Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:14 - 25/06/2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!Οι Αμερικανοί αναφέρουν και μία «εικονική» -ανύπαρκτη- και υποτίθεται «ανεξάρτητη» χώρα, που -κρατηθείτε- λέγεται… Θράκη!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τουρκική Άνοιξη και… Ανεξάρτητη Θράκη για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!!!

Δέσποινα Μαυρομάτη-Abdelhadi

Τώρα πια όλο και πιο πολλοί άνθρωποι στον κόσμο και στην Ελλάδα καταλαβαίνουν πού το πάνε οι εγκληματίες, οι δολοφόνοι των Εθνών της Γης, Σιωνιστές! Με το δεδομένο σχέδιό τους, που ακολουθεί την πορεία και τακτική του «θεού» τους που λατρεύουν από προαιώνια, του Κακού Όφεως, που κάποτε ξεγέλασε τους πρωτόπλαστους στον Κήπο της Εδέμ. Μια τακτική και μια πορεία που βλέπει ο κάθε ένας μας να παίρνει οστά και σάρκα στην Μεσόγειο λιμνοθάλασσα.

Το Φίδι ξεκίνησε από την Τυνησία, πήγε στην Λιβύη, πήγε στην Αίγυπτο, πήγε στην Υεμένη και έφτασε μέχρι την Συρία που ο Ηρωικός της Ηγέτης και ο Ηρωικός της Αραβικός Λαός αντέχουν ακόμα! Αυτή ήταν η Αραβική Άνοιξη, όπως την αποκάλεσαν τα ελεγχόμενα από τον Σιωνισμό παγκόσμια δίκτυα παραπληροφόρησης. Μια Αραβική Άνοιξη, που είχε σαν σκοπό να ρίξει από την εξουσία των Αραβικών χωρών κάθε Αντισιωνιστή Ηγέτη…

Τώρα περάσαμε στην Τουρκική Άνοιξη! Το Εβραϊκό Φίδι του Σιωνισμού πέρασε και στην Τουρκία, μέσω της Συρίας, γιατί ο σκοπός του Ταλμουδικού Ιερατείου είναι να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην γειτονιά μας. Τουτέστιν… να ξεκινήσει από εδώ τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως πιστεύουν τα αρρωστημένα τους μυαλά και σύμφωνα με τις θεωρίες και τις ψευτοπροφητείες τους! Γιατί φυσικά το Σιωνιστικό σχέδιο είναι έπειτα απ’ την Τουρκία να περάσει το Εβραϊκό Φίδι και εδώ στην Ελλάδα! Να καταλήξει στην Ελλάδα την πορεία του.

Όπερ μεθερμηνευόμενον, εμείς οι Έλληνες είμαστε –μαζί με τους Αδερφούς Άραβες- οι βασικοί στόχοι των Σιωνιστών, τα αγκάθια στο μάτι τους που θα ήθελαν πολύ να μην υπάρχουν. Και γι’ αυτή την αιτία μας καταστρέφουν – βλ. Ελλάδα-Κύπρος, βλ. Αίγυπτος-Λιβύη και πολλά άλλα των τελευταίων 3 ετών… Η Τουρκική Άνοιξη θα μας φέρει δυσάρεστες εξελίξεις. Είναι πιθανό και στην Τουρκία –την «φίλη και σύμμαχο» χώρα μας- να σημάνει ανατροπή του καθεστώτος του Ερντογάν, γιατί κι αυτός πήρε ψηλά τον «αμανέ» και φαίνεται πως μάλλον δεν πολυακούει τους Εβραίους! Όμως μια τέτοια αλλαγή θα φέρει απότομα μπροστά Ανθελληνικούς σχεδιασμούς.

