Διαφημίσεις

Μια Ολλανδή δημοσιογράφος βιάστηκε από πέντε άνδρες στη πλατεία Ταχρίρ. Σύμφωνα με το Ynetnews, η 22χρονη, συμμετείχε στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, όταν βιάστηκε κατ΄επανάληψη και με πολύ άγριο τρόπο!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η δημοσιογράφος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Η κοπέλα πήρε εξιτήριο, και στη συνέχεια η πρεσβεία της Ολλανδίας την έστειλε στην πατρίδα της.

Η άτυχη κοπέλα, συνεργαζόταν με αιγυπτιακή οργάνωση και είχε πάει στην πλατεία για να βγάλει φωτογραφίες, όταν δέχτηκε την ομαδική σεξουαλική επίθεση. Όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, κατέθεσε για τον ομαδικό βιασμό, ενώ ο εισαγγελέας της Αιγύπτου έχει διατάξει να ξεκινήσει σχετική έρευνα για το φρικιαστικό περιστατικό.

Μάλιστα, τα κρούσματα βιασμών έχουν αυξηθεί στην πλατεία Ταχρίρ από τότε που ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
Σημειώνεται ότι μόνο την Παρασκευή, αναφέρθηκαν επτά βιασμοί, ενώ την Κυριακή τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, αφού κατεγράφησαν 46 κρούσματα, το οποίο και αποτελεί αριθμό ρεκόρ.

Δείτε το βίντεο από την επίμαχη σεξουαλική επίθεση εναντίον της δημοσιογράφου στη πλατεία Ταχρίρ:



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ”
  1. Mήπως πρέπει να γίνει και εδώ ένα τέτοιο γεγονός σε κάποια αριστερή συνιστώσα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπας και αυτοί οι επαγγελματίες ανθέλληνες καταλάβουν τι υποθάλπουν στην πατρίδα μας?

  2. Εντάξει !! Ισλαμοπιθηκάνθρωποι, τι άλλο να περιμένεις ; Και με τις ευχές τον κατ' εμάς ψευτοπροοδευτικών, τους στρώνουμε το κόκκινο χαλί και στην πατρίδα μας. Περαστικά μας !!

  3. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ 9:06 ??
    ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΑ ΠΛΑΝΑ ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ??

    GR8

  4. AYTOI EINAI OI MOYΣOYΛMANOI ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ "ΑΠΙΣΤΕΣ" . ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ .

  5. Την κοπέλα που φωνάζει τουλάχιστον 2 φορές HEELPP στην κάμερα, αυτή την άκουσες ανώνυμε; Τον διαδηλωτή που κοπανάει με ένα καφάσι έναν απο αυτούς που έχουν περικυκλώσει μια κοπέλα που φωνάζει, όυτε αυτο το έιδες φίλε μου; Η μήπως περίμενες να υπάρχει και ο τυπάς που θα φωτίζει το επίμαχο σημείο για να μπορεί ο cameraman να κάνει και focus… Εαν υποννοείς πως δεν βιάστηκε μπορείς να το πεις στα ίσια!

  6. Στο συγκεκριμένο video, δεν δείχνει κάτι ανάλογο από τα αναγραφόμενα σας.
    Επομένως, πως να πιστέψω τον τίτλο που δώσατε;

  7. Οποια γυναίκα εχει πάει ταξίδι στην Αιγυπτο εχει νοιώσει απο βλέμματα μέχρι και "τυχαία" αγγίγματα…

    Εαν εισαι και ξανθιά εχεις και bonus!!!!

    Ειναι γνωστα αυτά… δυστυχως….

    Ειναι ο μουσουλμανικός πολιτισμός!!!
    Απο την στιγμή που κάποια γυρνα εξω χωρίς μπούργκα, ειναι προσφερόμενη στους ανδρες. Απλή λογική.

  8. ke auti ti gireve mesa sta ktinoi
    malon ta gireve o kolos tis
    na lei ke euharisto pou den tin skotosane
    se mia diadilosi pou ksesikothike olo to kratos
    den eipirhe thesi gia ksenous

  9. Καλά εσύ περίμενες να δείς τσοντα??? Δεν σου φτάνει το άρθρο του δημοσιογράφου για να πιστής? Ο άνθρωπος λέει αλήθεια γιατί πολύ απλά είναι δημοσιογράφος!!! ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι παλεύουν για την αλήθεια, μέχρι και την ζωή τους δίνουν γιαυτήν!!! (χαχαχαχα…)

  10. καταλαβατε τωρα θολοκουλτουριαρικα αριστερουλικα ποιους υποστηριζετε? ε? η μηπως πρεπει να παθετε το ιδιο για να βαλετε μυαλο???? Η πολλη κουλτουρα θα σας αποτελειωσει. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για ξεβρωμισμα απο ολα τα υπανθρωπα οντα. Αυτη λοιπον ειναι η κουλτουρα τους γιατι ακομα και αν υπηρχαν 5 ζωα αναμεσα τους οι υπολοιποι γιατι δεν την εσωσαν??? Γιατι τους φανηκε φυσιολογικο και γιατι αυτο εχουν ως κουλτουρα. Ξυπνατε κοιμισμενα μου πριν να ειναι αργα ακι για μας

  11. Oταν διωξουν απο εδω μεσα τους χριστιανους,γκρεμισουν τις εκκλησιες,και χτισουν τζαμια,περιμενετε τα ιδια και εδω μεσα στο ελλαντα!!!
    Θελετε μια κοινωνια χωρις Θεο,και χωρις τον Χριστο;
    Τα γεγονοτα τις αποκαλυψης,αρχισανε να παιρνουν σειρα!
    Διαβαστε και λιγο την Καινη Διαθηκη,και θα δειτε τι περιμενει την ανθρωποτητα,και τους Χριστιανους.
    (Μτ 24,3-28. Λκ 21,7-24)
    Πιο συγκεκριμενα αυτο τα λεει ΟΛΑ!
    Στιχος 13: καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων διὰ τὸ ὄνομά μου· ὁ δὲ ὑπομείνας εἰς τέλος, οὗτος σωθήσεται.
    Ποιος δεν ακουει σημερα για Χριστο,και δεν τρεχουν Μασονοι,Δωδεκαθειστες,εβραιοι,Ισλαμιστες,Μουσουλμανοι και ολες μα ολες οι ειδωλολατρικες θρησκειες του Διαβολου σε ολο το στερεωμα,να μας κατασπαραξουν;;;
    Η' μηπως για τους βουδιστες,ταοιστες και ινδουιστες,που μας φλομωνουν με χιλιες δυο βλακειες περι γιογκα,θετικης ενεργειας,γκουρου που σηκωνονται απο το εδαφος και ζουνε διχως τροφη και νερο για χρονια κλπ;;;
    Μεταξυ τους παντως,ολα μελι γαλα ετσι;Μα ειναι δυνατον ο Διαολος να πολεμησει τον εαυτο του;;;
    Συνεχιστε να διαβαζετε την καθε αρλουμπα,του καθε Μασονου,Αθεου κλπ,οτι ο Χριστος ηταν παραμυθακι,ηταν παντρεμενος με και'γω ποσα παιδια δεν ξερω και ενα σωρο βλακειες.Το τελος θα'ρθει ειτε το θελετε ειτε οχι,ισως να ειναι πιο κοντα απ'οτι θα περιμενε κανεις,και για ολη την ακαθαρσια μας,την πονηρεια μας,την εγκληματικοτητα μας,την ειδωλολατρεια μας,γενικως την σαπιλα μας,θα κριθουμε δικαια αλλα αυστηρα…
    Ειμαστε ενα πλασμα ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ!!!Η αλαζονεια,η υπερηφανεια,η πονηρεια,ποτε δεν αφησε την ψυχη να συναντησει τον δημιουργο της.Ειμαστε για κλαματα,παρ'οτι εχουμε ειδοποιηθει για τα μελλουμενα εδω και χιλιαδες χρονια.
    Δειτε γυρω σας,τι συμβαινει στον κοσμο,και πως ο Διαολος εστυσε το πανηγυρακι του.
    Εχουμε καταντησει υπερκαταναλωτικα οντα,οτι φαμε οτι πιουμε,οιτ αρπαξουμε,καμια φροντιδα για την ψυχη μας,αρχισαμε να λυπουμαστε τα ζωα περισσοτερο απ'οτι τον ιδιο τον ανθρωπο!!!Αυτοκαταστρεφομαστε…οτι και να πω,ειμαστε αξιοι της ηλιθιοτητας μας.
    Ξεχασαμε τον Δημιουργο μας,και αρχισαμε να εναποθετουμε τις ελπιδες μας σε εργαλεια και πιονια του Διαολου,που καθε μερα μας κλεβουν την ζωη,τον αερα,την αγαπη,την ελευθερια μας.Περιμενετε να σας σωσουν οι Μασονοι,οι ειδωλολατρες,και οι πολιτικοι υπηρετες της Νεας Παγκοσμιας Ταξης!
    Μετα αναρωτιεστε που ειναι ο Θεος.Ειναι εκει που ηταν παντα.Εκει που μας αφησε να μετανοησουμε,αλλα εμεις συνεχιζουμε να τον προκαλουμε με την πονηρεια μας,το μισος μας,την καθε ψυχικη βρωμεια μας!
    Καταστρεψαμε ολη την φυση και τα ζωα,σκοτωνουμε και βιαζουμε τον συνανθρωπο μας,και μετα λεμε,που ειναι ο Θεος;;;ελευθερια σας εδωσε,ελευθερια ζητατε!Τι κανετε γι'αυτο;;;Οτι σας σας λεω εδω και ποσες γραμμμες.
    Ειμαστε υποκριτες,και παρτακηδες.Δεν μας εμεινε ψηγμα μετανοιας και αγαπης.

  12. ρε αδερφε 2 29 με ποιο δικαιμα μιλας εξ ονοματος ολων.Ξερεις τους παραπανω σχολιαστες ξερεις τους αναγνωστες η εμενα και χαρακτηριζεις τους παντες παρτακηδες και υποκριτες.Η πιστη στο θεο πρεπει να γαληνευει την ψυχη και να την εξυψωνει,οχι να την εξοργιζει.Εσυ στο σχολιο σου μιλας για τον θεο και βγαζεις μισος για το δημιουργημα του.Αν ησουν πραγματικος πιστος θα πληγωνοσουν με αυτα τα περιστατικα και δεν θα εξοργιζοσουν.Δεν μπορει καποιος να αγαπησει πραγματικα το θεο αν πρωτα δεν αγαπησει τον συνανθρωπο οσο κακος και να ειναι.Το σχολιο σου φιλε μου δειχνει οτι εισαι συγχυσμενος και μπερδεμενος.

  13. Oποιος αμφιβαλει για το ποιον αυτων που εχουνε μαζεψει στην Ελλαδα , ας ψαξει να βρει βιντεο με "αξεχαστες" για τις Ελληνιδες πρωτοχρονιες στο συνταγμα , (αληθεια γιατι αραγε τα τελευταια χρονια ψαχνεις Ελληνα με το μακαρονι αυτη τη μερα εκει 😉 , η δηλωσεις και αφηγησεις αλληλεγγυων για τον τροπο που φερονται αυτα τα ανθρωποειδη στις συντροφισες τους σε κοινες διαδηλωσεις . Τωρα το γιατι δεν βαζουνε μυαλο ; Πολλα και πολυπλοκα τα αιτια…ρεει αφθονη η σωμαψυχοπνευματικη πρεζα…ποταμια !!!

  14. 4.09,κατσε να σε βιασουν εσενα πρωτα,και μετα ελα να αγαπησεις τον θεο.Τι μας λες ρε φιλε?αφησε να βιασουν την γυναικα σου και τα παιδια σου,και ελα να ξαναπεις τα ιδια,δινωντας αγαπη στον βιαστη της οικογενειας σου!
    Τι μας τσαμπουνας τωρα;Ειμαστε ανθρωποι,και αξιοι να λεγομαστε ετσι που καταντησαμε?
    Δες λιγο γυρω σου τι συμβαινει.Απο τον καναπε,κανω και'γω κηρυγμα.Τι σου ειπε ο φιλος?Οτι καταντησαμε χειροτερα απο τα ζωα,και το μονο που κανουμε,ειναι ξανα τα ιδια και τα ιδια,και θεατες στο ιδιο εργο.
    Στο θεμα τωρα,σε λιγο το εργον,και στην Ελλαδα,και στην γειτονια σας.

  15. oloi autoi pou to pezoun Hristianoi eine mperdemenoi
    ti perimenis
    afou oi daskali tous eine pedofiloi
    ke olo gia mia sion milane
    gia Ellada kanenas
    mpori i alithini Hristianiki pisti na eine sosti
    ehoun kataferi omos na alaxoun to noima
    ke to hirotero, exafanisane ke ton Ellinismo

  16. 9.50,ωχ πεσαμε σε "καθαροαιμο" απογονο των ελληνων και Απολλωνιο,που δεν καταδεχεται να γραψει στοιχειωδως ελληνικα.
    Μαλλον μπερδευεις τους δασκαλους των χριστιανων,με τον δικο σου φιλτατε.
    Απ'οτι γνωριζω,οι εξατμισεις των αυτοκινητων ειναι η χαρα του!!!
    Ο ελληνισμος υπαρχει χαριν των χριστιανων,διοτι σημερα θα μιλουσες οποιαδηποτε γλωσσα αλλη περαν των ελληνικων.
    Εισαι ασχετος,εισαι και επικινδυνος.Η βλ@@@ια ειναι ανικητη τελικα.

  17. http://www.topeiraxtiri.gr/2013/07/apokalhpseis-traga-xristodoulos.html
    Aς δουνε αυτο το βιντεο μερικα λαμογια,που σχολιαζουν απο το εξωτερικο,με σαφεις και ιδιες διαθεσεις της Νεας Ταξης Πραγματων!Εχουνε γεμισει τα ελληνικα sites,και τις ηλεκτρονικες εφημεριδες σχολιασμου,με καθε εμετικο σχολιο, με σκοπο την εξοντωση των χριστιανων και την καθε αναφορα στο προσωπο του Χριστου.Ολα αυτα φυσικα με σκοπο την ιδρυση μας παγκοσμιας κυβερνησης,με νεα θρησκεια,και δικους της νομους.Αρχηγος αυτης;βρειτε το…
    Μπουχτησαμε για το δηθεν ενδιαφερον των Εβραιων,Αθεων,Μασονων,και ολων των λαμογιων,για το καλο της ελλαδας και της δηθεν ευρωπαικη της πορεια!
    Ποιος εκανε,και ποιος κανει κακο στην Ελλαδα,σημερα ολοι το γνωριζουν,και οι μασκες τους εχουν πεσει.Παπανδρεου,Σημιτης,Βενιζελος,Σαμαρας,Στουρναρας κλπ…σας εφεραν εκει που θελανε.Τωρα τραβατε κουπι,διοτι αυτα που ζειτε,ακομη δεν ειναι ουτε η αρχη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *