Διαφημίσεις

Η υπόθεση της ενοχοποίησης του εθνικού φρονήματος ενός ολόκληρου λαού είναι πλέον τόσο γελοία και συντριπτικά ξεπερασμένη, που καταντά προκλητική. Αν υπάρχουν εκείνοι που ντρέπονται που είναι Ελληνες, που τους ενοχλεί η πατρίδα και τα σύμβολά της, είναι δικαίωμά τους. Μπορούν δε
πάντοτε να τα μαζεύουν και να φεύγουν. Κάποια άλλη «πατρίδα», που θα είναι πιο κατάλληλη για τα όσα νιώθουν ή πιστεύουν, θα βρεθεί να τους στεγάσει…

του Γ. ΜΑΛΟΥΧΟΥ

Σε δύση και ανατολή, σε βορρά και νότο, σε πλούσιους ή φτωχούς, δεν υπάρχει άλλη χώρα στην οποία να… ενοχλεί ο εθνικός ύμνος: είναι κι αυτό ένα δικό μας φαινόμενο, κομμάτι της ελληνικής ιδιαιτερότητας. Πιθανώς, αν οργανωθεί ένα συνέδριο από ιστορικούς και ψυχολόγους, ίσως και ψυχιάτρους, να καταφέρουν οι επιστήμονες να μας πουν το γιατί Είτε όμως γίνει το συνέδριο είτε όχι, το βέβαιο είναι ότι το, με διεθνείς προδιαγραφές, παράδοξο, είναι το να ενοχλεί ο εθνικός ύμνος μιας χώρας κι όχι το αντίστροφο. Πολλοί έμειναν άναυδοι επειδή…

Τα στρατιωτικά αγήματα τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο το βράδυ της ανάστασης στη δοξολογία. Ε, πολύ καλά έκαναν και τον τραγούδησαν. Και σε καμία περίπτωση αυτό δεν πρόσβαλε κανέναν, ούτε κι ενόχλησε την εκκλησία – το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Και πάρα πολύ καλά έκανε και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και συνεχάρη τα αγήματα για να κοπούν οι όποιες ανόητες συζητήσεις για το αν θα έπρεπε να τιμωρηθούν σα να είχαν κάνει κανένα έγκλημα!…

Αλλωστε, ο λόγος για τον οποίο το βράδυ της ανάστασης αποδίδονται στρατιωτικές τιμές στις εκκλησίες είναι ακριβώς το γεγονός ότι το ελληνικό πρωτόκολλο τιμά συμβολικά με την ύψιστη τιμή, ως αρχηγό κράτους, το μέγα αυτό θρησκευτικό γεγονός. Γι αυτό βρίσκονται εκεί τα αγήματα και οι μπάντες, γι αυτό την ώρα που ακούγεται το Χριστός Ανέστη ακούγεται μαζί και το εμβατήριο της Σημαίας.

Η υπόθεση της ενοχοποίησης του εθνικού φρονήματος ενός ολόκληρου λαού είναι πλέον τόσο γελοία και συντριπτικά ξεπερασμένη, που καταντά προκλητική. Η λογική βάση της οποίας οι άνθρωποι στην Ελλάδα πρέπει περίπου να ντρέπονται για την εθνική τους ταυτότητα όχι μόνον είναι εντελώς απαράδεκτη αλλά είναι και απόλυτα αντιπαραγωγική: πώς μπορεί να κάνει το οτιδήποτε, ακόμα και στην ίδια την οικονομική δραστηριότητα, ένας λαός που πρέπει περίπου να απολογείται για την αγάπη του και το σεβασμό του προς την ίδια του την πατρίδα;

Πρέπει λοιπόν κάποτε να τελειώνουμε με αυτές τις μπούρδες που, επιπλέον, κρύβουν κι άλλες πτυχές: τα εθνικά αισθήματα σε αυτό τον τόπο έχουν καταπιεστεί τρομακτικά κι έχουν ενοχοποιηθεί όσο δεν πάει άλλο, άδικα, άκριτα, εν τέλει ανόητα – γι αυτό ας μην απορούν οι πολέμιοί τους όταν αυτά γίνονται αντικείμενα καπήλευσης: όταν η εθνική συνείδηση πρέπει να απολογείται, τότε κάποιοι θα την αξιοποιήσουν όπως τους βολεύει.

Αν παρόλα αυτά υπάρχουν εκείνοι που ντρέπονται που είναι Ελληνες, που τους ενοχλεί η πατρίδα και τα σύμβολά της, είναι δικαίωμά τους. Μπορούν δε πάντοτε να τα μαζεύουν και να φεύγουν. Κάποια άλλη «πατρίδα», που θα είναι πιο κατάλληλη για τα όσα νιώθουν ή πιστεύουν, θα βρεθεί να τους στεγάσει. Κι ας διαλέξουν άλλους ύμνους. Δεν πειράζει: ας μείνουμε εδώ εκείνοι που ο Υμνος στην Ελευθερία μας συγκινεί ακόμα. Γιατί αυτό ακριβώς είναι ο δικός μας ελληνικός εθνικός ύμνος: είναι η ωδή προς την Ελευθερία, που, είναι αλήθεια, δεν την αντέχουν όλοι…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ”
  1. κανονικα θαπρεπε να ακουγεται μονο ο εθνικος υμνος,

    και οχι οτι ταχα ενα εβραιος ανεστη εκ νεκρων

    τι δουλεια εχει ο μεσσιανισμος ιουδαικης προελευσης με τον Ελληνισμο?
    απολυτως καμμια….

    1. Πρώτα διάβασε τον εθνικό ύμνο ολόκληρο και μετά αναρωτισου τι λεν οι Συβιλλες. Γιατί δεν μπορείς να μιλάΣ ξέροντας ούτε μόνο τα μισά.

  2. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΩ, ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙΣ. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΣ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ'ΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ?!!!!!!!!!!

  3. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ,ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΕΙ.ΕΛΥΛΗΘΕΝ Η ΩΡΑΝ,ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΑΤΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ.ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ!!!

  4. οσοι νιωθουν "πολιτες χωρις συνορα"¨, ας περασουν τα δικα μου και στον αγυριστο!!!! Το πακισταν , η τουρκια, το ισραηλ ισως τους αρεσουν περισσοτερο! Εδω ειναι ΕΛΛΑΣ!!!!

  5. γουστο κ καπελο σου ρε 12:43 αν δεν πιστευεις,εσυ μην λες χριστος ανεστη,εμας ασε μας να κανουμε οτι θελουμε,αντε λυσαξατε ολοι οι αθεοι κ μας τα πρηζετε!

  6. ΡΕ ΣΤΟΚΟΙ…..ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ……ΕΧΕΤΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?……ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ…..ΤΟ ΛΕΣ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ…..ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΜΑΝΤΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ…..ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ…..ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ…..ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ?…..ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΟΚΟΥ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ……ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΣΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ…..ΟΥΓΚ

  7. Οταν είμαστε παιδιά και ακούγαμε τον εθνικό ύμνο, πάντα σηκωνόμαστε όρθιοι. Το ίδιο σεβόμαστε και τη σημαία μας. Αλλά το σχολείο της εποχής του ΠΑΣΟΚ τα "ξευτίλησε" όλα. Τι ωραία που καταντήσαμε εμείς οι προοδευτικοί !!!

  8. Ο XΡΙΣΤΟΣ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ 12.43 ; Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ Η ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΣΤΕΣ ; ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

  9. ΡΕ ΣΤΟΚΟΛΙΘΕ 12:43 ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ ΤΗΝ ΣΤΟΚΟΛΙΘΙΑΣΗ ΣΟΥ….ΑΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΧΤΑΡΜΑ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ…ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  10. ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΜΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΗ D.N.A.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕ ΜΟΓΚΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΡΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ.

  11. 12.43-εισαι αμορφωτος,ανιστοριτος,ανθελληνας.μαλλον θα ανηκεις στην οδο αχαρνων 19.

  12. σιγα σιγα θα μας πειτε οτι ο γεσουαχ(η δοξα του γιαχβε)
    ειναι Ελληνας.χα,χα,χα

    δεν φταιτε εσεις,η σιωνιστικη σας παιδεια φταιει για ολα…

    κατα τα αλλα,Ελληνες,

    ας γελασωμεν

  13. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΛΑΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ…ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΗΘΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΥΤΟΥ… ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΗΜΩΝ , ΚΑΙ ΕΠΑΡΘΗΤΕ ΠΥΛΑΙ ΑΙΩΝΙΟΙ , ΚΑΙ ΕΙΣΕΛΕΥΣΕΤΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ . ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ . ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .

  14. Δωδαικαθεϊστής – Νεοειδωλολάτρης = Κομπλεξικός , εμπαθής , άμυαλος , ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ γνώστης της ιστορίας έχων πάντα 2 μέτρα και σταθμά , πρόστυχος . Και το τραγελαφικό : Φονιάς της ίδιας της Ελληνικής παιδείας την οποία ευαγγελίζεται , ανίκανος για οποιονδήποτε διάλογο , έχοντας συνεχώς το αίσθημα του αδικημένου και φτύνοντας παντού χολή , ενεργούμενο των Μασόνων και ΜΟΝΟ . Με σταδιακή πλύση εγκεφάλου εξελισσόμενος ακούσια σε προδότη της φυλής του , και με μια συγκεκριμένη αποστολή : Διάσπαση των Ελλήνων και καταστροφή του Χριστιανισμού και της Ελλάδος .

  15. Η όποια σχέση του διαβόλου με τον άνθρωπο είναι αυτή της γάτας με το καναρίνι και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ . Γιαυτό καλά θα κάνουν κάποιοι άσχετοι τζάμπα μάγκες να προσέχουν και τι λένε και με ποιου το μέρος διαλέγουν να πάνε . Δεν είναι καθόλου αστείο . Έχω ακούσει για ανθρώπους που τον είδαν αλλά και ξέρω ο ίδιος προσωπικά κάποιους που τον έχουν δει και οι περισσότεροι κόντεψαν να πεθάνουν από τον φόβο τους . Σίγουρα κάποιοι μάγκες θα αντιδράσουν με ειρωνεία στα λεγόμενα μου αλλά όπως λέει ο λαός ''στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό'' ή στο τέλος ''πληρώνουν το λογαριασμό'' τότε όμως οι μαγκιές δεν θα περνάνε.

  16. 1ον) Πιστευω απο αυτα που εχω διαβασει και με καποιες σταθερες συγκρισεις τις οποιες εχω κανει οτι ο Χριστος δεν ηταν Εβραιος.Εαν ο Χριστος ηταν Εβραιος θα μας ειχανε καπελωσει οι Σιωνιστες αλλο που δεν θελουνε,!!! εχουμε πληροφοριες πολλυ ακριβεις για προγενεστερα προσωπα, για προσωπα τα οποια εζησαν πριν το Χριστο αιωνες πριν, ενω αντιθετως για τον Χριστο εχουμε μονο τις αναφορες των Ευαγγελιων χωρις αλλα Ιστορικα στοιχεια, γιατι αραγε;; Γιατι σε μια Ρωμαικη αυτοκρατορια εις την οποια καταγραφονταν τα παντα να μην εχουμε σχεδον κανενα Ιστορικο στοιχειο για τον Χριστο;; Καποιοι μπορει να πουνε οτι δεν υπηρχε, αλλα το θεωρω απιθανο εγινε πολλυς ντορος για ενα προσωπο το οποιο δεν υπηρξε, πιστευω οτι οι Σιωνιστες και το Σιωνιστικο Βατικανο γνωριζουν πολλα εχουνε παρα πολλα στοιχεια τα οποια τα αποκρυπτουνε τους συμφερει να πιστευουμε οτι ο Χριστος ηταν Εβραικης καταγωγης 2ον) Εαν ο Χριστος ηταν Εβραιος θα μας εκαναν περιτομη οπως κανουνε οι Εβραιοι!! 3ον) Εαν ο Χριστος ηταν Εβραιος δεν θα ερχοτανε σε ευθεια σχεδον πολεμικη αντιπαραθεση με του θρησκευτικους ηγετες των Εβραιων Γραμματεις και Φαρισαιους, ουτε θα τους αποκαλουσε οτι ειναι γεννηματα εχιδνων και εχουνε πατερα τον διαβολο, ουτε θα καταδικαζε την συσωρευση του πλουτου με την παραβολη του πλουσιου ο οποιος τον ρωτησε εαν θα πηγαινε στον Παραδεισο επειδη ειναι ελειμων, σεβεται τους γονεις του και προσευχεται στον ναο, η απαντηση του Χριστου ηταν: πιο ευκολο ειναι να περασει καμιλος (παλαμαρι πλοιου) απο βελονα παρα πλουσιος στην Βασιλεια των ουρανων, με την παραβολη αυτην καταδικαζε ευθεως την συσωρευση πλουτου, χτυπουσε τους Εβραιους στο κατευθειαν στο θρησκευτικο τους συναισθημα, επειδη ο πλουτος για τους Εβραιους ειναι η ιδια η Θρησκεια τους ο ιδιος ο Θεος τους ειναι το ΠΑΝ!! Η Εβραιοποιηση του Χριστου αρχισε απο τον Σαουλ (Παυλο) και ενταθηκε απο την περιοδο του Μεγαλου Κωσταντινου και της Εβραιας μητερας του Ελενης. Επισης δεν θα αναφωνουσε οταν πληροφορηθηκε οτι ηλθαν καποιοι Ελληνες να τον ιδουν Οτι ηλθε η ωρα να δοξαστει ο Υιος του Ανθρωπου!! Γιατι ως γνωστον οι Εβραιοι τους μισουσανε του Εθνικους (Ελληνες) μεχρι μυελου οστεων. Η Παναγια λιγο πριν πεθανει το τελευταιο διαστημα της ζωης της κατεφυγε συμφωνα με την Ορθοδοξη παραδοση στο σημερινο Αγιο ορος, και με την Ρωμαιοκαθολικη στην Εφεσο. Αληθεια τι πηγε να κανει στο Αγιο ορος εκινη την εποχη; Το Αγιο Ορος τοτε ηταν αφιερωμενο στην θεα Αρτεμις ηταν αβατο για τους ανδρες, και υπηρχαν αρχαιοι ναοι με ιερειες. Στην Εφεσο παλι υπηρχε εκεινη την εποχη ο μεγαλυτερος ναος ο οποιος ηταν αφιερωμενος και αυτος στην Θεα Αρτεμιδα. και τελος γιατι η Παναγια δεν συναντηθηκε ποτε με τον Σαουλ τον μετεπειτα Αποστολο Παυλο αλλα συστηματικα τον αποφευγε!!. Γιατι οταν ο Παυλος εντστερνιστηκε τον Ιησου και απο διωκτης αυτοπροσδιωρηστηκε Αποστολος δεν τον κυνηγησε το πανισχυρο Ιουδαικο Ιερατειο για την αποστασια του;? Γιατι σταματησαν οι διωγμοι των πιστων του Χριστου στην Ιουδαια μετα την προσχωρηση του Παυλου στην νεα Θρησκεια!!! Πολλα ερωτηματα πολλα και περιεργα!! Σκεφθειτε τα αμεροληπτα!! μας εχουνε πει πολλα ψεμματα. Επισης γιατι αποφευγουνε να μας πουνε οτι εκεινη την εποχη στην Ιουδαια υπηρχαν 70 Ελληνικες πολεις!! γιατι δεν μας λενε επισης οτι πολλοι Εβραιοι ειδικα απο την Αστικη ταξη εχαν σχεδον εγκαταλειψει την Εβραικη θρησκεια και ακολουθουσανε τον Ελληνικο τροπο ζωης , γλωσσας και διαδασκαλιας. Αυτα τα λιγα!! Θελει πολλυ σκεψη το πραγμα!!

  17. Οσον αφορα μια μεριδα απο τον κοσμο που προσδιοριζεται σαν αριστεροι!! Σαν κοσμοπολιτες κτλπ, και τους ενοχλει ο Εθνικος Υμνος εχω να πω μονο αυτο: Να πανε στην πατριδα τους!! οποια και οποιο μερος του κοσμου το θεωρουνε πατριδα, Δεν ειναι δυνατον να σε ενοχλει ο Εθνικος Υμνος και να εισαι Ελληνας δεν εισαι Ελληνας οταν και εφοσον σε ενοχλει ο Εθνικος Υμνος και η Ελληνικη σημαια, αρα εισαι ξενος και μαλιστα εχθρικος ξενος!! Οποτε να ξεκουμπιστουνε και να πανε στο διαολο, και να μας αφησουνε και εμας ησυχους. Αρκετο κακο εχουνε κανει ολοι αυτοι στην Ελλαδα και στον λαο της φτανει πια. Τα παλαιοτερα χροννια τους εστελναν εξοριες στις φυλακες και τους στερουσαν τα πολιτικα δικαιωματα, και αναρωτιεμαι!! Μηπως ειχανε δικιο οταν τους αποκαλουσανε μιασματα και ξενοκινητους λεω μηπως???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek