Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την κατάντια του πολιτισμού που υπηρετείς δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς!”
  1. Εγκληματίες είναι οι γονείς της κακόμοιρης αυτής ψυχούλας που πεθαίνει βασανιστικά από την πείνα… Στειρώστε τους επιτέλους, φθάνει πια η ανεύθυνη γέννηση παιδιών. Όχι τπτ άλλο θα κάνουνε και την μοσαντο μάγκα γιατί θα έρθει ως σωτήρας με την καλιέργεια μεταλλαγμένων στην αφρική. Έτσι θα έχουμε την παγκόσμια πλήρης νομιμοποίηση των μεταλλαγμένων και των αεροψεκασμών για να ποτίζουν τις καλιέργειες αυτών.

  2. Πολύ σωστά η εικόνα δε συνοδεύεται από κείμενο. Καμιά περιγραφή δεν μπορεί να αναπληρώσει τη δύναμη αυτής της εικόνας.Απλά κοιτάξτε την ,ξανά και ξανά.
    Νίκη

    1. Έτσι είναι. "Στειρώστε τους". Επειδή η Δύση θέλει πειραματόζωα και δε θέλει οι πολυάριθμοι πληθυσμοί της Αφρικής να έχουν μέρος της διατροφικής πίτας, θα τους στειρώσουμε. Μήπως να τους κάνουμε απορρυπαντικό πλυντηρίων; το σαπούνι είναι ντεμοντέ. Σα δε ντρεπόμαστε ρε ρεμάλια. Συντονίστε το πιθηκικό μυαλό σας ορισμένοι.

  3. Προς Κώστα Καλαπα

    Εσένα ποιος σε έκανε θεό για να αποφασίσεις αν θα στειρωθεί κόσμος ή οχι; Αυτές ειναι ιδέες των υποστηρικτών την ΝΤΠ. Να σκέφτεστε δίπλα πριν γράφετε διότι ξεσκεπαζεστε ορισμένοι.

  4. ευτυχώς που υπάρχει κι ο θάνατος …. να ησυχάζουν οι ταλαιπωρημένες ψυχές …. Να ψοφάμε και οι σκατάνθρωποι αλλα και τα λαΐκια που γράφουν όλο μ@λ@κίες .. άκου να τους στειρώσουμε …. Τα μαύρα ζωάκια μας χαλάνε την ησυχία ? … θα φάτε τις κουρ@δες σας σε λίγο καιρό κι ας έχετε και σπέρμα … θα σας μάσει η πείνα …. Φάτε πίτσες και δείτε μπάλα όσο μπορείτε …. λαϊκούρες

  5. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΛΗ Η ΠΕΙΝΑ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ Η ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΥΠ[ΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ..ΓΙΑΤΙ…ΓΙΑΤΙ .ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΑΕΙ….jiannhs [τυχεροs πονηροs χορτατοs ]kazani

  6. “Η αξία ενός ανθρώπου καθορίζεται όχι από το τι ξέρει αλλά από τι προσφέρει”…“Ο άνθρωπος θαμπώθηκε από τη δύναμή του. Νόμισε ότι έγινε υπεράνθρωπος και κατάντησε απάνθρωπος” … είπε κάποτε ενας μεγάλος Ελληνας… και βλέποντας αυτή την εικόνα με βρίσκει περισσότερο σύμφωνη από ποτέ…

  7. Έτσι αντιδρούσατε κι όταν σας λέγαμε ότι δε χωρούν λαθρομετανάστες- ισλαμοφασίστες που θ αυξήσουν την εισαγώμενη εγκληματικότητα και τις εισαγώμενες ασθένειες στη χώρα μας αλλά τώρα όλοι ξαφνικά γίνατε εθνικιστές… υποκριτές νεοέλληνες του pc και του καναπέ. Είστε πολύ λίγοι για ν'αντιληφθείτε τί λέω και είστε πολύ μικροί για να καταλάβετε το τί έρχεται. Για πείτε μου εσείς μια ρεαλιστική και εφικτή λύση για να μη βλέπουμε τέτοιες εικόνες. Είστε συνένοχοι στο έγκλημα υποστηρίζοντας ανεξέλεγκτες γεννήσεις (πολλές φορές από γονείς που έχουν θανατηφόρες ασθένειες πχ το aids) που καταλήγουν σε βασανηστήρια αθώων ψυχών… Ο Θεός να σας συγχωρέσει για την αδιαφορία που δείχνετε σε αυτά τα βρέφη κοντόφθαλμοι… Υποανάπτυκτες χώρες γεννούν σαν τα κουνέλια για να εξαπλωθεί και να επικρατήσει η δική τους θρησκεία στον κόσμο. Μετά κλαίτε γιατί ο χριστιανισμός χάνει έδαφος από τους μουσουλμάνους που έχουν γεμίσει την ευρώπη… Υποκριτές.

  8. Αν με πεισεις πως ο απλος-τελευταιος τη ταξι-γερμανος πολιτης ειναι αυτος που στερει το παρον απο εμενα και το μελλον απο το παιδιου μου – ναι θα το δεχτω , μεσα στα πλαισια του δυτικου ψευτοπολιτισμου που ζουμε- τοτε κι εγω θα παραδεχτω πως το γαλα και το ψωμι το στερουμε απο αυτο το αμοιρο πλασμα εμεις . Ξερουμε ομως πολυ καλα πως αλλοι κινουν τα νηματα και αλλοι ειναι αυτοι που επιλεγουν σε πια ηπειρο θα πεθαινουν απο πεινα και διψα , σε πια απο επιδημιες , σε πια απο υπερφαγια και σε πια απο " φυσικα " φαινομενα . Δεν το σκοτωνω εγω κι οσο και να προσπαθεις δεν θα μου το φορτωσεις . Ουτε η αδιαφορια μου οπως ισως βιαστεις να μου πεις . Αντιθετα , πανω στην ευαισθησια και το ενδιαφερον μου ειναι που εχουν στησει φαμπρικες διαιωνιζοντας την κατασταση αυτοι οι ιδιοι που τη δημιουργουν . Ο εχθρος ειναι ενας σε ολη τη γη που αλλαζει οπλα αναλογα την κατασταση που εχει δημιουργησει κι ολοι εμεις δεμενοι σ ενα φαβλο κυκλο , φερνουμε γυρες , κατηγοροντας ο ενας τον αλλο για το χαλι του . Με ποναει αυτο το παιδι σαν να ητανε δικο μου κι ισως αυριο να ειναι το δικο μου , αλλα αν το κακο δεν χτυπηθει μαζικα και στη ριζα του , δυστυχως δεν θα γινει ποτε τιποτα .

  9. αρθογραφε ασε τα σαπια κ βαλε το σχολιο του 12:00 δυο φορες..
    και αναρωτησου αν εχεις δικαιωμα να γραφεις..
    ολοι οι συμπλεγματικοι εδω μεσα

  10. 7.24 ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 12.00 ΘΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ 1-ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΕΙΣΤΙΚΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΟΡΟ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ [ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ] ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ 2- ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΩΝ ΜΑΣ [ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΚΛΠ [ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ] 3- ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΛΙΑΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΕ ΦΟΝΟ 4- ΘΑ ΒΩΜΟΛΟΧΗΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΣΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ''ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥ..ΙΔΕΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ …jiannhs kozani

  11. oi perissoteres gynaikes ths xwras ayths peftoun thymata viasmou, apo antartes stratiotes ktl. k etsi dysthxws geniountai k auta ta paidia, exoun vevea thn epilogh ektroshs ma den borei kaneis na kserei gt den thn kanoun, kai gia na yoarxoun polla tetoia paidia kapoios logos einai pou den ginetai ektrwsh apo tis mhteres, isws na yparxei nomos kai na tymorountai me basanistikous tropous. dystyxws ekei oi gynaikes den eunoountai apo tous perissoterous nomous, den ftaine autes omos gia thn katantia ths peinas. milame k meis, pou tha fame mexri na skasoume k synexizoume na trwme..??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *