Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:01 - 03/10/2013

Ανακοίνωση για ΚΑΠΟΙΟΥΣ-ΟΝ ηλίθιους bloggers..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι γύρω μας άλλοι περπατούν άλλοι σέρνονται ! Υπάρχουν άνθρωποι έξυπνοι ,υπάρχουν άνθρωποι ημιμαθείς ,υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν ότι είναι έξυπνοι άλλα είναι ημιμαθείς και έχουν και κακία και ζήλια και μέσα στο αίμα τους τον απατεώνα εκβιαστή!

Έχω συλλέξει εμαιλ συγκεκριμένου μπλοκ που εδώ και μήνες με εκβιάζει να τον στηρίζω ντε και καλά με τον τροπο που η ημιμάθεια του του υπαγορεύει ! Ο συγκεκριμένος ήταν και η αιτία να ερθω σε αντιπαράθεση με φιλο και συνεργάτη μου μιας και η ημιμάθεια του επηρέασε και άλλους ! Θα μου πεις αν οι άλλοι επηρεάστηκαν τι σκατά φίλοι ήταν ; Έχεις ένα δίκιο !

Για να μην σε ταλαίπωρο λοιπόν αναγνώστη μου και φίλε μπλοκερ θα πάω στο θέμα !

Ο Συγκεκριμένος λοιπόν κύριος (που αν ξαναδώ μηνύματα του στα σχόλια θα τον οδηγήσω και στον εισαγγελέα άλλα και στην απόλυτη ξεφτίλα ) έχει μέσα στο κεφάλι του ένα καλλο ..μεγάλο σαν καρπούζι …επιμένει και το χει γράψει και στο μπλοκ του ότι το rel nofollow που χρησιμοποιώ όπως κάνουν όλα τα σωστά δομημένα μπλοκ για να αναφέρω την πηγή ..ότι είναι ένα λινκ που “κλέβει” από την δημιουργία των άλλων! ..Δηλαδή ο κόπανος αυτός πιστεύει ότι όλες οι μεγάλες ιστοσελίδες (και όταν λέω όλες εννοώ όλες) που χρησιμοποιούν αυτό το λινκ είναι κλέφτες των μικρών ιστοσελίδων!

Πριν κάτι μήνες η Google ενημέρωσε ότι αν θέλουμε να είμαστε προς την διαδικασία να μπορούμε να ανεβαίνουμε θα πρέπει όχι μόνο να έχουμε λινκ προς τα έξω με rel nofollow άλλα να ψάξουμε και να βρουμε και όσους μας έχουν δώσει Πηγή (backlink) και να τους παρακαλεσουμε να το κάνουν rel nofollow !!!!!! Και έχεις τον μ@λ@κ@ να το παίζει ειδήμονας ,ερευνητής και να μιλάει σε ανθρώπους για το θέμα σαν ο αδικημένος !!!

Κύριε μου καλέ με εξουθενώνει η ηλιθιότητα σας παρακαλώ αν έχετε κάποιο λινκ στο μπλοκ σας από δικό μου άρθρο μπορείτε να το μετατρέψετε (όσο και αν σου φαίνεται περίεργο που θέλω να με “κλεψετε” κύριε μ@λ@κ@ )…σε rel nofollow ;

Για όλους τους φίλους μπλοκερ ενημερωθείτε για τα νέα toss τις google και παρακαλώ όσοι μας έχετε στα φιλικά ιστολογία , η έχετε δικά μας λινκ στο μπλοκ αν δεν σας είναι κόπος μετατρέψτε τα σε rel nofolow ..εμείς το κάνουμε από την αρχή γιατί γνωρίζαμε ποιο είναι το σωστό ..και ακόμα και όταν βλέπαμε ότι δεν μας έχετε με rel nofollow δεν γκρινιαξαμε ποτέ ..άλλα ειλικρινά φίλοι μου ….δεν την αντέχω την βλακεία άλλο!! Να στε καλα!!

STRANGER…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 6:35 ΠΜ

    stranger γιατι πεφτεις στο επιπεδο του? Δεν πρεπει να ανακατευομαι, αλλα μεταξυ μας τον κανεις και διαφημιση, τελικα. Δεν λυνονται αυτα τα θεματα δημοσιως. Συγνωμη που λεω την αποψη μου, αλλα το καλυτερο ειναι να εχεις αδιαφορη σταση απεναντι στις προκλησεις. ntina

  2. Ετσι ακριβως Νικο ,,Σωστα τα λες !!Ακου κλεβει απο αλλους, Τι να πω…Καλημερα

  3. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 8:55 ΠΜ

    Γεια σου ρε Νικ είσαι μάγκας.. σε μια φράση τα είπες όλα: "Έχει έναν κάλο στο κεφάλι.. σαν καρπούζι.." χα χα χα χα..!!

  4. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 10:31 ΠΜ

    Ο Μήτρογλου έβαλε τρία γκολ μέσα στις Βρυξέλλες. Για ψάξτε το

  5. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 10:42 ΠΜ

    Να ενημεροσω οτι πολλα μπλοκ περνουνε απο αλλα μπλοκ αρθρα απλα για να ενημερωσουν τον κοσμο!! Οσο περισσοτερα μπλοκ υπαρχουν με αυτα τα αρθρα τοσο καλυτερο ειναι για να τα βλεπουν περισσοτερος κοσμος και να ενημερωνετε. Το επιπεδο το εριξες πολυ κυριε stranger και δειχνετε οτι απλα σας ενδιαφερει το μπλοκ σας και οχι στο να βοηθησουν σε αυτο και αλλα μικρο μπλοκς.

  6. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 11:44 ΠΜ

    ΣΤΗ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΥΜΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΗΣΥΧΑΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΖΑΝΟΚΕΦΑΛΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΑΙΝΤΕ ΚΑΝΑ ΦΙΡΙΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΖΟΡΙΚΑ jiannhs kozani

  7. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 12:53 ΜΜ

    Παρακολουθώ την ιστοσελίδα σας αρκετό καιρό τώρα και πρώτη φορά σχολιάζω σε ανάρτηση σας. Απ' ότι έχω καταλάβει αναδημοσιεύεται αξιόλογες αναρτήσεις τρίτων και μερικές που γράφετε μόνοι σας. Αναδημοσιεύεται ακόμα και αναρτήσεις από το facebook. Το αποτέλεσμα, χάριν της κρίσης σας, παραδέχομαι ότι είναι καλό. Παρόλο που δεν πιστεύω ότι είναι και νόμιμο ( αν και το κάνουν πολλοί ). Περιεχόμενο ιστοσελίδων, όπως άρθρα και εικόνες, δεν επιτρέπετε ν' αναδημοσιεύονται χωρίς έγγραφη άδεια από τον δημιουργό τους ακόμα και αν στο τέλος παραθέτουν το link της πηγής. Βέβαια ΔΕΝ γνωρίζω αν έχετε τέτοια άδεια και ειλικρινά δεν έχω κανένα λόγο να θεωρώ το αντίθετο. Τουλάχιστον μέχρι να δω δημοσιευμένο κάτι δικό μου. Παρόλα αυτά χαίρομαι γι' αυτό που κάνετε…καθώς βοηθάτε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στην ενημέρωση.

  8. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 4:40 ΜΜ

    rel nofollow τι είναι;;;

  9. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 7:01 ΜΜ

    Φιλε Ανωνυμε 7:40 δες εδω

    http://lmgtfy.com/?q=rel+nofollow

    Ρε γαμωτο….

  10. Ανιμπιρους 10/03/2013 @ 7:39 ΜΜ

    τελικα ο νιμπιρου αναβει αιματα απο μακρια
    και που να 'ρθει κιολας

  11. Nikolaos Gonos ελευθερε αετε και αορατα γεγονοτα θα χαιρεστε για πολυλιγο ακομα…ερχετ ενα πουλακι …να σας πει τα κακα μαντατα !! ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ? ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ? ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΕ ΚΕΦΤΕ ? ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΩ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΝΙΑ ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ = ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΚΤΗΜΗΣΗ ! ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ , ΠΟΣΤ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 100 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ GOOGLE ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΑΔΩΝΕΙΣ ,,,, ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΜΠΟΜΠΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙ ΣΕΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΚΑΤΩΧΙΓΟΜΕΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΣΤ ΚΤΛ http://www.youtube.com/watch?v=zpSbZcTgZO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΙΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ,,, ΤΑ ΑΝΤΙΣΕΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΑΖΟΥΣ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΜΑΓΚΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙ ΣΕΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ,,,,,,

  12. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ http://attikanea.blogspot.gr/2013/11/blog-post_6876.html ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Nikolaos Gonos ελευθερε αετε και αορατα γεγονοτα θα χαιρεστε για πολυλιγο ακομα…ερχετ ενα πουλακι …να σας πει τα κακα μαντατα !!ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  13. Ανώνυμος 05/05/2015 @ 4:20 ΜΜ

    Τζορτζ για πες μου λιγο στον στρειντζερ απευθηνεσε;

    Οχι γιατι εαν η απαντηση σου ειναι ναι να προσεχεις στον αερα. Ψαξε να βρεις στην ή οδισσια η ιλιαδα τι λεει για τπυς Αετους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*