ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ ΤΡΟΠΗ ΠΗΡΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Η ΕΥΠ – Από τη Συρία ο μεταφορέας στρατιωτικού υλικού!

· Κατοχικά Νέα

Διαβάστε : Σύλληψη Βρετανού με εξελιγμένο “τρομοκρατικό” οπλισμό στην κατοχή του. Τι συμβαίνει στην Αλεξανδρούπολη;

Η υπόθεση της μεταφοράς στρατιωτικού υλικού από έναν 48χρονο Βρετανό υπήκοο ο οποίος
συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη, πήρε απροσδόκητη τροπή, καθώς αποκαλύφθηκε ότι κατάγεται από τη Συρία!

Μετά την εξέλιξη αυτή, ενημερώθηκε και η ΕΥΠ για την κατάσχεση του εξοπλισμού που συνήθως φέρουν… κομάντος!

Το γεγονός ότι ο 48χρονος μετέφερε το φορτίο για το οποίο δεν διέθετε τα απαιτούμενα παραστατικά και άδεια από την αρμόδια αρχή με ένα συμβατικό φορτηγό, δείχνει ότι είχε σκοπό να περάσει απαρατήρητος ώσπου να φτάσει στον προορισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος ήταν αυτός, δεν αποκαλύπτει στις ερωτήσεις των αστυνομικών που τον συνέλαβαν, αλλά ούτε και στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης που του άσκησε δίωξη για λαθρεμπορία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο συριακής καταγωγής Βρετανός μετέφερε τρεις σκοπευτικές διόπτρες, ένδεκα φορητούς πομποδέκτες με 15 φορτιστές, τρία δορυφορικά τηλέφωνα, ένα ζευγάρι κιάλια νυκτός, 15 αντιασφυξιογόνες μάσκες και εννέα στολές στρατιωτικού τύπου που κατασχέθηκαν μαζί με το φορτηγό του, το οποίο ερευνάται σε ποιον ανήκει.

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μεταλλουργική βιομηχανική εγκατάσταση στην Ουκρανία ως συμβολική εικόνα για τα πλήγματα στο χαλυβουργείοΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανία: Εκτός λειτουργίας το μεγαλύτερο χαλυβουργείο της χώρας μετά από τέσσερα ρωσικά πλήγματα

Σημαία του Πακιστάν ως συμβολική εικόνα για την κλιμάκωση στα σύνορα με το ΑφγανιστάνΔΙΕΘΝΗ

Πακιστάν – Αφγανιστάν: 10 αεροπορικά πλήγματα μέσα σε μία ημέρα – Καταρρέει η εύθραυστη ηρεμία στα σύνορα

Άποψη του Ριάντ ως συμβολική εικόνα για την κλιμάκωση με τους ΧούθιΔΙΕΘΝΗ

Σαουδική Αραβία σε συναγερμό: Τουρκία και Πακιστάν συζητούν στρατιωτική στήριξη απέναντι στους Χούθι

Μία απάντηση στο “ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ ΤΡΟΠΗ ΠΗΡΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Η ΕΥΠ – Από τη Συρία ο μεταφορέας στρατιωτικού υλικού!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *