Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:35 - 30/12/2013

Απλά ξέχασες το όνειρό σου.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

γράφει ο Άκης κουστουλίδης

Και όμως έρχεται η στιγμή που αντικρίζεις μπροστά σου μια λευκή σελίδα.
Ξεφυλλίζεις το βιβλίο της ζωής σου και φτάνεις στην σελίδα που φοβίζει περισσότερο και από την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας σου που μπορείς να θυμηθείς.

Η θέα του άσπρου σε τυφλώνει προσκαλώντας όλο σου το παρελθόν σε μια μάχη με την αμφισβήτηση, σε έναν σίγουρο θάνατο όλων των απόψεων που χαράχτηκαν στην μνήμη της ιστορίας σου.
Φοβάσαι να γράψεις κάτι καινούργιο και τρομαγμένος γυρνάς τις σελίδες μία – μία προς το παρελθόν σου μπας και βρεις κάποια αίσθηση ασφάλειας μέσα σε μια σελίδα που θεωρείς ότι σ΄αντέχει ακόμη.

Ακόμη πιο πολύ φόβο προκαλεί το παράδοξο γεγονός πως αρκετές σου σελίδες είναι πλέον λευκές, άλλες έχουν ξεθωριάσει τόσο που οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους, τα γεγονότα έχασαν τις αισθήσεις τους μέσα στην φθορά του χρόνου και το όνειρο……
Το όνειρο ξεχάστηκε στην πρώτη σελίδα περιμένοντας σιωπηλό το θάνατο του ύπνου σου.
Μα εσύ επιλέγεις να κάνεις τον αδιάφορο και δηλώνεις κουρασμένος για να γυρίσεις τρις δεκαετίες δρόμο πίσω και να το ξανασυναντήσεις.
Προσπαθείς να ξεχάσεις πως ένα όνειρο ήταν η αιτία που γράφτηκε το βιβλίο της ζωής σου και συ θέλεις έτσι απλά να μπορείς να γυρίσεις την σελίδα.

Προσπαθείς να βάλεις έναν τίτλο στη λευκή σελίδα που ξεδιπλώθηκε μπροστά σου μα τα νοήματα των λέξεων χάθηκαν μέσα στην αμνησία του εγωισμού σου, ενός εγωισμού που αρνείται πεισματικά να σπάσει την αλαζονική του εικόνα και όμως εσύ θέλεις να τρέξεις στην επόμενη σελίδα της ζωής σου .

Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως νιώθεις καλά μαζί του αλλά τα γεγονότα μαρτυράνε την φανταστική μυρωδιά της ευτυχίας σου να χάνεται σαν συννεφάκι που το παρασέρνει ο αέρας.

Βρίσκεσαι χαμένος μέσα σε δρόμους που υποχρεώνουν τον εαυτό σου σε κυκλική πορεία και όμως εσύ ακόμη ψάχνεις έναν τίτλο για να σώσει την μιζέρια σου, ψάχνεις ένα γνωμικό που θα δικαιολογήσει την στασιμότητά σου, μια στασιμότητα που νομίζεις πως θα σε γλιτώσει από τον πόνο της αλλαγής, μια αλλαγή που περιμένοντας μέσα στην τεμπελιά σου, απαιτείς να την κάνουν οι θεοί σου για σένα.

Κουράστηκες να περιμένεις την αλλαγή του κόσμου και στήνεις κατηγορητήρια για τους πάντες, μα ξεχνάς το μίσος που σπέρνεις στην καρδιά σου, ξεχνάς τις ευθύνες της ύπαρξής σου, ξεχνάς το χρέος του σεβασμού προς την ζωή σου.

Νομίζεις πως αξίζεις τα πάντα και βουτάς μέσα στα άδυτα της απληστίας σου, κατασπαράζοντας ότι βρεθεί στον δρόμο σου, γίνεσαι ένας αδίστακτος κλέφτης χαράς, μα ποτέ σου δεν χαίρεσαι με όσα έχεις αποκτήσει και θέλεις άλλα τόσα και άλλα τόσα.
Βλέπεις τα χρυσά λάφυρα της απληστίας σου και όμως η ευτυχία είναι μακρυά, η σελίδα παραμένει τρομακτικά λευκή μπροστά σου και όμως εσύ συνεχίζεις να ερωτοτροπείς παθιασμένα με την φανταστική εικόνα του εαυτού σου.

Έχεις μείνει μόνος και δεν αντέχεις ούτε τον φανταστικό σου εαυτό, έχεις μείνει μόνος και όμως εξοργίζεσαι γιατί έχει φύγει το κοινό σου, εξοργίζεσαι που δεν σ΄ακολουθεί κανένας στις ιδέες που και εσύ ο ίδιος έχεις ξεχάσει.

Ναι, και λίγο πριν την τελική σύγκρουση με τον εαυτό σου θυμάσαι, θυμάσαι εκείνη την εφηβική φωνούλα που σου σιγοτραγουδούσε κάτι στιχάκια που λέγαν για αγάπη, θυμάσαι κάτι όρκους που έδινες στο φεγγάρι, θυμάσαι εκείνη την εποχή που κοίταζες τον ουρανό και ήθελες να αγγίξεις τ΄άστρα, θυμάσαι τότε που δεν ήθελες να κοιμηθείς για να μην σταματήσεις να ονειρεύεσαι, μα δεν μπορείς ακόμη να πιστέψεις πως σε πλάνεψε ο ύπνος και έκανες τρεις δεκαετίες δρόμο με δανικά ιδανικά.

Δεν μπορείς να πιστέψεις πως επέζησες μέσα σε ξένα όνειρα, δεν μπορείς να πιστέψεις πως έζησες μέσα σε φανταστικές ζωές ψεύτικων ινδαλμάτων, δεν μπορείς να πιστέψεις πως κατάντησες δούλος των ιδεών της ελευθερίας σου και όμως εσύ απλά ξέχασες.
Ναι απλά ξέχασες το όνειρό σου στην πρώτη σελίδα του βιβλίου της ζωής σου και άφησες άλλους να γράφουν την ιστορία σου.
Απλά ξέχασες το δικαίωμα του να είσαι Άνθρωπος και επέλεξες να αγοράσεις θεϊκή υπόσταση μέσα στο υλικό κελί σου.

Τρεις δεκαετίες δρόμος και έπρεπε να δεις την σάρκα σου να ματώνει και να πετσοκόβεται για να πιστέψεις πως είσαι άνθρωπος.
Και όμως μπορείς να γίνεις θεός μόνο αν παραμείνεις Άνθρωπος…..

Ξεδίπλωσε λοιπόν τα θεϊκά σου προτερήματα και γίνε ο Άνθρωπος που αξίζει να ζει μέσα στις σελίδες της ζωής σου ή απλά περίμενε το σκουπιδιάρικο που θα μαζέψει την ψυχή που πέταξες στα σκουπίδια.

Πηγή

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Και να ξερές πως ουρλιάζουν οι ψυχές που πλέουν στο βαθύ κενό του διαστήματος!!! Άπειρο κενό, από το τιποτας φτιαγμένο, μιας απίστευτης φρίκης πλάτη με πλάτη με όλους με όλα, στην άκρη του Σύμπαντος εξόριστη ψυχή και το δυστυχώς από όλα δεν υπάρχη τρόπος αυτοκτονίας από την αιωνιότητα του πάντως!

    Ότι να νε ο καθένας μας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*