Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:31 - 18/07/2013

Αποκάλυψη! Masonic symbols hands στη νέα διαφήμιση της cosmote.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

-Για άλλη μια φορά η cosmote μέσω των διαφημίσεων περνά υποσυνείδητα μηνύματα.
Masonic symbols hands στη νέα της διαφήμισης 4G.
-ο Baphomet είναι εδώ!

Στην εποχή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, των Μασόνων και των Σατανιστών… όλα είναι “ελεύθερα” . Το Μασονικό σύμβολο ” του λύκου”, που έχει χρησιμοποιηθεί και από τους σατανιστές, φαίνεται στη νέα διαφήμιση της cosmote. Όσο για τον “δράκο” που ζωγράφισε στο πρόσωπό του o πρωταγωνιστής της διαφήμισης…. ο νοών νοείτω… ο Baphomet…
αυτοπροσώπως!

Έπειτα από την προηγούμενη διαφήμισή της με ξεκάθαρα Μασονικά σύμβολα, που εμφάνιζε τον Πανεπόπτη οφθαλμό αλλά και την Μασονική Πυραμίδα, το επαναλαμβάνει.
Το επαναλαμβάνει εφόσον όλοι κοιμόμαστε τον “ύπνο του δικαίου”.

Δείτε το παλιό spot της,
και σε επιμέλεια του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ το νέο.
Tρύφωνας.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 10:39 ΠΜ

    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ….ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ….ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ….ΩΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ….ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ….ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ….ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ….ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ….ΣΕ ΕΦΑΓΕ……ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ….ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ….ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ….ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΠΩΣ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

  2. Και τα τατουάζ στην φάτσα του πρεζάκια μόδα θέλουν να την περάσουν.
    Αυτό που στην παλιά εποχή έκανε η άρχουσα τάξη στους δούλους με την βία, τώρα θέλουν να το κάνουν από μόνοι τους οι ίδιοι.

  3. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 3:21 ΜΜ

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ Η ΚΟΣΜΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ.ΟΙ ΟΥΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ

  4. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΜΒΟΛΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΕΙΝΑΙ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΥΚΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΛΥΚΕΙΟΝ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΔΙΟΣ ΠΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Ο ΠΑΤΗΡ ΖΕΥΣ ΑΙΘΗΡ ΠΥΡ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΣ ΗΕΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΥΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΥ.ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ .ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΕΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ.

  5. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 8:06 ΜΜ

    ΚΟΠΡΩΣΚΥΛΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ..
    1.39 ΣΩΣΤΟΣ…ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

  6. Ανώνυμος 07/19/2013 @ 6:08 ΠΜ

    το τραγουδι στο τελος ειναι ολα τα λεφτα!!!!

  7. Ανώνυμος 07/19/2013 @ 11:48 ΠΜ

    δειτε και την διαφημιση των public με τον πιτσιρικα και την γιαγια, τι χειρονομια κανει ο μικρος οταν κατεβαζει το αριστερο του χερι κατω, επισης δειτε τι ομιοιοτητες εχει το σημα της vodafone με την ku klux clan.

  8. Ανώνυμος 07/19/2013 @ 11:57 ΠΜ

    Λυκε σειριε απο την στιγμη που τα χρησιμοποιουν εχουν γινει δικα τους, μην μενεις στα αρχαια χρονια γιατι οποιαδηποτε εποχη πριν την ελευση του δημιουργου εναθρωπισαντα Ιησου Χριστου ''καταργειτε'' και οριζονται νεοι κανονες και πληροφοριες για το ανθρωπινο γενος, ακριβως για αυτο δεν χρησιμοποιουν και το μοναδικο συμβολο που τρεμουν τον Τιμιο Σταυρο. Το οτι υπαρχει αρρηκτη σχεση της αρχαιοτητας με την ελευση του Ιησου και ολα καταληγουν εκει αυτο ειναι γεγονος (για καποιους τουλαχιστον) οπως επισης οτιδηποτε υπαρχει υλικο και πνευματικο γυρω μας προερχεται απο εκεινα τα χρονια. Ο διαχωρισμος καταστασεων και εννοιων ειναι πολυ σημαντικος και ζωτικης σημασιας στις μερες μας. Ερευνατε διαρκως.

  9. Ανώνυμος 07/20/2013 @ 8:58 ΜΜ

    γιατι νομιζεται οτι νοιαζει τους ψευτοελληνες αυτη η διαφημιση η ελληναρες εχουν τη φραπεδουμπα τους τη σαγιοναρα τους με το μαυρο το νυχι και την ομαδαρα τους και που καλυτερα να πηδηξεις τη γυναικα τους παρα να χασει η ομαδα τους .και ετσι εχουν κανει και τα παιδια τους πως λοιπον να ξυπνησει ο ελληναρας!!!!!!

  10. Ανώνυμος 07/24/2013 @ 3:52 ΜΜ

    ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΚΕΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ …75*

  11. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 7:18 ΠΜ

    Είσαστε όλοι καμένοι που πιστεύετε σε Θεούς και δαίμονες…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*