Διαφημίσεις

Στη φωτογραφία, αυτό που βλέπετε είναι μερικά μυστικά σημάδια και χειραψίες απο το Τάγμα των True Ivorites στην Ουαλία (Μεγάλη Βρετανία). Συγκρίνετε την τεκτονική χειραψία με το έμβλημα της ομάδας.

Η ομάδα ΑΕΛΚ που ανέβηκε φέτος στη superleague, δημιουργήθηκε το 1994 όταν συγχωνεύθηκαν δύο ιστορικά σωματεία του Λεκανοπεδίου Καλλονής ο “Απόλλων Δαφίων” και ο “Αρισβαίος Καλλονής”.

Η Καλλονή έχει το όνομα της Λευκοθέας Καλλονής, για την οποία οι αναφορές του Πιττακού του Μυτιληναίου, του Μυρσίλου.
Ο “Απόλλων Δαφίων” έφερε δύο ονόματα θεών, του Ναπαίου Απόλλωνος και της αδελφής του, της Δαφνίας Αρτέμιδος, που λατρεύτηκαν στην αρχαιότητα στα σημερινά χωριά Δάφια και Νάπη.

Η Αθέατη γνώση έψαξε το πως μπορεί να συνδέεται η ομάδα της Καλλονής με τον τεκτονισμό.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη, θα δοθεί εξουσία σε έναν εκπεσόντα άγγελο να ανοίξει τις πύλες της Αβύσσου. Το όνομα αυτού, στα εβραικά είναι Αβαδόν και στη γλώσσα των δαιμόνων, των υιών του σκότους, των Ναχρμπέν, είναι Σαντανεμόν. Στα ελληνικά είναι Απολύων.

Οι τεκτονες λοιπόν, λατρεύουν τον εκπεσόν άγγελο, Σαντανεμόν και τον παρουσιάζουν ψευδώς ως τον θεό Απόλλωνα, ο οποίος θα ξεκλειδώσει την άβυσσο.

“Απόλλων Δαφίων” ήταν το άρχικο όνομα της ομάδας πριν γίνει η σημερινή της ένωση.

Το όνομα του θεού Απόλλων συνδέεται και με το Apollo University Lodge στην Οξφόρδη, είναι η Τεκτονική Στοά για το παρόν και το παρελθόν των μελών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Η Ιστορία του πανεπιστημίου του Απόλλωνα καταγράφει ότι στις 24η Μαΐου του 1818, στο Brasenose College, μια συνάντηση απο Ελευθεροτέκτονες πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ίδρυση ενός οικήματος για φοιτητές του πανεπιστημίου.

Επίσης, το Ἑλληνικό Τεκτονικό Τάγμα Δήλιος Ἀπόλλων, που ανέφερε σε επιστολή του για τις μασονικές στοές, στον υπουργό Οικονομίας το 2010 ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

2012: Αφή των Φώτων της νέας Στοάς Απόλλων αρ. 2031 στο Austin του Texas των Η.Π.Α

Επίσης, βρήκαμε στην ιστοσελίδα zougla.gr, ενα θέμα με τίτλο:
“Μυστικό deal με βιτρίνα το ποδόσφαιρο” που αφορά τον πρόεδρο της ΑΕΛ Καλλονής.
Δείτε ΕΔΩ

Απο τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η ιστορική άνοδό της Καλλονής στην A’ κατηγορία, την αποκαλούμενη Super league, προέκυψε θέμα γυπέδου που θα στεγάσει την ομάδα. Επίσης, Ο Ισπανός ακραίος μέσος, Βιθέντε, ο οποίος γνώρισε στιγμές δόξας με τη Βαλένθια στα 11 χρόνια του στο “Μεστάγια” προσεγγίστηκε απο την ΑΕΛ Καλλονής. Απο πού χρηματοδοτείται αυτή η ομάδα; και πως η ξαφνική ανοδική της πορεία την έφτασε στην superleague;

Τα συμπεράσματα δικά σας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: ΕΝΑ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ;”
  1. ξεπλυμα χρηματος να το δεχτω με τα 1000….αλλα οχι κ μασσωνικο ενα σωματειο που τναν χωριο οταν ιδρυθηκε ρε παιδια! Επειδη λεγεται Απολλων; ξερετε ποσοι Απολλωνες υπαρχουν στο Ελληνικο ποδοσφαιρο;; οσο για τη χειραψια, ποτε δεν πολυκαταλαβα τις μασσωνικες. Κι εγω οταν χαιρεταω καποιον, ετσι το εχω το χερι οπως στη φωτο του συμβολου της ομαδας. να ειμαι κι εγω μασσωνος και να μην το ξερω;

  2. …καλημερα φιλε μου.Αυτα τα δεδομενα που αναλυεις , φυσικα και πρεπει να παρθουν σοβαρα υπ οψιν,μη ξεχνας ομως πως υπηρξαν
    και ομαδες,οπως η αλλη Α.Ε.Λαρισας, διοικουμενη-τροπος του λεγειν-απο ισχυρα οικονομικα μπατζετ και ειδες την κανταντια!
    Βεβαια οι δυο ομαδες ειναι ανομοιες και δεν συγκρινονται σε καμια περιπτωση,πλην,αυτης
    της τωρινηςαναλαμπης λογω οικονομικης ευμαριας και υποστηριξης.Ο χρονος παραμονης
    της στη super league και ο "τροπος" ισως σε δικαιωσει μακροπροθεσμα…

  3. "…….Σύμφωνα με την αποκάλυψη, θα δοθεί εξουσία σε έναν εκπεσόντα άγγελο να ανοίξει τις πύλες της Αβύσσου……" λέει επίσης “Και σάλπισε ο πέμπτος άγγελος, και είδα ότι έπεσε ένα αστέρι από τον ουρανό στη γη, και του δόθηκε το κλειδί του φρέατος της αβύσσου. Και άνοιξε το φρέαρ της αβύσσου· και ανέβηκε καπνός από το φρέαρ σαν καπνός από ένα μεγάλο καμίνι· και σκοτείνιασε ο ήλιος και ο αέρας από τον καπνό του φρέατος”
    Αυτό το περίφημο πηγάδι έχει το στόμιό του στην επιφάνεια της γης και μέσα σε αυτό βρίσκονται σε τρομακτική δίνη σκούρα μολυβί δηλητηριώδη αέρια. Προς το παρόν είναι προστατευμένο αλλά πόλεμος μαίνεται γύρω από τον χώρο προστασίας του.

  4. Είμαι φίλαθλος της καλλονής από το δημοτικό και θα ήθελα να σε ενημερώσω για κάποια θέματα τα οποία μπορεί να σου διαφεύγουν.
    Πρώτον η χειραψία μπήκε στο σήμα λόγο της συγχώνευσης του Αρισβαίου Καλλονής και Απόλλων Δαφίων.
    Δεύτερων ο κ.Μιχαλάκης είναι στην ομάδα 2,5 χρόνια. Δεν ξέρω αν κάνει ξέπλυμα πάντως είναι ποιο πολύ στην Σαουδική Αραβία παρά εδώ στο νησί. Πριν έρθει ο Μιχαλάκης η ομάδα έβγαζε λεφτά η τε από λαχειοφόρους η τε από τοπικούς παράγοντες.Μην βγάζετε αερολογίες…εδώ δεν ξέρετε καν ποιο είναι το σήμα του ποδοσφαιρικού σωματίου καθώς στο άρθρο σας έχετε το σήμα του γυμναστικού συλλόγου που δεν έχει καμιά σχέση με την ποδοσφαιρική ομάδα…

  5. διαβάζοντας όλες αυτές τις πίπες απορώ τι άλλο θα σκεφτεί να γράψει "κόσμος" από την κακία και το φθόνο του για κάτι το νέο και ελπιδοφόρα αποτελεσματικό! Ανίδεα πλάσματα, που όποιος οπαδός και πιθανότατα ενημερωμένος, οπαδός, της καλλονής διαβάσει το εν λόγω "άρθρο" θα πάθει ασφυξία απ'το γέλιο, μάθετε ότι η χειραψία απεικονίζει την συνένωση ομάδων Απόλλωνος Δαφίων κ Αρισβάιου. σαν συγγενής μελών της τότε ομάδας των Δαφίων κ σαν χωριατόπαιδο είμαι σε θέση να γνωρίζω το συμβολισμό καθώς και το επίπεδο φαντασίας κ γνώσεων της εποχής του 1994, κ με βάση αυτά η κοινή φαντασία και γνώση των ανθρώπων της εποχής βρίσκεται μίλια πίσω σε σχέση με την κακόβουλη και σχιζοφρενιακή φαντασία του συγγραφέα κ συνεργατών. όχι οτι υποτιμώ το χωριό μου αλλα ριλαξ ζώα και μεις τελειωσαμε λυκειο κ γυμνασιο κ ομολογω οτι ολη αυτην την ιστορια περι τεκτονισμου κ πιπες που την γκουκλαρεις για να την ψαξεις κ να την γραψεις ούτε εγω την γνωριζα και την φανταζομουν ποτε! μου μαθαν και τους τεκτονες να πουμε..ειχατε και στο χωριο σας τεκτονες?? αφου δεν ειχατε πως περιμενετε να ειχαμε εμεις?? γιδιαααα !

  6. Εσυ που γραφεις ολες αυτες τις μπουρδες 1ον γιατι δεν γραφεις επωνυμα? 2ον ποιες ειναι οι πηγες σου? 3ον το αρθρο του Τριανταφυλλοπουλου το διαβασες για να δεις απο που πηρε τις πληροφοριες ή σου αρεσε ο τιτλος και το ποσταρες? 4ον Απο ολους αυτους που ανεβηκαν τα τελευταια χρονια γιατι σου εκανε τοσο μεγαλη εντυπωση μονο η Καλλονη?

  7. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΣΗ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ.

  8. Κάνω χάζι, ξελιγώθηκα στα γέλια, ότι μαλ@@@
    κυκλοφορεί στον πλανήτη, στουμπ! έρχεται &
    πέφτει σ' αυτή την χώρα.
    Πάντως ακόμα και στα χάλια που βρισκόμαστε
    δεν χάνουμε το κέφι μας, φανταστείτε αλλον
    λαό με 2εκ ανέργους που να το ρίχνει και στην πλάκα, τελικά αν πέσει η κυβέρνηση μάλλον
    από δούλεμα θα το πάθει παρά απο εξέγερση.
    Ρε παιδιά το άλλο με τον αρουραίο στον Αρη,
    μήπως έχει καμμία σχέση με την έκταση που
    μετά έγινε το γήπεδο της Καλλονής, λέω !!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek