Διαφημίσεις

Κατ’ αρχάς, είναι κοινό μυστικό, ότι οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ αλλοδαποί δεν ήρθαν μόνοι τους στην Ελλάδα, αλλά ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ!

Η ίδια η πολιτεία τους κουβάλησε εδώ και μάλιστα με δικά της έξοδα!

Πληρωμένοι δολοφόνοι, που θα εξυπηρετήσουν τα σχέδια των εθνοπροδοτών που μας κυβερνούν, αλλά και όσων βρίσκονται πίσω από αυτούς.

Δεν είναι τίποτε άλλο από μαριονέτες στα χέρια μαριονετοπαιχτών.

Το όπλο στα χέρια του δολοφόνου.

Αυτό περιμένουμε όλοι, την τελευταία σταγόνα που θα ξεχείλισει το ποτήρι και την έκρηξη του μεγάλου μπαμ, την πολυπόθητη επανάσταση και, ενδεχομένως, ανάσταση της χώρας!

Είμαστε σίγουροι ότι ξυπνήσαμε κι ότι επαναστατούμε;
Ολο αυτό είναι στημένο!

Ο σκοπός τους: μια βίαιη εξέγερση εναντίον όλων των αλλοδαπών συλλογικά, ένα νέο κύμα αλόγιστης κι αδιάκριτης βιαιοπραγίας.

Πολύς κόσμος παραπονιέται κατά των αλλοδαπών για διάφορους λόγους, όπως για την ανεργία, για τα επιδόματα και δικαιώματα που έχουν οι ξένοι κι όχι εμείς και φυσικά – πρώτα και κύρια – για την εγκληματικότητα.

Για το πρώτο, λοιπόν, δε φταίει ο ξένος, αλλά ο Έλληνας, που αντί να δώσει δουλειά στο συνέλληνά του, ψάχνει φτηνά εργατικά χέρια.

Για το δεύτερο , η σάπια πολιτεία μας, που έχει θεσπίσει τέτοιους ανθελληνικούς νόμους.

Για το τρίτο, φταίει ο ξένος.

Για τους φταίχτες, λοιπόν, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!

Για τους υπόλοιπους απλή απέλαση, για να ησυχάσει επιτέλους το κεφάλι μας. Δώστε τους χαρτιά να φύγουν .

Η Ελλάδα απλώς ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ!

Μα δεν καταλαβαίνει κανείς πως αυτό είναι που προσπαθούν όσοι μας κουβάλησαν τους αλλοδαπούς και οι αναρχοαλληλέγγυοί τους; Να προβούμε σε βάναυσες πράξεις, σε βαρβαρότητες συλλογικές, ώστε να στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον μας και να έχουν λόγο να εισβάλλουν στην Ελλάδα για να μας αποτελειώσουν, να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους!

Αυτό θέλουν!

Μην τους κάνετε το χατήρι, μην πέφτετε στην παγίδα!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!

Ολοι από την – όχι άδικη – οργή τους, ξέχασαν τη διαφορά μεταξύ της Αθηνάς και του Άρη.

Και οι δύο ήταν θεοί πολεμιστές, αήττητοι στη μάχη.

Η μια όμως μαχόταν για το δίκαιο, με σύνεση και σοφία, ενώ ο άλλος ήταν πολεμοχαρής και η προσωποποίηση των άγριων ενστίκτων.

Έλληνες, η οργή είναι κακός σύμβουλος!

Σκεφτείτε σαν Έλληνες! Ψύχραιμα, με στρατηγική και σύνεση!

Αν θέλουμε να έχουμε αποτέλεσμα, οι κινήσεις μας πρέπει να είναι μεθοδικές, όχι βιαστικές και εν βρασμώ ψυχής.

Ακόμα και κάποιοι ψευτοπατριώτες, που καλούν σε βίαια ξεσπάσματα, έχουν άλλους, δόλιους σκοπούς.

Προσέξτε, γιατί πολλοί είναι λύκοι ντυμένοι πρόβατα!

Όλοι είμαστε αγανακτισμένοι και εξαγριωμένοι με την κατάσταση που επικρατεί, αλλά ας μη χάσουμε τις αρετές του Έλληνα: τη λογική, τη σύνεση και τη δικαιοσύνη.

Προσοχή, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ! μη χύσετε αθώο αίμα πάνω στην οργή σας! Μη γίνετε αυτό που σιχαίνεστε και καταδικάζετε: δυνάστες και φονιάδες!
Και το τονίζω αυτό, γιατί αν κοιτάξετε πίσω στην ιστορία, σχεδόν όλες οι επαναστάσεις κατέληξαν να εκφυλιστούν κι ο καταπιεσμένος να γίνει ο δυνάστης !

Αυτή είναι η αντίδραση του όχλου και της μάζας, που παρασύρεται από τα αισθήματα και τα ένστικτά του. Εμείς όμως είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και ουδέποτε υπήρξαμε μάζα ή βάρβαροι!

Μην αφήσετε τα σχέδια των υποκινητών να αμαυρώσουν τον αγώνα μας και μη δώσετε λόγο σε κανέναν να πει πως οι Έλληνες είναι κτήνη!

Την οργή μας θα την στρέψουμε μονάχα εκεί που πρέπει κι όχι εναντίον αθώων.

Πρώτος στόχος τα 300 γουρούνια που μας κυβερνούν και κατόπιν τα αλλοδαπά μιάσματα των γκέτο του κέντρου της Αθήνας.

Οι υπόλοιποι… απλώς ΕΞΩ!!!

Μην Πέφτετε Στην Παγίδα…!

plwtos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ!!!ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ!!!ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ!!!”
  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ-ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ-ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΩΣΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΔΕ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ;

  2. Καλα τα λες οπος προαναφερε ο ανωνυμος, φοβαμε εθνηκο δηχασμο γιατη τα συμφεροντα πολλα. Αν δεν αλλαξη το πολιτευμα να φηγουν τα κομματα απ τη βουλη ερχονται χειροτερα

  3. προσοχη λοιπον στους "πατριωτες" που απειλουν με βια ολους αυτους που ηρθαν απο αλλες χωρες-επι το πλειστον μουσουλμανικες-αθροα και ανεξελεγκτα και ζουν και "δραστηριοποιουνται" στον τοπο μας αλλοι νομιμα και αλλοι παρανομα,να γνωριζετε λοιπον ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ πως αυτοι οι αλλοεθνεις και φανατικοι ισλαμιστες που κατακλυζουν τον τοπο μας διδασκονται απο τη θρησκεια τους τη γνωστη ρηση "θανατος στους αλλοθρησκους"και δε χρειαζεται να θυσιασουν και πολλα για να το πετυχουν:μονο τη ζωη τους(θυτης)απο την αλλη πλευρα υπαρχουν τα θυματα:εγω,εσυ,εμεις…τα παιδια μας…κοινως δεν υπολογιζουν τιποτα αφου η ζωη τους συνδεεται αρρηκτα με τις επιταγες της θρησκειας τους…η μονη λυση να φυγουν με τη θεληση τους χωρις χρηση βιας

  4. Η ΜΟΝΗ ΑΝΙΜΑΚΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!! ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!! ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ 1-2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΕΡΗΜΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!!
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΦΕΪΓ-ΒΟΛΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΑ ΦΕΪΓ-ΒΟΛΑΝ!!! ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ, ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΞ ΙΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ!!!
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!!! ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!

  5. 22 Μαΐου 2013 – 1:22 π.μ.

    Είσαι πάρα πολύ σωστός !!!!
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!
    διαβάζω μήνες εδώ μέσα και άρθρα και σχόλια και ο καθένας με τον πόνο του.
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ (δικαστήρια, δικηγόροι, αγωγές) ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ (πήγαινε δικαστήρια και περίμενε σε 10 χρόνια την απόφαση!!!) ΠΡΟΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.

    Και λέγεται: ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ έτσι εκφράζονται πλέον οι αντιδράσεις και στο εξωτερικό αλλά εδώ μας έχουν φάει οι συνδικαλισταρέοι (που έχουν το θράσος να μυξοκλαίνε στα κανάλια) και τα κόμματα που οργανώνουν …… "αγώνες" (θα ξεράσω!!)

  6. H Dania kleinei ta sunora tis oi Italoi exoun strato mazi me tous astunomikous se ola ta kairia simeia stathmous plateies klp astunomikous se suntaxsi pou sunergazontai me tous dimous tis vradines ores sta metro kai leoforeia…..stis alles xores episis….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek