Διαφημίσεις

Αδέλφια Έλληνες, το παρακράτος του κατοχικού/χουντικού καθεστώτος, μαζί με τα παρακλάδια του, που είναι ριζωμένα σε όλες μα όλες τις φερόμενες ως πολιτικές κατευθύνσεις, έχει βαλθεί να προκαλέσει τώρα την ύστατη ανωμαλία και διαταραχή στις ψυχές μας, με απώτατο σκοπό να τα εξωτερικεύσουμε, ώστε να υπάρξουν ολέθρια αποτελέσματα.

Τα πρόσφατα γεγονότα, δείχνουν ότι κάποιοι, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκτελέσουν συμπατριώτες μας, άσχετα εάν αυτοί είχαν δει τα πράγματα λανθασμένα. Δεν έχουν πρόβλημα κανένα, να πυροδοτήσουν την χειρότερη μορφή αιματοχυσίας, απλά και μόνο για να κρατηθούν στην εξουσία για λίγο ακόμα, ή να προκαλέσουν αντιπερισπασμό, μια και τα υπόλοιπα γεγονότα που μας αποκρύπτουν, δείχνουν πλέον ξεκάθαρα ότι το τέλος τους δεν είναι καθόλου μακρυά.

Αδέλφια Έλληνες! Τα ψέματα με τα οποία μας έλουζαν οι αναίσθητοι αυτοί άνθρωποι που φέρονταιι ως οι νομότυποι κυβερνήτες μας, πρόκειται να αποκαλυφθούν μέσα σε άπλετο φως, λίαν συντόμως! Γι αυτό και τίποτα άλλο δεν θα χαροποιούσε το καθεστώς τόσο πολύ, όσο ο Εθνικός σπαραγμός και το γενικότερο χάος. Οι απίστευτα υποτελείς δωσίλογοι που υποκρίνονται ότι μας κυβερνούν, αγνοούν επιδεικτικότητα την θέληση του Λαού και προχωρούν ακάθεκτοι με τα μέτρα που απαιτεί και
τους υπαγορεύει ο παγκόσμιος κορπορατικός φασισμός.

Αδέλφια Έλληνες, αυτό που απαιτεί αυτή η πλανητική λαίλαπα, είναι η οριστική καθήλωση όλων των Λαών και των Εθνών του κόσμου κάτω από την μπότα της απόλυτης εκμετάλλευσης. Της εκμετάλλευσης δηλαδή, που δεν σταματά απλά στα εργασιακά θέματα ή τα ταξικά, αλλά θέλει το συντομότερο δυνατόν, να προχωρήσει στην μόνιμη εξαΰλωση όλων των ανθρωπίνων και θεμελιωδών δικαιωμάτων του κάθε ανθρώπου πάνω στον πλανήτη.

Αδέλφια Έλληνες, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η κόψη του σπαθιού τους έχει στραφεί με τον πιο χυδαίο και αιμοβόρο τρόπο κατά της δικιάς μας Πατρίδας και των δικών μας παιδιών. Γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτών το μέλλον θέλουν να αφανίσουν. Και δεν είναι τυχαίο ότι στράφηκαν με τον τρόπο αυτόν τρόπο εναντίον μας, γιατί θέλουν πρώτα να κατασπαράξουν την αξιοπρέπειά μας, πριν βάλουν τα αρπακτικά να κατασπαράξουν και τα σώματά μας. Θέλουν αυτός ο Λαός με την ένδοξη Ιστορία και τα ιδανικά του, πάψει να είναι παράδειγμα για ολόκληρη την υφήλιο. Θέλουν να μην υπάρχει η ελεύθερη και δημιουργική σκέψη μας, θέλουν να εξαφανιστούν οι αξίες που αυτός ο Λαός πρώτος τόλμησε να εκφράσει, γιατί εάν το καταφέρουν αυτό, τότε το υπόλοιπο τους έργο θα είναι πολύ πιο εύκολο.

Αδέλφια Έλληνες, υπάρχουν δυνάμεις μέσα και έξω από την Πατρίδα μας, που μισούν την αγάπη μας για την προσωπική και συλλογική μας ελευθερία. Μισούν την Δημοκρατία και οποιαδήποτε ιδέα ή αξία που μπορεί να ενδυναμώσει τον Λαό. Γιατί γι αυτούς, δεν είμαστε παρά μόνο ένα υποκείμενο εκμετάλλευσης και χειραγώγησης ανάξιο οποιαδήποτε άλλης θέσης στην κοινωνία.

Αδέλφια Έλληνες! ΔΕΝ θα τους περάσει! Ας μείνουμε όλοι ψύχραιμοι, μακριά από τον επηρεασμό που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να επιβάλλουν. Ας μην χύσει Έλληνας το αίμα οποιουδήποτε ανθρώπου, για χάρη των επικυρίαρχων.

Αδέλφια Έλληνες! Ας παλέψουμε για την Δημοκρατία, την Δικαιοσύνη και την Ελευθερία, γιατί αυτά είναι τα αντίδοτα του φασισμού που προέρχεται πρωτίστως από τα σάπια και διεφθαρμένα κέντρα της εξουσίας.

Αδέλφια Έλληνες! Υπάρχουν ιστορικοί, ηθικοί, φυσικοί και πνευματικοί νόμοι. Και σε αυτούς τους νόμους, δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί, όσο παντοδύναμος και να φαντάζει προς στιγμήν. Θα πληρώσουν οι προδότες, με τον έναν τρόπο ή τον άλλο, αργά η γρήγορα, μη φοβάστε! Αλλά ας μην αφήσουμε να χυθεί το αίμα του Λαού για χάρη τους!

Αδέλφια Έλληνες, κρατήστε την καρδιά σας ψηλά και το πνεύμα σας σε κατάσταση χαράς! Γιατί οι πράξεις τους, δείχνουν ξεκάθαρα πλέον τον φόβο που έχουν μπροστά στην δύναμη του Λαού. Η εξουσία τους, κρέμεται από μια τρίχα και μόνο, και όταν το αποφασίσει ο Λαός ότι ήρθε η ώρα, θα τους καταβαραθρώσει στα πιο σκοτεινά τάρταρα της Ιστορίας!

Αδέλφια Έλληνες κρατήστε γερά! Αδέλφια Έλληνες, ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, μακριά από κάθε βρώμικη φωλιά! Γιατί όταν έρθει αυτή η ώρα, ο κόσμος σύσσωμος, θα αναφωνήσει και πάλι, μπροστά στην έκπληξη που του επιφυλάσσουμε! Και τότε θα έρθει η ώρα να αποτελέσουμε όλοι μαζί να αποτελέσουμε ένα παράδειγμα προς μίμηση για πολλά άλλα Έθνη!

Αδέλφια Έλληνες! ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ! Το ξημέρωμα δεν είναι μακρυά! Ας κρατήσουμε όλοι ψηλά τις καρδιές μας, για να μας βρει καλά!

Καλή Λευτεριά!

Σταύρος Κατσούλης

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “Αδέλφια Έλληνες! Το ξημέρωμα δεν είναι μακριά! Ας κρατήσουμε όλοι ψηλά τις καρδιές μας!”
  1. πφφφφφ ΜΠΟΥΡΔΕΣ αφου δεν εχει μεσα προφητειες και αγιους της ορθοδοξιας μουφα το κειμενο…

    -.-

  2. 1:37 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ.ΠΑΝΤΟΥ ΧΟΛΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΕΣΕΙΣ ΤΡΙΧΕΣ!

  3. ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.ΤΟ ΣΑΟΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ…ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ (ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ)…ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ…ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΠΥ ΧΥΝΟΥΝ …ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ…ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ .

  4. 3 Νοεμβρίου 2013 – 12:56 μ.μ. k 3 Νοεμβρίου 2013 – 1:37 μ.μ.k 3 Νοεμβρίου 2013 – 2:56 μ.μ. «να ζήσετε»Την κακή σου και την ψυχρή σου ημέρα.

  5. "…να εκτελεσουν συμπατριωτες μας , εστω κι αν εχουν δει τα πραγματα λανθασμενα ." Ποιο ακριβως ηταν το "λαθος " τους μεγαλε " σοφε " ; Ισως το οτι δεν μιλαγαν πλαγιως και συγκαλημενα οπως εσυ που ζητας ενοτητα και ψυχραιμια απο τη μερια των Ελληνων που πλαγιως υβριζεις ; Και ποιος εισαι εσυ που ξερεις ποτε και πως ο Ελληνικος λαος θα αποφασισει να δρασει εναντιον της σαπιλας του " δημοκρατικοσυνταγματικου" τοξου ;

  6. κα το ξερω εγινα κουραστικος ειμαι λιγο ανισοροπος σε κουρασα συγνωμη γί αυτό.Γι'αυτο παρε το τηλεφωνο μου 564 8294 52 ζητα οτι θες

  7. Προς 4.45
    Αμήν. Γένοιτο.
    Ελπίζω οι λέξεις σου να καταφέρουν να αγγίξουν τις καρδιές των σχολιαστών… να κοπάσει, έστω και για λίγο, η φαγωμάρα μεταξύ μας.

  8. ΟΤΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ " ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ " ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!! ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ.. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΤΕ ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ. ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝ…….. ΑΝ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ????????? ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  9. @1:37 ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΘΕΟΖΟΜΠΙ :

    Θά ξεκινήσουν νά 'ρθουν για να εισπράξουν τους φόρους. Δέν θά προφθάσουν όμως, γιατί θά γίνει πόλεμος.
    «Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά δεν θα προφθάσουν».
    «Θα σας ρίξουν παρά (=χρήμα) πολύ• θα σας ζητήσουν να τον πάρουν πίσω, αλλά δεν θα μπορέσουν».
    "Θα γυρεψουν να σας παρουν ΚΑΙ φανταρους, (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ, ΘΑ ΤΟΒΡΗΣ!) ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΝ ΟΜΩΣ" !!!!

    1. Γερων ειπε οτι ο πολεμος θα αρχισει το 10 – 10. Το ερμηνευω οτι θα αρχισει στισ 10 Οκτωβριου.

    2. Κυπριος Γερων ειπε οτι θα γυρισουν οι Κυπριοι πισω οτσν θα μαζεουν τισ ελιεσ. Το ερμηνευω οτι θα γυρισουν πισω επειδη θα χασει η Τουρκια απο του Ρωσσουσ καποιον οκτωβριο – νοεμβριο.

    3. Ιωσηφ Βατοπαιδινοσ ειπε οτι ο πολεμοσ θα αρχισει παρασκευη. Το ερμηνευω οτι εαν ειναι το 10 – 10 η 10η Οκτωβριου, τοτε μιλαμε για το ετοσ 2014.

    4. Εχοντασ υποψιν τα
    < «Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά δεν θα προφθάσουν».
    και
    «Θα σας ρίξουν παρά (=χρήμα) πολύ• θα σας ζητήσουν να τον πάρουν πίσω, αλλά δεν θα μπορέσουν». >
    και διαβαζοντασ σημερα οτι η τροικα θα κατση απο φετοσ τρια χρονακια, ( δινοντασ πακετα και επιβαλλοντασ πολιτικεσ ) εχουμε 2011 + 3 = 2014 , και εγω το ερμηνευω οτι μετα το 2014 θα αρχισουνε να ζητανε, δεν θα εχουμε να τουσ δωσουμε, και θα μασ πουνε τοτε "εεε δωστε κατι βρε παιδια να ρεφαρουμε, εεε να για παραδειγμα, δωσε τα πετρελαια σου" ( διοτι τελικα για το λογο αυτο μασ χρεωσανε ) και εγω νομιζω οτι εμεισ θα πουμε τοτε "Μολων Λαβε". Και επειδη "πολεμοσ δεν ειναι παρα η υνεχιση τησ πολιτικησ με αλλα μεσα" … θα κανουνε μια χουντα στην τουρκια για να τη βαλουνε μασ επιτεθει στο Αιγαιο ( το πετυχημενο σεναριο του 1974 επαναλαμβανεται παλι αλλα για τουσ απεναντι τωρα… ) ωστε να επαληθευθει μια αλλη προφητεια – νομιζω του Γερωντα Παισιου ??? – που ειπε οταν μπουνε οι στρατιωτικοι στη τουρκικη εθνοσυνελευση, τοτε παει για πολεμο …. και ακομα μια αλλη – μαλλον του ιδιου αλλα δεν θυμαμαι – που ειπε οτι στην τουρκικη εθνοσυνελευση θα κραδαινουνε κουμπουρια (το ερμηνευω της στολησ των αξιωματικων ) και μαχαιρια (το ερμηνευω τησ στολησ των στρατιωτικων )… Πότε "Εργκενεκον", πότε "Βαριοπουλα" νομιζετε οτι θα σταματησει ποτέ αυτο ? Καποιοι – περα απο τον Ατλαντικο – πρεπει να πουλησουνε τα προιοντα τησ παραγωγησ των εργατων τουσ ( οπλα, πανακριβα, αναλωσιμα ) για το καλο τησ οικονομιασ τουσ… Τοτε βρηκανε το τηλεκατευθυνομενο ρομποτακι τον Ιωαννιδη, και εγινε οτι εγινε… Στην τουρκια, τωρα ποιον θα βρουνε ???

    5. Ιωσηφ Βατοπαιδινος ειχε πει το 2008 "Σε 10 χρονια θα ειμαστε απεναντι" Πραγματι η 25η Μαρτιου 2018 θα συνεορταστει με την
    Κυριακη του Πασχα τοτε. Το ερμηνευω οτι : Διπλη Πασχαλια ειναι μονο τοτε, διοτι εχουμε : Ανασταση του Χριστου + Επ-ανασταση του
    Γενους το 1821. Αν ισχυουν αυτα, τοτε η 10η Οκτωβριου 2017 ειναι η απωτατη ημερομηνια…

    5. Το κυριωτερο : Η πολυαγαπημενη μας Κυρία Θεοτόκος, Παντάνασσα, Αειπάρθενος Μητέρα του Κυρίου ημών Ιησου Χριστού που τόσο πολυ
    Την τιμουμε και σεβομαστε θα μας προστατευει στην Αγκαλιά της απο κάθε κακο, ας Της εχουμε δωσει δικαιώματα επάνω μας, ας διαβάζουμε τους Χαιρετισμους – που τοσο Την ευαρεστουν ! – απο καιρου εισ καιρον, διοτι οπως εχει πει και ο Πνευματικος μου πατέρας, "Ο Κυριος μας ειναι παντοδυναμος".

    ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/06/blog-post_582.html

  10. Παιδιά, ζω στο εξωτερικό και ειλικρινά φαίνεσθε πολύ γελοίοι με αυτά που γράφετε…Το γέλιο δεν σταματά με τίποτα λέμε….

  11. 12:04 ΒΛΑΚΑΚΟ..ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ???ΡΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ Κ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΟΥ,ΔΕ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΙΙΙΙΙ???
    Κ ΠΟΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΡΙΞΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΣΥ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΩΡΑ
    ΜΑΖΕΨΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚ@Τ@ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!

  12. 12,04 ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΆ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ .
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΊ Η ΓΝΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΗΘΙΚΉ,ΥΠΟΜΟΝΉ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΊΑ-ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΉ
    ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΆ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ …..
    ΑΠΟΛΩΛΟΠΡΟΒΑΤΩ
    ΥΣΤ=12,58 ΓΕΛΆ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΆ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΣ

  13. ξεστραβωσου χριστιανοκεφτε αμαθε του τι σκατα πιστευεις μπετοβλακα χριστιανοβλακες…που αν θες μπορεις να κανεις και ο ιδιος το τεστ το ποσο χριστιανος εισαι αλλα ουτε και την μουφα θρησκεια σου δεν ακουλουθεις πιστα στο σουροτηρη σας μυαλο…
    http://apollonios.pblogs.gr/2013/11/theleis-na-matheis-an-eisai-pistos-ston-ihsoy-kane-to-test-toy-i.html

    Κύριο θέμα του εορτασμού της Κυριακής της Ορθοδοξίας είναι η νίκη των εικονολατρών επί των εικονομάχων και ταυτόχρονα ο αναθεματισμός των Ελλήνων. Οι αναθεματισμοί αυτοί ψέλνονται από το 788 μέχρι σήμερα τόσο από τους ιερείς της ορθοδοξίας όσο και από τους παριστάμενους, την Α΄ Κυριακή της Σαρακοστής. Συντάχθηκαν κατά την Ζ' Οικουμενική Σύνοδο που έγινε στη Νίκαια της Βιθυνίας κατά την οποία προέδρευσε ο Κωνσταντίνος ο ΣΤ' και η μάνα του Ειρήνη η Αθηναία, το 787, στην οποία παρευρέθηκαν 367 συνοδικοί επίσκοποι. Η οριστική αναστήλωση των εικόνων έγινε από την αυτοκράτειρα Θεοδώρα (το 842).

    Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι, ότι η νίκη των εικονολατρών, θεωρήθηκε κι ως νίκη έναντι των Ελλήνων που κατηγορούνταν ως…ειδωλολάτρες, ασχέτως αν οι πραγματικοί ειδωλολάτρες ήταν και είναι αυτοί που λατρεύουν άψυχες εικόνες, στις οποίες αποδίδουν μάλιστα και…θαυματουργικές ιδιότητες (ο τσαρλατανισμός σ' όλο του το μεγαλείο).

    Βεβαίως η σημερινή Εκκλησία, κρατάει και μια «πισινή» για τις…θαυματουργικές ιδιότητες των εικόνων, γιατί πλέον τα «πρόβατα» άρχισαν να πονηρεύονται. Έτσι μας λένε, ότι μπορεί και να είναι θαυματουργές, αλλά αυτό δεν είναι και απόλυτο, καθώς εξαρτάται κι απ' τον βαθμό…πίστης (τύφλα να 'χει η Πυθία). Αλλά οι θαυματουργικές ιδιότητες των εικόνων, ίσως ωχριά μπροστά στις δυνατότητες των «αγίων», οι οποίοι σύμφωνα με την Εκκλησία, θαυματουργούσαν ακόμα και με την σκιά τους(!!!).

    Απολαύστε τους λοιπόν και θαυμάστε την αγάπη του εβραιοχριστιανισμού προς τον ΕΛΛΗΝΑ και το ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.

    Διαβάστε περισσότερα: Κυριακή της Ορθοδοξίας – Οι κατάρες της Εκκλησίας κατά των Ελλήνων και του ελληνικού πνεύματος | Πάρε-Δώσε http://www.pare-dose.net/2654#ixzz2jgSKeqAM

  14. μα τι στομ πεο…2000 χρονια τωρα ο παναγαθος θεος σας εχει αιματοκυληση τον πλανητη και τα ζωα τρεχουν απο πισω του ελεος δεν ξερω τι να πω…η μαλλον ξερω…ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΖΟΜΠΙ

  15. 3,41 ΚΑΙ 3,44 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ….. ΑΥΤΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ… ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ 12ΑΘΕΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΗΤΕΡΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ 100 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΆ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΣ ΈΤΡΩΓΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΆ … Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΊΖΟΥΜΕ ……
    ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ ΣΚΈΤΗ……
    ΑΠΟ ΛΩΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ

  16. 4 Νοεμβρίου 2013 – 8:52 μ.μ.

    μα ποιος ειπε οτι ηταν θρησκεια το 12θεο? φιλε μου δεν ηταν θρησκεια…την βαπτισανε ετσι για να μπορουν να καταδικαζουν αυτους που ειχαν τα πιστευω σε καποιοα ανωτερα οντα…ποτε δεν βγηκαν ευαγγελια και κανονες πιστης για θρησκεια 12θεου…ειναι πολλα και με μηνυματα εδω μεσα δεν θα κανουμε δουλεια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *