Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:29 - 31/08/2013

ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΗΘΕΛΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΒΙΝΤΕΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Από το 2011 γεννήθηκε η επιθυμία της διαβόητης Λέσχης Bilderberg για…στρατιωτική δράση στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο παγκόσμιος ερευνητής Bob Chapman, σκόπευε να δρομολογήσει νέο πόλεμο στη Μέση Ανατολή, με τη Συρία να είναι ο κύριος στόχος της.

Ο Chapman ανέφερε πως το 2011 όσο η κυβέρνηση Ομπάμα ετοιμαζόταν να ξεκινήσει έναν καθολικό πόλεμο εδάφους στη Λιβύη, τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ κινούνταν προς την ακτή της Συρίας, ακριβώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ομάδας Bilderberg, σύμφωνα με τις οποίες στόχος ήταν να ξεκινήσει ένα μαζικό νέο πόλεμο στη Μέση Ανατολή, με τη Συρία είναι ο κύριος στόχος της.

Συγκεκριμένα το USS Bataan, ο αμερικανικός πλωτός αμφίβιος αερομεταφορέας, μαζί με 2.000 πεζοναύτες, 6 πολεμικά αεροπλάνα, και 15 επιθετικά ελικόπτερα κινήθηκε σε μια τοποθεσία ακριβώς έξω από την ακτή της Συρίας.

“Αυτή η τεράστια συγκέντρωση των ναυτικών μονάδων αναχαίτισης πυραύλων μοιάζει σαν προετοιμασία από την Ουάσιγκτον για την περίπτωση του Ιράν, της Συρίας και της Χεζμπολάχ”
ανέφερε τότε η ιστοσελίδα DEBKAfile και έκανε αναφορά για το ενδεχόμενο “στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ για να σταματήσει την σφαγή στη Συρία”

Μια άλλη ένδειξη τότε ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζαν μια επέμβαση στη Συρία ήταν το γεγονός ότι η Χεζμπολάχ είχε μετακινήσει πυραύλους της από το βόρειο Λίβανο σε περιοχές στο κέντρο της χώρας, μετά από προειδοποίηση του Ιράν.

Ο βετεράνος δημοσιογράφος Jim Tucker, είχε προειδοποιήσει, ότι η ισχυρή Λέσχη Bilderberg σχεδιάζει ένα γιγάντιο νέο πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Επίσης, τον Ιούνιο του 2011 ο δημοσιογράφος , συγγραφέας και αναλυτής Adrian Salbuchi μιλώντας στο Russia Today έκανε λόγο για «κρυφή ατζέντα» της Bilderberg αναφορικά με τη Συρία. Τότε γινόταν η συνάντηση της Λέσχης στο St Moritz της Ελβετίας…

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του Adrian Salbuchi (στα αγγλικά):

Επιμέλεια: Μάνος Χατζηγιάννης

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 1:46 ΜΜ

    ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ… ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ… ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΥΣΕΩΝ ΤΥΠΟΥ ΚΟΝΣΕΡΒΑ… ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ…

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ… Ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ… ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΙΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ… ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ… ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*