Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:46 - 27/06/2013

Αισιοδοξία στην κυβέρνηση, που θα γίνουμε ενεργειακά έρμαια των Τούρκων.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Διαδοχικές συναντήσεις με αντιπροσωπεία της κοινοπραξίας “Σαχ Ντενίζ” (Shax Deniz) που μελετά το ενδεχόμενο να κατασκευάσει τον αγωγό TAP (Trans Adriatic Pipeline) αλλά και με τον πρόεδρο της Cosco, κάπτεν Γουει Τζια Φου έχει σήμερα ο πρωθυπουργός.

Ο Κινέζος ισχυρός άνδρας της Cosco θα παραστεί στα εγκαίνια του προβλήτα 3 στο Λιμάνι του Πειραιά ενώ σύμφωνα
με εκτιμήσεις, αναμένεται να θέσει στον πρωθυπουργό το ενδιαφέρον του για επιπλέον επενδύσεις της κινεζικής εταιρείας στη χώρα μας.
Σε ότι αφορά τον ΤΑΡ, στη συνάντηση που θα έχει ο πρωθυπουργός με τους εκπροσώπους του αζέρικου αγωγού αναμένεται να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας με την ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τον αντιπρόεδρο της ΒΡ Al Cook και τον πρόεδρο της Socar R. Abdullayev ή τον αντιπρόεδρο Elshad Nasirov, ο οποίος θεωρείται ο άνθρωπος “κλειδί” της εταιρείας του Αζερμπαϊτζάν.

Σύμφωνα με την “Καθημερινή”, πηγές της ελληνικής κυβέρνησης δεν έκρυβαν χθες την αισιοδοξία τους, κρατούσαν ωστόσο χαμηλούς τόνους. “Είμαστε πολύ κοντά, αλλά δεν έχει ακόμη κλείσει το θέμα”, τόνιζε χαρακτηριστικά αρμόδιος κυβερνητικός παράγοντας.
Στο ίδιο κλίμα εμφανίζονται και εκπρόσωποι της κοινοπραξίας του ΤΑΡ.

Σημειώνεται ότι οι τελικές αποφάσεις για τον αγωγό που θα μεταφέρει το αζέρικο αέριο στην Ευρώπη αναμένεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή με όλες τις ενδείξεις να συγκλίνουν ότι θα προτιμηθεί ο αγωγός TAP που διέρχεται μέσω της Ελλάδας έναντι του Nabucco West που διέρχεται τη βόρεια Ευρώπη.

Η κοινοπραξία του Shax Deniz θα έχει ενημερώσει επισήμως νωρίτερα, εκτός από την Αθήνα, τη Ρώμη, τα Τίρανα, αλλά και τις εμπλεκόμενες χώρες στον αγωγό Nabucco West. Στις 27 του μηνός η κοινοπραξία του Shax Deniz φέρεται να αποδεσμεύει τις εμπλεκόμενες κυβερνήσεις από το να γνωστοποιήσουν ανεπισήμως την απόφαση.

Σήμερα το απόγευμα, επίσης, σε ειδική εκδήλωση θα υπογραφεί Συμφωνία Φιλοξενούσας Χώρας (Ηοst Government Agreement) για τον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑP.

Τη συμφωνία θα υπογράψουν από πλευράς της ελληνικής κυβέρνησης ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Μάκης Παπαγεωργίου και από πλευράς TAP o Managing Director Τζεντίλ Τανγκλάντ.

Κλίμα νίκης του ΤΑΡ έναντι του ανταγωνιστή αγωγού Nabucco West άρχισε να διαμορφώνει από την περασμένη Παρασκευή με δηλώσεις του ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα. Αυτό ενισχύθηκε από δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης της Ρουμανίας όπου αξιωματούχοι της κυβέρνησης ανέφεραν ότι “η κοινοπραξία του Tap με πιθανότητες 90% – 95% κέρδισε την κούρσα από το Nabucco”.

Με πληροφορίες από “Καθημερινή”

News247.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*