Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:33 - 31/08/2013

Αν θυμάμαι καλά οι “νονοί” στέλνουν πάντα τα τσιρακια τους να κάνουν την βρωμοδουλειά!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σκεπτόμενος τον Ομπαμια και την κατάσταση που έχει βρεθεί μου ήρθε μια φλασια !

Αυτό που γίνεται έτσι και αλλιώς είναι ένα είδος “προστασίας” από μαφία ! Σου φυλάω το μαγαζί από το να μην στο κάψω και μου δίνεις το μήνα ένα ποσοστό από το ταμείο!

Άμα το μαγαζί δεν συμμορφωθεί ο νονός στέλνει τα τσιρακια και καθαρίζουν!

Η Αγγλία το παίζει κυρία , ψήφισαν όχι ( η νονά λοιπόν αθώα περιστέρα) το μπαλάκι παει στον πρώτο της φαμίλιας και ο Ομπαμιας είναι τώρα εκτεθειμένος (σε ρωταγα αν φοβάσαι ..θυμάσαι?) ..

Ποιον έχει τώρα ο Ομπαμιας τσιράκι του?…Και ποια προβοκάτσια θα ζητήσει ώστε να παει άλλος να καθαρίσει τα σκατά είναι το μεγάλο θέμα!!

Ένα από τα τσιρακια του είναι η Τουρκία ,ένα άλλο εμείς ,ένα άλλο και σε παρακαλώ άρχισε να σκέφτεσαι και μην φωνάζεις είναι ο ίδιος ο Ασσαντ !!!

Η Ρωσία στο σενάριο το παίζει αντίπαλο δέος κάτι σαν κόκα κόλα εναντίων πεπσις !!!Κομμουνισμός εναντίων Καπιταλισμού και όλα αυτά τα αστεία!! Αρα δεν θα μπορεί να είναι αυτή το τσιράκι !! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΦΑΝΕΡΟ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ! Σκέψου είπαμε και μην φωνάζεις …πάλεψε με ότι σου έχουν φυτέψει μέσα σου!!

Οι επόμενοι είναι οι φυτεμένοι πράκτορες σε όλη την περιοχή, πχ μέσα στην Αλ Γκάιντα , μέσα στους αντάρτες στην Συρια , η μέσα στη γαζα!!!

Ποιος θα μπορούσε να κάνει μια κίνηση εναντίων κάποιων και να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο γεγονός που θα δώσει το πράσινο φως! Αν δεν κατάλαβες που το πάω ,το πάω σε άλλη μια προβοκάτσια ποιο φανερή αυτή την φορά!

Πχ μια ρουκέτα στην Κύπρο θα άναβε πολλά φιτίλια και θα έβαζε εμάς στο παιχνίδι σαν μπροστάρηδες..μια χαρά για τον Ομπαμια! Πχ ..μια κατάσταση στυλ Ίμια από την Τουρκία ..μόνο που αυτή την φορά η εντολή δεν θα είναι ..βγες και πες ευχαριστώ την Αμερική στην βουλη άλλα απάντησε με πολεμική πράξη!! Λέμε τώρα…

Εντολή στον Ασσαντ να κάνει κίνηση ισχύος και να χτυπήσει πρώτος γειτονική χώρα ώστε να φοβερίσει την όποια απόφαση του κογκρέσου …αρα μιλάμε για ώρες!!! Λέμε τώρα υποθέσεις κάνουμε….

Αλλά τι γίνεται αν υπάρχει και άλλο τσιράκι ?…Τι γίνεται αν δοθεί στα βορεια εντολή έκρηξης …ώστε να εμπλακούμε σε έναν πόλεμο ..από μικρή αιτία ..που έχουν πει και κάποιοι γέροντες…βολεύει αυτό?

Όλα είναι σεναρια αλλά μην μου πείτε ότι ειναι τραβηγμενα σενάρια , όλα είναι μέσα στην σούπα του φυσικού κόσμου του πολιτισμού της χεστρας μας !

Αυτό το άρθρο το γράφω γιατί ακούω ακόμα ανθρώπους να λένε ότι εμάς δεν μας αγγίζει τίποτα η τίποτα δεν θα γίνει κοκ…Όταν σε ένα σχέδιο πάνω σε σκακιέρα ο πύργος είναι σε θέση πολύ επικίνδυνη η τον θυσιάζεις η βάζεις τον “τρελό” να καθαρίσει!!

ΓΚΕ ΓΚΕ?

Υ.Γ Στα παραπάνω σενάρια δεν ανάφερα καθόλου την μυστική τεχνολογία πχ χααρπ…για να μην κατηγορηθώ ως καταστροφολόγος …αλλά παίζει πανάθεμα μας παίζουν και αυτά!

Υ.Γ 2 ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗ??? Η ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ? Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!

STRANGER …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (48)

  1. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 7:48 ΜΜ

    " να εμπλακούμε σε έναν πόλεμο ..από μικρή αιτία "
    Παίζει το σενάριο και η όλη σου σκέψη και ανάλυση είναι πολύ σωστη.
    Μικρή αφορμή με την Βουλγαρία λέει μια προφητεία.
    Αλλα νομίζω ότι παίζει περισσότερο το σενάριο με την Κύπρο.
    Βασικά όμως πιστεύω ότι η δική μας σειρά να κουνήσουμε το πιόνι μας στην σκακιέρα, έπεται.. θα αργήσει λίγο.
    Πάραυτα όλα είναι πιθανά..
    Να είστε για όλα έτοιμοι. Είναι στημένο και κανονισμένο το war game.!

    Chris_

  2. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 7:57 ΜΜ

    Τα παντα παιζουν τρελε μου,το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε.

  3. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 8:00 ΜΜ

    απολυτα εφικτα σεναρια…καθυστερουν αρα κατι μαγειρευουν, πιο υπουλο και εξυπνο… αν πιαστει απο πανω ομως θα καταστραφουμε, αν απο κατω λιγα θα παθουμε….τικ τακ τικ τακ!

    john.t

  4. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 8:03 ΜΜ

    Stranger,το άρθρο είναι άστοχο.

    Η FEMA είναι σε κατάσταση ετοιμότητας.

    Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΧΡΟΝΟ!

    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!

  5. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 8:09 ΜΜ

    Ότι το παλεύουν το παλεύουν.αυτό να λέγετε.

  6. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 8:14 ΜΜ

    Από τη Βουλγαρία και από μικρή αιτία….. τι όμως στη Βουλγαρία; αγωγός κάτι άλλο;
    Ποιά να είναι η αφορμή; Strager πες μας τη γνωμη σου τι λες;

  7. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 8:20 ΜΜ

    πόσο δίκιο έχεις… Μόλις η Αγγλιδα κυρά είπε "οχι" μου ηρθε αμεσως στο μυαλό το αρθρο "ομπαμια φοβασαι;" Και τωρα όμως πάλι αναμένουμε τη φτιαχτή αιτία… Δεν εκατσαν τα χημικά… ας δουμε την επομενη κίνηση λοιπόν. Ας ειμαστε σε εγρηγορση. Λές να υπάρξει παρομοια 9η Σεπτεμβριου; Οχι τιποτα αλλο… πλησιαζει και η ημερομηνια…

  8. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 8:35 ΜΜ

    Κανένα σενάριο πλέον δεν είναι απίθανο… Τουρκία, σαουδική αραβία, ισωs μια επίθεση στο ισραήλ… Η αιτία θα είναι σκηνοθετημένη. Ακόμα και αυτό που λεs παίζει για την κύπρο. Μια επίθεση που θα εμπλέξει και το νατο ισωs και τότε θα γίνει τηs συρίαs…
    Dims

  9. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 8:42 ΜΜ

    Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ "ΣΤΗΜΕΝΗ"… ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΟ "ΜΠΑΛΑΚΙ" ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ… ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ Κ.Λ.Π. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ… ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ "ΤΡΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ… ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 2014…

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ… ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ… Η ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ… ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΝΟΔΡΟΜΟΣ…

    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ… ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ…

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ Η.Π.Α. ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΛΥΣΗ… ΠΡΟΣ ΕΝΑ "ΑΡΑΒΙΚΟ Ν.Α.Τ.Ο."… ΚΑΤΑΡ – ΜΠΑΧΡΕΪΝ – ΙΟΡΔΑΝΙΑ – Σ. ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ… ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΣ… ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΕΔΑΦΟΣ, ΒΑΣΕΙΣ Κ.Λ.Π. ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… "ΔΕΞΙΟΙ – ΚΕΝΤΡΩΟΙ – ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΩΝ… ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ… ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΛΑΧ ΟΥ ΑΚΜΠΑΡ!… ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΞΑΦΝΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ! ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?

    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ… ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ… ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ:… "ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!! ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΡΗΝΗ"!! ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ… ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ… ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ (ΒΑΛΚΑΝΙΑ)… ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΩΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ… ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΠΕΔΙΟΥ ΜΑΧΩΝ ΤΟΥ Γ΄ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΑΠ' ΟΛΑ… ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.

    ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:
    http://www.ftiaxno.gr/2013/03/blog-post.html

  10. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 8:43 ΜΜ

    ερωτήματα και κριτικη για τον stranger για τα ηχογραφημένα 27 – 29 Αυγούστου

    http://www.youtube.com/watch?v=02gcX1Ydz-4&feature=c4-overview&list=UUi523SuOAw9jWiX65C1jIKA

    ΑΡΚΟΥΔΟΣ88

  11. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 8:48 ΜΜ

    ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2000000 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΚΡΗΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!
    Αν υπηρχε Ελληνας Πατριωτης στη θεση του πρωθηπουργου θ'περνε 100000,η200000 χριστιανους της Συριας μαζι με τους Ελληνες Συριους και θα τους εβαζε στον ΕΒΡΟ απεναντι απο την Τουρκια!!!
    Θα απαιτουσε απο την ΕΕ τα απαραιτητα κονδυλια ωστε να μην εχουμε το κοστος διαμονης και σιτισης…Το Ελληνικο κρατος να βοηθουσε χορηγωντας ακομα και ΓΗ δωρεαν για να μεινουν ΜΟΝΗΜΑ αν θελουν… Τι θα πετυχουμε????
    1)Εχουμε 100000,η200000 ορκισμενους εχθρους της Τουρκιας απο τι στιγμη που η Τουρκια θα συμμετεχει στην επιθεση,στα συνορα της!!!
    2)Αλλαζω την αριθμητικη "σχεση"στον Εβρο μεταξυ χριστιανων και μουσουλμανων προς το πολυ καλυτερο!!!
    3)Δημιουργω τεραστια προβληματα στο Τουρκικο προξενειο και στην προπαγανδα τους!!!!!
    4)Ακυρωνω στην πραξη τα σχεδια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΘΡΑΚΗ-(ΤΟΥΡΚΙΚΗ)!!!
    5)Απελευθερωνονται οι Πομακοι απο το στενο πρεσιγκ των Τουρκων, με τη βοηθεια Συριων χριστιανων +Ελληνων!!!
    6)τονωνω την αγορα μακροπροθεσμα διμιουργωντας θεσεις εργασιας, εν ολιγοις δινω ζωη στην περιοχη!!!

    Αυτα και αλλα πολλα μπορουν να γινουν χωρις να ανοιξει μυτη!!!
    Επικαλουμενη παντα την Ανθρωπιστικη κριση που αυτη διμιουργησαν που δε θα μπορει κανεις να αρνηθει….
    Εν ολιγοις λυνω ενα προβλημα που χρονιζειστα συνορα,και ταυτοχρονα δινω βοηθεια στους Ελληνες,και Συριους χριστιανους!!!!

    ΚΑΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ??????
    ΚΑΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΡΕ!!!!!
    ΚΑΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ""ΤΥΦΛΑ""ΤΟΥ ΡΕΕΕ!!!
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!

    • Ανώνυμος 09/01/2013 @ 12:30 ΠΜ

      Αυτό που ανέλυσες μεγάλε είναι Θεϊκό , θέλει όμως όπως είπες, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και ΕΛΗΝΙΚΗ Δια – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτε από τα δύο !!!

  12. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 8:52 ΜΜ

    "Εν τω μεταξυ Σε ενα παραλληλο συμπαν…" , σχολιο 4.01

  13. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 8:52 ΜΜ

    Η Συρια στην μεχρι τωρα κστασταση εχει χρησιμοποιησει μερος του στρατου της χωρις να φανερωσει την πληρη ισχυ της. Αυτο θα φερει απωλειες. Απο την αλλη το ιραν δεν ειναι σιγουρο οτι θα μπει στο πσιχνιδι ενος πολεμου. Θα δει πρωτα τι θα γινει με την αεραμυνα.Να θυμισω οτι για την αεραμυνα της Συριας υπαρχει συμφωνια προ 10ετιας με την Ρωσια κατα ΑΤΙΑ.Η κατασταση του Ομπαμα δεν ειναι ασχημη διοτι ολα ειναι παιχνιδι. Περιμενει να σιγουρευτει οτι δεν θα γινει πατατα…Το Ισραηλ μοιρασε μασκες. Η Τουρκια επιμενει "εχω και κοτερο παμε μια βολτα"

    Αρα η ολη κατασταση οδηγει στον τρελο….ποιος θα βαλει τα καστανα κρατη στην φωτια….

    Τυχον υποχωρηση θα φερει την Ρωσια απο πανω…Με τοση προπαγαντα απο ροκυ μεχρι 007 να παει χαμενη …δεν νομιζω. Οι ωρες ειναι μετρημενες προς την γιγαντωση του μισους.

    Καλυτερα να μην γινει τιποτα. Αλλα δεν ειναι στο χερι μας.

    Ο τρελος αν θα εβλεπα με πιθανοτητες ειναι η Σ.Αραβια η το κουβειτ….

    Πρακτωρ ….

  14. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 8:56 ΜΜ

    Τα μάθατε η Ρωσία αναδιάρθρωσε το χρέος της Κύπρου και ο υπεξ της Κύπρου δήλωσε ότι δε θα επιτρπούν επιθέσεις κατα της Συρίας απο κυπριακό έδαφος.

  15. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 8:58 ΜΜ

    To Κλεισιμο των νερών του Ευφράτη έγινε ήδη το 2008.Ψάξτε το.

  16. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 9:02 ΜΜ

    Η ΑΛΒΑΝΙΑ Η ΠΓΔΜ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΡΙ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΗΠΓΔΜ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ "ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ"
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ Ρ ΚΑΙ ΤΟ Ι ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ Κ (ΚΙΝΑ ) ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ:
    ΝΙΚΗ

  17. βαβατιβι 08/31/2013 @ 9:10 ΜΜ

    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ:

    ΧΙΛΙΑ Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α
    ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ
    ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗΣ
    ΚΟΡΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΔ

    ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕΙ
    ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ

    ΣΤΡΕΨΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΑΣ
    ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΘΩΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ
    ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

    Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α
    ακομη μια φορα για την σοβαρη προβολη του θεματος της…

  18. μπλακ-αης 08/31/2013 @ 9:18 ΜΜ

    σ υ μ φ ω ν ω!!!!!!!

    μαζι σου σε ολα

    και επαυξανω!!!!!!!

    (ξεχασε τους πολιτικους ταγους μας
    εμεις μονοι μας πως θα καταφερουμε
    να επιβαλουμε τις σωστεε λυσεις…..)

  19. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 9:18 ΜΜ

    ΜΗΝ ΞΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΚΟΣΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ—— ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΦΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΗ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΝΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ——ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗς ΤΟΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΒΟΡΙΑ
    στο μεν πρωτο οι φυλακες εχουν γνωση και αν κουνηθουν τους ετοιμαζουν ταρακουνημα βαρβατο —-στο δε δευτερο οι τουρκοι θα θελησουν να παρακαψουν επιχειρηση μεσω ελλαδος και εκει ειναι το δυσκολο

  20. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 9:21 ΜΜ

    Κάποια ημέρα, που φοβάμαι θα μοιάζει περισσότερο με αιώνια νύχτα, οι άνθρωποι θα καταλάβουν πως η κατάσταση στη Γη μοιάζει με τα μέταλλα της τανάλιας* που είναι διαφορετικά αλλά ενωμένα, τα οποία κλείνουν να συνθλίψουν εμάς, την ανθρωπότητα. Κάποτε θα νομίζουμε πως ο εχθρός έχει πέσει, πως έχει νικηθεί, πολύ δε περισσότερο έχει εξολοθρευτεί ολοκληρωτικά, πως δεν υπάρχει πλέον Αμερική, και τότε θα καταλάβουμε πως μέσω του χρήματος η Αμερική προσπαθεί να γίνει ιδέα αθάνατη. Οταν όλοι θα νομίζουν πως έπεσε, πως νικήθηκε, εκείνη θα ζει και θα αναπνέει, ως Ισραήλ, ως κάτι άλλο… γιατί η μόνη ιδέα που μπορεί να συμβολίσει η Αμερική, είναι δυστυχώς η ιδέα του κακού*.

    *τανάλια: Αμερική, Ρωσία. Χαμένοι; Ολοι εμείς όταν χαρωπά στο όνομα δήθεν της αντιπαλότητας θα πατήσουν τα κόκκινα κουμπιά ενώ εκείνοι θα βρίσκονται βαθειά μέσα στη Γη.

    *η Αμερική, είναι δυστυχώς η ιδέα του κακού: Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στους Αμερικάνους πολίτες τους οποίους σέβομαι αλλά πολύ φοβάμαι τους θεωρούν αναλώσιμους!

  21. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 9:25 ΜΜ

    Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ, ΦΙΛΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΘΗΣΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ. ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ. Η ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΠΑΣΗ ΘΗΣΙΑ. ( ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΙΑ…)

  22. Δημητρα Αρσενη 08/31/2013 @ 9:29 ΜΜ

    Η Αποκαλυψη αναφερει την πτωση της Ρωμης.Εκεινη την εποχη η Ρωμη ηταν αυτοκρατορια. Σημερα ποια ειναι? Μηπως να περιμενουμε κατι πολυ συνταρακτικο στην σημερινη αυτοκρατορια?

  23. Η Αμερική ξεκίνησε μία στημένη ιστορία για επίθεση στη Συρία. Για κάποιους λόγους δεν φαίνεται να της βγαίνει αυτή τη στιγμή.
    Για να κρατήσει το σκήπτρο της αρχηγίας που νομίζει πως έχει, θα διασπάσει την παγκόσμια προσοχή σε κάτι άλλο, πολύ σοβαρό για να ξεχαστεί προς το παρόν το αποτυχημένο σχέδιο. Τώρα το πού θα ξεσπάσει αυτό μεγάλο γεγονός μόνον τα αρρωστημένα μυαλά τους το γνωρίζουν. Μία προβοκάτσια στην περιοχή της Μεσογείου και με τους παράφρονες γείτονες πολλά μπορούν να συμβούν. Ταυτόχρονα θα μπορούσε να "καθήσει" την Αμερικανική κοινή γνώμη με κάποιο δήθεν τρομοκρατικό γεγονός που θα έδινε την δυνατότητα να επέμβει χωρίς αντιρρήσεις και με περισσότερους συμμάχους σε σύντομο χρόνο. Και φυσικά καθόλου δεν θεωρώ κανέναν εκ των "ισχυρών" συμπεριλαμβανομένου και του Άσαντ όπως ανέφερες αθώες περιστερές ή ότι ενδιαφέρονται για τις ισορροπίες. Και το πιο μεγάλο αρπακτικό κατ΄εμέ είναι η Κίνα αυτή τη στιγμή που ενεδρεύει και περιμένει.
    Ο χρόνος πιέζει όλους τους επάρχους της γης. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά να περιμένουμε. Τουλάχιστον κάποιοι θα καταλάβουμε τί ακριβώς γίνεται.

  24. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 10:14 ΜΜ

    oi profiteis lene gia ena mistiko pou tha to mathoume meta apo treis imeres.auto stekei pou leei o stranger alla epalitheuetai kai mia profitia tou kosma tou aitolou oti i galia tha einai sto kolpo alla prepei na mpei kai i italia.ola einai poli konta 2014 den ftanoume

  25. στοπζαπινκ 08/31/2013 @ 10:32 ΜΜ

    επειδη προκειται περι μιας ωραιας σκεψης που χανεται σε αλλη αναρτηση περνω την πρωτοβουλια να το κουβαλισω εδω που μου μοιαζει να ταιριαζει καλλιτερα
    συμφωνφω χα!χα!χα! ….φοβαται το διεθνες ποινικο δικαστηριο ο μαυρουλις…..

    οπως ενας ανεντιμος δημαρχος ισχυριζεται οτι " εγω δεν ψηφιζω για να παρω αποφασεις αλλα οι δημοτικοι συβουλοι αποφασιζουν με την ψηφο τους…"

    ετσι και αυτος θα λεει οτι η αποφαση παρθηκε απο το ανωτατο οργανο της δημοκρατιας ….το κογκρεσσο!!!

    χα!χα!χα ποσο φοβαται …..

    -χωρις αποφαση ΟΗΕ -χωρις αποφαση ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που παρε …καραμαυρε;;;;;

    ΤΙΠΟΤΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ηρθαν ενωπιος ενωπιο με την πλανητικη μοιρα που θα συμπαρασυρει και αυτους…

    χα!χα!χα!…..

    ο"βαγγελης ο κακος" που χρηστικε απο μονος του και αρχιστρατηγος του επιχειρηματος κατα της Συριας ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Η Κ Ε;;;; εεεεεεε

    Υ.Γ:
    μαζι με αυτον που το ποσταρισε…..
    διοτι κατα που φαινεται σε αυτην την περπτωση ….την βρωμικη δουλεια θα την κανουν τα τσιρακια του κογκρεσου για ναναι πολλοι μαζι….

  26. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 10:33 ΜΜ

    Διάβασα το άρθρο και τα σχόλια όλων σας και μου ήρθε στο μυαλό αυτό:

    Οι όμορφες πόλεις, όμορφα καίγονται
    Όταν η λεηλασια αρχιζει απο τις ανθρωπινες ζωες, κανενας δεν γνωριζει
    ως που μπορει να φτασει
    Οταν αδερφε μου ανθρωποι ανηλεεις, πτωχευμενοι απο Ιστορια, ερχονται
    να παζαρεψουν το Αυριο
    η Μνημη δεν εχει αλλον δρομο, παρα να βανει φωτια στα μνημεια της
    Χτες δεν υπαρχει

    Οι ομορφες πολεις, ομορφα καιγονται
    Ομορφα λαμπαδιαζουνε τα θεατρα τους, οι πλατειες τους, τα παραμυθια τους
    Λυτρωση οι φλογες που στερουν απο τον ουρανο, ενα μεριδιο του Σκοτους
    Ανασα οι οιμωγες των αρχαίων μάρμαρων

    Για να μην μας θυμιζουν ποιοι ειμαστε, καποτε – εμεις οι λεηλατημένοι…

    Δεν ξέρω γιατί
    Τίνα

  27. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 10:57 ΜΜ

    ΞΥΠΡΟΣ ΠΗΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΒΑΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

  28. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 11:02 ΜΜ

    ΝΟΝΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΓΓΛΙΑ

  29. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 11:48 ΜΜ

    ΟΠΩΣ ΤΟ 2001 ΠΕΣΑΝΕ(ΡΙΞΑΝΕ ) ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΕ ΙΡΑΚ Κ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
    ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΥΡΙΖΕΙ Κ ΤΩΡΑ….
    ΑΛΛΩΣΤΕ Η FEMA ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΛΕΕΙ….

  30. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 12:58 ΠΜ

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ(…) ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΟΛΥΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ "ΝΟΝΟΥ"! ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΛΕΡΩΣΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ "ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ" Ή ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.(Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ).ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΒΕΙ!…ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ…
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΙ, ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΟΙ Σ ΕΝΑ ΤΣΕΛΙΓΚΑΤΟ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ Κ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΝΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ… ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΣΕΛΙΓΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΟΛΑ!
    ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΟΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Κ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ!
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ! ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΖΟΠΑΝΗΔΕΣ!(ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ).ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ! ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ! ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΛΕΥΤΕΡΟΙ!
    ΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ? ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΨΕΥΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΟΙΝΟΠΟΣΙΑΣ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ STRANGER ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!

  31. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 3:49 ΠΜ

    vlepo oti poloi den ehoun katalavi pos ginode oi doulies
    mipos perimenoi kanis na stakothoun ta megala kratoi?
    auto eine shedon adinaton
    to pegnidi to pezoun oi mikroi
    autos eine ke o stratigikos skopos
    na ehoun oso pio pola krati mporoun me to meros tous gia na exasfalisoun dinami se kathe periohi
    otan ta pragmata den ekselisode pros to simferon ton megalon
    tote vriskoun eties gia na epemvoun dinamika
    se auti tin periptosi
    o obama ekane mia megali fovera (i theatro)
    pou tha tou dosi to dikeoma tin epomeni fora pou tha nomizi oti hriazete na htipisi horis na rotisi kanenan
    kerdane kratoi , hanoune kratoi
    kathe kratos pou kerdane eine ependisi gia autous
    o kathe enas ehi ton tropo tou
    oi men eine apotomoi ke kerdane me tin via
    vlepete den ehoun hrono na kanoun ke diaforetika
    otan i oikonomia pai ston gremo
    oi de doulevoune me ipomoni ke me kaliteri oikonomia eine pio kirioi
    me to irak ke avganistan i ameriki ezimiothike poli oikonomika
    ekino to diastima eihe poli anodo i oikonomia tis rosias tis kinas tis brazilias ke tis indias
    tora oi ameriki mpori akoma na foverizei
    argotera tha prepi anagkastika na simvivasti me ta alla megala kratoi

  32. Εκανε πάντως ένα 6.8 στην Αλάσκα προχθές 30/8.

  33. μπλακ-αης 09/01/2013 @ 4:57 ΠΜ

    ΑΝΩΝΥΜΕ/1.9.13/6.49:-)

    ρωταω: εισαι της ιδεας οτι ….σε διαβασε κανεις μας;….
    οτι ασχοληθηκε κανεις μας….με το κειμενο σου;….
    α!….καλα!…..

    καταχικε: δεν ειπαμε οτι αυτους που γραφουν με τα εξωελληνικα
    …τους αποβαλλουμε!… αδιαφοροντας!….

    (αγαπητε/η πηγαινε και αγορασε καμμια νομιμη συσκευη
    και οχι απο τους …λαθροπωλητες /λαθρομεταναστες …του δρομου!…
    για να εχεις και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ γραμματοσειρα!
    ….κριμας οι αποψεις σου…. δεν τα καταλαβαινει
    κανεις μας…..)

  34. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 5:47 ΠΜ

    Ρε γράφτε Ελληνικά μερικοί , και τα μάτια μας χιλιοστραβώνονται, και ούτε στο τέλος τα σχόλια σας διαβάζουμε….

  35. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 7:07 ΠΜ

    Καλημερα….καλο μηνα……και καλη χρονια……επειδη οπως διαφενεται στον οριζοντα οι αδελφοι Νταλτον τα καταφεραν οπως συνηθως να μην συνενοηθουν και ο Αρβελερ θα τις φαει απο το κοντο………αλλα μην φοβαστε ο ηρωας μας ο ραταπλαν θα τους ξετριπωση και θα τους παραδοση στο αφεντικο του το μεγαλο Λουκι Λουκ!!!!!!!!!!!!!!! Το Ανορθωγραφο

  36. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 7:40 ΠΜ

    Πάρτε το χαμπάρι εαν ο Ομπάμιας μέχρι 17/9/2013 (που συνεδριάζει η fed) δεν κάνει κάτι πολύ σημαντικό που να δικαιολογεί άμεση έκδοση χρήματος, τότε το Αμέρικα χρεωκοπεί και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

    Μυτιληνίος 2

  37. ΑΙΝΕΙΑΣ 09/01/2013 @ 7:45 ΠΜ

    "νονος"= ω!μπαμιας
    "τσιρακια"= γερουσιαστες
    "γηπεδο"= Συρια
    "θεατρο"= διεθνες δικαστηριο

    καλη μερου δια! μας

  38. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 7:53 ΠΜ

    Αυτη την φορα STRANGER θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου…
    Καλο μηνα σε ολους και χαμογελατε και λιγο…

    ''Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως, αν κάποιες χώρες ζητήσουν πολεμικές αποζημιώσεις από την Ελλάδα για τις λεηλασίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η ελληνική κυβέρνηση σκοπεύει να υποστηρίξει πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Σκοπιανός, ώστε τις αποζημιώσεις να τις πληρώσουν οι Σκοπιανοί. ''

  39. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 8:39 ΠΜ

    poli sosta.
    Telika den perase apo to koggreso kai pire anavoli gia akoma 3 vdomades.
    tora na doume ti tha gini

  40. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 5:57 ΜΜ

    katarxas diafono me ton paraxeno an kai ton diabazo kauhmerina giath exh tromeres gnoshs diafono poy synaxeia brizh thn rosia tora h rosia den einai pioni kanenos epi geltshn gkorpatsof htane poylhmenoi ara oth ghnete den einai sthmeno den blepete poso thn tremoyne oi amerikanoi;gia kapoioys asxetoys poy lene den ua ghnh pagkosmios ua ghnh se 2 fashs prota o tafos toys einai h nekra uallasa hmhxrono kai deyterh shgkroysh sthn konstanthnoypolh tora poli piuano shmfono me ton para xeno na ghnh kath me thn boylgaria poy ua einai h arxh toy polemoy uhmhzo ioshf batopedhnos epishs logia paisioy o polemos israhl iran ua ghnh gia to nero poy ueloyne oi kataramenoi ebreoi sthn syria ua xthphsoyne se ligo mazh me iran

  41. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 6:03 ΜΜ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ" ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ…

  42. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 7:14 ΜΜ

    τελευταιε φιλε μου ανωνυμε. το να βγαινουν οι προφητειες των γεροντων δεν ειναι καλο. μου το ειπε γεροντας στο αγιο ορος.ειναι αποτελεσμα ασχετου της καταληξης της προφητειας αποδειξη οτι δεν ειμαστε κοντα στον χριστο. ασ μην χαιρομαστε λοιπον γιατι οι γεροντες μας προηδοποιουν τι θα ζησουμε εξ αιτιας της απομακρυνσης μας απο την εκκλησια..οι νομοι της εκκλησιας μας δειχνουν τον δρομο. στο χερι μας ειναι. ΦΙΛΙΚΑ Χ.Ε.

  43. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 10:10 ΜΜ

    poloi gerodolatres edo mesa
    katadikasmenoi tifloi ke dikeologimeni tempelides
    ama o anthropos den valoi stohous ke na kanoi erga
    den ginete tipota
    kitaksete na kanete kamia doulia ke min filosofite ti kanoun aloi
    autoi pou kanoun erga ehoun shedia
    kanete ke eseis ta dika sas

  44. Ανώνυμος 09/02/2013 @ 6:37 ΠΜ

    ΠΡΟΣ 1.10
    ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΣ!!!

  45. Ανώνυμος 09/03/2013 @ 9:07 ΠΜ

    Συμφωνώ απόλυτα με τον 1 Σεπτεμβρίου 2013 – 9:03 μ.μ.

    Ας μη γελιόμαστε. Και εμείς εδώ θα έχουμε προβλήματα. Μικρότερα ή μεγαλύτερα. Το γεγονός ότι δε θα μπλεχτούμε ενεργά στον πόλεμο και πως δε θα πετάνε αεροπλάνα να αφήνουν βόμβες, δε σημαίνει ότι δε θα αντιμετωπίσουμε πείνα, αρρώστιες, λαθρομετανάστες.

    @2 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:10 π.μ.

    Δεν είμαστε γεροντολάτρες. Προσπαθούμε να είμαστε Χριστολάτρες. Οι γέροντες που έφτασαν σε σημείο να προλέγουν αληθή πράγματα (ψάξε το και μόνος σου αν θες να λέγεσαι αντικειμενικός), είναι γιατί άφησαν όλα τα καλά τους, πήγαν να ζήσουν μια ζωή με τα βασικά, χωρίς πίτσες, καναπέδες και θεωρίες. Απλά για να αφιερωθούν στο Χριστό. Να είσαι σίγουρος πως αρκετοί από εμάς έχουμε ή προσπαθούμε να έχουμε δουλειά και δε ξυνόμαστε όλη μέρα. Αλλά επειδή ακριβώς γνωρίζουμε τι θα πει να έχεις οικογένεια και να ανησυχείς για το μέλλον της, μας συγκινεί το γεγονός ότι υπάρχει ένα φως στο τούνελ που όμως δε θα είναι εύκολο να το διαβούμε.

    Παναγιώτης

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*