Διαφημίσεις

Ιδιαίτερα από το 25ο λεπτό και μετά, αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον:

Δείτε σχετικα

Μια προφητική φωνή προειδοποιεί: « Mαζέψτε τρόφιμα για 6 μήνες ! Έρχονται μέρες δύσκολες, μέρες καταραμένες…».

Πατέρας Ελπίδιος Μετά τον Ιούνιο θα ζήσουμε πολλά-Ο πάτερ μας έβαλε ψήλους στα αυτιά….Η έρευνα για τα ζόμπι ξεκίνησε!!. Βίντεο



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΠΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ!”
  1. με πηγες πισω στα παλια καλα κατοχικα,στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ που αγαπησα και ενιωθα και δικα μου . τοτε που η επικοινωνια ηταν αμεση και προσεφεραι πραγματικα- ενοω των αναγνωστων . τοτε που με ενα λαικ μπορουσες να πεις παρα πολλα κριμα που το εκανες αυτο. τουλαχιστον τα λαικ επρεπε να τα αφησεις.δε σου κανω μαθηματα , την απαγοητευση μου απλα εκφραζω και την ελπιδα καποια μερα να μπω εδω και να δω τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ που πολυ αγαπησα να κοβουν κ@λους και παλι.

  2. Αδελφέ σε ευχαριστούμε για την προσπάθειά σου,ομως θα ήθελα να σημειώσω το εξής : ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2013…??? δεν σε διαψεύδω,αλλα δεν συμφωνώ κιόλας!!! Θα ήταν προτιμότερο να αφήσουμε τις ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ και να δούμε το πραγματικό νόημα τον ΛΟΓΩΝ αυτών.ΝΑΙ !! η εποχή που διανύουμε,είναι ολοφάνερα η προφητευμένη εποχή,ΟΜΩΣ….Μέσα απο τις ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ πολλοί θα είναι αυτοί που θα τρομοκρατηθούν και θα τρέχουν αφρισμένοι εδώ κι εκεί,δίχως να κατανοούν την πραγματική φύση των λόγων τέτοιων πνευματικών γερόντων……άλλωστε,θα δούμε πολλούς να τρέχουν να προμηθευτούν τρόφημα και ότι άλλο μπορούν,διότι ο φόβος θα τους έχει κυριεύσει….και τους ρωτώ λοιπόν : ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΦΛΗ ΣΑΣ ΠΙΣΤΗ,ΑΠΙΣΤΟΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ,ΠΟΥ ΑΠ'ΕΞΩ ΜΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΦΟΥΣ ΛΑΜΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ….που όλοι τρέξατε για τρόφιμα,λές και ο Πατέρας σας δεν θα φροντίσει γιαυτό..??? Αντίο…!!!

  3. ΦΙΛΕ 9:50 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ;
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ…
    ΚΑΠΟΤΕ ΒΟΥΛΙΑΖΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ. ΜΑΖΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ, ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ.
    -ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!,ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ, ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ.ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΑΠΟΡΡΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΣΤΗΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΕΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΟΥ.

  4. 9 Μαρτίου 2013 – 9:50 π.μ. Ανώνυμος

    Εσύ που έχεις πατέρα το Γιαχβέ περίμενε να σε ταϊσει, εγώ έχω πατέρα ένα γεράκο άρρωστο και ανησυχώ και για την κοιλιά του και για τα φάρμακα του που βρίσκω δύσκολα πια. Για αυτό και θα κάνω προμήθειες -με όσα λίγα χρήματα έχω πια- μήπως σώσω αυτόν τουλάχιστον. Έτσι μου έμαθαν οι πρόγονοι μου που ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ Ο ΙΣΑΑΚ.

    Όσον αφορά στα υπόλοιπα είμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ και δεν έχω ανάγκη καμμιά παραμύθα για να στανιάρω ψυχολογικά. Οι πρόγονοι μου οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, μου δίδαξαν όλα όσα χρειάζεται να ξέρω για τα πάντα, για τη κοσμογονία, τον ουρανό, τη γη, το θάνατο. Έτσι, το θάνατο ΔΕΝ το φοβάμαι, ΔΕΝ είμαι θρησκευόμενη και ΔΕΝ με εκβιάζει κανείς με την κόλαση και τον παράδεισο. Αυτό που φοβάμαι είναι να μη δω τον πατέρα μου να λιώνει στα μάτια μου μπροστά.

    Ημίτρελη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek