Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:01 - 25/06/2013

Απίστευτα πράγματα! Καύσωνας και χαλάζι ταυτόχρονα! Θυμάστε στο παρελθόν τέτοια γεγονότα;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αρκετό χαλάζι έπεσε χθες το απόγευμα στην Αιγιάλεια. Ενώ ο καιρός ήταν άκρως καλοκαιρινός με το θερμόμετρο να βρίσκεται ψηλά (36 βαθμοί), οι καιρικές συνθήκες μεταβλήθηκαν και σε ελάχιστα λεπτά συννέφιασε, κι άρχισε να βρέχει χαλάζι για 20 περίπου λεπτά.

Μάλιστα ήταν τέτοια η ένταση της χαλαζόπτωσης που…
υπέστησαν ζημιές αρκετές παραθαλάσσια στέγαστρα καταστημάτων σύμφωνα με το thebest.gr, ενώ όλοι οι δρόμοι μετατράπηκαν πολύ γρήγορα σε λίμνες και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν με μεγάλη δυσκολία.
Θυμάστε πολύ συχνά στο παρελθόν τέτοια γεγονότα;
Θυμάστε ξανά όλον τον Ιούνιο σχεδόν (με εξαίρεση τις τελευταίες μέρες) να είναι συννεφιασμένος;

Μήπως τους τελευταίους μήνες έχει πέσει τόσο χαλάζι όσο ποτέ πριν;
Μήπως έχουν σαν σκοπό και την καταστροφή της παραγωγής;

Αλήθεια τώρα τελευταία δεν ψύχονται τα καυσαέρια των αεροσκαφών; Περίεργο… Εδώ ρίχνει χαλάζι και ούτε μια ουρίτσα δεν κρυσταλλοποιείται; Ούτε καν στα 10.000 που η θερμοκρασία είναι ίδια σχεδόν όλες τις εποχές;
Μήπως δεν περνούν αρκετά αεροσκάφη πλέον; Περίεργο… αφού ξεκίνησε η τουριστική περίοδος πετούν πολλαπλάσια. Το πιο περίεργο απ όλα είναι ότι δεν τα βλέπω τώρα 4-5 μαζί να πετούν…

Εκεί που είστε στις παραλίες και κάνετε τα μπάνια σας, βλέπετε 4-5 αεροπλάνα μαζί; έστω 2-3;
Βρε μπας και το χειμώνα έχουμε πιο πολλές πτήσεις από το καλοκαίρι;;!!

Πολλά περίεργα συμβαίνουν τελευταία…
hellas-now.com

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 12:23 ΜΜ

    η αληθεια ειναι οτι εχει ανακοπει η συχνοτητα ψεκασμου αλλα συνεχειζουν παρολα αυτα. προχθες στην βορεια ελλαδα ειδα μονο ενα αεροπλανο να αφηνει μια ουρα ενω ειχε πολυ αερα και βοηθησε με αυτο τον τροπο να απλωθει πολυ γρηγορα σε ολο τον ουρανο.παντος εδω και βδομαδες απο τελος μαιου διλαδη περιοριστηκε ο ψεκασμος και δεν καταλαβαινω τον λογο. για πολλες μερες ο ουρανος ηταν εντυπωσιακα καταγαλανος και δεν υπηρχε ουτε ενα συνεφο για δειγμα.εχω ασχοληθει και αλλη φορα με το θεμα τον αεροψεκασμων και πιστευω οτι οπως τα φυτα και τα ζωα ετσι και η ανθρωποι επιρεαζονται πολυ και περισσοτερο οι ανθρωποι γιατι το μειγμα αυτο που μας ψεκαζουν στοχευει κατα κυριο λογο την ψυχη μας. ας μου πει ενας οτι δεν νιωθει θληψη η καταθληψη η μια δυσαρεστη αισθηση.το βλεπετε καθημερινα οτι πλεον δεν μπορουμε να αντιδρασουμε σε οτιδηποτε μας πασαρουν.ολο αυτο που γινεται παιδια γινεται με χειρουργικη ακριβεια. ποτε δεν θα σου παρουν την ζωη δημοσιως. ολα λειτουργουν κανονικα και εχουν αρκετη υπομονη να σου παρουν την ζωη σιγα σιγα με δημοκρατικο και νομικο τροπο.αλλοστε ζουμε σε μια πολιτισμενη κοινωνια και ειμαστε πολιτισμενα και κοινονικοποιημενα οντα

  2. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 12:54 ΜΜ

    Λυπαμαι αλλα οταν ειμαι στην παραλια δεν κοιταω τον ουρανο αλλα τα δωρα του,που (φορανε;)κατι μικροσκοπικα μαγιο αλλο πραγμα. Τωρα,το χαλαζι,δεν ειναι κατι αγνωστο για την εποχη.Πριν δυο χρονια ημουν αρχες Ιουλιου λιγο πιο ορεινα στην ευρυτερη περιοχη,και για μια εβδομαδα καθε μεσημερι,γυρω στις δωδεκα, εριχνε χαλαζι σε μεγεθος καρυδιου για ενα τεταρτο με εικοσαλεπτο περιπου

  3. οι αεροψεκασμοι σταματουν 12 του ιουνιου και αρχιζουν στη 27 του σεμπτεμβρη το εχω παρατηρισει τα τελευταια χρονια

  4. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 2:19 ΜΜ

    http://www.flightradar24.com/
    Ζωντανά Η Κινήσεις Των Αεροπλάνων Εκτός Των Στρατιωτικών.
    Παρακολουθώντας Τη Σελίδα Την Ίδια Ώρα Που Θα Δείτε Ένα Αεροπλάνο, Θα Ξέρετε Ποιό Είναι, Εταιρία, Προορισμό, Ύψος, Ταχύτητα… Αν Δε Φαίνεται Στη Σελίδα Και Ψεκάζει, Είναι Σίγουρα Του ΝΑΤΟ. Ένα Τηλεσκόπιο Βοηθάει Σ Αυτή Τη Περίπτωση

  5. το χαλαζι έρχεται πάντα στον καυσωνα. και πριν 20 χρονια το ίδιο γινόταν. στη μέση του καυσωνα πάντα έριχνε χαλαζι και μαλιστα παλιοτερα έριχνε ακομα πιο συχνα ειδικά στην περιοχη μου!

  6. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 3:22 ΜΜ

    :)) exete plaka …

  7. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 3:30 ΜΜ

    Εγώ πάω διακοπές κάθε καλοκαίρι εκεί και κάθε καλοκαίρι συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Το ότι το είδες εσύ μια φορά δε σημαίνει ότι ειναι ασυνήθιστο ή παράξενο! Δε ζεις στη Σαχάρα, στην Ελλάδα ζεις! Άμε ψάξε για τα καλοκαιρινά μπουρίνια!!! Ημασταν ρε πού στη νου που λέει και ο Γεωργίου!!!

  8. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 3:33 ΜΜ

    Η αληθεια ειναι πως εδω και 2 βδομαδες εχουν σταματησει.

  9. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 5:27 ΜΜ

    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ. ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ. ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ;

  10. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 8:15 ΜΜ

    σταματουν και κανουν τι αραγε…

  11. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 9:06 ΠΜ

    ναι. επειδή τώρα στα πράγματα έχουν έρθει τα 20χρονα που χρησιμοποιούν τα σόσιαλ μήντια και αυτά μπορεί να μην έχουν ζήσει έντονα φαινόμενα στο αστικό περιβάλλον που μεγαλώσανε, δε σημαίνει πως ακραία φαινόμενα δεν συνέβαιναν στο παρελθόν. υπάρχουν και αρχεία για διασταύρωση και όλα. τα συμπεράσματα του άρθρου δείχνουνε την έλλειψη σωστής και δομημένης έρευνας και την τρομολαγνία που έχει μολύνει τα σόσιαλ μήντια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*