβεντη " μου . Βιαζεσαι , και πανω στο πολυ χα χα χα , θα μεινεις με το στομα ανοιχτο και θα καταπιεις κι αλλη μυγα . Τς ΤςΤς Κριμα ειναι .

  21. ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΗ ΠΑΜΕ ΕΡΧΟΜΣΤΕ αφηνουν να κανουν διαδηλωσεις και διαμαρτηριες… Χρυση Αυγη κομαντα και οτιδηποτε μυρησει αντισυστημικο….διατασουμε και απαγορευουμε.

    Δημοκρατια το λετε εσεις αυτο ? Γιατι εγω το λεω ΦΑΣΙΣΜΟ

    Δεν εχω παροπηδες στο κεφαλι μου….αν μπορουσα να αδιαφορουσα και οσο μπορω το κανω. Ομως ερχετε η στιγμη που λες δεν ειμαι τοσο μαζοχας να διαλεξω-ψηφισω τον θανατο μου. Αλλα αν ειναι να το κανω…..επιλεγω να παω να πολεμησω. Οχι γιατι ειμαι μαζοχας….αλλα γιατι δεν θα αντεξω περισσοτερο να βλεπω τους γυρω μου και αυτους που αγαπαω να πεθαινουν απο τον καρκινο και την στεναχορια που μιραζουν ανοιχτοχερα στον κοσμο…μεσα απο το αγχος και τους φορους.

    Μπορει εγω να ειμαι ντουβαρι και αναισθητος για πολλους….ομως δεν ειναι και οι αλλοι.

    Φασισμο εσεις…..ΕΘΝΗΚΙΣΜΟ εγω.

    Για την Ελλαδα ρε γαμωτο

    Για να μπορω καποια στιγμη αν ζω, να ζω !

    Σκορπιος

  22. 11.14 Δε σε ρωτησε κανεις τι τρως . Οτι εχει ο καθενας στο στομα του , μασαει και μαρτυραει . Μονο μασα καλα μην κι εκτος απ το μυαλο , σου χαλασει και το στομαχι , γιατι θα φας πολλα ακομα .

  23. ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

    ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ,

    ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 15% ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ,

    ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ.

    ΟΛΑ ΤΑΜΑΓΑΖΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ 25%.

    ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ 5 ΕΥΡΩ ΠΩΛΟΥΝ 2

    ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΩΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ , Π. Χ ΤΟ ΑΖΑΧ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟ

    Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ 1,50 ΠΗΓΕ ΣΤΟ 1,15ΕΥΡΩ.

  24. Προσπαθούνε να κρυφτούνε οι πουτανοδημοκράτες και οι πουτανοδημοκράτισσες των Γερμανών, του Φασισμού και της Κατοχής που έχει βάλει στο χέρι την Εθνική Κυριαρχία μας πίσω από τους θλιβερούς Χρυσαυγίτες αλλά:

    1. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ, Η ΚΑΤΟΧΗ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ είναι μπροστά στα μάτια όλων, κάθε μέρα, σε κάθε τους πράξη και πρωτοβουλία, σε κάθε φάτσα κυράτσας (που νόμιζε ότι από τις ρεμούλες θα γίνει αριστοκράτισσα) σε κάθε φάτσα "πολιτισμένου" "δημοκράτη" κυρίου που με αγωνία παλεύουν να κρυφτούν για να γλιτώσουν την λαϊκή οργή (ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΆ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ), δεν κρύβεται ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ και η ΚΑΤΟΧΗ με 50λεπτα δελτία προπαγάνδας. Όσο και να μας δείχνεις με το δάχτυλο τους φασίστες ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.

    2. Οι Χρυσαυγίτες που φτιάξατε και που σε συνεργασία με τους ΤΑΠΑΙΡΝΩΓΡΑΦΟΥΣ (κυρίως αυτούς που είχαν κάτι εκρρεμμότητες για κάτι εκατομμύρια που βγάλανε παράνομα έξω από τη χώρα σαν προϊόν παράνομης συναλλαγής) γιγαντώσατε, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΑΣ.

    Υ.Γ. Σε καφενείο της Ομόνοιας χθες μια "Κυρία" καθωσπρέπει καθ' όλα, δημοκράτισσα, αριστοκράτισσα, ντύσιμο 500 ευρώ (καπαρντίνες, γόβες, κ.λ.π.) πολιτισμένη, με ύφος κύρους θέσεως και αγωγή και ευγένεια όχι αστεία τώρα…..
    σηκώθηκε και χαστούκισε δυο άνδρες σε διπλανό τραπέζι αφού πρώτα τους έβαλε χοντρόχερο ότι την ενοχλούν που μιλάνε δυνατά. Αφού της είπανε με τον τρόπο τους, όχι ακριβώς με λόγια να πάει να γαμηθεί γιατί εδώ είναι καφενείο, σηκώθηκε και τους χαστούκισε.

    Συζητάγανε για τη Χρυσή Αυγή, ψηφοφόροι της και η Δημοκράτισσα πατσαβούρα ……. ενοχλήθηκε!!

  25. 27 Σεπτεμβρίου 2013 – 10:44 μ.μ.

    καλόοο!!!

    Αυτοί ξέρουν ότι αν την βγάλουν εκτός Νόμου, θα της δώσουν μπορεί και αυτοδυναμία……. οπότε έβαλαν μπροστά σχέδιο "αποδόμησης" (κανάλια εφημερίδες έχουνε λυσσάξει, δεν έχει ξαναγίνει τέτοια συντονισμένη προσπάθεια ποτέ και τόσο φανερά στημένη) και μήνα με το μήνα προσδοκούνε να έχουνε αποτελέσματα στο σχεδιασμό τους ώστε λίγο πριν τις Δημοτικές εκλογές να την έχουν βγάλει και εκτός Νόμου και κανείς να μην διαμαρτυρηθεί και να μην πάρει χαμπάρι.

    Έλα όμως, που η πλειοψηφία του κόσμου μέρα με τη μέρα που περνάει, ένας ένας έχουν καταλάβει τι παίζεται και αντικειμενικά στρέφεται ΞΑΝΑ εναντίον των δοσίλογων που κυβερνάνε.

    Γιατί όταν βρωμάς ο ίδιος από πάνω μέχρι κάτω σκατά (κυβέρνηση φασιστών Ελλαδιτών δοσίλογων) και μυρίζεις σε όλους γύρω σου δεν μπορεί να θες να μας πείσεις ότι η βρώμα προέρχεται από τη μύγα που μας δείχνες με το δάχτυλο……
    Όταν έχεις κλάσει εσύ και το ξέρουμε γιατί το ακούσαμε δεν μπορείς να μας πείσεις ότι μυρίζουν του διπλανού…..

  26. Καλό θα είναι οι έφεδροι να μην "φοβηθούν" την απαγόρευση και να κάνουν αυτό που επιτρέπει το ίδιο το σύνταγμά μας, να διαδηλώσουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Κι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες μαζί τους, εκεί!

    Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι κυβερνώντες φοβούνται και τρέμουν και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις όπως η άνωθεν απαγόρευση.

    Ο αφανισμός τους είναι προδιαγεγραμμένος και εξασφαλισμένος, εφόσον βέβαια ωριμάσουν και οι συνθήκες, δηλαδή ο "Τηλέμαχος" στο σχόλιο του <<27 Σεπτεμβρίου 2013 – 10:53 μ.μ.>>.

    Να θυμάστε, όταν ξεκινήσει το ντόμινο της αφύπνισης δεν θα χει γυρισμό και τα καρκινικά συστημικά κύτταρα των δίποδων κατ' ευφημισμόν πολιτικών μας, θα αφανισθούν. Ημαρ εστί.

    ~Εχετλαίος~

  27. ας κανουν κομμα. γιατι η χρυση αυγη δεν ειναι καλυτερη απο αυτους. τουλαχιστον αυτοι ειναι πραγματικοι ελληνες και οχι φιλοναζιστες. κομμα εφεδρων τωρα

  28. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!!! ΕΝΑΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΠΑΤΣΟΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ. ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ 4ΟΥ ΡΑΙΧ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.
    Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *