Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:41 - 11/01/2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Την φωτογραφία που βλέπετε μαζί με το κείμενο με την “Μαρία την μαγδαληνή που μιλάει”, θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα των Εργατών του φωτός ΕΔΩ
.

Συνεχίζω: Ασχολήθηκα αρκετές ώρες για την συγγραφή αυτού του άρθρου, μόνο για να αποδείξω την σύνδεση των αποκαλούμενων Εργατών του φωτός με τον Αρχάγγελο του σκότους Σαμαέλ, η αλλιώς διάβολο.
Την φωτογραφία και το παρακάτω κείμενο που βλέπετε, τα παραθέτω ως αποκαλυπτικά στοιχεία της απάτης του διαβόλου, και κατ’ επέκταση την σύνδεση των εργατών του φωτός με τον διάβολο, την μασονία, και τους illuminati. Προσέξτε κάτω στη φωτογραφία την μασονικη πυραμιδα και την κορυφή της, και συδνυάστε τα με το κλασσικό μασονικο σύμβολο.

Arkangel «ατομική» αίθουσα στο Ιερό των “Εργατών του φωτός” 11-15 Δεκεμβρίου 2012.

Την φωτό και το κείμενο θα τα βρείτε ΕΔΩ

Η «ατομική» αίθουσα ARKANGEL είναι ένα εξελικτικό δώρο από τον St Germain και τον Αρχάγγελο Μέτατρον. Αυτή η ιερή αίθουσα επιταχύνει τις ατομικές δονήσεις του ανθρώπινου σώματος, που αυξάνει τα φυσικά άτομα της σάρκας στη Θεία καθαρότητα και τη δομή των ανωτέρων οχημάτων του καθαρού ηλεκτρονικού φωτός. Η καρέκλα ισορροπεί επίσης την ψυχική και συναισθηματική κατάσταση, έτσι ώστε να μπορέσει το άτομο να διατηρήσει αυτές τις υψηλότερες συχνότητες.
Κατά τη διάρκεια των «προ» και «μετα» ημερών της 12-12-12, υπάρχουν ισχυρές εισροές φωτός που έχουν την ικανότητα της κίνησης της γης και όλης της ζωής μέσω ενός κβαντικού άλματος. Προκειμένου να γίνει αυτό, το φως πρέπει να εξαχθεί μέσα απο μια φυσική φανέρωση με την φλόγα της καρδιάς. {Εδω φαίνεται ξεκάθαρα για ποιο πράγμα μιλάει…. Για την απάτη της αποκαλούμενης “Ζώνης φωτονίων” και τις επιπτώσεις που “δήθεν” θα έχει η επίδραση των φωτονίων στους ανθρώπινους αγγέλους απο την συγκεκριμένη ημερομηνία.}

Και συνεχίζει….
Ο καθισμένος στην καρέκλα θεσπίζει μια προθυμία να “αφήσει να πάει και να επιτρέψει” το Σύμπαν να παρέχει τα ενεργειακά σχέδια που χρειάζεστε εκείνη την ημέρα για τη συνεχή επέκταση σας. Μπορείτε να επιλέξετε να ανοίξετε την καρδιά σας και να δώσετε και να λάβετε σε όλη δημιουργία.
Τέλη Συνεδρίας:
10 λεπτά 20 δολάρια
20 λεπτά 40 δολάρια
30 λεπτά 60 δολάρια
40 λεπτά 80 δολάρια
50 λεπτά $ 100
60 λεπτών $ 120

Μετά απο το παραπάνω κείμενο και τις φωτογραφίες, συνέχίζω με περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα των εργατών του φωτός:
Μεταξύ των νεοεποχιτών, υπάρχει ένα κίνημα, γνωστό ως «Εργάτες Φωτός» ή «Εργάτες του Φωτός». Μερικοί, αν όχι όλοι οι Εργάτες του Φωτός πιστεύουν στο διάβολο (τον οποίο θεωρούν ως εχθρό τους, φυσικά).
Αρχικά, εδώ είναι κάποιες γενικές πληροφορίες σχετικά με τους Εργάτες του Φωτός και τις κινήσεις τους:

Εργάτης του Φωτός
(Steve & Barbara Rother, με έδρα την Καλιφόρνια)
Τα παιδιά του Φωτός
(Ron Baker και Robert Baker, με έδρα τη Νέα Υόρκη)
Εργάτες του Φωτός
– Crystalinks
Παγκόσμια Διάσκεψη του Φωτός

Το Ιδρυμα διαβίωσης του φωτός
(Verla, που εδρεύει στο Σιάτλ, Ουάσιγκτον) και σε άλλους δικτυακούς τόπους σύνδεσμος σελίδας
Φωτεινό Δίκτυο
(από Μάγια και Ιαν , με έδρα την Ισπανία και την Ολλανδία, αντίστοιχα)
Πλάνητης του Εργάτη φωτός
(E-zine επιμέλεια Sandie Sedgbeer)
Karin Εργάτρια φωτός
(Karin Lacy, “Εργάτρια του Φωτός για την Αμερική”)
Namaste Cafe
(από Serenity , ο οποίος ζει στο Bible Belt των ΗΠΑ)

Οι Εργάτες του Φωτός διαφέρουν αρκετά στις πεποιθήσεις τους. Μερικοί αποκαλούνται Χριστιανοί, ενώ κάποιοι άλλοι είναι αρκετά αντίχριστοι (ή τουλάχιστον αντι-φονταμενταλιστές). Οι περισσότεροι υποστηρίζουν μια αρκετά φιλελεύθερη οικουμενική διαθρησκειακή άποψη.
Ειδικότερα, οι Εργάτες του Φωτός διαφέρουν στις πεποιθήσεις τους, σχετικά με το διάβολο. Εδώ είναι κάποια άρθρα σχετικά με τις πεποιθήσεις στο διάβολο απο ορισμένους Εργάτες Φωτός:

Η πάλη ενάντια στο κακό
από την Marion J Webb-De Sisto

Πνευματικές Συμβουλές του Christian Andrιason

Η Πνευματικότητα μελετάει το δύσκολο δρόμο
από Rei στο MIT
Το μεγαλύτερο σφάλμα των Εργατών του φωτός
, στην ιστοσελίδα Δίκτυο Φωτός

Εδώ είναι μερικά άρθρα από Εργάτες του Φωτός, που δεν πιστεύουν στο διάβολο (ως πνευματικό ον, τουλάχιστον):

Ανάκτηση προσωπικής ενέργειας: ΜΕΡΟΣ 6
στο Planet Lightworker
«Χτυπώντας το ανώτατο όριο της τρίτης διάστασης»
(για τρομοκράτες) από την Karin Εργάτρια φωτός

Η σειρά της Αναλήψεως, Μάθημα τρίτο: Το Σκοτάδι Επιδιώκει την απελευθέρωση
απο Crimson Circle

Η ανθρωπότητα στο μονοπάτι της γύρης, “πέμπτο μέρος”
τα όνειρα των μεγάλων γήινων αλλαγών

Εχουμε απ’ όλα τα “φρούτα”. Εδώ είναι ένα άρθρο από έναν Εργάτη Φωτός, που πιστεύει στο διάβολο, και ότι ο κόσμος κυβερνάται από μια σατανική συνωμοσία:

Η ολογραφική φυλακή και η «συμφωνία με το διάβολο»
απο τον Luis Prada στην ιστοσελίδα αδελφός Veritus »

Για τουλάχιστον μερικούς Εργάτες του Φωτός, αν και πιθανόν δεν είναι η πλειοψηφία, με πεποιθήσεις που μπορεί να λατρεύουν μια μορφή:

Εργάτες του Φωτός Ενημέρωση 2003: «Ποια είναι η αποστολή μου;”
στο star-esseenia.org

Η πλάνη των εργατών του φωτός:

Στα ποικίλα βιβλία, φυλλάδια και ιστοσελίδες που μελέτησα κυριαρχούν οι εξής προτροπές: «γνωρίστε τους αόρατους βοηθούς σας – τους φύλακες αγγέλους και πνευματικούς καθοδηγητές σας, επικοινωνήστε με τους αγγέλους, εργαστείτε με τους αγγέλους, καλέστε τους αγγέλους, συνδεθείτε με τους αγγέλους, συντονιστείτε με την αγγελική ενέργεια, αποκτήστε αγγελική συνειδητότητα» έτσι ώστε «να αυξήσετε την ενέργεια και τη δόνησή σας, να απαντήσετε στα ερωτήματά σας, να λάβετε βοήθεια σε κάθε τομέα της ζωής σας, να θεραπευτείτε». «Οι άγγελοι είναι πανίσχυροι θεραπευτές και μπορείτε να εργαστείτε μαζί τους για να επιταχύνετε τις θεραπευτικές τους προσπάθειες», «οι άγγελοι είναι δυνατοί και γεμάτοι αγάπη», «οι άγγελοι είναι φίλοι σας», «οι άγγελοι βοηθούν όποιον τους το ζητήσει». Μόνο που αυτοί οι άγγελοι δεν είναι άγγελοι, αλλά πεπτωκότες άγγελοι, δηλαδή δαίμονες. Κι αυτό είναι η ουσία του προβλήματος. Ο κόσμος που δεν γνωρίζει σχετικά, εύκολα μπορεί να παραπλανηθεί, αφού δεν είναι άλλοι από τους δαίμονες που μεταμφιέζονται σε αγγέλους και εξαπατούν τους ανθρώπους. Ή όπως το ορίζουν ειδικοί μελετητές «το πρόβλημα είναι ότι τα πνεύματα του τσάννελινγκ που ισχυρίζονται ότι είναι οντότητες γεμάτες σοφία και αγάπη ή άγγελοι σταλμένοι από το Θεό είναι πνεύματα που ψεύδονται και τα οποία η Γραφή αναγνωρίζει ως δαίμονες.»[20]

«Οι άνθρωποι στην πορεία ανάβασης μιλούν όλοι για το φως. Μια μοναδικά επιλεγμένη ταμπέλα για πολλούς είναι ο όρος εργάτης του φωτός. Φως είναι ένας όρος για την ενέργεια ή για τη συνείδηση. Δεν μπορεί όμως κανείς να συζητήσει το φως χωρίς να συζητά το σκοτάδι. Στην πραγματικότητα, για μερικούς εργάτες του φωτός, μια εστίαση στο σκοτάδι έχει γίνει εξίσου ισχυρή με μια εστίαση στο φως.». ” Και δεν είναι καθόλου περίεργο, αφού ο ίδιος ο σατανάς μεταμφιέζεται ως «άγγελο φωτός» Κορινθίους 11:14).

“Ο Θεός του κόσμου τούτου (δηλαδή ο διάβολος) ετύφλωσε το νουν των απίστων ώστε να μη δουν το φως του ευαγγελίου της δόξης του Χριστού ο οποίος είναι εικόνα του Θεού”.

Β΄ Κορινθίους δ 3
Παρακάτω θα διαβάσετε την εμπειρία ενος πρώην εργάτη του φωτός και την πλάνη του απο τον διάβολο.

Από την εμπειρία μου ως εργάτης του φωτός θυμάμαι συχνά την ομιλία για το Θεό ή τον Ιησού. Μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να στέκεται στο πλευρό των Θεών. Μπορείτε να πείτε: «Πιστεύω στο Θεό, και υποστηρίζω τον Ιησού. Τι λάθος κάνω με αυτό; “Αυτό είναι ακριβώς που ρώτησα τον εαυτό μου. Αλλά το ερώτημα είναι, σε ποιόν θεό αναφέρονται οι εργάτες του φωτός; Είναι πραγματικά για τον Ιησού Χριστό; Είναι για τον Θεό της Βίβλου; Είναι για τον Ιησού Χριστό, το σωτήρα, τον Υιό του Θεού; Ο διάβολος θέλει να μας κάνει να το θεωρήσουμε, καθώς και για να μας πείσει για την ανυπαρξία του. Αλλά αυτός παραπλανά μόνο τους ανθρώπους σε ενα επικίνδυνο και λάθος δρόμο. Αυτά είναι σημάδια του:

Εξ αρχής ο διάβολος είναι ένας ψεύτης. Ο διάβολος είπε κατά τη διάρκεια της παραμονής στον Κήπο της Εδέμ. “Δεν θα πεθάνετε σίγουρα, γιατί ο Θεός ξέρει ότι όταν θα τρώτε από το μήλο, τα μάτια σας θα ανοίξουν, και θα είναι σαν τον Θεό, γνωρίζοντας το καλό και το κακό “(Γένεση 3,4). Ο Αδάμ και η Εύα δεν έγιναν σαν τον Θεό. Μάλλον το αντίστροφο, έγιναν θνητοί και τους απαγορεύτηκε ο Κήπος της Εδέμ.

Πολλοί εργάτες του φωτός έρχονται διανοητικά σε επαφή με τα λεγόμενα όντα του φωτός,μύστες, τους αγγέλους, τους αδελφούς και τις αδελφές μιας έναστρης οικογένειας, νεκρούς συγγενείς ή φίλους.Θέλω να επισημάνω ότι υπάρχει πάντα ένας δαίμονας πίσω από τέτοιου είδους επαφές. Ένας άγγελος του Θεού, ένα πνεύμα των νεκρών δεν θα ερχόταν σε επαφή ποτέ με ένα πρόσωπο μέσω ανώτερης επικοινωνίας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε επαφή με την πνευματική πραγματικότητα είναι ένα ανάθεμα στο Θεό.

Θα ήθελα να παραθέσω ένα απόσπασμα από μια σειρά μαθημάτων των εργάτών του φωτός:

“Είστε ο δημιουργός της ζωής σας, με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, να δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα.
Όλα αυτά που ψάχνετε υπάρχουν ήδη -.μέσα σας. Όλη η έρευνά σας θα σας οδηγήσει τελικά στον εαυτό σας. Βρείτε την ελαφρότητα και τη χαρά στη ζωή σας και θεωρήστε ότι είστε ένας με όλους.”

Αυτές οι λίγες γραμμές αποτελούνται μόνο από σατανικά ψέματα. Πιστεύεται επίσης ότι είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε τη δική μας πραγματικότητα. Περίεργο … γιατί τίποτα δεν άλλαξε ποτέ. Ακριβώς το αντίθετο: ο κόσμος μας έγινε πιο κακός. Από εκείνη τη στιγμή τα πράγματα μόνο χειροτέρεψαν. Μπορείτε να μου πείτε για έναν εργάτη του φωτός που έχει δημιουργήσει τη δική του ζωή; Αυτές τις μέρες αναρωτιέμαι αν εγώ πραγματικά πίστευα όλα αυτά στο παρελθόν. Η παραπάνω αναφορά είναι σύμφωνη με μοιραία βλασφημία.
Για να είμαστε υποδηλωτικοί μιας δημιουργίας από τους εαυτούς μας – χωρίς Θεό – μετατρέπει ό, τι γνωρίζουμε από την Βίβλο ανάποδα.
Χωρίς το Θεό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Η παραπάνω αναφορά είναι ένα τέχνασμα από τον διάβολο, που θέλει να προωθήσει αθεϊστικές ιδέες, και να πιστέψουμε ότι όλοι είμαστε Θεοί.

Vagedim /Αθέατη γνώση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Από που να το πιάσεις δεν ξέρω αυτό το άρθρο.. Ο αδερφός που το έγραψε δεν γνωρίζει βασικά πράγματα φυσικής. Όλοι και όλα αποτελουμαστε από σωματίδια που δονουνται σε συχνότητες. Όλοι είμαστε μέρος του μεγάλου συμπαντικου μεγάλου νου που μας σκέφτηκε και μας δημιούργησε. Είμαστε καθαρή συνειδητότητα. Ότι έχει μέσα του ο καθένας υπάρχει και έξω του ( και αντίστροφα), άρα φίλε μου θα έπρεπε να αναρωτηθείς τι έχει μέσα του ο καθένας και ο κόσμος είναι έτσι όπως είναι.. Επίσης μην στηριζεσαι και τόσο στα "Άγια" βιβλία γιατί και αυτά άνθρωποι τα έγραψαν. Μέσα μας είναι όλες οι απαντήσεις και εκεί πρέπει να στραφούμε.
    Καλημέρα σας!

  2. Ανώνυμος 01/11/2013 @ 10:22 ΠΜ

    Ενδιαφέρουσα η άποψη αλλά δεν κατάλαβα γιατί η πίστη στον "εαυτό" μας,είναι αντίθετο προς την πίστη στο Θεό. Έτσι και αλλιώς είμαστε κομμάτια του θεού. Κοιτώντας μέσα μας λοιπόν, το πιο πιθανό είναι να δούμε τα Θεικά αλλά και σκοτεινά κομμάτια μας, καθώς ως άνθρωποι έχουμε και τα δύο. Το θέμα είναι να τα αναγνωρίσουμε και να δούμε από εκεί και πέρα με ποιο από τα δύο και σε τι ποσοστό, θα πορευτούμε. Ας μην ψάχνουμε το καλό και το κακό έξω από εμάς ή στους άλλους διότι και τα δύο μέσα μας είναι. Αλλάζοντας εμείς, έτσι αλλάζει ο κόσμος,

  3. ΚΡΙΜΑ
    ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ …..

  4. Ανώνυμος 01/11/2013 @ 12:58 ΜΜ

    Ο γραφων εχει μπλεξει την βουρτσα με την …….
    Αλλα εχει και ενα δικιο,οι ονομαζομενοι εργατες του φωτος,καποιοι,εχουν ξεφυγει σε τιμες που ζητανε για συνεδριες.Αλλος κανει μεροκαματο 30 ευρω σε 8 ωρες και ο εργατης του φωτος κανει μεροκαματο 50-100 σε 15 λεπτα με την χαρη του Μιχαηλ…

  5. Ανώνυμος 01/11/2013 @ 1:55 ΜΜ

    Πολύ δογματικό το κείμενο. Ολα όσα αναφέρονται στην αυτογνωσία και την πνευματική εξέλιξη είναι τεχνάσματα του διαβόλου κατά τον γράφοντα …!!! Και στοχοποιείται (βεβαίως-βεβαίως) ένας χώρος που πρωτοστατεί στην αυτογνωσία και την εξέλιξη του ανθρώπου. Οχι πως όλοι και όλα είναι όμορφα και ωραία αλλά οι συνειδητοποιημένοι αντιλαμβάνονται που το πάει κάποιος είτε παρουσιάζεται με την ταμπέλα "εργάτης του φωτός" είτε με την ταμπέλα "άνθρωπος του θεού"..

  6. Ανώνυμος 01/11/2013 @ 2:28 ΜΜ

    sto arthro auto krivonte megales ali8ies kai apokaliptoun apati tou diavolou

    moskros——
    tha simfonusa apolita mazi sou prin kero. alla,
    isos auti ine i plani tou diavolou , oti esi exis tin apoliti exousia se auton ton kosmo. o jesus christ , ipe egw ime to fws i odos. mporis na diapistosis ametrites alithies , alla iswsna kanis kiklous se ena lavirintho.

    auto to simpan ine ikoniko me olous tous kanones me ta somatidia , san ena video game kai to eplase o diavolos.

    mporis na asxolise me auto to simpan oso thes ,
    otan pas omos na xefigis apo ton kosmo auto , mesw allis antilipsis , peran tis proseuxis ston triadiko theo,
    tote akoulouthis ton pamponiro, panexipno ,diastrevloti
    diavolo.

  7. Ανώνυμος 01/11/2013 @ 2:42 ΜΜ

    oso gia to oti ine grammena apo anthropino xeri , ne.Opos kai ka8e ti allo se auton ton kosmo.
    To erwtima an ine theopnesta/kathodigimena . me exousia kiriou.

  8. Ανώνυμος 01/11/2013 @ 7:42 ΜΜ

    moksros , αυτη είναι η μισή αλήθεια της , όπως βλέπω να έρχεται της πανθρησείας.
    μπορεί να σε πάει μέχρι κάπου, αλλά σε αποκόπτει απο τον τριαδικό θεο ,
    και τότε ο διάβολος με τις πλάνες του σε κάνει ότι θέλει.
    ειδικά άμα προχωρίσεις το θέμα και ασχοληθεις με channeling πχ , και όλα αυτα τα νεοεποχήτικα , μόνο με το όλο δεν θα έχεις επαφη , παρα με τον μεταμφιεσμένο διάβολο.

    .
    και κάτι άλλο . όλα αυτα τα βασικά πραγματα της φυσικής και τη επιστημονικης κοινότητας , πάλι άνθρωποι τα γράψανε.
    το ερώτημα είναι , γιατί τα πιστεύεις παραπάνω ?

    ίσως τα "Αγια βιβλία " να είναι θεόπνευστα.
    Τα πάντα γίνονται με εξουσία του θεού.

  9. Ανώνυμος 01/11/2013 @ 7:58 ΜΜ

    moksros , αυτη είναι η μισή αλήθεια της , όπως βλέπω να έρχεται της πανθρησείας.
    μπορεί να σε πάει μέχρι κάπου, αλλά σε αποκόπτει απο τον τριαδικό θεο ,
    και τότε ο διάβολος με τις πλάνες του σε κάνει ότι θέλει.
    ειδικά άμα προχωρίσεις το θέμα και ασχοληθεις με channeling πχ , και όλα αυτα τα νεοεποχήτικα , μόνο με το όλο δεν θα έχεις επαφη , παρα με τον μεταμφιεσμένο διάβολο.

    .
    και κάτι άλλο . όλα αυτα τα βασικά πραγματα της φυσικής και τη επιστημονικης κοινότητας , πάλι άνθρωποι τα γράψανε.
    το ερώτημα είναι , γιατί τα πιστεύεις παραπάνω ?

    ίσως τα "Αγια βιβλία " να είναι θεόπνευστα.
    Τα πάντα γίνονται με εξουσία του θεού.

  10. Ανώνυμος 01/12/2013 @ 2:19 ΜΜ

    ok katohik katalava

  11. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ή ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ , ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΦΩΤΟΔΟΤΗ . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΝΟΗΤΗ .ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΟΙΚΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΚΤΙΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΧΑΡΙΝ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*