Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:20 - 29/05/2015

Αποκεφάλισε 5χρονο αγόρι για να το προσφέρει σε θεό – ΠΡΟΣΟΧΗ κώδικας πεδιου!!!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Ινδός λιντσαρίστηκε από το πλήθος

Ένας άνδρας που κατηγορήθηκε ότι επιδιδόταν σε τελετές μαύρης μαγείας λιντσαρίστηκε από το πλήθος καθώς θεωρήθηκε ύποπτος ότι αποκεφάλισε ένα αγοράκι σε ένα χωριό της βορειοανατολικής Ινδίας, γνωστοποίησε η αστυνομία και η οικογένεια του παιδιού.

Ο Νάνου Μίρντχα παρέσυρε τον 5χρονο Σανατάν Μπαγκά τον οποίο στη συνέχεια δολοφόνησε για να τον προσφέρει στην ινδουϊστική θεότητα Κάλι σε έναν αυτοσχέδιο βωμό, σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού.

«Ο μάγος Νάνου Μίρντχα παρέσυρε τον Σανατάν προσφέροντάς του σοκολάτες. Τον οδήγησε σε ένα ναό όπου τον θυσίασε μπροστά από έναν βωμό» δήλωσε ο πατέρας στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, στο κρατίδιο Άσαμ.

Το σώμα του αγοριού εντοπίστηκε χθες το βράδυ σε μια λίμνη αίματος. Οι κάτοικοι του χωριού επιτέθηκαν εναντίον του Νάνου Μίρντχα και τον σκότωσαν, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της επαρχίας Σονιτπούρ.

«Διεξαγάγουμε έρευνα προκειμένου να κατανοήσουμε εάν επρόκειτο για μία ξεκάθαρη υπόθεση άσκησης αποκρυφιστικής πρακτικής ή εάν επρόκειτο για μία προσωπική αντιπαλότητα που οδήγησε στο έγκλημα» δήλωσε ο Σαζουκτά Παρασάρ.

newsone



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. ΣΑΝΑΤΑΝ???

  2. καρα κωδικας πεδιου

  3. Βρασίδας 05/29/2015 @ 10:53 ΜΜ

    Καλά ρέ, όνομα είναι αυτό που είχε το παιδί;

  4. Φιλοσοφος 05/29/2015 @ 11:48 ΜΜ

    Για ποιο πεδιο μιλατε ρε παιδια ? Εξηγηστε το λιγο !!!!!!!!!!

  5. ti einai afto pou tha prepi na exoume ipopsimas gia na katalavoume pia dimosievmata einai kodikas gia to pedio ;;; px sto sigekrimeno ;;;

  6. Ανώνυμος 05/31/2015 @ 6:15 ΜΜ

    Τον Αύγουστο του 2013 το cnn.com/world ανάρτησε ένα άρθρο σχετικά με μία τελετή θυσίας, ενός 11χρονου αγοριού από το θείο του, ο οποίος και λιντσαρίστηκε αργότερα μέχρι θανάτου, από τη ανθρώπους της κοινότητας. http://edition.cnn.com/2003/WORLD/asiapcf/south/08/06/india.ritual.killing/
    Το όνομα του μικρού παιδιού με το όνομα Σανατάν ίσως έχει να κάνει με την Sanatan sanstha ή International Sanatana Dharma Society (ISDS). Η οργάνωση αυτή έχει κατηγορηθεί μεταξύ άλλων για τοποθέτηση βομβών καθώς και για την υπόθεση Ericksonian Hypnosis τεχνική ύπνωσης μεμονωμένων ατόμων ή μαζών προς ένταξη στους κόλπους της, ή διενέργεια πράξεων βίας.
    Η Ασσάμ είναι μία από τις 28 Ομόσπονδες Πολιτείες που συγκροτούν σήμερα την Ινδία. Το κρατίδιο Ασσάμ, στα σύνορα του Μπουτάν και του Μπανγκλαντές, έχει μακρά ιστορία συγκρούσεων για εδαφικές διαφορές, συχνά βίαιων, ανάμεσα στις φυλές αυτοχθόνων Μπόντο, στους μουσουλμάνους εποίκους και στην κοινότητα Αντιβάσι.
    αυτονομιστές του Εθνικού Δημοκρατικού Μετώπου του Μπόντολαντ (NDFB)
    protothema.gr/world/article/437382/eikones-frikis-stin-india-me-ekteleseis-horikon-kai-paidion-/
    Η Μανιπούρ είναι μία από τις 28 Ομόσπονδες Πολιτείες που συγκροτούν σήμερα την Ινδία.
    Mayong (Assam) γνωστή και ως Γη της Μαύρης Μαγίας. Γη της θεότητας Σάκτι (Shakti) Συνδεμένο με τελετές ανθρωποθυσιών αλλά και πολιτικά παιχνίδια όπως και εκείνα των Ασσασίνων.
    Ενδιαφέρον έρευνα The Path of Power: Impurity, Kingship and Sacrifice in Assamese Tantra
    http://www.academia.edu/8979947/The_Path_of_Power_Impurity_Kingship_and_Sacrifice_in_Assamese_Tantra
    δυστυχώς είναι στα αγγλικά.
    Και επειδή η φωτογραφία απεικονίζει μαύρους ένα άρθρο αναρτημένο τον Ιανουάριο του 2015 από την Mailonline Ακτή Ελεφαντοστού «Ο Θεός μου είπε να κόψω τα κεφάλια των παιδιών … τότε θα γίνω βασιλιάς. Δυστυχώς και αυτό στα αγγλικά
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2931735/Ivory-Coasts-ritual-killers-kidnapping-boys-girls-struck-20-times-three-months.html
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ !!!!!!!!!
    http://www.vancouverdesi.com/news/tantrik-lynched-in-assam-for-beheading-boy/

  7. Ανώνυμος 05/31/2015 @ 8:21 ΜΜ

    Με αφορμή το άρθρο για την επίθεση σε παιδιά στην Ακτή Ελεφαντοστού, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται κάτι για αυτό που αναφέρεται
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2931735/Ivory-Coasts-ritual-killers-kidnapping-boys-girls-struck-20-times-three-months.html

    …….Browsers is the term used for delinquents who specialize in Internet scams and are widely regarded as behind the child murders, though proof is scanty.
    Father Norbert Abekan, a charismatic Abidjan preacher, charged in an article last week that some browsers sought ‘human sacrifices the better to swindle’.
    Browsers είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για εγκληματίες που ειδικεύονται σε απάτες στο Διαδίκτυο και θεωρούνται ότι βρίσκονται πίσω από τις δολοφονίες των παιδιών , αν και η αποδείξεις είναι λιγοστές.
    Ο Πατέρας Norbert Abekan , ένας χαρισματικός ιεροκήρυκας Αμπιτζάν, σε ένα άρθρο του την περασμένη εβδομάδα υποστήριξε ότι ορισμένα προγράμματα περιήγησης το επιδιώκουν «ανθρωποθυσίες τόσο το καλύτερο για αισχροκέρδειας (εξαπάτηση) » .

    …………The wildest rumours about people disappearing for human sacrifice in rituals, particularly albinos, always circulate in the Ivory Coast in electoral years when politicians seek gains at the polls.
    Οι πιο τρελές φήμες που κυκλοφορούν για τους ανθρώπους που εξαφανίζονται για ανθρωποθυσίες σε τελετές, ιδιαίτερα αλμπίνων, στην Ακτή του Ελεφαντοστού είναι κατά την εκλογική περίοδο, όταν οι πολιτικοί αναζητούν οφέλη στις κάλπες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*