Διαφημίσεις

(
Before It’s News
)Ένας δικτυακός τόπος, ο http://www.rememberthe13th.com/ , αναφέρει: “Η NASA έχει κάνει μια ιστορική ανακάλυψη που θα ταρακουνήσει ολόκληρο τον πλανήτη. Η ανακοίνωση αυτή θα κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης στις 13 του Νοέμβρη του 2013. Θα είναι μια ημέρα για να θυμόμαστε αλλά και για τα βιβλία της ιστορίας. “

Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό; Πολύ περίεργο! Πρόκειται για την ίδια ημέρα που υποτίθεται ότι θα υπάρξει μπλακάουτ στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας , σύμφωνα με ορισμένες πηγές . Συνδέονται αυτά τα γεγονότα ούτως ή άλλως; Τι και αν ανακοινώσει την ύπαρξη των εξωγήινων, την πλήρη αποκάλυψη και στη συνέχεια κλείσει τα φώτα και διεξάγει κάποια false flag εισβολή εξωγήινων που θα οδηγήσει σε στρατιωτικό νόμο και ούτω καθεξής;

Επιφυλακτικοί;
(COMMON SENSE CONSPIRACY) – Αυτό συμβαίνει περίπου σε όλα τα φόρουμ συνωμοσίας το τελευταίο διάστημα. Η ιστορία είναι απλή: η NASA σκοπεύει να δώσει συνέντευξη Τύπου στις 13 Νοεμβρίου 2013. Σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου, θα γίνει μια ιστορική ανακοίνωση που θα αλλάξει για πάντα τη Γη.

Ναι, είναι απολύτως δυνατό, αλλά χωρίς καμία πραγματική απόδειξη, αυτό φαίνεται να είναι άλλη μια φήμη. Αν κάνετε μια μικρή έρευνα, θα διαπιστώσετε ότι αυτές οι ιστορικές ανακοινώσεις φάρσες συμβαίνουν κάθε δύο χρόνια.

Επίσης, εάν η τρέχουσα κυβέρνηση δεν λειτουργήσει σύντομα, είναι πολύ πιθανό η NASA να μην είναι σε λειτουργία στις 13 Νοεμβρίου.

Είναι αλήθεια; Λοιπόν, αν είναι, δεν υπάρχει μία πηγή από τη NASA που θα μπορούσε να το επιβεβαιώσει. Υπάρχει μια ιστοσελίδα απάτη που έχει συσταθεί και απαιτεί εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με την 13η, αλλά δεν είναι συνδεδεμένη με τη NASA με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να πιστέψουμε ότι αυτό προέρχεται από την NASA ή ότι η συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα.

Επιπλέον, στο φόρουμ, τείνει να υπάρχει μια συζήτηση για το ποια θα μπορούσε να είναι η «ιστορική ανακάλυψη” παρά για το αν υπάρχει κάποια αλήθεια στην ανακοίνωση.

Τούτου λεχθέντος, η NASA έχει αφήσει μια στάλα ενδιαφέρουσες πληροφορίες από το μέτωπο εξερεύνησης του Άρη. Είναι πλέον σαφές ότι το νερό όχι μόνο υπάρχει στον Άρη, αλλά και σε μεγάλες ποσότητες και τέλεια πόσιμο σε ορισμένες περιοχές.

Αυτή είναι μια τεράστια ανακάλυψη από μόνη της, αν και το ευρύ κοινό δεν ανταποκρίνεται σε αυτό. Έτσι, ενώ συζητάμε για αυτή την υποτιθέμενη συνέντευξη Τύπου, που το πιθανότερο να είναι μια φάρσα, θα μπορούσε κανείς να πει πως η NASA ετοιμάζεται να προβεί σε μια ανακοίνωση της ανακάλυψης.
Μετά από όλα αυτά, ας αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα. Αν υπάρχει μια προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου με αυτό το είδος της διαφημιστικής εκστρατείας, το μόνο που μπορεί να ανακοινωθεί είναι ένα πράγμα: η απόδειξη της ζωής πέρα ​​από τη Γη.

Από ΠΗΓΗ
Απόδοση Κειμένου dorieas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

31 σχόλια στο “Αλήθεια ή μία ακόμη false flag;Τεράστια ιστορική ανακοίνωση από τη ΝASA στις 13 Νοεμβρίου 2013. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη που θα ταρακουνήσει τη Γη, τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.””
  1. Αυτο ειναι μια ωραια ιδεα για μας τους Ελληνες και κατ επεκταση για ολους τους νοτιους….

    Εξηγηση:
    Βαζεις το ρολογακι…. τις θεσεις σου …και λες εχεις ολον αυτον τον χρονο να αλλαξεις τις παπαριες. αν δεν τις αλλαξεις καταλαμβανω γην βουλη και σε καταδιωκω….

  2. Κατα τη γνωμη μου , αν ισχυει το οτι κατι θα μας πουν , θα ειναι το εξης : Υπαρχουν εξωγηινοι με τους οποιους εχουμε ερθει σε επαφη κλπ και σας λεμε πως αν αποφασισουν να μας χτυπησουν , δεν υπαρχει τροπος να αμυνθουμε . Θα μας τονισουν ομως οτι ειναι καλοι και ειρηνικοι και πως θελουν να μας βοηθησουν με καθε μεσο . Το θεμα εχει αναλλαβει η πρεσβυρα του ΟΗΕ κλπ . Θα μας δειξουν ισως και καποιες φωτο απο τα φιλαρακια τους κι εμεις θα καταπιουμε κι αυτο το μπιφτεκακι . Ετσι για να ειμαστε καλα παιδια και ν ακουμε τους μεγαλους . Αν δε γινει τωρα αυτο ,θα γινει καποια στιγμη στο μελλον .

  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙΕΡΓΙΕΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ Π.Χ. ΑΡΗ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ [ΟΙ ΣΤΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΣΕ ΕΜΑΣ] jiannhs kozani

  4. η νεα ανακοινωση λεει οτι η αποκαλυψη θα γινει αυριο (6 οκτ) λογω των γεγονοτων στην αμερικη

  5. ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2011 Η ΝΑΣΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ [ΕΔΡΑ ΤΗΣ] ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΩΔΟΤΗ—-ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ—ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΤΕ Ο ΜΕΝΤΙΕΓΙΕΦ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΝΑΣΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ —-ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΙΑΔΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΠΙΣΚΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ Η ΝΥΧΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΡΑ–ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ—-ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΗ ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  6. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΣΗΜΑΤΩΡΕ ΕΥΓΕ ΜΠΡΑΒΟ / ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΕ ΣΤΟΧΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΕΛΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ/ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ…
    ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ…

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η ΗΧΗΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΗΧΗΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3: Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΜΑΚΡΕΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ-ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ-ΠΡΟΣ ΗΓΕΤΗ/ΣΙΝΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΛΕΒΑΝΙΑΣ/ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ/ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟ/ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ/ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4: Η ΗΧΗΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΗΜΩΝ/Ο ΠΕΡΙΠΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ/ Ο ΥΠΕΡΙ/ΩΝ/ΩΝ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 5: ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 6: ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.
    ΤΕΛΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ – ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ , ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΙΔΗ , ΣΤΟ ΛΥΒΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΙΔΗ , ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΙΔΗ 243 Ida ΜΕ ΤΟΝ (243) Ίδη I ΔΑΚΤΥΛΟΣ , ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ISON
    ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ GJ 1214b ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ 341 CALIFORNIA.

    ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ…..
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ….

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  7. καποιοι λενε για νεα παιχνιδοκονσολα…ενταξει…αλλα η NASA που κολλαει? εκτος και αν εχουν σκασει τα τρελα φραγκα και τη διαφημισουν μεσα απο κανα διαστημοπλοιο. Sranger, εσυ δεν μας ειπες ομως τι νομιζεις. Καλυτερα να το κανεις πριν ανακοινωθει και οχι μετα να βγεις πανηγυριζωντας οτι το ειχες πει. Συγχωρεσε με αν ακουστηκα σκληρος αλλα μου βγηκε…

  8. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο STRANGER,KAI Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ,Η ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.
    ΓΝΩΣΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΗΜΑΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΨΗΛΑ!ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ Η ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΟΣΟΦΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ.

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.

  9. ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ — ΕΓΩ ΣΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ –ΣΤΑ ΚΟΥΦΑ– ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ….ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΑΥΕΙ Η ΙΣΧΥΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΗ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ —Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΛΙΟΥΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΙΔΗ ΤΗΣ [ΤΟΥΡΚΙΑΣ] ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ -ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ -ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ –ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΒΙΚΟ -ΑΛΛΟς ΑΙΓΑΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΛΚΥΩΝΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΗΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ– ΜΟΝΟ Η ΜΙΚΡΗ ΨΥΧΗ ΑΝΑΦΕΡΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΧΛΕΥΑΖΑΝ –ΓΙΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΑΡΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΣΣΣΣΣΣ ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ —Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΑΦΥΠΝΗΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΝΟΣ ΜΑΣ– ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ —ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ [ΟΙ 300 ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ]

  10. Παιδιά δεν ξέρω αν το προσέξατε κ εσείς πάντως σε εμένα που μπήκα στην διεύθυνση απο κινητό μ βγάζει πανω απο το διαστημόπλοιο τον Άρη.. Μάλλον βρήκαν νερό.. Αλλα να ταρακουνηθεί και την Γή;;

  11. Προς ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ…
    Υπερίων (Τιτάνας): Ένας εκ των Τιτάνων στην ελληνική μυθολογία.
    Υπερίων (Ήλιος): Ομηρικό όνομα του Ήλιου.
    Υπερίων (Πριάμου): Ένας εκ των γιων του Πριάμου.
    Υπερίων (Μεγάρων): Γιος του Αγαμέμνονα των Μεγάρων.
    Υπερίων (δορυφόρος): Δορυφόρος του πλανήτη Κρόνου

    Αν υποθεσουμε πως προκειται για Τιτανα,μαλλον δεν ειναι εδω για καλο..
    Μπορει να ειναι κατι αλλο;

  12. ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑ–ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΠΕΡ-ΙΩΝ δηλ ΥΠΕΡ ΙΟΝΙΣΜΟΣ [οπλο που εκλεψαν οι ατλαντες [οχι οι ποσειδωνιοι ]απο τουσ ελληνες και εγινε ο τρωικοσ πολεμος ]ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗ ΣΧΕΔΩΝ Η ΓΑΙΑ —–ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ –ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ [ΙΣΧΥΡΑ ΠΡΟΕΙΔΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ] και βγαλε συμπερασμα χωρις διπολο καλο- κακο

  13. Προς ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ..
    Ευχαριστω για την απαντηση!
    Εχει να κανει και με το HAARP; Γιατι κι αυτο με παρεμβαση στην γηινη ιονοσφαιρα λειτουργει…
    Επισης μπορεις να μου πεις την πηγη αυτης της εναλλακτικης πληροφορησης περι Τρωικου πολεμου;(αν ειναι καποιο βιβλιο)
    Ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον και θα σου ειμαι υποχρεος!!!

  14. Προς ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ

    Διάβασα αυτό που είπες για τους κεραυνούς και την αφύπνιση από τον Απόλλωνα. Εγώ δεν το βίωσα γιατί μένω στην Αθήνα αλλά όταν είχα δει την ανάρτηση έλεγα πως θύμωσε ο Δίας με όλα τα παράλογα και τα ά-λογα που συμβαίνουν 🙂 κι άρχισε να ρίχνει ομοβροντίες μπας και ξυπνήσουμε κάποτε.
    Και ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ πάντα αναφέρει μετά τα υστερόγραφα…."για όσο πάρει, αλλιώς θα μας πάρει.."
    ΔΕΝ θα μας πάρει… Αυτό μπορώ να δω και αυτό καταθέτω.

    Ιώ

    (Υ.Γ. Επειδή το littlepartofsoul ανήκει ουσιαστικά στην κόρη μου αλλά έγινε κάποιο μπέρδεμα όταν καταχωρούσα την διεύθυνσή μου στον ίδιο υπολογιστή, θα υπογράφω πλέον με το ψευδώνυμο Ιώ)

  15. δεσ ποιοσ κερδισε τον πολεμο που αναφερω [ελαβε χωρα πρωτα σε αλλη διασταση και κατοπιν εδω] το οπλο αποσυρθη απο την γαια παρολο που εχει την ζευξη του καλα κρυμμενη εδω και περιφερεται στο συμπαν .–οσο για την βιβλιογραφια —-καποτε ρωτησα αυτα που συζητουσαμε περι ποζιτρονιων με τον γκιολβα τον διευθηντη του δημοκρητου ο οποιος με εδιωξε κλωτσηδων σημερα εχουν χρηση
    οσο για την ΙΩ ξυπνησα απο βροντες και μενω οπου και εσυ –ο δε νικος εκανε αναρτηση για καινουργια καταιγιδα αναφεροντας ποσο ισχυρη ηταν η προηγουμενη

  16. καλα ρε παιδια…….13 Νοεμβριου….Ημερα τεταρτη……..
    1/9/2001………..Ημερα Τεταρτη……Tyxaio? κατι παιζει……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *