Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

04:54 - 30/06/2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΑ 809.587 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ; ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΡΚΟΛΙΑ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας ανέλαβε ο κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς. Ο κ.Τουρκολιας ειναι….

γνωστό πως αποτελεί προσωπικό φίλο του πρωθυπουργου. Κολλητοι, κάνουν στενή παρέα και στην Αθηνα και στην Μεσσηνία. Στα χερια μας έχουμε κάποιες ενδιαφερουσες καταστάσεις που ζητάμε να μαθουμε από τον κ.Τουρκολιά αλλά και άλλα μεγάλα στελέχη της Εθνικής, εαν είναι έγκυρες και αξιόπιστες.
tourkolias
Από το Δ.Σ της Εθνικης Τράπεζας λοιπόν έχουμε και λέμε:
-Για το ετος 2007 ο κολλητος του κ.Σαμαρά φέρεται να λαμβανει ως bonus 400.000 ευρώ!
-Για το 2008 ο κ.Τουρκολιάς φέρεται κατα τις ιδιες καταστασεις να λαμβανει ως αμοιβές 409.587
Ρωτάμε τον κ.πρωθυπουργό αλλα και τον φίλο του: Τα ποσά αυτά δηλώθηκαν στην Οικονομική Εφορία και εαν ναι πότε και πόσα.
Ethniki-eggrafo-2
Είναι έγκυρες οι καταστάσεις; Φορολογήθηκε για τα ποσά αυτά ο επιστήθιος φίλος του πρωθυπουργού;
Μετα τιμής
makeleio.gr
To βιογραφικό Τουρκολιά.
Ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς γεννήθηκε στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες.
Κατέχει Πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, Πτυχίο Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών , Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση ναυτιλιακών εταιρειών , στις ναυτιλιακές ασφαλίσεις και στο ναυτιλιακό δίκαιο. Επίσης είναι κάτοχος MA in Shipping Economics, του Πανεπιστημίου Wales της Μεγάλης Βρετανίας.
Ξεκίνησε την καριέρα του ως υπάλληλος ναυτιλιακών χορηγήσεων στην Bank of America το 1977 .Μετετέθη στο Λονδίνο ως Αντιπρόεδρος υπεύθυνος για τις πιστοδοτήσεις Λονδίνου , Μόντε Κάρλο και Γενεύης. Επέστρεψε στον Πειραιά ως επικεφαλής του Κέντρου Ναυτιλιακών Πιστοδοτήσεων και αποχώρησε από την Bank of America το 1988 για να αναλάβει την θέση του Βοηθού Γενικού Διευθυντή για την Ελλάδα, στην Τράπεζα NOVA SCOTIA.
Στο χώρο της Εθνικής Τράπεζας εισήλθε το 1997 ως Διευθυντής Ναυτιλιακών Εργασιών.
Το 2002 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής Ναυτιλιακών Εργασιών και το 2004 του ανατέθηκαν καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής.

http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=5&Itemid=60

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*