Διαφημίσεις

«Ειδοποιείται» από το παραδικαστικό κύκλωμα ο Δημήτρης Κοντομηνάς ότι θα βγει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Τρεις ημέρες πριν εκδοθεί το ένταλμα.

Αυτό αποκαλύπτει ο “αποδυτηριάκιας” όπως δημοσιεύει το olympia.gr

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

“ Επιτόπου, δυο-τρεις η ώρα, άγρια μεσάνυχτα πάει στου Μαξίμου. Δεν το γνωρίζω, άρα δεν το γράφω αν συναντήθηκε με Σαμαρά. Οι Μπαλτάκοι και Λαζαρήδηδες του είπαν του Κοντομηνά να ηρεμήσει, διότι ο καναλάρχης ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έλεγε διάφορα.

Εντέλει βρέθηκε με ουρολοίμωξη στο νοσοκομείο όταν εκτελέσθηκε το ένταλμα…”

Το makeleio.gr ρωτάει:

”ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;”

http://www.triklopodia.gr/2014/01/blog-post_1426.html#.UtVo-djxvIU



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: Παραδικαστικό κύκλωμα προστατεύει τον Κοντομηνά; Πήγε στο Μαξίμου τρεις ημέρες πριν το ένταλμα;”
  1. Βάσει των όσον έλεγε ο Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ ο Σαμαράς ήταν απατεώνας γιατί διόριζε σαν υπουργός Πολιτισμού καλαματιανούς, έγιναν ρεμούλες με την Ακρόπολη, με το Οργανισμό Προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού που έκλεισε ο Βενιζέλος με τον Πάγκαλο, κλπ κλπ.

    Βάσει των όσων έλεγε ο Σαμαράς και η Ν.Δ. ο Βενιζέλος ήταν απατεώνας γιατί έγινε το σώσε με τους εξοπλισμούς, υποβρύχια, SIEMENS, C4I κλπ κλπ.

    Δηλαδή την Ελλάδα την κυβερνούν δύο απατεώνες (βάσει των δικών τους δηλώσεων) Σαμαράς και Βενιζέλος, πρόεδρος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και μιλάτε για παραδικαστικά κυκλώματα;;;;;

  2. ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΙ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ…ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ . ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΩΣ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΝ , ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΙΠΕΙ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ , ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ .

  3. 1. έχει καμμιά σημασία αν γλίτωσε ή όχι το ένταλμα για 2-3 μέρες; όχι, έτσι κι αλλιώς ότι ήταν να γίνει έγινε και συνεχίζεται

    2. Χεσμένο τον έχω πατόκορφα το Κοντομηνά και όλη την παρέα του αλλά, έχει άδικο όταν λέει στην κατάθεσή του:
    εγώ επιχειρηματίας είμαι και ζήτησα δάνειο, όσα περισσότερα μου δώσεις θα τα πάρω, δική μου δουλειά είναι να ελέγχω τη χασούρα της Τράπεζας;
    Δηλαδή, σ' αυτήν τη χώρα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, γιατί την ευθύνη στα λεφτά την έχει πάντα αυτός που τα παίρνει και ποτέ αυτός που τα δίνει;
    Το ίδιο γίνεται και με τους εργαζόμενους, τα ίδια και στο Δημόσιο με τους εκεί εργαζόμενους,
    Φταίνε όλοι όσοι έχουν πάρει λεφτά σ' αυτή τη χώρα (δάνεια, αυξήσεις, δώρα, bonus) και όχι αυτοί που τα έδωσαν……

    Και ερωτώ: Ξέρετε εσείς κανέναν που του δίνουν λεφτά και λέει "δεν τα παίρνω";

    3. Πέρα από όλες τις "παρέες" που τρωγοπίνανε μια χαρά τόσα χρόνια, έχει καταλάβει μήπως (λέω μήπως…..) κανείς σας ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ?????????????????????

    το έχει καταλάβει κανείς σας ή περιμένετε να "αναλάβει δράση" η δικαιοσύνη………………….για να σωθούμε;

    ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ τα καθάρματα τα ξεπουλημένα, το "αυταπάγγελτο" έχουν ξεχάσει τι είναι τα γουρούνια!
    Το "Σύνταγμα" δε ξέρουν τι είναι, έχουν πάθει "αμνησία"…….

  4. Για να παρετε γευση από το παραδικαστικό
    πληκτρολογειστε τις λεξεις :

    " δικαστης σε κολπο με πλαστη διαθηκη "
    και δειτε τις δημοσιευσεις …

    Φαινεται πως υπάρχουν παραδικαστικα κυκλωματα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek