Διαφημίσεις

Από την περασμένη άνοιξη είχε διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στον Τύπο μια σιβυλλική και «απόρρητη έκθεση» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), η οποία δεν διαψεύστηκε έως σήμερα, που τόνιζε ότι αυτός ο Σεπτέμβριος θα ήταν ο πιο «μαύρος» για την ελληνική κοινωνία, με σοβαρά γεγονότα που θα διασάλευαν τον κοινωνικό και πολιτικό ιστό μέχρι του σημείου επαπειλούμενης γενικής ανάφλεξης, η οποία θα διατάρασσε τις ισορροπίες της έννομης τάξης.

Εως τώρα η συγκεκριμένη «απόρρητη έκθεση» φαίνεται να επιβεβαιώνεται σε κάποιες απολήξεις της. Τα ερωτήματα που εγείρουν πολλές συζητήσεις είναι ποιοι γνώριζαν και πώς, και βέβαια από πού γνώριζαν τέτοια περιστατικά, και γιατί δεν τα απέτρεψαν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της προηγούμενης άνοιξης και τις διαρροές που συνεχίστηκαν έως και τις αρχές Αυγούστου με επιμονή, η έκθεση-φωτιά της ΕΥΠ «είχε προκαλέσει προβληματισμό σε κυβέρνηση, κόμματα και κυρίως στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Σύμφωνα με αυτήν την απόρρητη έκθεση, «150.000 κάτοικοι της Αθήνας, κυρίως αλλοδαποί, περιμένουν να τους δοθεί ευκαιρία να επιδοθούν σε πλιάτσικο». Στις γενικευμένες διαρροές η «εκτροπή» δεν θα προερχόταν μόνον από «αλλοδαπούς» αλλά και από συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες και πολιτικούς σχηματισμούς που θα έριχναν «πυρ» στη χώρα, θα συμπλέκονταν μεταξύ τους και θα δημιουργούσαν σκηνικό Δεκεμβρίου του 2008.

«Για αυτόν τον λόγο θα ήταν παρακινδυνευμένη οποιαδήποτε εκτροπή σε μεγάλες συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα. Οι 150.000 υποψήφιοι πλιατσικολόγοι περιμένουν πώς και πώς να γίνουν επεισόδια, για να κατέβουν οργανωμένοι σε συμμορίες και να μην αφήσουν τίποτα όρθιο στα μαγαζιά της Αθήνας. Για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ζητήματα που αφορούν συγκεντρώσεις. Γιατί, αν οι κουκουλοφόροι κάψουν την Αθήνα, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να χρεωθεί την κατάσταση που θα διαμορφωθεί και να πάθει πολιτικό και δημοσκοπικό στραπάτσο» έλεγαν οι περιβόητες διαρροές, που έστελναν μηνύματα και προειδοποιούσαν.

Το «θερμό» και «μαύρο» φθινόπωρο συσχετιζόταν επίσης με την πιθανότητα έκρηξης κύματος βίας στην Αθήνα αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας εξαιτίας του επιπέδου διαβίωσης των πολιτών και των δυσχερών οικονομικών-πολιτικών συνθηκών. Παντού ελλοχεύουν «θύλακες» ανομίας και παρανομίας, διασαφηνιζόταν στα «απόρρητα» κατάστιχα της ΕΥΠ. Δεν διασαφηνιζόταν όμως από ποιες πηγές αντλούσε τις «μαντείες» του ο αόρατος συντάκτης του κειμένου. Στην ίδια έκθεση γινόταν σαφές ότι τα γεγονότα της ανάφλεξης πιθανόν να εκτυλίσσονταν σε μέτωπα με πολύ μεγαλύτερη έκταση από ό,τι τον Δεκέμβριο του 2008 ή από τις μαύρες μέρες με τη δολοφονία των τριών υπαλλήλων της Marfin τον Μάιο του 2010 ή το κάψιμο της Αθήνας Φεβρουάριο του 2012.

ΠΗΓΗ


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “Απόρρητη έκθεση ΕΥΠ: 150.000 (!) λαθραίοι περιμένουν τη «στιγμή» για γενική ανάφλεξη”
  1. ΕΛΛΑΣ έθνος ανάδελφον. Μήν περιμένετε από κανένα να μας σώσει όλοι κοιτάνε τα συμφέροντα τους. Δεν υπάρχουν σύμμαχοι μόνο συμφέροντα. Το μόνο πού μας σώζει εμάς τούς Έλληνες είναι ή ΕΝΟΤΗΤΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΟΜΟΨΥΧΙΑ αυτά τρέμουν οι εχθροί της ΕΛΛΑΔΟΣ. ( ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ).

  2. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Ότι κάθε κουβέντα για εμφύλιο είναι απαράδεκτη και το όνειρο κάθε μισελληνα. Τα όπλα όμως θα τα πάρουμε θέλουμε δεν θέλουμε όταν ή πέμπτη φάλαγγα πάρει εντολές να ξεσηκωθει. ( ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ).

  3. Τα πράγματα στο κέντρο της Αθήνας -και το έχω ξαναναφέρει – γίνονται συνέχεια και πιο δύσκολα. Είχα ενημερώσει ότι έρχονται συνεχώς νέοι υγιείς άνδρες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα οι οποίοι δεν έχουν καμμία σχέση με τους λαθραίους που ξέρετε. Είναι πλυμμένοι, σιδερωμένοι, ξυρισμένοι και προφανώς χορτάτοι. Αυτοί δεν φαίνονται να ασχολούνται με παρεμπόριο ή ναρκωτικά, γυναίκες και τα συναφή. Οι Αφρικανοί είναι αυτοί που κατά κύριο λόγο ασχολούνται με αυτά εδώ. Όχι ότι κάποιοι από αυτούς δεν είναι Αφρικανοί όπως Σομαλοί, Σουδανοί. Ποιός τους ταΐζει? Ποιός τους ντύνει? Ποιός τους πληρώνει τελικά και γιατί είναι εδώ? Η ΕΥΠ μιλάει για πλιατσικολόγους… εγώ και πολλοί άλλοι, βλέπουμε διαφορετικά πράγματα. Το αν θα γίνει και πλιάτσικο, θα γίνει.. είναι αναμενόμενο. Όμως ο στόχος είναι η αποσταθεροποίηση, η εγκαθίδρυση του φόβου στις μάζες, και η μετέπειτα ευκολώτερη διαχείρησή τους.Τα πάντα είναι στημένα και προμελετημένα.

  4. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΟΛΟΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΊΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΤΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ. ( ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ).

  5. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ. ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ..?

    Η ειδηση ειναι αλλιως. Ολοι οι Ελληνες λογω του οτι ζουνε σε καθεστως κατοχης και. διοικουνται απο μια μειοψηφια του20 τοις εκατο αποφασισαν να αντιδρασουν.
    Η αντιδραση κυριως οφειλετε σε ενα εικοσαετες και βαλε προγραμμα οπου ενω οι απογονοι και συγγενεις των βουλευτων θησαυρισαν αυτοι βρεθηκαν χωρις πατριδα ιδανικα οικογενεια και σπιτια.
    Οι αντιδρασεις τους. προς το παρων εχουν να κανουν με τους λαοπροβλητους πολιτικους που
    .νομιζουν οτι μπορουν πλεον να κυκλοφορουν ελευθεροι.
    Η επομενη ακριβως κινηση εχει να κανει με τους παραπληροφορητες τους. Ερχετε η ωρα των διαφημησεων .
    Η ανεργια και η ανεχεια πλεον δεν τους δινει περιθωριο διαπραγματευσης.
    Και επειδη καποιοι καταλαβαν οτι μετα την σφαιρα επισκεψη στην Γερμανια του Αντουαν καπικι οτι κατι αλλαζει, φροντισαν με την επιστροφη του να εκμεταλευτουν εναν τσαμπουκα απο τους πολλους που συμβαινουν να τον κανουν σημαια.

    Επισης οι αλλοδαποι που κατοικουν στις πολεις και στα περιχωρα και προσπαθουν να αποτελεσουν εστια αντιπαραθεσης. πρεπει να καταλαβουν και θα το καταλαβουν οτι αυτη η γη ειναι η αρχη του παντος και πρεπει να μεινουν εξω απο αυτο.Δεν τους αφορα.

    Τελος σε περιπτωση χρεωκοπειας της Ελλαδος η παντος ειδους αστυνομια θα παραμεινει αμισθη.
    Απο φυλακες μεχρι τσιρακια..ΚΟΙΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ…..ΚΑΙ ΕΜΑΣ….
    ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ……..
    ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΥΡΩ.
    .

  6. ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΟΥΝ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΕΙ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΠΩΣ ΑΝΤΡΩΘΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ?? ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΝΤΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ.. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ?????? ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ, ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ: ΕΔΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!! ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΕΖΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ. ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΑΒΕΙ Η ΣΠΙΘΑ!!!!!!!!!

  7. den mas lete kath kenoyrgio o [[planemenos]] gia kapoia bodia anthxrhsta pater elpidios mas exh enhmerosh edo kai poly kairo oth molis dosoyne entolh oi moggkoloi toyrkoi ua ghnh xamos eidhka sthn auhna ala kai se olh thn elada san thn syria dhladh anuropofagoi ua sfazoyne xristianoys tote ua jhpnhsoyne oi ceyto aristeroi ala ua einai arga h eyp gnorizh ta panta o pater elpidios toys eipe kai oth poy exoyne krymena ta opla oi oytsekades albanoi pakistanoi xasaphdes konta ston paruenona perimenoyne to shnuhma apo toys mogkoloys

  8. παπαριες της ευπ για να δικαιολογει
    τους υπεραριθμους υπαλληλους της
    και τις σπαταλες της.

    μπουρδες που δεν θα τις θυμαται κανεις μετα απο ενα μηνα.

    αρκει να ειμαστε συνεχεια μεσα στον φοβο..

  9. ΜΑΚΕΔΟΝΑ
    κανεις μια καλη προσπαθεια αλλα δυστυχως σε ωτα μη ακουωντων
    η αληθεια ειναι αυτη που λεει ο
    ανωνυμος 6.55
    και ιδιαιτερα για το θησαυρισμα των πολιτικων εις βαρος των Πολιτων

    βεβαια καλα κανεις εσυ και μας τα θυμιζεις !!!

    αλλα ουτε η Αντωνης+Βαγγελης Α.Ε. ουτε ο Δενδιας αφηνουν
    να επικρατησει η ομονοια/ομοψυχια/ενοτητα

    διοτι η διχονοια/ διαιρεση/ περιχαρακωση τους συμφερουν
    για τους δικους τους προσωπικους σκοπους

    και δυστυχως ουτε καν ασχολουνται με την ευημερια της ΕΛΛΑΣ…

  10. ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΕΥΠ [ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ] ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΓΟΥΣΤΕΡΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΤΙ ΟΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΒΛΕΠΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΙΧ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΩΠΑ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ [ΒΛΕΠΕ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ] Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΤΟΣΟΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ jiannhs kozani

  11. Προς τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ.

    Αδέρφια μου, επειδή παραμένετε ένα από τα ελάχιστα πλέον αξιόπιστα sites του διαδίκτυου, προσέχετε πλέον όταν αναδημοσιεύετε άρθρα από βουλγαρικών (;) συμφερόντων ιστότοπους, που στηρίζουν τις θέσεις της ΧΑ και ποτίζουν με τρόμο και δηλητήριο τους αναγνώστες τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *