Διαφημίσεις

Η καταραμένη Εβραική φυλή έχει αλώσει τα πλοκάμια της και ελέγχει όλον τον Πλανήτη Γή αυτήν
την στιγμή!Ελέγχει τις Ηγεσίες και τις Κυβερνήσεις ανά τον Κόσμο και προετοιμάζει τον ερχομό
του Ψευτοχριστού δηλαδή του Αντιχρίστου!

Ήδη παρουσιάζουν φανερά πλέον το στέμα του και την στολή του και ανακοινώνουν ότι έρχεται
ο μέγας ειρηνοποιός του κόσμου τούτου!!!

Έχουν παντού τους ”πιστούς” τους οι οποίοι ειναι μασόνοι και σατανιστές,πιστεύουν στον εωσφόρο
και μέσω αιρέσεων,μέσω σατανικών μηνυμάτων σε διαφημίσεις,σε τραγούδια,σε κιν/κες ταινίες,
έχουν μολύνει πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού των ανθρώπων!

‘Εχει εξαπλωθεί και στην Χώρα μας δυστυχώς η Εβραική σατανολατρεία!Είναι γνωστό σε όλους
μας πλέον,ότι υπάρχουν μασονικές στοές όπου γίνονται επικλήσεις στον εωσφόρο,μαύρη μαγεία
μύηση στον σατανά και ανθρωποθυσίες!

Σε μία συγκέντρωση των Εβραίων σατανιστών στο Ναιρόμπι της Κένυα,όπου ”αρχηγός” τους ήταν
η Μαίρη Ακάτσα,αυτοονομαζόμενη ”πνευματική θεραπεύτρια” και ανάμεσα σε 6.000 ανθρώπους,
συνέβη το εξής!!!

Η Ακάτσα είπε ότι είδε ένα άστρο παράξενο στον ουρανό και ότι αυτό είναι μήνυμα!!!Ότι θα
παρουσιαστεί κάποιος πολύ σημαντικός καλεσμένος!!!

Πραγματικά σε λίγα λεπτά,ένας άνδρας με λευκό χιτώνα και μαύρη γενειάδα,εμφανίστηκε από το
πουθενά!!!Ήταν πανέμορφος κι ένα εκτυφλωτικό φώς υπήρχε πάνω από το κεφάλι του και όλο του το σώμα!!!Τους είπε ότι είναι ο ”ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ”!!!

Η Ακάτσα κλαίγοντας έλεγε ότι 20 ανάπηροι περπάτησαν και φώναζε!!!”ΙΗΣΟΥ ΠΛΥΝΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ,ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ”,ενώ το πλήθος γονάτιζε και προσευχόταν κι αυτός αφού τους”ευλόγησε” άρχισε ξαφνικά να περπατά και να χάνεται στον ουρανό!!!

Το θηρίο της Αποκάλυψης,ο ψευτοπροφήτης ο έχων κέρατα,είναι Η Εβραική φυλή που προετοιμάζει
ήδη τον ερχομό του Αντιχρίστου του Α΄θηρίου που θα παρουσιαστεί ως ο αναμενόμενος ”ΜΕΣΣΙΑΣ”για τους Εβραίους,ως ο ”ΙΜΑΜ ΜΑΧΔΙ” για τους Μουσουλμάνους,ως ο 5ος ”ΒΟΥΔΑΣ” για τους Βουδιστές,ή ως ο ”ΚΡΙΣΝΑ”για τους Ινδουιστές!!!

Ο Αντίχριστος που αυτοαποκαλείται ”ΜΕΤΡΕΓΙΑ” αναγνωρίζει ως δικά του όλα τα παραπάνω ονόματα!!!Θα κάνει θαύματα μέχρι και νεκρούς θα ”αναστήσει” και θα πλανηθούν πολλοί άνθρωποι!

Κανείς δεν θα γίνει δεκτός και δεν θα ζήσει αν δεν δεχτεί τον Αντίχριστο ως ”Θεό” και δεν λάβει το σφράγισμα του θηρίου!!!Το 666!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Γράφει η Μαρία Τουφεξή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!![ΒΙΝΤΕΟ]Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 6.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!!!”
  1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙΤΕ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ???ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ!!1

  2. α)στον τιτλο του αρθρου μιλας για βιντεο που οπως εχει διατυπωθει ο τιτλος παραπεμπει σε βιντεο που αποδεικνύει την ιστορια του αρθρου,πραγμα που τελικα δεν αποδεικνύεται και το πιθανοτερο ειναι πως ειναι μια φανταστικη ιστορια που σου ηρθε στο μυαλο,β)ο "IMAM MAΧΔΙ",(Ιμαμ Μαχντι το σωστο),οπου ειναι ο αναμενομενος 12ος Ιμαμης των μουσουλμανων,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ/ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ Ντατζαλ(Dajjal),ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥ ΑΝΤΧΡΙΣΤΟΥ,ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ για τους Μουσουλμανους!!!Δηλαδη ο Ιμαμ Μαχντι ειναι ο αντιπαλος του ψευδομεσσια και θα εμφανιστει παραλληλα με τον μευδομεσσια και στο τελος θα επικρατησει!!!!!Δηλαδη ειιναι σαν της χριστιανικης αποκαλυπτικης παραδοσης ο αντιστοιχος υπο τον ιππο καθημενος και πολεμιος εις τον αρρμαγεδδονα,του αντιχριστου!!!!!!!!!!!!!Οι Μουσουλμανοι δηλαδη δεν τον ταυτιζουν με τον αναμενομενο και για αυτους αντιχριστο/ψευδομεσσια!!!!!!!!!!!Αλλα για να το ξερεις αυτο πρεπει να ασχοληθεις και να μελετησεις,πραγμα που δεν χρειαζεται οταν θες απλα να γραψεις κατι απλα για να το γραψεις….

    "Isa (Jesus Christ) will return to aid Mahdi, or the guided one, against Masih ad-Dajjal, the false messiah, and his followers"

    http://en.wikipedia.org/wiki/Mahdi

  3. Η αποδοχη της παγκοσμιας ηλεκτρονικης διακυβερνησης ,με ταυτοτητες τσιπ ,ισοδυναμει με αποδοχη του χαραγματος .-
    Υ.Γ προσοχη …θα πλανηθουν ακομη κι εκλεκτοι .-

  4. η υποδουλωση των ανθρωπων δεν σημαινει οτι υπαρχει χριστος και αντιχριστος.Ξυπνατε κοροιδα και αντισταθειτε γιατι αν περιμενετε απο τον χριστο να σωσει τον πλανητη ζησε μαι να φας τρυφιλι και τον αυγουστο σταφυλι

  5. Xaxaxa!! Malevolent fools you don 't know the truth ,the reason inside me waiting to destroy thy old lords of darkness ~ my God 's glory above the universe ,above demons ,we sons of God will gain victory over madness ,we will vanish immorality ._ The sword is over the neck of the criminals and they don 't see their end .pity ._ Let him come ,the abomination of the world ,we are here ,the protectors of justice ,and the power of God is with us._ he haw already lost ,xaxaxaxa!._

  6. η υποδουλωση της ανθρωπότητας εχει ηδη αρχίσει και θα ολοκληρωθεί με την σφραγίδα και την ελευση του θηρίου. Του ψευδομεσία των ΕΒραίων. του ΑΝτίχριστου…. οποιος δεν θέλει να το δεχτεί πρόβλημα του. ομως αυτό ειναι κατι που θα συμβει 100% οπως και όλα οσα μας εχει πεί Ο Παντοδύναμος Θεός μεσω των αγίων και των προφητών Του. Εμεις πρέπει ανα πάσα ωρα και στιγμή να ειμαστε ετοιμοι να σταθούμε εμπρός Στον Δικαιο Κριτή την ημέρα της Κρίσεως. Γιατι κανείς δεν γνωρίζει την ώρα και την στιγμή του θανάτου του και Της Δευτέρας Παρουσίας Του Κυρίου. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.

  7. Μέσα σε μασονική στοά, εμφανίστηκε κάποιος και τους είπε ότι είναι ο Ιησούς…και οι μασόνοι προσκύνησαν τον Ιησού. Οκ…ο γιατρός έχει πει να σας λέμε πάντα ναι…

  8. Γράφει πηγη ρε παιδιά δεν είναι δικό του το αρθρο. Το βιντεο οντος δεν δειχνει κατι αλλα φταίει αυτος που το εγραψε…. "Γράφει η Μαρία Τουφεξή"

  9. kai emeis pairnoume narkwtika re kopelia alla ti akyro htan ayto kai pou egrapses kai pou edeikses..mallon esy exeis mperdeytei…kane k mia mikrh erevna…t na diabases 2o 3a arthra k na eides t video st youtube p xei dei olos o kosmos p psilopsaxnetai me maswnia k synwmosies kai tetoia de shmainei oti kaneis mia soumeaapo 3a,4a apo ayta k ta parousiazeis san arthro me 1a teleiws akyro video…damn girl!

  10. ΝΑΣΟΣ

    Καλα καλα δειτε την ιντερνετικη εκπομπη "Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ" οπου μιλαει ο Γεωργιος Παλμος και μετα τα ξαναλεμε.. Οσον αφορα του Ολυμπιους ειδικα ειναι πολυ νυχτωμενοι ολοι τους οπως και για τον Χριστο. Διαβαστε λιγο για τον Ερμη τον Τρισμεγιστο.

  11. ο χριστός προβλήθηκε στους Ανθρώπους…με νοήματα παραδείγματα…και διδαχές..που δεν είχαν ανάγκη συμβόλων ..ονομάτων ..και προκαννιβαλίστικων ..Μυσταγωγικών και Αβανταδόρικων.."μπιχλιμπιδιών"…
    Είναι χρεωκοπημένοι ..από χέρι..οι κήρυκες…αυτού του γελοίου..δήθεν Θρησκευτισμού.. που νομίζουν πως με ένα τσιπάκι της Νέας Τάξης…θα μανουβράρουν…τον κόσμο…με κόλπα….
    Θα πέσει το γέλιο…. της Αρκούδας …!!!
    Τους περιμένουν στη γωνία οι Πνευματικοί… και οι…προσγειωμένοι του Κόσμου…πραγματιστές…για να τους αποτελειώσουν…οι ψυχίατροι……!
    Άλλα..πρεσβεύει…ο Χριστός κι άλλα καθορίζει ο…Χρυσός…!

  12. Αγαπητέ Stranger, αν μπορείς κάνε έναν έλεγχο πριν τα αναδημοσιεύσεις … αυτό με το Nairobi έγινε το 1988 ! Τι εννοεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ η τουφεκτσή ;;;; Με τέτοιες ανοησίες τι συμπεράσματα να βγάλει κανείς ; Μου πετάει και ένα άσχετο βιντεάκι …

    Όντως είναι ο μαιτρέγια πάντως …

  13. <>

    <<….Ήταν πανέμορφος κι ένα εκτυφλωτικό φώς υπήρχε πάνω από το κεφάλι του και όλο του το σώμα!!!Τους είπε ότι είναι ο ''ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ''!!!>>

    Μας δουλευεται ρε σεις……?

    Ειναι σαν με μπαινει στη θυρα "21" γαβρος και να φωναζει ΟΛΥΜΠΙ-ΟΛΥΜΠΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ….!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek