Διαφημίσεις
http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/11398.jpg
Με δηλώσεις του, ο υπουργός Εξωτερικών του Βατικανού, καρδινάλιος Ταρτσίζιο Μπερτόνε, θέλησε να λάβει αποστάσεις από… τους χειρισμούς του Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τις τελευταίες εξελίξεις του «σκανδάλου Ρούμπι».

«Η Αγία Έδρα παρακολουθεί την ιταλική επικαιρότητα με μεγάλη προσοχή και ανησυχία. Η Καθολική Εκκλησία καλεί, όλους όσοι έχουν αναλάβει θέσεις ευθύνης στον πολιτικό, δικαστικό και διοικητικό τομέα, να αναλάβουν τη δέσμευση για μία πιο εύρωστη ηθικής στάση, με αίσθηση δικαιοσύνης και νομιμότητας», τόνισε ο υπεύθυνος της διπλωματίας του Βατικανού, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο καρδινάλιος Μπερτόνε, πρόσθεσε, επίσης, ότι «η αμηχανία του Ιταλού προέδρου της Δημοκρατίας, εκφράζει και την Εκκλησία». Σύμφωνα με τους παρατηρητές, πρόκειται για μια έμμεση, πλην σαφή αποδοκιμασία της στάσης του «Καβαλιέρε», σχετικά με τα νέα σκάνδαλα για συναναστροφή με νεαρές γυναίκες. Όλοι οι αναλυτές συγκλίνουν στη διαπίστωση ότι μια τυχόν αρνητική στάση της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, μπορεί να έχει πολύ υψηλό κόστος, για τον «μίστερ τιβί», σε περίπτωση πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Σήμερα, πάντως, οι συνήγοροι υπεράσπισης του επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, πρόκειται να γνωστοποιήσουν επίσημα, με αναλυτική επιστολή τους προς τους εισαγγελείς του Μιλάνου, ότι ο πελάτης τους δεν πρόκειται να παρουσιαστεί για ανάκριση. «Η εισαγγελία του Μιλάνου δεν είναι αρμόδια για να ασχοληθεί με την όλη υπόθεση», τονίζουν οι δικηγόροι Πιέρο Λόγκο και Νικκολό Γκεντίνι.

Στο μεταξύ, οι αποκαλύψεις, δεν σταματούν: σε συνέντευξή της στην δημόσια τηλεόραση «Rai», η συνοδός πολυτελείας Νάντια Μακρί, δήλωσε ότι συμμετείχε σε «πάρτι επί πληρωμή», με τον Ιταλό πρωθυπουργό. Η Μακρί πρόσθεσε ότι έλαβε πέντε χιλιάδες ευρώ, για να πάρει μέρος σε γιορτή, στην βίλλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
«Ήμασταν έξι με επτά νεαρές κοπέλες και κάναμε όλες σεξ με τον πρωθυπουργό», τόνισε η Μακρί. Επιβεβαίωσε, επίσης, και την παρουσία της Μαροκινής Ρούμπι Καρίμα.

Από πολιτικής απόψεως, όλη η αντιπολίτευση, συνεχίζει να ζητεί την παραίτηση του μεγιστάνα-πρωθυπουργού. Ο κεντροδεξιός «τρίτος πόλος» των Πιερφερντινάντο Καζίνι και Τζανφράνκο Φίνι, έκανε γνωστό ότι, για να βάλει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, πρόκειται να ζητήσει, με ψήφο δυσπιστίας, την παραίτηση του υπουργού πολιτισμού Σάντρο Μπόντι, τον οποίο και κατηγορεί για κακοδιαχείριση.

Το δε κεντροαριστερό «Δημοκρατικό Κόμμα», ανακοίνωσε, διαμέσου του γραμματέα του Πιερλουίτζι Μπερσάνι, ότι «ξεκινά μαζική κινητοποίηση». «Μέσα στον Φεβρουάριο, θα συλλέξουμε δέκα εκατομμύρια υπογραφές πολιτών, που θα ζητούν κάτι το απλό και ξεκάθαρο: Την παραίτηση του Καβαλιέρε», υπογράμμισε ο Μπερσάνι. Σε ό,τι αφορά το μέλλον της κυβέρνησης, ο Ιταλός πρωθυπουργός, συνεχίζει να βασίζεται στην υποστήριξη του μοναδικού κυβερνητικού εταίρου που του έχει απομείνει, της Λέγκα του Βορρά. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από το αν θα εγκριθεί, τελικά, η ομοσπονδιακή μεταρρύθμιση του ιταλικού κράτους, πάγιο αίτημα της Λέγκα.

Η Ένωση Ιταλικών Δήμων έλαβε επίσημα θέση κατά της μεταρρύθμισης, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να μειωθούν οι φόροι και να αυξηθεί η λειτουργικότητα στη διαχείριση, όπως πολύ είχαν πιστέψει αρχικά. Μια τυχόν αρνητική εξέλιξη, με την απόρριψη του συγκεκριμένου νόμου, θα οδηγήσει σίγουρα τη Λέγκα του Ουμπέρτο Μπόσι προς την οδό των πρόωρων εκλογών, υποχρεώνοντας τον ζάπλουτο πρωθυπουργό να την ακολουθήσει.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τις δεκατέσσερις κοπέλες, που σύμφωνα με τον Τύπο, φιλοξενούνταν σε οίκημα ιδιοκτησίας του Μπερλουσκόνι, ο διαχειριστής της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, φέρεται να ζήτησε από τις νεαρές Ιταλίδες, να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους, μέσα στις επόμενες οκτώ ημέρες. Αιτία, το ότι «βλάπτεται η αξιοπρέπεια των κατοίκων της πολυκατοικίας της περιοχής Μιλάνου 2, έξω από την ιταλική συμπρωτεύουσα».

http://24wro.blogspot.com Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *