Διαφημίσεις

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΜΟΡΦΗ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ,ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΣΜΕΤΡΗΤΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ…ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙ’ΑΥΤΟ…

Γονατίζουμε, Από όνειρο σε όνειρο Ταξιδεύουμε,
Μέσω της Γαλήνης Αυτοκρατορίες Πίστης καταφθάνουν

Μόνοι σφραγισμένοι Από τους Θησαυρούς των Αρετών μας
Βασίλεια πέφτουν χαμηλά
Ποιανού το χέρι Προστάζει αυτόν τον Κεραυνό;

Σιωπηλά Κλαίμε για τον Διχασμό και την Διαίρεση μας
Μόνοι τι να Ζητήσουμε από τους Θεούς;
Προστασία στην Μακρινή μας Πτώση

Τίποτα δεν Κρύβεται Από τον Ουρανό
Τυφλωμένοι Θνητοί Από Ψεύτικους Θησαυρούς
Άμορφοι και Ταπεινοί Ταξιδεύουμε
Οι Ασπίδες και η Πίστη μας θα μας Οδηγούν στην Μάχη.

Η Σωτηρία Έρχεται τη Στιγμή της Απελπισίας
Άγγελοι Από Ψηλά Κατέχουν τις Δυνάμεις
Οδήγησε μας Από το Χάος και θα Ακολουθήσουμε
Μετέφερε μας σε Ένα Λαμπερό Μέλλον.

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΜΟΡΦΗ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ,ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΣΜΕΤΡΗΤΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ…ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙ’ΑΥΤΟ…ΖΚΕ…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ…ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΗ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ…”
  1. Αν μας έλεγες και ποιον Θεό εννοείς; Γιατί εκείνο το : "μόνοι τι να ζητήσουμε απ' ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ με μπερδεύει λιγάκι….

  2. Καποιος αποφασισε να ροκανιζει ενα ατομο στο συμπαν οι αλλοι ακολουθησαν τους αρεσε που yλυφανε ενα κοκαλο κι αυτοι μα γεμίσαν ενοχες

  3. 10.56
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ!!!!! ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;; ΕΞ ΑΛΛΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!

  4. Σκοπος της υπαρξης μας πανω σ αυτο τον πλανητη ηταν παντα η προστασια της Ζωης και του Δικαιου . Μας μαθανε να ξεχναμε πως για να προστατεψεις το Δικαιο και τη Ζωη , πρεπει ν αψηφας τη ζωη σου . Κι ετσι , γιναμε σαν αυτους . Ξεχασαμε ποιοι και ποιες ειμαστε . Φτανει ο καιρος που το μονο που θα μπορουμε να κανουμε θα ειναι το να ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ .

  5. αδερφε 3:43 δεν ξερεις ποσο χαιρομαι και συμφωνω με οτι εγραψες.. εχω θυμηθει.. και τελικα δεν ειμαι μονος μου οπως νομιζα.. και αφου υπαρχουμε δυο τοτε ισως υπαρχουν κι αλλοι.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ.. ειναι ηδη τοσο δυνατο.. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ

  6. Ερωτηση Α-Ποιον Ελληνα Ηρωα-ημιθεο βοηθησαν οι Θεοι χωρις να του βαλουν ποτε τρικλοποδιες και ποιος απο τους ηρωες καταδεχτηκε να γινει θεος αναμεσα τους στον Ολυμπο????
    Ερωτηση Β-Ποιος απο ολους αυτους τους ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ αφησε ανωνυμως εστω και ενα πακετο μακαρονια στην πορτα μιας φτωχης οικογενειας.Αν μου βρειτε εναν τοτε να ξερετε οτι αυτος ισως την κρισιμη στιγμη θα δωσει την ζωη του για την πατριδα και υπαρχει ελπιδα.
    Οι ηρωες δινουν ΑΙΜΑ για να εξαγορασουν ΛΕΥΤΕΡΙΑ και δεν λενε πολλα αλλα πρατουν τα ΜΕΓΙΣΤΑ.
    Ολα τα αλλα ειναι μπουρδες και φαντασιες για παιδακια που δυστυχως δεν ανοιγουν κανα βιβλιο αφηνοντας την μαλακια αλλα μαλακιζομενοι διαρκως παιρνουν αναμασημενη και αλλοιωμενη γνωση απο τους παμπολους ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΥΣ,ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΥΣ και λοιπης φυσεως καθαρματα που δυο πραγματα θελουν ΕΞΟΥΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΙΩΝΙΟΣ.

  7. 12.32 Στην πρωτη σου ερωτηση θα σου πω ΚΑΝΕΝΑΣ . Στη δευτερη ερωτηση σου ομως θα σου απαντησω ΠΟΛΛΟΙ . Αγνωστοι και φτωχοι Ελληνες που αν το εβγαζαν αυτο που κανουν βουκινο , ισως να μην αξιζε τον κοπο .

  8. Σκοπος της υπαρξης μας πανω σ αυτο τον πλανητη ηταν παντα η προστασια της Ζωης και του Δικαιου . Μας μαθανε να ξεχναμε πως για να προστατεψεις το Δικαιο και τη Ζωη , πρεπει ν αψηφας τη ζωη σου . Κι ετσι , γιναμε σαν αυτους . Ξεχασαμε ποιοι και ποιες ειμαστε . Φτανει ο καιρος που το μονο που θα μπορουμε να κανουμε θα ειναι το να ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ .

  9. Σκοπος της υπαρξης μας πανω σ αυτο τον πλανητη ηταν παντα η προστασια της Ζωης και του Δικαιου . Μας μαθανε να ξεχναμε πως για να προστατεψεις το Δικαιο και τη Ζωη , πρεπει ν αψηφας τη ζωη σου . Κι ετσι , γιναμε σαν αυτους . Ξεχασαμε ποιοι και ποιες ειμαστε . Φτανει ο καιρος που το μονο που θα μπορουμε να κανουμε θα ειναι το να ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ .

  10. Φιλε 5.29 δεν καταλαβες τι ειπα.Εννοουσα ποσοι απο αυτα τα καθαρματα που το παιζουν διδασκαλοι εχουν αφησει ενα πακετο μακαρονια.Ο απλος φτωχος λαος φυσικα και εχει ακομη μπεσα και φιλοτιμο και φυσικα αν προσφερεις απο το υστερημα σου θα το κανεις ανωνυμα και με ανιδιοτελεια.Αλλα πρεπει να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ και να σταματησουμε να τρεχουμε πισω απο ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΣ-ΨΕΥΤΟΓΕΡΟΝΤΕΣ-ΨΕΥΤΟΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ-ΨΕΥΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που στο νου τους εχουν την κονομα και την εκμεταλευση.Ολοι αυτοι δεν εχουν καμμια σχεση με τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.Ο Μεγας Αλεξανδρος παντρευτηκε την κορη ενος γιδοβοσκου την Ρωξανη για να ενωσει ανατολη και δυση.Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΝΩΣΕ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΚΑΙ οι πολιτες της οι ΡΩΜΙΟΙ ηταν πρωτα Χριστιανοι Ορθοδοξοι και μετα Ελληνες-Συροι-Αραβες-Αιγυπτιοι κ.λ.π.1000 χρονια δοξας τα εσβησαν απο την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ο ορος ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ εγινε Βυζαντιο.Μας μαντρωσαν σαν τα ζωα στην μικρη Ελλαδιτσα και παρολα αυτα οταν δεν ασχολουμασταν με το πως θα βγαλουμε το ματι του γειτονα εμεις την τριπλασιασαμε σε εκταση.Πρεπει να αφησουμε τις μαλακιες και τις φαντασιες,οσο εμεις ασχολουμαστε με τα Δωδεκαθεα και αγνοουμε τον Σωκρατη-Πλατωνα-Αριστοτελη,οσο βυθιζομαστε στην ΔΥΤΙΚΟΦΕΡΤΗ ΠΑΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ΔΕΙΣΙΔΕΜΟΝΙΑ-ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΕΙΑ και αγνοουμε το ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ που παντρεψε την λογικη των Αρχαιων φιλοσοφων με την ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ δυστυχως θα ειμαστε ΝΕΚΡΟΙ.ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek