Διαφημίσεις

ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ:

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ(ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ),
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ(ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ),
Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ,
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ (ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΟΥΝ),
ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΨΑΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ!!! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΤΕ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ!!!

Όλα αυτά είναι που θέλει η νέα τάξη πραγμάτων να τα ξεχάσουμε!!! Γι΄αυτό μείνετε ενωμένοι με τις οικογένειες σας και θυμηθείτε όλα αυτά που θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε!!!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

27 σχόλια στο “Απίστευτο!!!Παρατηρείστε τις λεπτομέρειες σε αυτή την εικόνα…”
  1. Γιατί δεν αναφέρετε πουθενά και πότε εκδόθηκε? Η δημόσια μα και η ιδιωτική κατρακύλα μετράει απο το 1981 και μετά…..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Το Κωστοπούλειο/Γαβαλομυκονονιάτικο μοντέλο ζωής και οικογένειας είναι προιόν της ΑΛΛΑΓΗΣ…

    Νεοελληναράδες ευτυχείτε!

    Εδώ υπάρχει ολόκληρο το βιβλίο:
    http://dim-saron.att.sch.gr/e-books/anagn_a/anagn_a.html

  2. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Πολύ σωστά τα γράφεις,όμως ποιός ακούει? Χρόνια τώρα ο καθ΄ ένας στις περισσότερες οικογένειες παίρνει το φαγητό του και πηγαίνει μπροστά στο κουτί προπαγάνδας (τν).Μόνο καμιά κυριακή έμεινε για να μαζευτεί η οικογένεια στο τραπέζι.

  3. http://www.ekpizo.gr
    Ενώνουμε την φώνη μας με την ΕΚΠΙΖΩ ενάντια στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών!

    Δεν θα αφήσουμενα βρεθούν χιλιάδες οικογένειες στον δρόμο,ενώ θα οφείλουν ακόμα στις τράπεζες χρήματα για το ακίνητο που έχασαν και πρέπει να ξεπληρώσουν!!!

    Μπείτε στην σελίδα τις ΕΚΠΙΖΩ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ…..ΟΛΟΙ!!!!!

  4. ΕΥΓΕ !!!!!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ !

    ΣΤΟΧΕΥΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΥΣ !!!!

  5. Ε, όταν λέω εγώ προς τους γονείς, αγοράστε τα παλιά βιβλία, αυτά με τα οποία μεγαλώσατε εσείς οι ίδιοι, κάτι ξέρω!!!!! Αυτά διδάξτε στα παιδιά σας μόνοι σας, αν θέλετε να βγάλετε σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία!!!
    Αυτά τα παλιά βιβλία είναι θησαυρός!!!!!

  6. Φίλε μου 2:53 μ.μ.το να είσαι παπους το 1971 προϋποθέτει ότι γεννήθηκες περίπου στο 1900 και φυσικά αν σώθηκες από τον πρώτο ππ να επιβίωσες και από τον δεύτερο ππ για να είσαι στο τραπέζι

  7. Που ειναι η Ελλη ρε σεις ; Γιατι την κοψατε χασαπηδες . Περα απο την πλακα , επειδη ειχα την τυχη να διδαχτω το συγκεκριμενο αναγνωστικο και την δυνατοτητα στην πορεια να μπορω να το συγκρινω με τα επομενα , φτανοντας εως τα περιβοητα " η γλωσσα μου " , που διδαχτηκαν στην πορεια τα αδερφια μου κλπ , θεωρω πως ηταν το καλυτερο που ειχαμε . Ευτυχως για μενα , δυστυχως για τους επομενους , η χρονια μου ηταν η τελευταια που διδαχτηκε και εξακολουθει να ειναι το αγαπημενο μου βιβλιο .Ισως να εχει συμβαλει πολυ περισσοτερο απ οτι πιστευω στην υπερβολικη αγαπη και σεβασμο που τρεφω για τα βιβλια και το διαβασμα . Εχει κατι αδιορατα ιδιαιτερο αυτο το βιβλιο .

  8. ποσο ποιο αγνα και λεβεντηκα ηταν τα πραγματα πριν λιγα χρονια,καλη η τεχνολογια δε λεω αλα..μονο ως συμαχος και οχι να μας εχει σκλαβους

  9. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ
    ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ.

    ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

  10. Παρατήρησα:
    Η μάνα είναι ψηλότερα από τον πατέρα
    Οι γυναίκες χωριστά από τους άντρες
    Η κόρη και το μωρό δεν έχουν πηρούνι
    Δεν πίνουν όλοι νερό
    Το μεγαλύτερο ψάρι το βάζει στη γιαγιά
    Όσο για τον παππού που λείπει, ε, αναμενόμενο

  11. ΦΙΛΕ 7.28 ΣΥΜΦΩΝΩ …ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ …ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ [ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ] ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ …ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΣΤΟΙΧΙΣΜΕΝΑ ..,.ΤΟ ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ …jiannhs kozani

  12. Ανωνυμε 10:14μμ, οι προβληματικοι, οι κομπλεξικοι, οι συμπλεγματικοι , οι δυσλεκτικοι, και ψυχασθενείς, οι ναρκομανεις είναι οι καταληλοι πολιτες κατά την γνωμη σου;;; Εάν θεωρεις ότι είναι τοτε τοτε οι ακαταληλοι ηταν εκεινοι που σπουδάζανε δουλεοντας που σεβοτουσταν την οικογενεια τους και δεν παιρνανε ναρκωτικα, δεν τρεχανε στους ψυχιατρους και δημιουργουσανε οικογενειες με συνοχη χωρις με το παραμικρο να λιποταχτούνε με την λυση του διαζυγιου . και δεν πετουσανε τους γονεις τους στα γηροκομεια Ολοι αυτοι κατά την γνωμη σου ηταν ακαταληλοι??? Να πας σε γιατρο να σε εξετασει!!!! δεν εισαι στα καλα σου ανθρωπε μου!!!

  13. Να ονομάσουμε και τα μέλη όσο δουλεύει ακόμα η μνήμη. Από αριστερά προς τα δεξιά είναι : ο πατέρας, η Λόλα, ο Μίμης, η Άννα, η γιαγιά, η μητέρα-Φανή και ο παππούς που δεν φαίνεται είναι σε φωτογραφία – ανελήφθη κατά τα ήθη και έθιμα πριν τη γιαγιά (μάλλον κάπνιζε), αλλά λείπει η Έλλη. Πού είναι η Έλλη?

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος)

  14. λολα να ενα ντονατ..
    τωρα γιατι μ επιασε καταθλιψη..
    παπουουου ασε το XXX.com και ελα να φαμε

  15. ο άλλος μας δίνει λινκ με το αναγνωστικό της Α' Δημοτικού κι έχει στο εξώφυλλο τον φοίνικα της χούντας.
    Ρε ουστ από δω

  16. Gianni. 2:35. ….o finikas tis xountas se se marane?????
    H ta 500 dis pou efages ston kolo stin meta xounta pasokonodou kivernisis???
    Ante gia ….skase kai plirone tora. …kserola

  17. Και τωρα θα παρουσιασουμε την οικογενεια οπως την θελει η νεα ταξη ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ,η μαμα απο την αφρικη ο μπαμπας πακιστανος η γιαγια αλβανιδα ο παππους ελληνας τα παιδια τα δυο απο πρωτο γαμο και το τριτο υιοθετιμενο.αλλα η πιο ιδανικη οικογενεια για την νεα εποχη ειναι η gay οικογενεια.

  18. Φίλε 5.38 έχεις δίκηο. Η Οικογένεια βάλλεται πανταχόθεν. Είναι το πιο ζωντανό κύτταρο της Κοινωνίας και πρέπει να διαλυθεί, επειδή ενοχλεί τους Εξουσιαστές μας.

    Ωστόσο, τα παλαιά Σχολικά βιβλία, δίδασκαν και άλλα πράγματα: Πρόσφατα αγόρασα από ένα καροτσάκι ένα παλιό Αναγνωστικό της Δ΄ Δημοτικού και μέσα διάβασα ένα κείμενο που με εντυπωσίασε βαθειά : Το κείμενο μιλούσε για έναν παλιό Φύλακα των Σιδηροδρομικών Γραμμών και για τον Τιτάνιο αγώνα του, για να σταματήσει οπωσδήποτε το τραίνο που ερχόταν, επειδή η σιδηροδρομική γραμμή είχε κοπεί από έναν κεραυνό.

    Ο γέρο-Φύλακας βγήκε έξω, αψηφώντας την μανία της Φύσης και την θύελλα. Το φανάρι του έσπασε και έσβησε και τότε εκείνος, έβγαλε το άσπρο πουκάμισό του, τύλιξε το σπασμένο φανάρι και το κράτησε όσο πιο ψηλά μπορούσε, ώστε να το δεί ο μηχανοδηγός, καθώς το τραίνο πλησίαζε.

    Ο γέρο Φύλακας, ΄Ορθιος και μισόγυμνος μέσα στην θύελλα, κατάφερε να κάνει τον οδηγό της αμαξοστοιχίας να τον προσέξει και να σταματήσει εγκαίρως το τραίνο του, σώζοντας τους επιβάτες.

    Υπήρχε όμως και ένα μεγάλο τίμημα : Ο γενναίος Φύλακας, έπαθε πνευμονία και πέθανε, με έναν τόσο έντιμο θάνατο, υπηρετώντας πιστά το Καθήκον του.

    Εάν τα παιδιά του Δημοτικού μεγάλωναν με τους Μύθους του Αισώπου, ο οποίος περνούσε στις παιδικές ψυχές ανεπανάληπτα μηνύματα, και εάν διάβαζαν ιστορίες όπως αυτή που περιέγραψα, νομίζω θα είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα, για μια Νεολαία αξιοζήλευτη.

    Αλλά Ισως να έχουμε ακόμη ελπίδες. ΄Ισως εάν καταλάβουν οι γονείς την σημασία της Ελληνικής Παιδείας και την απαιτήσουν δυναμικά από το Ανθελληνικό κράτος, για το συμφέρον των παιδιών τους, αλλά και για το συμφέρον της Ελλάδος.

    Και πιστεύω ότι εάν θα γίνει μια τέτοια κίνηση, θα δούν όλον τον κόσμο να ξεχύνεται στους δρόμους και να βρίσκεται στο πλευρό τους.

    Οι ΄Εντιμες Δυνάμεις της Κοινωνίας, είναι οι περισσότερες, απλά ΔΕΝ προβάλλονται.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *