Διαφημίσεις

*Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΜΠΡΩΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

*Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ Γ.ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ Μ.ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ , ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.

*ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ.ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΑΙΜΑΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

*ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΗΡΙΧΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ….ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΣΗΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ.ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ….ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ….ΔΕΝ ΔΙΔΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ….

*ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΔΩ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ….ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΥΧΙΡΡΑΓΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΑΣΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ, ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΑΧΘΕΣΤΑΤΑ ΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΜΑΣ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ….ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΣΕ ΤΟΥΝΕΛ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟ, ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΙΧΛΗ ΧΩΡΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΞΟΔΟΥ. ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΜΑΣΤΕ. ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΑΖΟΥΣΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ. ΑΡΑ Η ΕΜΦΥΛΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΔΙΑΧΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΜΙΧΛΗ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙΞΕΙ.ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ…

*ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΦΟΝΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ. ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΑ, ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ, ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΠΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.

*Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΙΜΑ ΤΑΧΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΛΙΤ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΛΑΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΙΜΑΡΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΟΥ. ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ. ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ. Η ΧΩΡΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΜΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ…ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ-ΡΕΝ-ΑΚΕΡΜΑΝ -ΡΟΜΠΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟΙ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ‘ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ”. . ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΟΙ ΕΔΩ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝΕ ΑΣ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-ΒΟΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

*Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ….ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΑΠΕΧΘΕΣΤΑΤΟ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΝΑ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ-ΛΑΙΚΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ. Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΟΝΟ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ….

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “Αθανάσιος Δρούγος: Η δολοφονία των δύο άτυχων παιδιών δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται”
  1. Καλα ενταξει ολα"αλλα ο δρουγος δεν ειναι καποιος ο οποιος θα σου πει κατι και θα βγει εστω το 30%"
    Μιλαμε για τον ορισμο του τσαρλατανου.

  2. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ
    ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ katohika nea
    """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

    —Παρακαλουμε οπως πλαισιωσετε τις οικογενειες αυτων των αδικοχαμενων ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ και να τους εξηγησετε τα ΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ τους τοσον:

    1)- για τις δηλωσεις του …παν/εφυιους υπουργου Δενδια που μιλησε περι …"ξεκαθαρισμα λογαριασμων"!!!… παραπεμποτας την σκεψη σε ανθρωπους της νυχτας …των ναρκωτικων…κ.ο.κ. εκθετοντας ετσι και την μνημη των αδικοχαμενων ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ και τις οικογενειες των

    2)- για την πλημελη προφυλαξη ιδιαιτερως ιδιαζοντως επικινδυνου μερους απο το Κρατος οταν το κομμα τους ειχε στοχοποιηθει απο τις συνεχεις επιθεσεις του ιδιου του Πρωθυπουργου και του υπουργου του…προστασιας !!! των Πολιτων….

    —Παρακαλουμε οπως στηριξετε αυτες τις οικογενειες ειναι σαν να προφυλλασσετε και εμας τους ιδιους

    (με αυτους τους ανεγκεφαλους ψευτοελληναραδες πολιτικαντηδες που μπλεξαμε… ποιος ξερει αν αυριο δεν παθουμε και εμεις τα ιδια….)

    ΜΟΝΑΧΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ
    ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ :
    ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

    —Αφου δεν το καταλαβαινουν οτι απο χθες βραδυ επρεπε
    1)να ειχε παραιτηθει ο υπουργος Δενδιας
    2)να ειχαν προκηρυχθει εκλογες παραιτουμενος ο Σαμαρας

    —Υπαρχει μια σημαντικη επισημανση: τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ αυτα δεν προκαλεσαν ουτε μπλεχτηκαν σε καβγα απλα ηταν παροντες σε ενα ραντεβου με τους ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ δολοφονους τους

    ενα ραντεβου που ελπιζω να αφυπνησει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ των εξαθλιωμενων εξαπατημενων ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

  3. Αν περιμενουμε εκλογες και μαλιστα να " σωθουμε " απο αυτες…τοτε ηδη ειναι πολυ αργα .

  4. ΑΜΕΣΑ στο εδώλιο του κατηγορουμένου ολόκληρη η Πασοκονεοδημοκρατία κ' ολόκληρη η δωσιλογία των ΜΜΕ!!!

  5. δεν προκειται να γινουν εκλογες.
    ξεχασε το.
    και εμεις δεν θελουμε ομαλη αλλαγη γιατι συμφωνα με το διεθνες δικαιο το κρατος εχει συνεχεια και δεν μπορουμε να απαλλαγουμε απο τις υπογραφεισες συμφωνιες.
    η λυση ειναι μια και ειναι μονοδρομος.

  6. Εκλογες και μετα τι? Ειναι λιγα λετε τα λαμογια που κατι θα τους ταξουν παλι και θα πανε τρεχοντας να τους ΞΑΝΑψηφισουν????Δεν ειναι καθολου λιγα. Αλλωστε ποτε δεν ξεμειναμε απο ''''εφιαλτες''''. Με πονο καρδιας σκεφτομαι ενα πραγμα. Πως τελικα ο τροπος να σωθει η Ελλαδα ειναι ενας. Να καει. Ισως ετσι ξαναγεννηθει απο τις σταχτες της. Πρεπει να ταρακουνηθουν και οι αταρακουνητοι. Εδω βλεπετε ο μαυρος ο χαμος ακι μεις στον κοσμο μας. Σαν συνολο μιλαω. Δεν μιλαω για τις μεμονομενες φωνες που δυστυχως μεμενομενες μενουν. Τελος παντων. Και η κατρακυλα συνεχιζεται……

  7. Με τίτλους κλισέ όπως προβοκάτσια και αποσταθεροποίηση περιέγραψε ο Τύπος την τρομοκρατική επίθεση κατά μελών της Χρυσής Αυγής. Αυτό που δεν μας είπαν είναι τι ακριβώς να αποσταθεροποιήσουν οι τρομοκράτες αφού το πολιτικό σύστημα έχει γίνει σμπαράλια από τα μέσα με ευθύνη του πολιτικού προσωπικού και των νταβατζήδων που εξακολουθούν να διεκδικούν κυρίαρχο ρόλο.

    Μία, δύο, τρείς πολλές συνομωσίες. Την ώρα που αποδεικνύεται ότι το «θαύμα» της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου δεν κράτησε τρεις μέρες. Αλλά τρείς-τέσσερις μήνες.

    Η μία είναι η ακροδεξιά συνομωσία. Τζιτζικωσταίοι, Μαρκοπουλαίοι, Καμμένοι (κι από κοντά φουνταριστός ο φρυδάτος που ξανάβγαλε τα τανκς στο δρόμο με λίγα φραγκάκια που έδωσε για την παρέλαση). Αυτοί ονειρεύονται ντούρο δεξιό κόμμα που να μαζέψει τον κόσμο της Χρυσής Αυγής. Κάτι σαν το Εθνικό Μέτωπο στη Γαλλία. Δηλαδή χουντο-κατάσταση χωρίς όμως εγκληματική συμπεριφορά. Με άλλα λόγια, μιλάμε για φασίστες λευκού κολάρου.

    Η άλλη είναι η αριστερο-Μητσοτακική συνομωσία. Σαν Ντόρα με ξανθό μαλλί δεν είναι η Μαρί Λεπέν; Λοιπόν οι Μητσοτάκηδες (με τη γνωστή κουστωδία από Πικραμμένους, ουκρανές και μπαλαρίνες του Ισίδωρου) θέλουν να τακιμιάσουν με την Αριστερά. Το φλέρτ (που κρατάει από τις βρωμιές του ΄89) ξανα-ζεστάθηκε όταν η Αλεξία γοητεύθηκε από το γλιτσέ αριστερό στυλάκι του Ανδρέα Παπαδόπουλου.

    Από τη ΔΗΜΑΡ στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα βήμα (ή ένα ακόμη παράλογο άλμα από αυτά που κάνουν οι Μητσοτάκηδες). Σα να λέμε ένα ακόμη salto mostale. Σε διάφορες βραδιές σε καλά Αθηναϊκά σαλόνια συζητούνται διάφορα ανώμαλα σχήματα, λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο. Δηλαδή τον Τσίπρα.

    Η τρίτη είναι η συνομωσία που κάνει ο Δημητράκης Αβραμόπουλος με τον εαυτό του. Πρωθυπουργός α λα Παπαδήμο; O άνθρωπος για όλα τα πόστα κουράστηκε να στηρίζει τον Αντώνη. Όσες προσβολές και να έχει καταπιεί, τα στραπατσάρισμα της εξόδου από το υπουργείο Εξωτερικών για να καθίσει στην καρέκλα ο χοντρο- Βενιζέλος φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το κρυστάλλινο ποτήρι (για Pavillon Cgristole το βλέπω) της ψυχής του Δημητράκη.

    Έχει βγει κι αυτός στο ίδιο δάσος με την Ντόρα αν και μόνος του. Δηλαδή χωρίς κόρη, γαμπρό και μπαμπά για συμβουλάτορα. Αυτό είναι το δελτίο συνομωσιών, ενώ ακόμη ένα βρώμικο γουικέντ της ελληνικής πολιτικής ξεκινάει

  8. ποιες εκλογες?εδω οπως τα χουν κανει αυτοι,μπορει να μας κυβερνησει και κομμα του 4%!(βλ.πασοκ).Τα χουν ραψει ολα στα μετρα τους!Μονο ο στρατος μπορει να μας σωσει!Αλλα που ειναι και αυτοι??Που ειναι ο Τζιακης τωρα και η παρεα του?Για βολτουλες στο Συνταγμα καλοι ειναι!
    Για μενα θα πρεπε αυτη την ωρα να μαστε ολοι εξω απο την βουλη,δεξιοι και αριστεροι,και να καθομαστε εκει μεχρι να αναγκαστουν σε παραιτηση,και δημιουργια νεας κυβερνησης εθνικης σωτηριας!Να μου πεις που να τους βρεις τους πραγματικους Ελληνες που θα κυβερνησουν!!Κανενας ΕΛΛΗΝΑΣ ρε παιδια υπαρχει επιτελους σε αυτη την χωρα???
    αστερι

  9. ΚΥΡΙΕ ΔΡΟΥΓΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΚΑΘΕΤΑ…ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ …ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΥΡΙΑ [ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΟΙ ΑΛΟΥΜΙΝΑΔΕΣ ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΟΥΝ ] …ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ [ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ] ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΓΑΝ ΚΑΜΜΙΑ 10ΑΡΙΑ…ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΦΟΒΟΤΑΝΕ ] …ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ AKOMH [ ΦΟΡΟΙ -ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗ ΧΑΣΙΜΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΛΠ ] …ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ [ ΙΟΥΝΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ] ΜΕΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ …ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ…jiannhs kozani

  10. ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ , ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ….ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΜΠΡΑΒΟ…ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.

  11. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΘΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ !

  12. κΔΡΟΥΓΟ Η ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΄΄ΤΣΙΜΠΗΣΗ΄΄Η ΑΓΝΟΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ.Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ [αφυλακτα συνορα,λαθρομεταναστευση,αποβιομηχανιση,δυαλυση στρατου-αστυνομιας,κρατικοδιαιτοι πολιτες]ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΟΣ -ΕΛΛΑΔΟΣ.

  13. εκλογές? χαχαχαχαχαχαχα θα δείτε εκλογές?χαχαχαχαχαχαχα……..καλά θα κάνετε να τη βγάλετε αυτή τη λέξη απ το λεξιλόγιο σας.

  14. Γενική πολιτική απεργία,γενικός ξεσηκωμός,στάση πληρωμών και λειτουργικές καταλήψεις νοσοκομείων,σχολείων,υπηρεσιών …όλα θα λειτουργούν για το λαό,για να εξυπηρετείται,αλλά τους εγκάθετους θα τους αναγκάσουμε να παραιτηθούν,μη πληρώνοντας φράγκο σε εφορίες,τράπεζες,κλπ.ΠΌΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ;ΑΝ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΗΡΥΤΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.ποσο δύσκολο είναι να συνεννοηθούμε πρωτοβάθμια σωματεία,φορείς,πρωτοβουλίες πολιτών κ.α. και να καλέσουμε λαικές συνελεύσεις σε κάθε τόπο για να πάρουμε αποφάσεις και να συντονιστούμε όλοι σε κοινό αγώνα;ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!

  15. Το ΣΜΠΡΩΧΝΟΥΝ στην αρχή…όλα τα λεφτά! Χαχαχαχαχα! Μέσα σε όλη αυτή την παπαρολογία-αμπελοφιλοσοφία…..η συγκεκριμένη λέξη είναι η μόνη που ταιριάζει με όσα γίνονται στην χώρα μας.

  16. Τιποτα δεν θα ερθει, οι ανερργοι και οικονομικα αδυναμοι εχουν βρει την ευκολοι λυση τα σησιτια, ειναι και βολικο γλητονεις το μαγειρεμα. Αλλα εγω ο μαλακας δημ. υπαλληλοσς και μανα 4 παιδιων αυριο θα απεργησω ,θα χασω παλλη το μερακαματο , και οταν παλη τα παιδια που ειναι και αγορια θα με ροταναι τι εχουμε για φαι τα τρελενουμε και τα παθαινω κρισεις ! Και οταν επιτελους θα με απολησουν και εμενα ,γιατι εγω η δημ. υπαλληλος φταιω για ολλα, επιτελους θα ζησω σαν ολλες της αλλες νικοκιρες με φτιαγμεννω το μαλι και το νυχακι! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΚΟΘΗΤΕΙ ΤΟ ΚΑΙΡΑΤΟ ΜΟΥ ΑΠ ΤΟΥς ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ! ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΥΠΕΙΤΕΛΟΥΣ!

  17. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ .ΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΕΝΑΝ ΕΝΔΙΑΣΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΠΕΜΑΛΙΑ

  18. ΣΜΠΡΩΧΝΟΥΝ !!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα !! ΔΡΟΥΓΟΣ !!!! Ο Ορισμός της παπαριάς και της ηλιθιότητας !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *