Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:32 - 23/12/2013

Ακούμε μουσική στην λάθος συχνοτητα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ακούμε μουσική στην λάθος συχνοτητα!

Αν καταλαβουμε μερικα απο τα γεγονότα στο χώρο της μουσικής θα κατανοήσουμε και την λυση διαφορων προβληματων στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής επιθετικότητας, της πολιτικής διαφθοράς και τη διάβρωση των κοινωνικών αξιών.

Γύρω στο 1940, εισαγαμε τα 440 Hz. Αυτή η εξέλιξη μπορεί να συγκριθεί με την αρχη της μετρησης του χρόνου.

Ο στανταρτ τονος σε ολο τον κόσμο ειναι των 440 Hz και εγινε πρότυπο για τα περισσότερα είδη μουσικής. Μετά την εμπορευματοποίηση της μουσικής από το Ίδρυμα Ροκφέλερ, η αμερικανική μουσική βιομηχανία ήρθε σε συμβιβασμό των 440 Hz για την κατασκευή των μουσικών οργάνων.

Μονοπώλιο

Ο Αμερικανός οδοντίατρος και συγγραφέας Δρ. Leonard G. Horowitz έχει κάνει εκτεταμένη έρευνα σχετικά με τη μουσική και την επιρροή των 440 Hz για τον άνθρωπο.

Οι πληθυσμοι σε όλο τον κόσμο είναι συνεχώς εκτεθειμένοι σε συχνότητες που οδηγούν σε περισσότερη επιθετικότητα, ερεθισμό, ψυχοκοινωνική και συναισθηματική ανισορροπία, κάνοντας τους ανθρώπους επιρρεπείς σε φυσικές ασθένειες μεχρι και σαν αποτελεσμα την οικονομική δυσχέρεια. Λόγω του μονοπώλιου της μουσικής βιομηχανίας, οργανισμοί και οι επιχειρήσεις που αποτελούν μέρος του μονοπωλίου, οφελουνται οικονομικα.

Αντιθέτως, σύμφωνα με τον Horowitz, ο πιο φυσικός, ενστικτωδώς ελκυστικός τόνος ειναι ο A = 444 Hz (C5 = 528 Hz) ή αλλιως η συχνότητα της αγάπης. Αυτες είναι οι «σωστες δονήσεις» που εξαπλώνονται μεσα απο το φυση και ειναι το συγχρονο φαρμακο κατά της συναισθηματικής ανισορροπίας και της κοινωνικής επιθετικότητας, αλλα λογοκρίνονται απο την μουσική βιομηχανία.

Ο Δρ. Horowitz προσκαλεί να συνειδητοποιήσουμε οτι ηρθε η ωρα για μια μουσική επανάσταση που θα φερει υγεία και ειρήνη. Αυτή η επανάσταση έχει ήδη αρχίσει, πολλοι μουσικοι εχουν αρχιζει να συντονιζουν τα μουσικα τους οργανα στους 432 hz.

Το ανθρώπινο σώμα αποτελειται σχεδόν 80 τοις εκατό απο νερο και ειναι ένας υγρός υπεραγωγος κρύσταλλος. Επιστημονική έρευνα έχει αποδείξει ότι το φως (φωτόνια) και ο ήχος (φωνόνια) βελτιωνουν την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων. Η φυσική ανάκαμψη του ανθρωπου έχει να κάνει περισσότερο με τις συχνότητες και την μουσική από ότι αρχικά γνωριζαμε.

Ο Δρ. Horowitz αναφέρεται στην έρευνα του Walton, Koehler, Reid, και αλλων, δείχνοντας ότι ο τονος των 440 Hz συγκρούεται με τα κέντρα της ανθρώπινης ενέργειας ή τσάκρας. Τα τσάκρα πάνω από την καρδιά διεγείρονται σωστά. Ομως η σύγχρονη μουσική, διεγηρει τον εγωισμο και το αριστερό εγκεφαλικο ημισφαίριο, με συνεπεια οτι η διαίσθηση και η δημιουργική έμπνευση καταστέλλονται.

Σύμφωνα με τον Σκωτσεζο συνθέτη Brian T. Η Collins η εναρμόνιση μεταξύ των 440 Hz και της κοσμικής ενεργειας ή των φυσικων τους κραδασμον ειναι αδυνατη. Διάσημοι μουσικοί όπως ο Μότσαρτ και ο Βέρντι χρησιμοποιουσαν την συχνότητα των 432 Hz.

Η Α4 με συχνότητα 444 Hz ή 432 Hz είναι πολύ πιο ευχάριστη, ελκυστική, και τόνωτικη από την Α4 με συχνότητα 440 Hz.

Η συχνότητα των 432 Hz βοηθα το τσάκρα της καρδιάς, την «αίσθηση» το συναισθημα, και μπορεί επομένως να έχει θετικό αντίκτυπο στην πνευματική ανάπτυξη του ακροατή. Σύμφωνα με την ερευνητρια και μουσικό Ananda Bosman στην Αιγυπτιακή και Αρχαϊκή περίοδο χρησιμοποιουσαν την συχνοτητα των 432 Hz. Οι αρχαίοι Έλληνες γνωριζαν τον τόνο των 432 Hz. Ο Ορφέας ένας από τους αρχαίους ποιητές και τραγουδιστές, θεωρείται ως ο θεός της μουσικής. Μερικοι τον θεωρουσαν εναν απο τους Επτά Σοφους.

Πλυση εγκεφαλου

Η επιστήμη που γνωριζουμε εξαναγκαζει περισσοτερο απο οτι αποδεχομασται την συμπεριφορά του ανθρωπου. Ο Δρ. Horowitz έχει μελετήσει και ασχοληθει με της δραστηριοτητες του Ίδρυματος Ροκφέλερ, που δείχνει σαφώς ότι το στρατιωτικό, ιατρικό, πετροχημικο και φαρμακευτικο καρτέλ διαθέτει μεγαλα ποσα μεσα στην ακουστική επιστήμη. Σκοπος τους να προσδιορισουν τους καταλληλους ηχους για την χειραγωγηση και επιρροη επανω στα πλήθοι. Ιδη γνωριζουν ποιοι ηχοι επηρεαζουν τον ανθρωπο ετσι ωστε να σας ελεγχουν την συναισθηματικη σας κατασταση.

Εχετε την προσοχη σας με τα ΜΜΕ, τα καναλια τους και οι αφενταδες τους γνωριζουν ακριβως πως λειτουργουν οι τονοι στην συναισθηματικη σας υγεια. Οι φωνές των παρουσιαστων, η μουσικη τους και ο τονος των μουσικων οργάνων τους, δεν θελουν να σας ενημερωσουν, δεν εχουν σκοπο να σας πουν την αληθεια και ουτε να σας ψυχαγωγησουν. Σκοπος τους ειναι ο φοβος σας και ο ελεγχος σας, Ο ΨΥΧΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!!!

Προβατοποιηση και η συμπεριφορά της αγέλης

Ο Horowitz εξηγεί ότι η μουσική επηρεάζει το σώμα μας, την υγεία μας και ΤΗΝ ΨΥΧΟΑΝΑΡΡΩΣΗ ΜΑΣ με ένα βιοενεργειακό τρόπο. Στον δυτικό κόσμο, το ανθρώπινο σώμα δονειται μουσικά και υποσυνείδητα σε μία συχνότητα που αντιστοιχει στην επιθετικότητα.

Τα αρχεία του Ιδρύματος Rockefeller δείχνουνι ότι η ακουστική ανάλυση των στρατιωτικών και τεχνολογικων εξελίξεων στη δεκαετία του τριάντα είχαν ως στόχο την ψυχοκοινωνική παθολογία, την συμπεριφορά της αγελης, τη συναισθηματική ανισορροπία και μαζική υστερία που πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά του λαού.

Αντίθετα, μουσικές συχνότητες που σχετίζονται με την υγεία, την ψυχοκοινωνική αρμονία και την παγκόσμια ειρήνη καταστέλλονται.

Διαβάστε τη μελέτη Μουσικά Cult Ελέγχου: Ο πόλεμος του Ιδρύματος Ροκφέλερ για την Συνείδηση ​​Μέσα από την επιβολή του A = 440 Hz.

Εδώ η ερευνα:

http://www.niburu.nl/images/2013/December/muziek-horowitz.pdf

TO KOPAKI



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. δίνεις όμως μια πληροφορία που στην ουσία είναι άχρηστη εάν δεν δώσεις και μια λύση.

    Ορίστε λοιπόν, μπορείς να κάνεις edit το άρθρο σου και να το βάλεις.

    http://www.foobar2000.org/

    Player που τα μετατρέπει και παίζει όλα αυτόματα σε 432!! Και ορίστε και αυτό το plug-in… Κάνει το άκουσμα απολαυστικό.

    http://www.softpedia.com/progDownload/foo-dsp-soundtouch-Download-106701.html

    αφού κατεβάσετε και κάνετε install τον player, κατεβάστε και το plugin απο το softpedia, το αποσυμπιέζετε και βάζετε μέσα στο… C:Program Filesfoobar2000components

    είστε έτυμοι.

  2. επιπρόσθετο του προηγούμενου μηνύματος, που έδωσα τον καλύτερο player για 432 pitch. Πάρτε και αυτό, έχει οδηγίες τι πρέπει να αλλάξεις μέσα στο plugin για την αλλαγή από 440 σε 432. Όπως λένε, το winamp αν και έχει plugin, αλλά δεν είναι τόσο καλό όσο αυτό που έδωσα εγώ.
    https://www.facebook.com/notes/roel-hollander/real-time-concert-pitch-a4432hz-auto-tuning-music-players/10150419693322624

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*