Βασικά θα φέρει ριζική αλλαγή στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, σε βάρος όμως του Ελληνισμού… Όπως πάντα συμβαίνει, γιατί πίσω από τους σχεδιασμούς που γίνονται είναι πάντα οι Ταλμουδιστές, οι οποίοι μας έχουν ως προαιώνιους Εχθρούς. Το πού θα χτυπήσουνε είναι τώρα το θέμα. Μα, εκεί που θα μας πονέσει. Στην Θράκη! Ήδη άλλωστε τα έχουνε σχεδιάσει, μέσω των Σιωνιστικών ΗΠΑ. Υπάρχει λοιπόν στις ΗΠΑ μία εταιρεία τηλεπικοινωνιών, τηλεφωνίας κτλ., που ενημερώνει τον κάθε ενδιαφερόμενο για μια σειρά χωρών παγκοσμίως. Όπως είναι η Ελλάδα, η Τουρκία, το Ισραήλ και άλλες πολλές χώρες. Τον τελευταίο καιρό όμως έχει παρατηρηθεί κάτι το πολύ παράξενο!

Οι Αμερικανοί αναφέρουν και μία «εικονική» -ανύπαρκτη- και υποτίθεται «ανεξάρτητη» χώρα, που -κρατηθείτε- λέγεται… Θράκη!!! Η Θράκη αυτή αποτελείται από τα τρία χωρισμένα σήμερα –πρώην Ελληνικά όλα τους!- μέρη, δηλ. το Ελλαδικό, το «Τουρκικό» και το «Βουλγαρικό». Γεωγραφικά είναι αντίστοιχα η Δυτ. Θράκη, η Ανατ. Θράκη και η Ανατ. Ρωμυλία ή Βόρ. Θράκη. Πρωτεύουσα αυτού του πολύ παράξενου «κράτους» είναι η Κωνσταντινούπολη! Το πιο εντυπωσιακό, σαν επίσημο θρήσκευμα του «κράτους» της Θράκης παρουσιάζεται… η Χριστιανική Ορθοδοξία!!! Και όχι το Ισλάμ, όπως θα περίμενε ο κάθε ένας ίσως από εμάς. Το θέμα εδώ είναι πως ετοιμάζουν πολλά δεινά και πολλές περιπέτειες. Οι Εβραίοι άλλωστε δεν το κρύβουν πως στοχεύουν σ’ αυτό που θεωρούν δικό τους νησί, την Ελληνική επίσης Κύπρο! Ορέγονται και την Κρήτη, για να έχουν βάση για το «Μεγάλο Ισραήλ», και μεγάλο μέρος του Αιγαίου. Τώρα μάλλον θέλουν να ανατρέψουν τον Ερντογάν, γιατί μαζί του απ’ ότι φαίνεται δεν τα βρήκαν και δεν πολυσυνεννοούνται. Με μία δική τους, στρατοκρατική, κυβέρνηση στην Τουρκία επιτίθενται σε Συρία και Ελλάδα και «καθαρίζουν»! Ξεκινούν τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και, στην αναμπουμπούλα –τη χαρά του λύκου- θα βγάλουν και τον «Μεσσία» τους, τον Αντίχριστο!

Ίσως τα πιο πάνω που εξέθεσα, να έμοιαζαν πριν από λίγα χρόνια επιστημονική φαντασία. Όμως δεν είναι και συνεχώς και περισσότεροι άνθρωποι πείθονται για την αληθινότητά τους. Να προσέχουν μόνο οι Σιωνιστές ένα πράγμα, ότι με το να ταυτίζουν συνέχεια τον Αντισιωνισμό των Λαών με τον Χίτλερ, στο τέλος θα μας κάνουν όλες και όλους μας… Χιτλερικούς!!! Πριν κλείσω, θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στον αδελφικό συνεργάτη και φίλο πάνω απ’ όλα, Δρα Ησαΐα Κωνσταντινίδη, για τις πληροφορίες που μου έδωσε για την συγγραφή του άρθρου αυτού. Ξέρω πως σήμερα ζούμε σε μια αληθοφανή ψευδαίσθηση. Σε έναν καιρό, όπου η πραγματικότητα ξεπερνά κατά πολύ την φαντασία! Είναι ίσως πολύ φτωχή η φαντασία, για να συλλάβει καν όσα δραματικά έρχονται μπροστά μας..

Πηγη

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ντεζαβουδιασμενος 06/25/2013 @ 11:32 ΠΜ

    πηγε κιολας χθες;

  2. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 11:37 ΠΜ

    ΠΡΟΣ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ

    Για ποιο λογο γινετε αναδημοσιευση αυτου του αρθρου,απο την στιγμη που υπαρχουν ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ αποδειξεις πως η οποια πιθανη εισβολη-προβοκατσια απο πλευρας ΤΟΥΡΚΙΑΣ θα γινει ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ και οχι απο καποιο αλλο σημειο και ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ…?????

    Λοιπον,κυρια Δεσποινα Μαυροματη-ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΟΤΣΑΛΑΝ (δεν ξερω πως διαβαζετε αυτο το πραγμα που το λετε ΕΠΩΝΥΜΟ) σταματηστε την δημοσιευση τετοιων αρθρων,που συντελουν στον αποπροσανατολισμο της κοινης ΣΚΕΨΗΣ και της παραπληροφορησης του ΕΛΛΗΝΑ πολιτη,ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ,ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ(ή τουλαχιστον απο την μεγαλυτερη μεριδα ΕΛΛΗΝΩΝ) αλλα συντομα δεν θα εχετε κανενα μερος στα 4 ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ για να σταθειτε…….

    Υ.Γ.

    Ολα εχουν μια αρχη…..και παντα ενα τελος….
    κι οσο κι αν το παιδι εφυγε μακρια απο την μανα,ο χρονος τον επιστρεφει πισω στην αγκαλια της……ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ…..κι εσεις αυτο το παραβλεπεται ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΕΤΕ….. (OSHO)

  3. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 11:54 ΠΜ

    ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ ΑΥΤΟ!!!!!

  4. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 12:40 ΜΜ

    ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ "ΚΡΑΤΟΥΣ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ,ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ,ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ(ΣΙΩΝΙΣΜΟ-ΚΑΜΠΑΛΑ)ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ,ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ "ΕΩΣΦΟΡΟΥ"ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ.Η ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ(ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ)ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΥΠΟΓΡΑΦΗ "ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ"

  5. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 11:03 ΜΜ

    "ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ" , συμφωνω απολυτως , ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ ΔΟΞΑ .

  6. Ανώνυμος 06/27/2013 @ 1:24 ΜΜ

    Αχ καλή μου κυρία Μαυρομάτη-Abdelhadi!
    Γιατί δεν μας δίνετε αναφορές από αυτά που λέτε για να μην πώ ότι τα ισχυρίζεστε.
    Οι φίλοι μας Άραβες είναι σαν τον άνεμο φίλοι μας. Δεν υπάρχει κάτι όπου μπορούμε να βασιστούμε. Οι μόνοι που μας υποστηρίζουν είναι οι ορθόδοξοι χριστιανοί άραβες που τώρα τελευταία τους έχουν ξεσκίσει στην κυριολεξία. Βέβαια οι Άραβες μας υποστηρίζουν και μας χρειάζονται στις επιχειρήσεις τους διότι αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι και συνεπέστεροι από τους Ινδούς, τους Πακιστανούς, τους Φιλιππίνους και τους λοιπούς της μογγολικής φυλής ορμωμένων παρακλαδιών. Δεν πειράζει όμως. Το πρόβλημα δεν τους αγγίζει κάν.
    Η Θράκη όμως είναι ένα μέρος το οποίο έγινε πιά χυδαίο παιχνίδι στα γραπτά των τελευταίων ετών.
    Θα έπρεπε να είχαμε τη δύναμη – διπλωματική δυστυχώς και όχι στρατιωτική που θα έληγε το ζήτημα σε λιγότερο από 1 μήνα – να ανακοινώσουμε ότι ΟΧΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ αν δεν πληρώσετε με τη ζωή σας ΚΑΙ καθήστε καλά μην κλάψετε και ότι αποκτήσατε στο παρελθόν με νομολογίες και διεθνείς προδοτικές συμβάσεις που όμως θα έσωζαν τον Ελληνισμό – πράγμα που δεν έγινε.
    Ο Ελληνισμός την πλήρωσε και συνεχίζει να την πληρώνει τη νύφη.
    Πρέπει όμως αυτοί που ορκίστηκαν να το κάνουν πράξη για να αρχίσει να αλλάζει το κλίμα.
    Τότε ας ζητήσουν συνέντευξη οι ευρωπαίες, ιστραηλινές εταίρες και οι αμερικανίδες θυγατέρες επίσης για να δούμε σε πόσο μυτερό σκαμνί θα τις τοποθετήσουμε για ακρόαση…

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*