Διαφημίσεις

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, διατάχθηκε τις τελευταίες ώρες έρευνα σε υποθέσεις μεγαλοπολιτικών που βρίσκονται στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια και έχουν υποπέσει σε δεκάδες ποινικά αδικήματα σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο.

Υποθέσεις που είχαν μείνει ξεχασμένες στα ράφια των γραφείων Εισαγγελέων, ξαναέρχονται στο προσκήνιο μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή.

Όπως όλα δείχνουν, ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά, μετά τις συλλήψεις το Σαββατοκύριακο της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής.

Οι πολιτικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες, ακόμα και ώρες θα είναι καταιγιστικές, αφού στις δικογραφίες περιλαμβάνονται πολιτικά ονόματα που θα ταράξουν τη σταθερότητα της χώρας, με άμεσο αντίκτυπο στην εικόνα στο εξωτερικό.

Σε περίπτωση που οι πληροφορίες για άμεσο ξεσκόνισμα “παλαιών” υποθέσεων δρομολογηθεί, είναι σίγουρο πως η χώρα θα πάει άμεσα σε εκλογές, αφού οι υποθέσεις που έχουν ανοιχτεί, αφορούν πολιτικούς εν ενεργεία και σε σημαντικές θέσεις της Κυβέρνησης.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

31 σχόλια στο “Αλλάζει το Πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα – Κατεπείγουσα έρευνα από την Εισαγγελία – Έρχονται νέες συλλήψεις πολιτικών από μεγάλα κόμματα!”
  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ- ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ

  2. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Άρα,θεωρώ,ότι κάτι προετοιμάζεται.Δεν νομίζω ότι θα είναι καλό.Δεν γίνεται τίποτα τυχαία ειδικά τη συγκεκριμένη στιγμή,ειδικά με αυτά που ζητάν οι τροϊκανοί,ειδικά με αυτά που γίνονται στην γειτονιά μας(αστάθεια στην τουρκία,Συρία,πετρέλαια στην Μεσόγειο).

  3. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΓΚΑΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΙΡΙΝΟΥ.
    ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ 4ΟΥ ΡΑΙΧ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

  4. ΠΑΠΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

    Την ίδια μέρα που βάλανε μέσα τους Χρυσαυγίτες, την ίδια στιγμή σημειολογικά, μέσα στα μούτρα μας, αμόλησαν τον κωλόγερο με τη βίζιτα του και εσείς ελπίζετε και πιστεύετε τις μαλακίες που διαβάζετε;

    Έχουν φάει χλαπάτσα χοντρή με τις μαλακίες που κάνουνε, διαβάζουνε τα σχόλια παντού και πετάξανε τώρα μια είδηση μαλακία για να ελπίζουν και να νομίζουν οι αφελείς…..

  5. 1 Οκτωβρίου 2013 – 2:28 π.μ.

    ωχ!! καημένε και εσύ…. ποιά πηγή;
    μαλακίες -που είμαι σίγουρος αν ψάξεις θα βρεις σήμερα σε όλο το διαδίκτυο- που κυκλοφορούν πιστεύοντας ότι θα αντιστρέψουν το κλίμα; ότι θα σταματήσουμε να τους βρίζουμε; ότι θα μας πείσουν για τις αγνές προθέσεις της Δημοκρατίας;
    Δεν ξέρω……..

  6. Τι λέτε ρε παιδιά;; Αυτοί που μας έχουν καταδικάσει στην απόγνωση, στο μαράζωμα, που έχουν καταδικάσει ανθρώπους στην πείνα, που αλυσόδεσαν την Ελλάδα στα χέρια των αρπακτικών, αυτοί που πυροβολούν την υγεία του Έλληνα με τα γενόσημα, αυτοί που καταδικάζουν τον συνταξιούχο στην πείνα, ΑΥΤΟΙ θα συλλάβουν …τους εαυτούς τους;;;

    Ο Τσουκάτος ΕΥΘΕΩΣ ομολόγησε ότι πήρε λεφτά και τα πήγε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ. Τόσα χρόνια δεν κυκλοφορεί ελεύθερος;;;

    Δεν τον έχει ακουστά ο κύριος Βουρλιώτης;

    Ο Βουρλιώτης, …ο οποίος ήταν σύμβουλος του πασοκικού υπουργού Σταθόπουλου… Πολιτικά αμερόληπτος, όχι παίζουμε….

  7. Από ποιον Αλλάζει το Πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα;
    Μήπως δεν γνωρίζετε καλά τα βιογραφικά των κυβερνώντων της μειοψηφίας;

  8. Κινησε η γερακινα για νερο κρυο να φερει ντρουμπου ντρουμ ντρουμπου ντρουμπου ντρουμ τα βραχιολια της βροντουν .

  9. ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ 2 ΕΚΔΟΧΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
    1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ
    ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΕΝ'ΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 'Η
    2. ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΕΞ' ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΟΙ " ΦΙΛΟΙ " ΜΑΣ ΟΙ
    "ΟΠΟΙΟΙ" ΓΕΙΤΩΝΕΣ.
    ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4everpao13

  10. ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ [ ΟΠΩΣ ΣΚΗΝΗ ] ΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΤΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ jiannhs kozani

  11. Την Αργεντινή τη θυμάται κανείς?
    Το τί έγινε στο τέλος το θυμάτε κανείς?
    Αν ναι, τότε ξέρετε και με ποιό τρόπο θα μπούν φυλακή οι εθνοπροδότες, τα τσιράκια των νεοταξίτικων γερακιών…
    Ολα τα άλλα είναι για …ψεκασμένους

  12. χα χα χα χα χσ χα ααασσ χχχχχχ ασσσ .ασσσσδ .ιιι. χχχ. ττττιιιιιχχχαχσχσχσσχχσχχρρρρρρρρρρρρ……..μ

    το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξερεις;;;;;;;

    χα χαχ χαχ χσχχχσ ααααχχ χαχ χαχχ σσσιιικκκτττ .ωωωωρριιιι

    τωρα λεει θα κληθει σ απολογια και ο Βαγγελης για το χαρατσ
    αι ο Αντωνης για τον νεο νομο επι των ακινητων….!!!!

    χαχαχχσ .χαχσ ααχχ χχαχ .αχαχαχ …ααααααχ

  13. Αφού δεν καταλαβαίνουν με το καλό, θα καταλάβουν με το άγριο. Τις προειδοποιήσεις τις έχουν λάβει από καιρό και σφυρίζουν αδιάφορα.

  14. 1 Οκτωβρίου 2013 – 2:11 μ.μ.

    Δεν μπήκαν φυλακή στην Αργεντινή. Λάθος τα θυμάσαι.
    Όσοι πρόλαβαν την κοπάνησαν με ελικόπτερο (τον πρωθυπουργό τον τότε τον φυγάδευσαν από το παράθυρο της τουαλέτας του γραφείου του) και οι υπόλοιποι αποκεφαλίστηκαν μαζί με ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ………

    Τους τρελάνανε στα ναρκωτικά, όλη η Αργεντινή στην πρέζα και την κόκα και οι φτωχοί στο πάκο….. τους γύρισε το μάτι από την πείνα και ……….

    Πάρε νά'χεις

  15. …. και στην Αργεντινή, μόλις πήραν μπροστά και ξεσηκώθηκαν, ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. Έγινε της μουρλής και κανένας (στρατός, αστυνομία) δεν μπορούσε να σταματήσει τον κόσμο.

    Ουδείς εναντίον του άλλου……

    Εδώ δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει έτσι για αυτό μην εύχεστε. Εδώ περιμένουμε την ευκαιρία μέσα στο γενικό χαμό να βγάλουμε και το μάτι του διπλανού…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek