Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:45 - 26/05/2014

Αθώος, είναι αυτός που δεν φταίει, αυτός που δεν ευθύνεται!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αθώος είναι αυτος που είναι καθαρός και αγνός από κάθε κατηγορία.

Η ομάδα των αθώων είναι αυτοί που ψηφίζουν στις Ευροεκλογές. Εχουν ψηφίσει κόμματα που αντιτίθενται στην ΕΕ, που είναι εναντίον της «Δημοκρατικής» ΕΕ. Και κατα κάποιον τρόπο έχουν την πίστη οτι η ΕΕ είναι επικίνδυνη. Αυτή τώρα η αθώα περιστέρα, τα έχει βάλει με αυτούς που δεν ψήφισαν εναντίον της ΕΕ. Κατηγορεί τους άλλους οτι μη δίνοντας την ψήφο τους, παραδίνουν την χώρα και όλη τους την ελευθερία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δηλαδή, ο αθώος πιστεύει οτι οι χώρα μας δεν ήταν και δεν θα παραμείνει παραδομένη στην ΕΕ και οτι με την ψήφο του μπορεί και να την σώσει!

Αυτός ο αθώος άνθρωπος με την αθώα ομάδα και τις έξι έδρες πιστεύει οτι ο κρυπτοεβραίος Αξελ, θα σώσει τον αθώο ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ! Ναι, δικιο εχει ο αθώος γιατί πήγε και ψήφισε ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ! Ο αθώος τιμώρησε εχθές τους κακούς που τόσα χρόνια τον κοροίδευαν οτι έπρεπε να κανεί υπομονή, οτι έπρεπε να είναι ικανοποιημένος με ολο και ποιο λίγα για να δει κάποτε μια άσπρη μέρα. Η εξαθλειωση του τώρα θα λάβει τέλος. Ο αθώος ξέρει οτι ο ίδιος δεν φταίει για το ξεπούλημα της χώρας και του μέλλοντος των παιδιών του! Ετσι και αλλιώς ο αθώος δεν ευθύνεται ποτέ!!! Ο αθώος πιστεύει οτι πράτει σωστά, είναι αβλαβείς και ακίνδυνος, αδιάβαστη είναι η άλλη ομάδα των πέντε εδρών.

Ελα όμως που και αυτή η ομάδα των πέντε, αυτοαποκαλείται ΑΘΩΑ! Ναι, έχουν απόλυτο δικιο! Είναι αθώοι γιατί και αυτοί σαν ψηφοφώροι έπραξαν σωστά. Σύμφωνα με τα δικά τους δεδομένα. Ετσι τους έχουν μάθει απο παλιά και απο συνήθεια να επαλαμβάνουν την επιλογή μεσα απο την οποια τους έχουν εκπαιδεύσει. Στο παρελθόν ψήφιζαν τους όμοιους τους. Ο όμοιος τον όμοιο αγαπά, ετσι λενε αναμεταξύ τους. Και αυτή η ομάδα των αθώων βλέπει ολα τα λάθη που έκανε η άλλη ομάδα που ψήφισε τους αριστερούς του Αξελ! Εδώ στην συγκεκριμενη ομάδα, ο αθώος πιστεύει οτι ολοι οι άλλοι βλάπτουν την χώρα εκτός του ίδιου. Χωρίς την προστασία του μεγαλου Αδελφού, της ΕΕ δεν μπορούμε να παμε μπροστά, λέει ο αθώος. Για την σιγουριά του ο αθώος προσπαθεί να γίνει ακίνδυνος, και σαν ακίνδυνος που είναι παραμένει αναμάρτητος! Ετσι σώνει τον εαυτό του και τους άλλους, αθώους και μη αθώους.

Υπάρχει και αλλη μια τρίτη ομάδα, τυχαίως με τρεις έδρες, που οι δύο άλλες την θεωρούν πολύ μα πολύ επικίνδυνη. Τους θεωρούν εξτρεμιστές, φασίστες, ρατσιστές κτλ. Κτλ. Η ομάδα με τις τρεις έδρες θέλει να σώσει την χώρα, γιατί βλέπει τον εαυτό της σαν την λύση για ολα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Οι δύο αλλες ομάδες σαν αθώες περιστέρες δεν μπορούν να καταλάβουν τι στο διάολο έχει συμβεί με τους «εξτρεμιστές»; Δεν έχουν τσίπα επανώ τους; Δεν καταλαβαίνουν οτι οι ιδέες τους είναι επικίνδυνες για την χώρα;

Η ομάδα των τριών εδρών δεν είναι τόσο αφελείς οπως οι αθώες περιστέρες νομίζουν. Γνωρίζουν οτι τα πράγματα θα δυσκολεύουν συνέχεια για την χώρα. Καταλαβαίνουν οτι οι πρόσφυγες δεν θα σταματήσουν να έρχονται στην χώρα, με ή χωρίς ΦΡΟΝΤΕΞ. Αλλωστε η ΦΡΟΝΤΕΞ δεν είναι και τοσο αθώα, παρα το καμουφλάζ που φοράει!!! Οι καμουφλαρισμενοι και όποιος πήγε φανταρος γνωρίζει είναι οι ποιο επικίνδυνοι! Αυτό το γνωρίζει η ομάδα των τριών εδρών, που δεν είναι καθόλου αφελείς και μέχρι στιγμής αθώα.

Η πραγματικότητα μας λέει οτι χιλιάδες πρόσφυγες βάζουν σε κίνδυνο την ζωή τους και αυτήν των παιδιών τους, μέρες περπατάνε χωρίς να φάνε, δεν έχουν κλείσει μάτι απο τον φόβο που τους κυριαρχεί, τα παιδάκια κλαίνε ασταμάτητα. Οι γονείς τους κλαίνε επίσης ασταμάτητα, προτιμούν να πεθάνουν για να ζησουν τα παιδιά τους. Στη χώρα των προσφύγων γίνεται πόλεμος εδώ και χρόνια, ο ένας σκοτώνει τον άλλο. Κανείς δεν θυμάτε ποιος πρωτοξεκίνησε να σκοτώνει. Στη χώρα των προσφύγων δεν υπάρχουν αθώοι, μόνο τα παιδάκια είναι αθώα, και δεν ευθύνονται για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα τους. Οι γονεις τους ευθύνονται όμως για τις ζωές των παιδιών τους, χωρίς καν να σκεφτούν, μαζεύουν οτι προλάβουν για να θεσουν τις ζωές τους σε ασφάλεια. Αυτοι που ευθύνονται για τον θάνατο δεν τους βλέπεις, είναι αυτοί που ψηφίζεις!!!

Ετσι βρίσκονται ολοι αντιμέτωποι ενάντια των άλλων. Η μηχανή του πολέμου που αιώνια σας βάζει να νομιζεται οτι εσείς είστε αθώοι, που με την πονηρη πουτανιά της θα σας εναντιώνει για να ειστε ολοι εναντιων των αλλων. Η γαμημένοι οι πολιτικοί σας, οι πενιχροί κομπιναδωροι, εις βαρος σας δεν θα σταματήσουν να σαν διαχωρίζουν. Και εσείς το χαβά σας.

Αθώοι όμως δεν ΕΙΣΤΕ!!! Να καταλάβετε ενα πράγμα, μια του κλεφτη δυο του κλεφτη, τρεις και η κακή του μέρα.

Αθώα ειναι μονο τα παιδιά που εσεις απο μικρα τα μολύνεται με τον ιο του διαχωρισμού.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 05/26/2014 @ 7:00 ΜΜ

    Μην εμφανίσεις αυτό το σχόλιο Νίκο αλλά κοίταξε το λινκ και κράτησέ το… Αν θέλεις το αναρτάς.

    Απαντάει ίσως στις απορίες πολλών από εμάς που θυμώσαμε με τις επιλογές αυτού του λαού…

    http://hggiken.pblogs.gr/2014/05/kati-den-paei-kala-me-tis-ekloges-h-periptwsh-notheias.html

  2. Ανώνυμος 05/26/2014 @ 7:57 ΜΜ

    [ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΥΓΑΣ ]…..'' ΧΙΛΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΡΦΩΣΕ Η ΠΙΚΡΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ…ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΒΑΣΑΝΑ ΕΓΙΝΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ…ΣΕ ΠΙΟ ΓΕΦΥΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΟΥ…ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΥΦΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΣΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ…ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟ 'ΚΑΨΕ Η ΦΩΤΙΑ ΜΑΥΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΕΕΙ…Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΒΡΕ ΖΩΗ ΜΕΣ' ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΛΑΙΕΙ…ΣΕ ΠΙΟ ΓΕΦΥΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ…ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΙ ΚΑΗΜΟΣ ΤΗΝ ΚΑΙΕΙ ''…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*