Διαφημίσεις

ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ 6 ΜΕΤΡΑ ΣΤΙΣ 25/2/2012 ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ!!!

Γράφει η Μαρία Τουφεξή

Είναι γνωστό ότι κάθε χρόνο χάνονται ανθρώπινες ζωές το καλοκαίρι στην Ελλάδα!!!
Κάθε χρόνο έχουμε θανάτους στην θάλασσα και πότε από ”πνιγμό”,πότε από ”έμφραγμα” πότε
από χτυπήματα ”προπέλας”κ.τ.λ.Επίσης είναι πάρα πολλές οι εξαφανίσεις ανθρώπων ενώ
κολυμπούσαν και φυσικά δεν βρέθηκαν ποτέ!!!

Την πραγματική αιτία την κρύβουν!!!Τηρείται απόλυτη μυστικότητα εδώ και πολλές δεκαετίες
από τους έχοντες συμφέροντα λόγω τουρισμού[βλέπε ξενοδοχεία σε κάθε μέρος της Ελλάδος]
που θησαυρίζουν αδιαφορώντας αν πεθαίνουν άνθρωποι!!!

Ο διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου θαλασσίων ερευνών κ.Παπακωνσταντίνου μας είπε ότι
τα καρχαριοειδή είναι θερμόφιλα είδη και για τον λόγο αυτό η παρουσία τους στα Ελληνικά νερά
αυξάνεται το καλοκαίρι.Στις Ελληνικές θάλασσες υπάρχουν 35 είδη καρχαριοειδών από τα οποία
όμως,7 με 8 είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για τον άνθρωπο!!!

Όπως είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου ανάμεσα στα επικίνδυνα είδη την πρώτη θέση στις Ελληνικές θάλασσες κατέχουν ο ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ και Ο ΤΙΓΡΗΣ!!!!

Το μικρό αλλά πολύ βαθύ λιμανάκι στο ΠΌΡΤΟ ΚΟΥΦΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,είναι αυτό που κάθε
χρόνο μαζεύονται τεράστιοι καρχαρίες δολοφόνοι,ο λευκός και ο τίγρης για να γεννήσουν.
Δυστυχώς έχουν συμβεί τραγικά περιστατικά σε όλη την Ελλάδα,από επιθέσεις καρχαριών αλλά
τηρείται άκρα του τάφου σιωπή!!!

Άλλα είδη καρχαριών που έχουμε στην Ελλάδα είναι ο γλαυκός,ο σφυροκέφαλος,ο οξύρυγχος,το σκυλόψαρο,η λάμνα κ.τ.λ.
Εδώ θα σας αναφέρω μερικά περιστατικά, που δεν έχουν δεί το φώς της δημοσιότητας γιατί το χρήμα είναι γλυκό και όλοι πληρώνονται για να μη βγάλουν το θέμα στα ΜΜΕ κι ας είναι θανατηφόρο
το τίμημα!!!Θυσιάζουν ανθρώπινες ζωές στον βωμό του χρήματος!!!

Από το παρελθόν μέχρι και πρόσφατα έχουν επιτεθεί καρχαρίες δολοφόνοι σε διάφορα μέρη της
Ελλάδος!!

ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ
ΣΕ 23ΑΧΡΟΝΗ ΣΕΡΦΕΡ!!!
ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΕΙΔΑΝ ΚΑΡΧΑΡΙΑ 5-6 ΜΕΤΡΩΝ
ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΠΑΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!!!
ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ
ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΣ!!!!

Ο 36ΑΧΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΨΑΡΕΜΑ!!!ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΦΩΚΙΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ
ΨΑΡΕΥΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ Κ. Χ. ΣΚΙΑΔΑ 46 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΑΝ. ΠΙΤΤΑ 29 ΕΤΩΝ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ
ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΠΕΛΑ!!!

ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ 6 ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ 25/2/2012!!!

ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 4 ΜΕΤΡΑ!!!
15/10/2010

ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ 4 ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ Β. ΛΕΣΒΟ!!!

ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑ 2010



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

72 σχόλια στο “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!![4 ΒΙΝΤΕΟ]ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ!!!ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΡΟΥΝ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ!!!ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!”
  1. σορυ κιολας
    αλλα παιζουν κ καρχαριες στη θαλασσα,δεν ειναι μυστικο ουτε κρυφο.
    δεν ειμαστε αυστραλια αλλα ουτε γροιλανδια
    προτιμας να τρομοκρατησουν τον κοσμο δηλαδη?
    οποιος κολυμπαει στα βαθεια,ξερει οτι στον ιδιο χωρο ζουν σκυλοψαρα κ καρχαριες,

  2. Επίθεση στη Δράμα; Απιστευτο….αλλά αυτο που μου κανει περισσοτερη εντυπωση και φυσικα δεν το ηξερα ειναι οτι υπηρχαν επιθεσεις και στα Μετεωρα. Τωρα καταλαβα γιατι οι μοναχοι εκτισαν το ψηλα τα μοναστηρια.
    Ημαρτον…

  3. Ναι ρε φιλε ζουν και καρχαρίες το ξέρουμε αλλα οχι για λευκους .Παντα μας λεγανε οτι στις θάλασσες μας υπαρχουν ως επί το πλείστον ακίνδυνα ειδη.Ποτε δεν μιλησαν για λευκους.Απλα ο κοσμος πρεπει να γνωριζει ωστε να μην επιχειρει παρατολμα πράγματα.

  4. Παιδια οι καρχαριες στα βιντεακια οι ψαραδες τους ονομαζουν σαπουναδες και ειναι ακακοι.Το χειμωνα οι ανεμοτρατες στην Β.Ευβοια βγαζουν τρια με τεσσερα ψαρια κατα μεσο ορο καθε χρονο.Τωρα για τον λευκο, θαλασσα ειναι, ολο και καποιος θα παρουσιαστει

  5. Η πρώτη φωτό, αν κρίνω από τα ρούχα που φοράνε αυτοί στο βάθος, είναι τουλάχιστον από τα 80's!!!! Επίσης είναι και ο μόνος σαρκοφάγος καρχαρίας από τους υπόλοιπους που δείχνετε, μιας και αυτοί των βίντεο δεν έχουν ούτε καν δόντια!!!! Τρώνε πλανγκτον και μικρά ψαράκια….Το πιο σίγουρο με αυτούς είναι πως θα πεθάνεις από τον φόβο σου έτσι και τους δεις παρά από το δάγκωμά τους, μιας και δεν δαγκώνουν. Επίσης δεν πρόκειται ποτέ να τους δείτε εκτός αν κολυμπάτε μεσοπέλαγα…ΕΛΕΟΣ πια….
    Τέλος όλοι οι παραπάνω καρχαρίες είναι απειλούμενα είδη και φυσικά οι γνωστοί Έλληνες ψαράδες μας τους σκοτώνουν…

  6. Eμας καποια στιγμη στη Σαλαμινα πριν απο περιπου 8 χρονια ειχαν πει οτι βρεθηκε καρχαριας αλλος σκυλοψαρο…μετα τα διαψευσανε και τελικα ο χαρτης δειχνει και τη Σαλαμινα.Αααα νομιζω οτι πλεον μονο στα ρηχα.Πολυ ρηχα μη σου πω!!!Τουλαχιστον να βλεπεις

  7. Παντως κατι δεν μου καθεται καλα στο αρθρο……..απο το "κουκουλωμα" που λεει οτι για αυτο τα κρυβουν , αυτο παει στην αλλη πλευρα!
    Και απορω το γιατι…μακαρι να ειναι απλα για να αφυπνησει τον κοσμο.

    Περα απο την προχειροδουλεια με τους κυκλους στα Τρικαλα και στο Κιλκις, η πρωτη φωτο δεν γινεται να ειναι απο τις 25 Φεβρουαριου καθως ολοι φορανε κοντομανικα. Και απο τα μαλλια κ το ντυσιμο μαλλον για δεκαετια 80 μιλαμε και οχι για 2012!! Δευτερο λαθος λοιπον! Πως να εμπιστευτω λοιπον εστω οτι ειναι ελληνικη φωτο;

    Οτι στην Ελλαδα σιγουρα ολο και κατι κυκλοφορει που εχει περασει απο Γιβραλταρ η Σουεζ το πιστευω…
    οτι μιλαμε για "λευκο" αυτο το αμφισβητω αν δεν μου το δειξουν σε φωτο.
    Οτι αυτοι που πνιγονται η εξαφανιζονται η παθαινουν καρδια ειναι επιθεσεις απο καρχαριες το αμφισβητω απολυτα. Δεν μπορει να κρυψεις ετσι ευκολα ενα τεμαχισμενο σωμα και να το ριξεις σε εμφραγμα!!
    Οτι πρεπει να προσεχουμε ολοι και να μην ξανοιγομαστε το δεχομαι…

    αν και παλι ειναι πολυ-πολυ πιο πιθανο να κινδυνευεις στα βαθια απο την υπερβολικη εμπιστοσυνη στον εαυτο σου παρα απο καρχαρια.

  8. Εχετε κανει αναδημοσιευση φωτογραφιων απο την ερευνα του αυτοδυτη μανωλη μπαρδανη κατι το οποιο απαγορευεται, οσο για αυτα που δειχνετε…η φωτογραφια με τον λευκο στο πορτο κουφο ειναι το 1985 και σταματηστε να γραφετετε οτι οι καρχαριες ειναι δολοφονοι κτλ σπερνοντας πανικο στον κοσμο μεσα στο καλοκαιρι, τα ζωα δεν εχουν δολο…ο μονος φονιας ειναι η αγνοια η αγραμματοσυνη και η απληστια του ανθρωπου, ανοιξτε κανα βιλβιο επιτελους η εστω διαβαστε καποια ερευνα στο διαδικτυο. Το αυθεντικο αρθρο ειχε τιτλο: Shark_attacks_hellenic_seas.pdf καθοτι ο ιδιοκτητης του το απεσυρε λογω φαινομενων οπως το εν λογω ''αρθρο'' σας κυρια Τουφεξη, , αν το ψαξετε οποιος ενδιαφερεται και το διαβασει ολοκληρο θα καταλαβει πολλα.

  9. λευκοί καρχαρίες και καρχαρίες τίγρεις… ειδικότερα για τον καρχαρία τίγρη… το πιο απομονωμένο από τα είδη καρχαρία. Ουδείς γνωρίζει πού γεννάει(και όμως η αρθρογράφος γνωρίζει!!!) διότι ακόμα και παρά τις επιστημονικές αποστολές, καταφέρνει και εξαφανίζεται όταν είναι να γεννήσει και όμως κυρίες και κύριοι εμείς βρήκαμε πού γεννάει!!!
    Περισσότερο κίνδυνο διατρέχουμε από τα λύμματα των κρουαζιερόπλοιων, τα λύμματα από τους βόθρους, τα κωλοβακτηρίδια, τα μικρόβια και το πετρέλαιο στις ακτές. Περισσότερο κίνδυνο διατρέχουμε από τους απατεώνες με τις γαλάζιες σημαίες που τις βάζουν για να αυξήσουν τον τουρισμό και τα λεφτάκια τους αντί να λένε ότι ΟΛΕΣ οι παραλίες της Αττικής είναι τίγκα στα κωλοβακτηρίδια. Στο Ιόνιο όπου οι μαφιόζοι της σικελίας έχουν βυθίσει καμιά δεκαριά κουφάρια με χημικά απόβλητα αλλά και πάλι μιλάνε ελάχιστοι και τώρα τέρμα και το αιγαίο έτσι και εξορύξουν.

  10. Τρόμος τρόμος τρόμος παντού, είστε όλοι πεθαμένοι, δεν μπορείτε να ξεφύγετε από πουθενά, θα φοβόσαστε και στα μπάνια ακόμα..

    Έλεος πια..

  11. Και αυτή η αποκαλυπτική είδηση αφορά μόνο στις θάλασσες κοντά στην ξηρά αλλά και στην στεριά απ ότι φαίνεται. Πιο βαθιά υπάρχουν και δεινόσαυροι. ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ! Μαζέψτε τον αρθρογράφο γιατί έχει ΜΕΓΑΑΑΛΟ πρόβλημα!

  12. ελεος με τη παραπληροφορηση.. αραγε για πιο σκοπο..
    ολα τα λεφτα η φωτοοοοο !!!!! χαχα του 2012!!!

  13. Χαίρομαι που βλέπω τα περισσότερα σχόλια να είναι απο λογικά σκεπτόμενους ανθρώπους οι οποίοι δεν καταπίνουν αμάσητο ότι τους σερβίρουν – οι πονηροί του φόβου, της απελπισίας και των συνωμοσιών.

  14. Το άρθρο είναι απλά απαράδεκτο… Το ένα ψέμμα μετά το άλλο με αποκορύφωμα τις φωτο που είναι για γέλια!
    Ντροπή σας που δημοσιεύετε τέτοια σκουπίδια και τρομοκρατείτε τον κόσμο για να έχετε επισκεψιμότητα (ή για άλλο λόγο;)

  15. Ντοπη !!Ολα ψεμματα.Θα επρεπε να ντρεπεσται που τρομαζεται τον κοσμο .Τιποτα δεν ισχυει απο αυτα .Ειστε αν μη τη αλλο τραγικη κυρια Τουφεξη .

  16. Τελικά μας ψεκάζουν, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση με τόσες ανακρίβιες. Ημαρτον ο κάθε άσχετος γράφει το μακρυ του και το κοντό του!!!!!

  17. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ…..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΙΩΩΩΩ……ΛΟΛ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ….ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ
    ΥΓ:ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΟΧΙ ΚΑΡΧΑΡΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΟΧΙ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑ…..ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

  18. Όχι και Δράμα ,σύνορα νομού Σερρών-Κιλκίς και λίγο Βουλγαρία
    το βορεινό σημείο επίθεσης,για τη λίμνη Κερκίνη το κόβω να έγινε,ήταν του γλυκού νερού.

  19. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ,Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΩ.ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ!
    ΕΠΙΣΗΣ,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΠΡΟΣΚΗΝΗΤΗ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ!

  20. oti eipirxan panda i karxaries stis thalasesto gnosto einai tora giati epileksan fetosn dimosiopisoun ola afta pali gnosto einai propaganda gi tis perioxes oste na miothi o tourizmos idika stin xalkidiki pou genoun lei sto limani ELEOS oti iparxoun to kseroume ala sta videona vazete tous lefkous karxaries kai tous tigris oxi ta megala ksedondiarika psarakia

  21. Οσοι ασχολούνται με την θάλασσα, ξέρουν ότι τα ελληνικά νερά φιλοξενουν πολλά είδη καρχαριών.
    Απο τους άκακους σαπουνάδες, μέχρι τον μεγάλο λευκό νοτιοδυτικά
    της Κρήτης. Οποιος έχει ταξιδέψει απο Διαπόρια μέχρι Αγκίστρι αποκλείεται να μην έχει συναντήσει καρχαρία. Ο δε Κορινθιακός, λόγω βαθειών υδάτων, ή μεταξύ Χαλκιδικής και Αγιου Ευστράτιου ειναι γεμάτος.
    Από αυτο το σημείο, μέχρι την τρομολαγνεία υπάρχει μεγάλη απόσταση. Πόσα θυματα έχουν υπάρξει μέχρι τώρα, ειδικά σε κολυμβητές απλους. Τι πιθανότητες έχεις να σε χτυπήσει καρχαρίας σε σχέση να σε δολοφονήσει Αλβανός, ή να σε πατήσει ο απρόσεκτος ενω εισαι με ποδήλατο. Υπάρχει η αρχή της αναλογικότητας. Ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων και τραυματισμών γίνεται μέσα στο σπίτι μας. Αρα αφήστε στην άκρη αυτην την παράλογη τρομολαγνία.
    Απλά ενημερώστε ότι η Ελληνικές θάλασσες έχουν καρχαρίες (κατι που είναι γνωστό)

  22. Καρχαρίας που λέτε στον Κόρφο είναι Σαπουνάς. Ο Λευκός καρχαρίας είναι πολύ διαφορετικός, δείτε φωτο στο νετ για να καταλάβετε τη διαφορά. Είπαμε να κάνουμε καμιά αποκάλυψη άμα κάτσει και να ξεμποστιάσουμε πράγματα και καταστάσεις αλλά οχι κ έτσι ακου συνομοσία και οι καρχαρίες. Γιατί δηλαδή η Αυστραλία και η Ν.Αφρική που έχουν λευκούς ή το Μπαλί και η Ταυλάνδη που είναι πίτα στους κ Τίγρης δεν έχουν τουρισμό. Χαμός γίνετε. Αντε σοβαρευτείτε γιατι έτσι που πάτε καταντάτε για γέλια.

  23. Διορθωση..η φωτογραφια ειναι στο παλιουρι χαλκιδικης το 1985 και δημοσιευθηκε σε μορφη pdf. πριν αρκετα χρονια απο την ερευνα ενος αυτοδυτη της Ναξου, το αυθεντικο αρχειο δεν υπαρχει πλεον στο διαδικτυο. Καρχαριες υπηρχαν απο την αρχαιοτητα στα Ελληνικα χωρικα υδατα, δεν ειναι κατι νεο, οπως και υπαρχουν σχεδον σε ολες τις θαλασσες του πλανητη και ελπιζω να συνεχισουν να υπαρχουν. Καταλαβαινει κανεις πως οταν ο κοσμος δεν εχει γνωση επι του αντικειμενου καθοτι αφορα κατα κυριο λογο τους θαλασσιους βιολογους και εμφανιζεται μια μαλακισμενη με ενα σωρο ανακριβειες και ψεματα χωρις να εχει την ελαχιστη γνωση, ο κοσμος πανικοβαλλεται και ειναι φυσικο. Απο κει και περα μην μπερδευετε την θαλασσια πανιδα της Ελλαδας με της αυστραλιας η της νοτιας αφρικης η της καλιφορνιας, επισης κανενα ζωο οσο ''αγριο'' και να ειναι δεν ειναι ανθρωποφαγο. Απολαυστε την θαλασσα αφοβα λοιπον ειναι πιο πιθανο να συναντησετε γοργονα παρα λευκο καρχαρια εκει που κολυμπατε, οσο για τους ψαροτουφεκαδες και τους ψαραδες που ανοιγονται σε ''αγρια νερα''με μικρες βαρκουλες μην κρατατε πανω σας ψαρια που εχετε χτυπησει οση ωρα εσεις ψαχνετε το επομενο θηραμα και εσεις ψαραδες μην τα ριχνεται εξω απο την βαρκα να κρεμονται τα ψαρια που εχετε πιασει και μην κανετε μπασμο με σαρδελα και αιμα http://www.tantounian.gr/images/stories/virtuemart/product/basmos-sardela-aima-001.jpg μεσα στις βαρκουλες σας γεροντακια μου-τα καρδιακα θεριζουν ειδικα το καλοκαιρι, γιατι ειναι και σαν να αυξανετε καπως τις πιθανοτητες να μην δειτε γοργονα. Φανταστειτε απλα οτι ειστε καπου στην σαβανα και γνωριζετε οτι ολο και καπου υπαρχουν λιονταρια, ε δεν νομιζω να αρχισετε να ψηνετε σουβλακια και λουκανικα….Καπως ετσι ειναι και με τους καρχαριες στα αγρια ανοιχτα νερα. Οπως καταλαβαινετε θα μπορουσαμε να γραφουμε παρα πολλα για το θεμα ωστε ο κοσμος να ενημερωθει και να ξερει μερικα για το φυσικο του περιβαλλον. Παρολα αυτα αν γινετε ενα απο τα ελαχιστα θυματα ενος καρχαρια στην παροδο εκατονταδων ετων και οχι θυμα ενος τροχαιου η ληψης ναρκωτικων ουσιων που θεριζουν καθημερινα καποια μερα θα ειναι γιατι πρεπει να πληρωσετε που τοσα χρονια ψηφιζατε πασοκ-νδ και τωρα ψαχνεστε για συριζα-χ.α. Ξυπνηστε επιτελους γιατι τοσο σιχαμεροι που εχετε γινει ουτε οι καρχαριες δεν θα σας τρωνε στο τελος….Φοβου τα κομματοσκυλοψαρα λοιπον !!!

  24. Σαχλαμάρες, καρχαρίες υπάρχουν παντού. Οι επιθέσεις στην Ελλάδα είναι μηδενικές. Γιατί τρομοκρατείται τον κόσμο; Πιο πιθανό είναι να σκάσει στο κεφάλι σου μετεωρήτης παρά να σε φάει καρχαρίας.

  25. Μπαρουφα ειναι ολοκληρο το αρθρο, ανακριβιες μεγαλες, καρχαριες τιγρης δεν υπαρχουν στην Ελλαδα, αποσπασμα απο την wikipedia
    "Ένας αριθμός από καρχαρίες τίγρεις μπορεί να παρατηρηθεί στο Κόλπο του Μεξικού, παραλίες της Βόρειας Αμερικής και μέρη της Νότιας Αμερικής. Είναι επίσης ευρέως γνωστός στην Καραϊβική Θάλασσα. Άλλες περιοχές όπου παρατηρούνται οι καρχαρίες τίγρεις περιλαμβάνουν την Αφρική, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, το Χονγκ Κονγκ, την Ινδία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία."
    Απλα η κυρια που εργαψε το αρθρο ηθελε κατι συνταρακτικο και ειτε εβαλε την φαντασια της να δουλεψει ή καποιος της τα ειπε ολα αυτα που ειχε μεγαλη φαντασια.

  26. ακομα και να εχουν εμφανιστει καρχαριες στις ελληνικες θαλασσες,ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις. δεν υπαρχει λογος να τρομαζουμε τον κοσμο,ουτε να γραφουμε βλακειες που μπορει να οδηγησουν στο κυνηγι τετοιων ζωων.

  27. Στο 1ο βίντεο ο καρχαρίας δεν είναι ούτε για πλάκα λευκός και δεν είναι 6 μέτρα. Είναι δεν είναι 3 1/2.
    Κυριολεκτικά ότι να' ναι…

  28. @Carcharias Carcharodon είπε…
    «τα ζωα δεν εχουν δολο…»

    Δεν τα κατηγορήσαμε για δόλο. Για σαρκοφαγία και ανθρωποφαγία τα κατηγορήσαμε προς ικανοποίηση της πείνας τους. Αν εσύ νιώθεις καλά με τον εαυτό σου να φαγωθείς από καρχαρία επειδή δεν θα σε κατασπαράξει δόλια, μαγκιά σου. Εγώ πάλι προτιμώ να δω αυτό ειδικά το είδος να εξαφανίζεται. Προτιμώ έναν δόλιο άνθρωπο ζωντανό παρά έναν άδολο καρχαρία χορτασμένο στη θέση του.

  29. ρε παιδια ποιο πολυ κινδυνευουμε απο τους νεοναζιστες,που βγαινουν στο δρομο κ σφαζουν συνανθρωπους τους
    παρα απο τους καρχαριες
    αυτοι ειναι οι επικινδυνοι για την ανθρωποτητα,οχι οι καρχαριες!

  30. Είναι τραγικό να βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα που τρομοκρατούν τον κόσμο χωρίς να υπάρχει λόγος….Ίσως η δημοσιογράφος θα έπρεπε να ερευνήσει καλύτερα τα στατιστικά στοιχεία για τις επιθέσεις από καρχαρίες σε ανθρώπους και παράλληλα τους θανάτους καρχαριών από ανθρώπους…Ξέρω ότι ίσως είναι λίγο σκληρό αυτό που θα πω, αλλά οι καρχαρίες δεν είναι τα πλάσματα που βλέπετε στα "Σαγόνια του Καρχαρία"…καθώς επίσης δεν υπάρχει και Άγιος Βασίλης…

  31. Η μαρκέλλα τουφεξή είναι μια αξιολύπητη θείτσα που προσπάθησε να γίνει εκδότρια κάπου στο 2006 αλλά μετά το 3 τεύχος εκλεισε νύχτα τα γραφεία της στην αριστοτέλους και την κοπάνησε. Απ ότι φαίνεται είναι ακόμα πιο αξιοθρήνητη όσο περνάει ο καιρός. Θα έπρεπε να αυτοτονήσει για να μην επιβαρύνει με ανοησίες την κοινωνία

  32. ευτυχως εκει που κανω μπανιο δεν εχει καρχαριες ουτε βαθια,δεν εννοω παρα πολυ βαθια

  33. Από τα 35 είδη καρχαριών τα 4-5 έχουν κάνει επιθέσεις σε ανθρώπους ενώ τα περισσότερα από τα υπόλοιπα δεν έχουν ούτε καν δόντια. Εκτός από το 430 π.Χ. (νομίζω) που έγραψε ο Ηρόδοτος για μεγάλο πλήθος καρχαριών που κατασπάραξε τους Πέρσες (νότια της χερσονήσου), τα τελευταία 170 (περίπου) χρόνια στην Ελλάδα είχαμε καμιά 20αριά επιθέσεις. Τελευταία παίζει να ήταν πριν 3 χρόνια ενώ η προτελευταία πριν περίπου 30 χρόνια. Επίσης αυτές γίνονται κατά μεγάλο ποσοστό από μεγάλους καρχαρίες οι οποί πηγαίνουν στα πιο βαθιά νερά (και κυρίως νότια της Κρήτης). Ααααα και στα βίντεο ΓΕΛΑΜΕ, κανένας δεν είναι σαρκοφάγος εκτός από αυτόν στην πρώτη pic που πιάστηκε τη δεκαετία 80'. Άρα βλακίες λέει το άρθρο. Μας κάνει να φύγουμε από την Ελλάδα από τον φόβο μας για 15 θανάτους ενώ σκοτώνονται εκατομμύρια καρχαρίες κάθε χρόνο; 15 ΘΑΝΑΤΟΥΣ; Όταν 8000 άτομα πεθαίνουν κάθε 10 χρόνια επειδή εσκεμμένα παίρνουν ναρκωτικά και εδώ μας λέει για 15 στην τύχη; Πάω να γίνω ένας από τους 5000 που αυτοκτόνησαν τα τελευταία 3 χρόνια. Και να θυμάστε μην μπείτε στη θάλασσα, θα πάθετε καρδιακό

  34. ΟΛΟ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΞΩ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΗΣΟΥΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΦΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΑΜΕ ΔΙΧΤΥΑ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ

  35. Esi pou to grapses mi swseis kai ksanampeis sti thalassa. Mou ginane kai ola ta gidia eidikoi. Pou mporei na aposkopei afto to ilithio keimeno? Einai kathara parapliroforisi kai tromokratia.

  36. Για άλλη μια φορά κάποιος ανάπηρος αποφάσισε να πει τη γνώμη του στους ιθαγενείς της Ελλάδας. Περισσότερη αναπηρία προσεχώς μάγκες!!!

  37. Την πέσανε όλοι οι τουριστόξενοδοχόταβερνόΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και βρίζουν μην τυχόν ακουστή η αλήθεια και χάσουν τα φραγκάκια, προσπαθώντας να πείσουν τους εαυτούς τους και τούς άλλους ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Όντος, ο ποιο επικίνδυνος είναι ο τουριστόξενοδοχόταβερνόκαρχαρίας.

  38. oloi oi parapano pou to paizete poneiroi kai xseroles pou apo oti fenete exete mia mikri empiria apo thalassa katheste kai krazete mia gynaika pou leei ta pistevo tis kai as einai lathos,to sosto einai na diorthonoume ton alon otan kanei kapoio lathos kai na ton odigoume ston sosto dromo oste na mathei peri tinos prokeite.oxi na krazete san tis katines les kai eseis gnorizete ta panta epidei exete faei ametrites ores diavazontas malakies sto internet pou o kathenas leei to makri tou kai to konto tou.an enas apo olous esas pou krazete sas tixei na deite esto kai sapouna,tha perpatisete sto nero!opote dixste ton adrismo sas anevazontas mia fotografia pou eiste agalia me enan karxaria.asxolithite me kanan apateona,paiderasti,politiko,i opoion alon mporei na sas kanei zimia pragmatiki kai afiste ton kosmo na ekfrastei elefthera.an den goustarete to arthro apla min to diavazete,den eimaste anagasmenei oi ypolipoi na vlepoume tis mlkies pou lete gia na to pexsete xseroles,kai na thimaste oloi oi kraxtes oti i imimatheia einai xeiroteri apo tin amathia.stenaxorieme mono kai mono poy spatalisa 5 lepta apo ton xrono mou na grapsw ayto to sxolio alla den mporousa na diavazw ales mlkies!kai epidei tha grapsete parakato diafores paparies sas enoimerono apo tora oti nai exw kolimpisei me karxaria konta mou stin xalkidiki sigekrimena kai to zwo ektos apo tromo sou prokalei deos,dynato zwo poly kai etoimo gia ola an tou dwseis to dikaioma.opote gatakia minete stin theoria kai sto intrnet alla i pragmatikotita einai mesa sto nero kai opoios exei ta arxi@@@@@.. apo oloys esas pou krazete as tin antimetopisei.

  39. ΕΛΕΟΣ, η πρώτη φωτό είναι του 1985 στο Παλιούρι Χαλκιδικής και όχι στην Κορινθία, και όπως σωστά αναφέρθηκε πιο πάνω, είναι ενός δύτη από Νάξο. ΉΜΑΡΤΟΝ πια με τις μ@λ@κιες του κάθε ασυνείδητου ξερόλα, το Πόρτο Κουφό δεν είνια γεννήστρα αδηφάγων τεράτων, εδώ ακόμα ψάχνουν για το Τίγρη εσείς βρήκατε και που γεννάει?? χρόνια βουτάω σε αυτά τα μέρη. Ελεος πια!!!

  40. ο καρχαριας που βγηκε απο τους ψαραδες μας ηταν 300 κιλα, ο αρθρογραφος ποσα κιλα μαλακας λετε να ναι;;;

  41. min korohdedete i parxoun ola ta idi karxarion kai leuki exou gini ontos epifesis apo leukous stin paralia tis kateris to 2008 kai 2009 sto litoxoro aplos den to lene kai imoun kai ego mprosta an pate sto leuko pirgo stin fessalonikh kai pate apo piso mergia tou limaniou fa mini meto stoma anixto opios den oisteuh prodlimatou kai opios feli gia na pisti mpiri na pah nadi kai oxi sta dafia stis falases prosoxi

  42. Τελικά που γεννά ο λευκός ρε παιδιά να πάω για μπανακι με την πεθερά μου……;;

    Αντε κ στο επομενο άρθρο να μας πείτε για την λευκή τίγρη στον ευοσμο Θεσσαλονίκης……..Ολοι το γνωρίζουμε κ το κάνουμε γαργάρα. ……..!!!!!
    ΓΙΑΤΙ???????????

  43. Περισσοτεροι Ελληνες παιθενουν.κσθε χρονο απο αλλεργα στα φυστικια ή απο μεδουσες παρα απο καρχαριες.Ο συγγραφεας αυτου του αρθου δεν ξερει πως οι περισσοτεροι καρχαριες στην Μεσογειο ειναι ακακοι!

  44. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΦΑ!!ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΔΗ Η ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΗΤΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ,Η ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΕΔΩ….ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΛΑΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΛΕΟΝ…ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ 6 ΜΕΤΡΑ ΚΗΤΟΣ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ…ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΑΝ…ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ.

  45. Θάλασσα είναι τι περιμένετε να έχει μόνο φύκια και πέτρες; και καρχαρίες έχει και δελφίνια έχει και απ όλα έχει. Αν πάς για κολυμπι στ ανοιχτά είναι πιθανόν οι κινήσεις σου, οι … φυσικές σου ανάγκες…. να προσελκύσουν κάποιο ψάρι το πώς θα ξελιχθεί μια τέτοια συνάντηση κανείς δεν μπορει να το ξέρει, μήπως εκείνη τη στιγμή θα αναλύσεις το είδος και αν έχει δόντια ή όχι; σιγά μην του δώσεις και ερωτηματολόγιο. το πιθανότερο είναι να αρχίσεις να χτυπιέσαι σαν τρελός προς τη βάρκα, κατι που θα κάνει σίγουρα το το ζωντανό να θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα! μας ειχαν δώσει στο στρατό ένα εχειριδιο επιβίωσης και έγραφε σε τέτοια περίπτωση τι να κάνεις και σίγουρα αυτό δεν ήταν να τρέχεις σαν τον χριστό πάνω στα κύματα. Προφανώς ο τύπος που έχει γράψει το άρθρο είναι τελείως ηλίθιος, δηλαδή θέλεις να μου πείς ότι όσοι έχουν πεθάνει στις θάλασσες ήταν άξιοι κολυμβητές, δεν μπήκαν στο νερό αφού είχαν φάει ποιός ξέρει τι και φυσικά περίμεναν τουλάχιστον 3 ώρες που ορίζει η επιστήμη για να χωνέψουν , επίσης δεν τους είχε βαρέσει ο ήλιος και φυσικά σίγουρα οι καρχαρίες τους σκότωσαν στις ακτές μπροστά στα μάτια των συνανθρώπων μας, οι οποίοι παρακολουθούσαν ατάραχοι και περίμεναν να φύουν τα ψάρια ώστε να συνεχίσουν το κολύμπι….
    επίσης η φώτο είναι από το 1985 και ήταν όντως λευκός καρχαρίας… και όπως βλέπεις βλαμένε που έγραψες το άρθρο το αποσιώπησαν ..

  46. ειστε για τα μπαζα η πρωτη fhoto ειναι παρα πολυ παλια και την κανατε οτι ειναι 2012 αυτο τα λεει ολα ακουσεσ ποτε στη ψαθα να εχουν πειραξει κοσμο παω οχι πολλα 15 χρονια για μπανιο εκει διπλα που ειναι το αλεποχωρι να δεισ τη καρχραριεσ γεματο ειναι αλλα ποτε δεν πειραξανε κανεναν μεχρι και εκει τρομακρατητε το κοσμο σε λιγο θα μας πειτε οτι ειναι θαλασσιοι πυραυλοι που εφτιαξε η νεα ταξη πραγματων μην κανετε μπανιο

  47. Λευκοι καρχαριες υπαρχουν σιγουρα στη Μεσογειο και συνεπως και στην Ελλαδα. Δεν ευδοκιμουν στην Μεσογειο γιατι δεν θελουν κλειστες θαλασσες. αλλα με τις κλιματικες αλλαγες τις ανθρωπινες επεμβασεις και τις ακτοπλοικες γραμμες (ακολουθουν πλοια συνηθως) εχουν αλλαξει και αυτων οι συνηθειες. Αλλα το να λεμε οτι η Ελλαδα ειναι Φλωριδα, Ν.Αφρική ή Αυστραλια είναι υπερβολή. Παρ' ολα αυτά το κολύμπι στην ανοικτή θάλασσα και ιδίως βράδυ οταν οι καρχαριες τρέφονται είναι επικυνδυνο. Τέλος εκτος απο τους λευκούς υπάρχουν και αλλοι επικυνδυνοι καρχαρίες το ίδιο ή και περισσότερο επιθετικοί και αναφέρομαι στο καρχαρία-Ταύρο (bull shark) ο οποίος ανεβαίνει ακόμα και σε ποτάμια (είναι γνωστός και σαν καρχαρίας του Ζαμβέζη) και δεν ειναι τοσο σπανιος σαν τον λευκό.

  48. Κολυμπάτε με σύνεση και αφήστε τους καρχαρίες ήσυχους. Αυτά τα αισχρά βίντεο επιβεβαιώνουν πόσο πιο επικίνδυνος είναι ο άνθρωπος για τους καρχαρίες παρα οι καρχαρίες για τον άνθρωπο. Εκείνοι ζούνε στην θάλασσα, και κυρίως στα βαθιά, κι εμείς -που φυσικό μας περιβάλλον είναι η στεριά- πάμε κυριολεκτικά στα νερά τους και έχουμε και απαίτηση να μας υποκλίνονται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek