Διαφημίσεις

Ἀπὸ 157,5 φορὲς περισσότερο ἔως καὶ 787,5 φορὲς περισσότερο, θὰ φορολογεῖται, ἀπὸ ἀρχὲς τοῦ 2014, ἡ ἀγροτικὴ περιουσία ἤ οἱ ἐκτάσεις Γῆς.

Οὐσιαστικῶς ἐὰν κάποιος κατέχῃ δασικὰ ἐδάφη, ἡ φορολογία του θὰ κυμαίνεται περὶ τὸ 0,3 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα. Ἐὰν ὅμως τὸ χωραφάκι ἤ τὸ οἰκόπεδο εἶναι μὴ δασικὸ ὁ φόρος θὰ ἀνεβαίνῃ ἀπὸ τὰ 47,25 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα ἔως καὶ τὰ 236,25 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα.

Τί σημαίνει αὐτό;

Ἀπαγόρευσις καλλιεργειῶν.

Μαντρωμένους μᾶς θέλουν, μέσα στὶς πόλεις, ἀπολύτως ἐξαρτημένους ἀπὸ τὴν τροφὴ ποὺ θὰ μᾶς ἀκριβοπωλοῦν καὶ ποὺ θὰ μᾶς δολοφονῇ ταχύτερα.

Καί μόνον αὐτά;

Γιὰ νὰ δοῦμε καὶ τὸ ζουμάκι…

Ἤδη ἔχουν ἀποφασίσῃ πὼς ὅλοι αὐτοὶ ποὺ θὰ κατέχουν μὴ «δεδηλωμένους» σπόρους, δῆλα δὴ μὴ ἐγκεκριμένους ἤ ἄλλως, μὴ μεταλλαγμένους, θὰ διώκονται.

Ποιοί εἶναι οἱ ἐγκεκριμένοι σπόροι γιά νά γλυτώσουμε τό πρόστιμο;

Ἄρα; Τό δέσαμε τό γλυκό;
Καλλιεργείς; Θα φορολογείσαι περισσότερο!

Με επτά ειδικούς συντελεστές θα γίνεται από τον Ιανουάριο 2014 η φορολόγηση των 50 εκατομμυρίων στρεμμάτων εκτός σχεδίου γης, σύμφωνα με το τελικό σχέδιο του υπουργείου οικονομικών που θα δοθεί για έγκριση στην τρόικα. Ανάλογα με την θέση, την χρήση, την απόσταση από θάλασσα, κ.α. θα κληθεί ο κάθε φορολογούμενος πολίτης να καταβάλλει «φουσκωμένους» φόρους σοβιετικής λογικής.

Ενδεικτικά, ο φόρος μπορεί να ξεκινήσει από 0,3 ευρώ / στρέμμα σε περίπτωση μεγάλης δασικής έκτασης και να φθάσει έως τα 47,25 ευρώ ανά στρέμμα για εκτάσεις – φιλέτα , ενώ σε περίπτωση που υπάρχει και κατοικία, τα 236,25 ευρώ / στρέμμα.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι ο συντελεστής χρήσης των αγροτεμαχίων είναι ιδιαίτερα αυξημένος για εκείνα τα αγροτεμάχια που χρησιμοποιούνται για ελαιοκαλλιέργειες και δενδροκαλλιέργειες. Εν ολίγοις, όποιος έχει αγροκτήματα που καλλιεργεί για δική του προσωπική χρήση θα επιβαρύνεται σχεδόν διπλάσια από εκείνον που έχει αγροτεμάχιο δασικής έκτασης.

Γιατί γίνεται αυτό; Μα για να μειωθεί-σταματήσει η παραγωγή και όλοι να είναι εξαρτημένοι από τις πολυεθνικές. Δεν είναι η κυβέρνηση βέβαια αυτή που βγάζει από το κεφάλι της τις συγκεκριμένες διατάξεις. Οι ιθύνοντες απλά εφαρμόζουν τις εντολές του Ο.Η.Ε. στα πλαίσια της γνωστής πλέον Ατζέντας 21, μέρη της οποίας ήδη εφαρμόζονται σε όλον τον κόσμο με «ειδικούς» να θεωρούν ότι πρέπει να φορολογούνται ακόμα και οι αγελάδες, γιατί τα… αέρια τους περιέχουν, μας λένε, διοξείδιο του άνθρακα και «μολύνουν την ατμόσφαιρα». Μην γελάτε! Πρόκειται για την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη, για την οποία μάλιστα διοργανώνονται και στην χώρα μας ποδηλατοδρομίες.

Η υπερφορολόγηση των ακινήτων έχει ως σκοπό, όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει, την κατάργηση της περιουσίας, προκειμένου όλοι να είναι εξαρτημένοι από το παγκόσμιο κράτος, το οποίο «θα παρέχει τα πάντα», αρκεί να υποδουλωθούν οικειοθελώς οι πολίτες στις επιταγές του και να απολαμβάνουν «εν ειρήνη» τα «αγαθά», δίχως υπόνοια αμφισβήτησης της πλαστής πραγματικότητας που πλασάρεται καθημερινά.

Μερικοί βέβαια λένε να μην ασχολούμαστε με παγκόσμια σχέδια παρά με τα του οίκου μας. Μα αυτά τα δύο πάνε πακέτο. Σε παλιότερο άρθρο μας είχαμε γράψει:

«««Συνήθως υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες ανθρώπων:

Οι «συνομωσιολόγοι», οι οποίοι αρέσκονται στην μελέτη θεωριών συνομωσίας. Γι’ αυτήν την κατηγορία πολιτών οι διάφορες θεωρίες συνομωσίας είναι «εύγευστο προιόν» αρκεί, όμως, να παραμείνουν θεωρίες. Κανείς δεν θέλει, ούτε να σκέφτεται, ότι αυτά που λέγονται σε επίπεδο συζήτησης θα εφαρμοστούν στην πράξη. Επιπλέον, επειδή το σύστημα δεν είναι καθόλου «χθεσινό», πλασάρει ψεύτικες συνομωσίες, οι οποίες «απορροφούνται» από διάφορους «συνομωσιολόγους», με συνέπεια η πραγματική σκευωρία να αποκρύπτεται, αφού η αλήθεια διαστρεβλώνεται.

Οι «εσωτερικολόγοι»: Το ίδιο φανατικοί με τους «συνομωσιολόγους», αλλά στο άλλο άκρο. Γι’ αυτούς δεν υφίσταται παγκόσμιο σχέδιο. Η διαφθορά υπάρχει μόνο εντός συνόρων και για όλα φταίει ο διπλανός, ο οποίος πρέπει να νουθετηθεί, προκειμένου να βελτιωθεί η κοινωνία. Όποιος μιλάει για παγκόσμια διαπλοκή, παγκόσμιο κέντρο αποφάσεων, διατροφικό πόλεμο κ.ο.κ. είναι συνομωσιολόγος και όχι πραγματιστής, όπως οι ίδιοι συνήθως αυτοχαρακτηρίζονται.»»»

Ας κατανοήσουν λοιπόν μερικοί ότι παγκόσμιο σχέδιο υφίσταται και χτυπάει όλους τους τομείς της καθημερινότητας των ανθρώπων. Παράλληλα υπάρχουν και τα δικά μας λάθη, τα οποία επιδεινώνουν την κατάσταση και μας οδηγούν κατευθείαν στα νύχια των παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι θέλουν να πάρουν πίσω ότι δόθηκε μέσω δανείων.

Οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται, αφού, όπως κάποιος σοφός της εποχής μας είπε, υποσυνείδητα νιώθουν συνεργοί στην οικονομική κατάντια του κράτους. Ωστόσο, υπάρχει κάτι το οποίο αργότερα και υπό άλλες συνθήκες θα τους αφυπνίσει μια και καλή, ειδικά όταν σκόπιμα βεβηλώνεται: Οι αξίες και τα ιδανικά των Ελλήνων!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Απαγορεύεται η καλλιέργεια στη χώρα μας απὸ τὶς αρχὲς του… 2014!”
  1. στα φρυδια μου!!!!!!!!! Οι αγρότες ψήφισαν νδουλα και θασοκ. Μακαρι να τους σχισουν μπας και καταλαβουν. Οι αγροτες – αγραμματοι χωρις μαμιση δεν καταλαβενουν. Δωσε πόνο στους αγραμματους αγροτες. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΛΕΜΕ στα λαμογια με τα καγιεν.
    Μονο έτσι θα ψηφισουν αλλο κομμα οι αγράμματοι!

  2. Τα "προβληματικά" …αέρια των αγελάδων πάντως, δεν είναι το διοξείδιο του άνθρακα, αλλά το μεθάνιο CH4, (το οποίο είναι πολλαπλασίως χειρότερο απο το CO2 σε ότι αφορά το φαινόμενο του θερμοκηπίου) όπως άλλωστε και τα αέρια όλων μας… Μόνο που για την αγελάδα όντας 500 κιλά ζώο, που τρώει όλη μερα χόρτο, το (κάθε) κλάσιμο παει …σύννεφο (κυριολεκτικά)!

    Ενδεικτικοί είναι άλλωστε και οι αριθμοί… Τα παντώς είδους οχήματα με μηχανές εσωτερικής καύσης που υπάρχουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ σε λειτουργία, συμβάλλουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου κατα 7% όταν το σύνολο των βοοειδών που υπάρχουν στον πλανήτη, συμβάλει σε αυτό, κατά 18% !!!

  3. δεν μου λετε, ολλα αυτα τα ζωα αγρια ,βωιδοειδον που βοσκουν στην αφρεικη ελευθερα ,εκατομειρια ζωα,δεν βγαζουν μεθανιο ,1 2 5 και20 αγελαδες που εχουν οροισμενη για τα προς το ζυν αυτο τους φτεη ,δενξερουν απο που να μαζεψουν χρηματα ,οσο, και ναπροσπαθουν να μαζεψουν φορους, τα νουμερα τον δις που χρωσταμε δεν βγαινουν με τειποτα?? τωρα μενει ,εναν δυνατο πασγκοσμιο ΠΟΛΛΕΜΟ ,αναπουεκτος?>? μετα ολλα θα στρωσουν.

  4. Χαχαχαχα έχεις απόλυτο δίκιο φίλε 1:39. αλλά βλέπεις μόνο εμάς περιλαμβάνει η αντζεντα 21 τα υπόλοιπα ζώα δεν τους ενδιαφέρουν.δεν παν να κλανουνε όλα τα ζώα του κόσμου μαζι, το μόνο που φταίει γι αυτούς είναι τα παιδιά που γεννιούντε σε σχέση με αυτούς που πεθαίνουν να είναι λιγότερα γιατί τα παιδιά και γενικά εμείς οι άνθρωποι φταιμε για όλα οπότε πρέπει να μειωθουμε απλά τα πράγματα.

  5. Θά περιμένω γιά πολύ ἀκόμη τήν ἀποκατάστασι τοῦ κειμένου μου; Ὁ ΠΛΑΝΕΤ τὸ ἀπέσυρε. Μέ ἐσᾶς τί θά γίνῃ; Θά ξαναρχίσουμε τά ἴδια ἤ θά τό σταματήσουμε ἐδῶ, γιά τήν ὥρα;
    (Κι ἔχω δηλώσῃ φυσικὰ πὼς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ἡ ἀναδημοσίευσις γιὰ ἐμπορικούς λόγους. Πόσο πιό ἁπλᾶ πρέπει νά τό γράψουμε; Εἶστε σκέτο ἀλῆτες ἤ μόνον ἠλίθιοι;)

    Στὶς 19:00, ἐὰν δὲν ἔχῃ ἀποκατασταθῇ τὸ κείμενον, θὰ ξεκινήσω πάλι μίαν ὡραία ἱστορία μὲ γῦπες. Καὶ ξέρετε ἐσεῖς πόσο καλὰ τὰ καταφέρνω αὐτά… Ἔτσι δέν εἶναι;

  6. Ανώνυμε 12:55 μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα…
    Η Ευρώπη και ΜΟΝΟ, παράγει καθημερινά, ΛΙΜΝΕΣ ολόκληρες με γάλα. Ξέρεις σε ΠΟΣΑ ζώα αναλογεί αυτό?

  7. Στην περιοχη που μένω ( ένα χωριό της Εύβοιας ) αύριο περιμένουμε να έρθουν να ρίξουν άσφαλτο στα χωράφια με τα ελαιόδεντρα. Άρα θα πάρουν τα χωράφια μας αξία( με τα 50-έως 100 δεντράκια που βγάζαμε το λαδάκι μας και περνάγαμε 2 χρόνια , γιατί δεν έχει καρπό κάθε χρόνο ).Θα πληρώσουμε για το προνόμιο να τρώμε εκλογικό λαδάκι και ελιές. μπράβο στους μ….ες που το σκέφτηκαν. Είναι και ένα στέρεμα γης ,που καλλιεργούμε τα λαχανικά μας ,και ίσα που μας φτάνουν το καλοκαίρι . Ετοιμάζω τα βαζάκια και οι σακούλες για την κατάψυξη για να περάσουμε το χειμώνα. Θέλουν να μας κάνουν να αγοράζουμε το ελληνικό μας το λαδάκι που το συσκευάζουν στην Γερμανία ( εγώ δεν ξέρω κι να έχουν ελαιόδεντρα αλλα ελαιόλαδο πουλάνε ), και τα παΐδια μας να μη τρώνε φρούτα και λαχανικά για να είναι άρρωστα και να αγοράζουμε τα γερμανικά φάρμακα για να τα κάνουμε καλά.

  8. 9 : 08 Γιατί βρίζεις τα θεία ; Σε τι σου φταίει η Παναγία αντίχριστε ; Θα σωθείς άμα βρίζεις το Θεό ΠΡΟΣΤΥΧΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ; Ξεχνάς οτι η ανθρώπινη ζωή κρέμεται απο μια κλωστή ; Σκέφτηκες ότι τα επόμενα 10 λεπτά μπορεί να πεθάνεις απο χίλιες αιτίες ; καρδιά ,εγκεφαλικό , διστύχημα , μαχαίρωμα , καρκίνο και πολλά άλλα που δεν έχουν τελειωμό ; αν είναι αλήθεια αυτά που έχουμε διδαχτεί για τον Χριστό την Παναγία τους αγίους και τον διάβολο ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΕΕΕ εκεί δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία . Ειδικά για ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ . ( δέν πιστεύω να παρεξηγήθηκες που σε έβρισα ε ; σου μίλησα όπως μιλάς κι εσύ ) Να σου βρίσω και την μάνα τον πατέρα ; κ.λ.π. θα σου αρέση ; Κοίτα , η θρησκεία μας τα όσια και τα ιερά μας δεν είναι κτήμα σου για να τα κάνεις ότι θέλεις . Κατάλαβες πρόστυχο παχύδερμο ; Η πλειοψηφία των Ελλήνων είμαστε χριστιανοί Ορθόδοξοι και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μας βρίζεις . Να κοιτάς τον εαυτό σου και την δουλειά σου . Αν θέλεις να βρίσεις βρίσε τα παιδιά σου και την οικογενειά σου για να ξεθυμάνεις . Παρεπιμτώντως όταν φέρεσαι μ' αυτόν τον τρόπο είσαι στο ίδιο στρατόπεδο με αυτούς που βρίζεις και αυτοί γιαυτό αγωνίζωνται . Για να τους κάνουν όλους σαν εσένα .

  9. εξυπνο αρθρο
    αλλα δεν ειναι η ατζεντα21
    απλα τα παραδιδουν στην κινα
    η ατζεντα της κινας ειναι
    δειτε τις δηλωσεις γουλφεσον, τις δηλωσεις εκονομιστ …διαβαστε τα κειμενα οεα και δειτε την πραγματικη πλανητικη εικονα.
    και ποιος ειναι προεδρος του ΟΗΕ και της παγκοσμιας τραπεζας αληθεια; ενας κινεζοκορεατης…
    οπερ εδει δειξαι..
    Και ομως η κινα κυβερναει.. αν βλεπατε την πραγματικη πλανητική εικονα η κινα επι 11000 χρονια μετα την βυθιση της ατλαντιδας μεσω των μογγολικων της επιμειξειων στη δυση (πρακτορες κινεζων στη δυση οπως ο μογγολομορφος ζισκαρ ντ’εσταιν στο ευρωσυνταγμα με το αγαλματιδιο του της δρακοχελωνας) αφου πρωτα καθυποταξαν τα λευκα+μαυρα εθνη της δυσεως και διελυσαν τις πελασγικες ελληνικες αυτοκρατοριες με πολλες γενοκτονιες και υπονομευσεις εναντιον τους, τωρα απλα παραδιδουν την εξουσια στους πατεραδες τους κινεζους.. ο υιος (μογγολοι) παραδιδει στον πατερα (κινα)..οπως ακριβως δηλωσε ο γουλφεσον το 2010 πρωην προεδρος της παγκοσμιας τραπεζας και ειπε «στα επομενα χρονια αναμενετε μια τεκτονικη αλλαγη μεταφορας πλουτου και δυναμης απο τα δυτικα προς τα ανατολικα» το economist london το 2011 επαυξανει γραφοντας «ειναι φυσικο στα επομενα χρονια οι ευρωπαικες επιχειρησεις να μετατραπουν σε κινεζικες και ασιατικες»… ο γουλφεσον αντικαταστηθηκε απο κινεζοκορεατη στην παγκοσμια τραπεζα διοτι η κορεα ειναι ο εισηγητης – σπονσορας αυτης της γεωπολιτικης μεταβασης πλουτου+δυναμης δυτικα->ανατολικα. η αμερικη ειναι πλεον για φουντο με πανω απο 100% χρεος, υποχωρουν απο το αφγανισταν και τη συρια, ενω εκλεισαν και την κυβερνηση. ..(government shutdown). η ευρωζωνη επισης παραπαιει με ακομα και την γερμανια να εχει 83% χρεος.. η επομενη μοναδικη υπερδυναμη στον πλανητη ειναι αναμφισβητητα η Κινα, εκτος και αν αφυπνιστουν οι μογγολοι των δυτικων κυβερνησεων και ριξουν το βαρος περισσοτερο στη λευκη επιμειξια τους, και απομωνοσουν την κιτρινη κινα και επιστρεψουν πισω την παραγωγη και τα εργοστασια στη δυση…μονο ετσι θα λυθει η οικονομικη κριση στη δυση…αλλος τροπος δεν υπαρχει..η ιδιοι που την δημιουργησαν την κριση παραδιδοντας στην κινα, οι ιδοι μπορουν να την λυσουν, απομωνονοντας την κινα… Οσον αφορα για την Ρωσια οι κινεζοι την χρησιμοποιουν για την ενεργεια που διαχειριζεται και για τα οπλικα της συστηματα, μολις ισχυροποιηθει αρκετα η Κινα θα εξοντωσει και τους τωρινους συμμαχους της Ρωσια + Ισλαμ.

  10. @11:31 ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ. ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ …"ΑΓΑΠΑ ΜΕ Ή …ΚΑΗΚΕΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΤΙΘΑΣΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΣΑΣ, ΟΣΟ ΠΟΝΗΡΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΑΛΛΕΛΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ".. ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ "ΧΡΙΣΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΕΣ "ΠΑΝΑΓΙΕΣ" ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ… ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ – ΠΑΠΑΔΟΜΑΓΑΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ)…ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΠΑΟΥΝ ΣΕ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΦΡΩΝΕΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek