Διαφημίσεις

Με απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων και πεζών στις δασικές εκτάσεις και τα περι-αστικά δάση των περιοχών για τις οποίες προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς από την Παρασκευή έως και την Κυριακή.

Το μέτρο θα ισχύει από τη δύση μέχρι την ανατολή του ηλίου, αλλά είναι πιθανό να επεκταθεί και κατά τη διάρκεια της ημέρας στην περίπτωση που κριθεί απαραίτητο. Παράλληλα, θα ενισχυθούν οι περιπολίες από τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την Παρασκευή προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για τις περιφέρειες της Αττικής και της Εύβοιας, για τη Σκύρο, τη Λέσβο, τη Θάσο, τη Σαμοθράκη, τις Σποράδες, τη Βοιωτία, τη Φθιώτιδα, τη Χαλκιδική, τον Έβρο, τη Ξάνθη, τη Ροδόπη και την Καβάλα.

zougla.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση τη νύχτα”
    1. …ακριβως φιλε μου…διαβασες την σκεψη μου.
      Το δικο μου σχολιο ειναι ηδη γνωστο στο Βlock.-Τι απαγορευση κυκλοφοριας
      και μαλακιες του κερατα!Τολμησες και εβαλες φωτια:Απο αμελεια-ΙΣΟΒΙΑ,απο
      προθεση-ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ.Κωλοσυστημα και κωλονομοι.ΑΛΛΑΞΤΕ επιτελους τους νομους για να συμαζευτει και να
      σοβαρευτει το κρατος.Να 'στε σιγουροι
      οτι και οι πολιτες θα συμορφωθουν.Εδω στη Λαρισα οι κατ ευφημισμο αγροτες…καινε ανεξελεγκτα,σιτοκαλαμιες και κοντα σ αυτες εχουν
      κατακαψει δενδροστοιχειες κατα μηκος του δρομου της παλιας και κοντα της νεας εθνικης οδου.Ενω ο νομος ειναι σαφεστατος, εν τουτοις ο ΚΑΛΟχωριατος αγροτης σε γραφει στα…τετοια του,και 'σενα και το νομο.
      -Που ειναι λοιπον οι Εισαγγελεις…που
      ειναι οι δικαστες…
      -Ξερω,ξερω,ειμαστε υπο οικονομικη κατοχη και απο καποιους μεγαλοτσιφλικαδεςφαινεται…περισσεψαν καποιες ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ.

      ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΑΣΤΕΙΣ…ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ!

  1. Θανατική ποινή με τον ίδιο τρόπο που καίνε τα δάση στην κεντρική πλατεία κάθε πόλης

  2. Προς τον 16 Αυγούστου 2013 – 4:30 μ.μ.

    Nτόπιος λαρισαίος αποκλείεται να είσαι,διότι βγάζει μίσος
    για τους αγρότες.Ως γνωστόν όλη η λάρισα από καλοχωριάτους αγρότες αποτελείται.

    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ;
    ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ.

    ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ.

    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

    ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΠΛΑΓΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΣΟΥΝ;

    ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΟΙ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ,ΚΑΙΝΕ ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΚΑΨΕ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΑΚΙ.

    ΤΕΛΙΚΑ,ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ,ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *