Διαφημίσεις

“Ο αδερφός μου έχει καταταγεί με την πρόσφατη σειρά στο Τάγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι. Με παιρνει τηλέφωνο παραπονούμενος για τα εξής:

– Οι φαντάροι διατάζονται , με αφορμή κάποια επιθεώρηση που θα γίνει, να δουλεύουν ολημερίς, επισκευάζοντας το στρατόπεδο. Ουσιαστικά η επιθεώρηση είναι μια πρόφαση για να τους χρησιμοποιούν ως απλήρωτους εργάτες για να ανακαινίσουν τις εγκαταστασεις τους.

– Πολλές φορές παραβιάζεται το πρόγραμμα και τους στερούν τη μεσημεριανή ξεκούραση (ξέρω οτι αυτό είναι και ενάντια στον κανονισμό, το πρόγραμμα έχει ισχύ εντολής ανωτάτου).

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι η καταρράκωση της ψυχολογίας των φαντάρων μερικοί από τους οποίους έχουν αρχίσει ακόμη και να επιδεικνύουν επιθετική συμπεριφορά”.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ο παραλογισμός της υποχρεωτικής στράτευσης και της πραγματικής της ουσίας. Από τη μια μεριά, Επιτελεία και μιλιταριστές απαιτούν αύξηση της θητείας με πρόφαση την καλύτερη εκπαίδευση και από την άλλη μεριά, οι συνάδελφοι φαντάροι μετατρέπονται σε άμισθους δούλους του κάθε διοικητή για να κάνει δημόσιες σχέσεις και να δείξει έργο στους ανωτέρους.

Εμείς καλούμε τους συνάδελφους να βγουν Παραπονούμενοι στην Αναφορά.
Οι γονείς τους έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να διαμαρτυρηθούν και να απαιτήσουν να σταματήσει η εργασιακή εκμετάλλευση των παιδιών τους με πρόφαση την εκπλήρωση του «ύψιστου καθήκοντος», που όλοι οι πολιτικοί ηγέτες όμως δεν πραγματοποίησαν.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

35 σχόλια στο “Αγγαρείες στο Τάγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι”
  1. Ρε μεγάλε και εσύ τι θές, να τους κάνει αέρα κανένας; Φαντάρος σημαίνει μέσα σε όλα και παντού και πάντα. Ποιός θα τα κάνει; Εξωτερικό συνεργείο; Προσγειωθείτε ρε παιδιά ήμαρτον πια με τις ανοησίες… Όλοι οι γιώταφεύγα διαμαρτύρονται…

  2. Μαγκιά κλανιά οι άχρηστοι βολεμένοι στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και όταν έρχεται η κρίσιμη ώρα σκύβουν ευλαβικά και με νάζι μπροστά σους πολιτικούς… ξεφτίλες ξήλωμα θέλετε οι περισσότεροι….

  3. Σιγά μην σκίσουν κανένα καλσόν οι ψάρακες!
    Στρατός είναι κυρά μου.
    Επίσης μια ερώτηση. Το Σπάρτακος που κολάει?

  4. Σιγα μη σκισετε κανενα καλσον.
    Α ρε Ελλαδαρα πως σε καταντησαν,συνδικαλισμο στο στρατο.
    Η αρχη του τελους και για αυτο το κομματι

  5. ρε παιδιά όλοι κάναμε αγγαρείες και σκουπίσαμε και πλύναμε και χτίσαμε και βάψαμε και ανακαινίσαμε και σκάψαμε και πολλά άλλα.Να σας φέρουν καμιά γκόμενα να πηδάτε για λέτε ότι περνάτε καλά.Δέ ντρέπεστε λίγο ρε; να σας φέρουν τον μπαμπά και την μαμά από κοντά να μή σας λείψει τίποτα.Άν Θεός φυλάξει γίνει και κανένας πόλεμος τί θα κάνετε ρε βουτηρόπαιδα; Ντροπή σας 89΄Ε ΕΣΣΟ

  6. ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
    Σαν μκο ακουγεται.Ο κωσταντινου σας ιδρυσε η" ο τσυριζα?
    Ρε φλωροι προσεξτε μη σας φυγει κανενας ποντος

  7. tiiii ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΑ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ???ΑΙΣΧΟΣ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΓΑΡΕΙΕς.
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΕ Ο ΔΚΤΗΣ..
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΣΠΡΕΣΑΚΙ .ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟΥ???ΜΑ ΤΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ….

  8. μην ακουτε το σπαρτακος, αυτοι λεγαν τα ιδια και για την ελδυκ. αν το ελεγε καποιος αλλος θα το πιστευα αλλα απο αυτους δεν πιστευω τιποτα. Στον πολεμο θα εχει μεσημεριανη ξεκουραση ρε?

  9. Φίλε 3:14 μ.μ., το Σπάρτακος μάλλον θέλει να δείξει ότι τα παιδιά είναι σκληροτράχηλοι σαν τον Σπάρτακο και επαναστάτες σαν και αυτόν γιατί δεν θέλουν "δουλεία" και σουξουμουξου….

    Ρε φιλαράκο (εσύ που έγραψες το κείμενο/ανάρτηση), εγώ και πολλοί άλλοι που υπηρετήσαμε "κάπου αλλού" ακούμε τα παράπονά σου και γελάμε… Είσαι για γέλια… Γρήγορα στην μαμάκα σου να σου αλλάξει πάμπερς…. Πρόσεχε μην πάθεις τίποτα ρε φίλε από τις τρομερές συνθήκες που συναντάς…. Πω πω πω πω πω…..
    Μάλλον δεν έχεις Ι Δ Ε Α για το τί σημαίνει καψόνι αγγαρεία και εκπαίδευση.
    Μαμά….. Μαμάάάάάάάά…… ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!!! ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΟΠΛΑ!!!!!!!!! ΜΑΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΚΑ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Τ Ι ΛΕς ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ….ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΛΑΚΕς ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥς ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ Ε ; Α ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΚΟΘΩΝΙΑ . ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ . ΑΙΣΧΟς ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑς ΚΑΙ ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩς ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗς .

  11. pooo… stamatiste na kanete sa gkomenes kai ginetai antres me arxidia epitelous! sas piran apo to kanape sas kai apo to fagito tis mamakas sas kai klaite ? na xaro ego antres… den orkistikate re ? pou nomizete oti orkistikate? ston foufouto ? pou eixate upsomeno to xeri ? ti sximatizan ta daxtula sas ? pou orkistikate re ? mono na krazete kserete OLOI sas epeidi ksevoleutikate tempelides! a sixtiria na poume! tempeloskula! kai prin peite ta dika sas k ego ipiretisa ston evro sto 516 M/KTP sto lago! kai sta fulakia piga kai me ksexasn ekei pano k katharisa tous kadous skoupidion gia na einai… katharoi… kai eskapsa kai ta panta ekana alla de paraponethika! giati oute gkomena eimai… kai ton orko pou edosa ton sevastika! giauto.. megaloste ena zeugari arxidia kai ipomoni.. ligoi mines einai tha perasoun…

  12. σιγα ρε στο στραρο ειστε… τι περιμενατε; ολοι τα εχουμε περασει. και στο κατω κατω στρατιωστες ειστε οχι μπαλαρινες.. καλομαθημενα μαμοθρευτα

  13. Τι Τάγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι και παπαριες ειναι αυτες. Η μονη προεδρικη φρουρα με ευζωνες – τσολιαδες με φουστανελες και ντουλαμαδες μακεδονικους ειναι στην Ηρωδου Αττικου στην αθηνα. Και οσον αφορα τα αλλα αφηστε τις μαλακιες τσογλανια που πατε 9 μηνακια διακοπες και νομιζετε οτι ειστε και φανταροι, τι θα κανετε ρε γαμιοληδες αν δειτε μπροστα σας εναν τουρκαλα με ξιφολογχη ; θα κατσετε να σας γαμησει ; αιντε που με το παραμικρο διαμαρτυρεστε στην μανουλα σας τσουτσεκια.

  14. Αυτα ειναι τα Ελληνικα…..Στρατα?! Τρομαρα τους! Αντε καλε πισω στη μανουλα! Αντε Ι5 ! Ο στρατος θελει Αντρες, οχι…μαμακηδες!

  15. σας βάζουν και δουλευετε λεβέντη μ;;;;;…ούτε ένα κομμωτήριο…ούτε ένα σούσι…ούτε ένα τζακουζι…ούτε καν μια μανικιουρίστα;;;;! απαπαπα…ντροπή…

  16. κι επειδή το 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων τυγχάνει να είναι δίπλα μου…εσύ ουρλιάζεις απ τα φρικτά βασανιστήρια της σφουγγαρίστρας;;;;;;

  17. ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2:30 ΕΧΩ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ???ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ.

  18. eiste oloi vathia nixtomenoi!!!
    oloi perasame apo ton strato kai eimaste perifanoi poy teliosame ayto to megalo sxoleio emena prosopika o stratos me ekane ANTRA
    einai poli logiko na kanoyn oi neoi kapies ergasies parapano oste na skliragogithoun aloste xoris ton mesimeriano upno kaneis den pethane!!
    alla ta teleytaia xronia exei alaksi o stratos. to 70% tou prosopikou einai misthotoi ( emth, epi, epop ktl ) kyfines tou kratous-dimosioi upaliloi kapnistes, paxisarkoi, tempelides, diloi me liga logia athlioi pou den mporoun na treksoun se ena ipsoma na katalavoun ena oxiro.
    giati den kanei kati to ypourgeio aminis na perasoun mia austiri epitropi
    opios einai pano apo to orio varous tou analoga me to upsos tou somatos
    na kanei dieta i alios ton poulo re opios den kalivei xiliari se 10 pali ton poulo tous exoume kai tous plironoume gia na mas sosoun se mia diskolia
    oxi na skoupizoun ta paidia mas ta apotsigara tous.
    i dikia mou gnomi einai oti o stratos vasizete mono se efedrous san emena…. tote giati den tous dioxnoume na kanoume k ligo oikonomia stin diskoli fasi tis krisis eeeee ?

  19. Θα επρεπε να ντρεπεται ο αρθρογραφος , ο στρατος ειναι στρατος και
    οχι καφετερεια στο Κολωνακι , αρκετα με την υπονομευση της εθνικης
    αμυνας απ' τους ηλιθιους ψευδοαριστερους τυπου "Σπαρτακος"

    Ουγκ

  20. Γι αυτό μας εκπαιδεύουν τα ελληνικά στρατά! Μας θέλουν φιλιπινέζες, μπογιατζήδες, σκουπιδιάρηδες, χτίστες και οσφυοκάμπτες μπροστά στους μουστακαλήδες που ρουφούν τους όρχεις του Σαμαρά και του Σόιμπλε!
    Πιο πολύ καραγκιόζηδες είστε εσείς που αρχίσατε το κράξιμο και μας κουνάτε το δάχτυλο για το τί κάνατε εσείς πριν χρόνια στο στρατό… στα παπάρια μας κύριοι τί αγγαρείες κάνατε εσείς τότε… τέτοια πρόβατα ήσασταν προβειές κάνατε!!! Εμείς οι νέοι θέλουμε πραγματική εκπαίδευση σε συνθήκες μάχης, θέλουμε πραγματική εκπαίδευση σε μάχες σώμα με σώμα, θέλουμε πραγματική εκπαίδευση ώστε να παίζουμε τα όπλα στα δάχτυλα!!! Βαψίματα, μονώσεις και μανικιούρ-πεντικιούρ στους ανωτέρους τα κάνατε εσείς οι παλιοί που ψηφίζατε μια ζωή πασοκ-νδ!!! Μιλάτε και με καμάρι για τα καψόνια που περάσατε εσείς οι παλιοί λες και παλέψατε με τους πέρσες στις θερμοπύλες… ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ καταστρέψατε το μέλλον μας και μιλάτε κι από πάνω που δεν θέλουμε να κάνουμε παρκέ στις μονάδες μας….

  21. ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ, ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ; ΣΑΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ(ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΒΕΒΑΙΑ) ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΔΩΘΕΙ ΞΑΝΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΜΕ ΠΟΤΕ "ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ;".

  22. ε οχι και να τους βαζουν να κανουν αγγαρειες στο στρατο ελεος που ακουστηκε αυτο. και χανουν και τον υπνο τους στο στρατο? ε αυτο και αν ειναι απο τα αγραφα. Να σε καλα ρε φιλε εσυ που ανεβασες το αρθρο με εκανες και γελασα. Θελω να πω σε μερικους που δεν καταλαβαινουν οτι τον πολεμο τον κερδιζει αυτος που θα κοιμηθει λιγοτερο και γι αυτο πρεπει να μαθεις να μενεις αυπνος.

  23. Μου είχε διαφύγει ότι στον πόλεμο έχει και μεσημεριανή σιέστα… Μάλιστα.

    Καλά, αυτοί οι φλώροι, τα μαμόθρεφτα, τα κακομαθημένα, πού νομίζουν ότι πήγαν;;;;

    Σε κανένα κολλέγιο, σε καμιά κατασκήνωση;;;;

    Δεν πάμε καλά… καθόλου καλά…

    Αλλά φταίνει πιο πολύ οι γονείς… Άμα τον κανακάρη σου τον έχεις μη βρέξει και μη στάξει, μια ζωή μπουκωμένο, στις ανέσεις και σε μια ψεύτικη καλοπέραση, αυτά να περιμένεις…

    Επίσης όταν ο πατριωτισμός έχει πάει περίπατο, όταν η έννοια του Στρατού ως συλλογικής αυταπάρνησης και προσφοράς έχει συκοφαντηθεί…

  24. 17 ΧΡΟΝΩΝ ΠΗΓΑ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΝΤΡΑΠΩ Η
    ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ? ΕΜΕΙΣ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΤΟΣΟ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΙΑ

  25. 17 ΧΡΟΝΩΝ ΠΗΓΑ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΝΤΡΑΠΩ Η
    ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ? ΕΜΕΙΣ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΤΟΣΟ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΙΑ

  26. Ρε από πότε κωλώνει ο Έλληνας φαντάρος?
    Σας ξεφορτίστηκε γρήγορα η ταμπλέττα και τα βρήκατε σκούρα?
    Α ρε ματσούκι που θέλετε και εσείς αλλά και αυτοί που σας μεγάλωσαν έτσι.
    Μου φαίνεται ότι σας λείπει εκπαίδευση…

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

  27. Άϊντε να πάτε να γαμηθούτε ρε γκαστρωμένα εννιαμηνάκια που ώς να πάτε απολύεστε. (Δέν ισχύει για όλους λίγοι είναι οι βουτηρομπεμπέδες).

  28. Εντάξει άνθρωποι είναι και αυτοί ρε παιδιά!Ήμαρτον !!Ηρεμήστε λιγάκι πια!
    Το να ζεις μακριά απο το σπίτι σου και την οικογένειά σου και να κοιμάσαι σε ένα θάλαμο με 40 μαντράχαλους ακόμα ,να ξεσκίζεσαι από τις 6 το πρωι μέχρι και το μεσημέρι χωρίς λίγη ξεκούραση,να τρως ΄άθλιο φαγητό και να προσποιείσαι ότι είναι όλα οκ είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να περάσεις κάποιος!!Γι αυτό λοιπόν μην κρίνετε!!Σκεφτείτε λίγο συνέπειες και μετά μιλήστε ,και αυτό το λέω γιατί το αγόρι μου είναι φαντάρος μόλις 2 μερες..και εχει γ**** η ψυχολογική του διάθεση!Αν είναι έτσι στις 2 πρώτες μέρες τις αλλες 28 τι θα κάνει;;Το βρίσκετε εύκολο να υποθέσω;Ε άντε να χαθείτε απο δω που μερικοί το παίζετε και ''ο άντρας ο πολλά βαρύς'' .Δεν είναι σαν κ' εσάς αναίσθητοι!Συγνώμη κιόλας!Καταλαβαίνω απόλυτα παρόλο που είμαι γυναίκα!!Εμείς θέλουμε άντρες κανονικούς όχι αυτούς τους ξερόλες που το παίζουν ''πολλά βαρύς'' γιατί αν θέλω το μετατρέπω πολύ εύκολα με το συνώνυμο ''πολλά μαλάκας'' !!

    Υ.Γ
    Μια απο τις απελπισμένες κοπέλες ,ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.

  29. Συμφωνω με τη γνωμη των περισσοτερων και όταν ακουει κανεις τέτοιες γνωμες εχει ελπιδες ότι υπαρχουν ευτιχως ακομη ανθρωποι με σωστα κριτήρια.Στρατος κατά τη γνωμη μου πρεπει να σημαινει πρωτα απ'ολα αρτιοτερη εκπαιδευση.ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή μιλαμε για εφεδρους πρεπει να τους παρεχονται όλα εκεινα τα εφοδια για να αντιμετωπισουν πραγματικες συνθηκες πολεμου.Ερχεται ο ''αλλος'' για να σε ''ΦΑΕΙ'' στο πεδιο της μαχης τι θα κανεις βουτυρομπεμπε κακομαθημενε μικροαστε με την ξεξασπρη γαμπουλα τη σαγιοναριτσα τα ''τελια'' στ'αυτια και τη μπουμπού το… θκυλακι ανα χειρας;εε;Θα μου πεις ''σε μενα θα τυχει;'' και ΑΝ;

  30. Αδέρφια Ψηλά το κεφάλι. Στο στρατό πας μια φορά για να ζήσεις σαν άντρας. Να εκπαιδευτείς σαν άντρας. Να ζήσεις το χρόνο στην υπευθυνότητα και τη μοναξιά και αν χρειαστεί να αποδείξεις ποιος είσαι, μακάρι να φανεί ο ηρωϊσμός σου σαν Έλληνας…
    Τα "κλάματα" δεν είναι χαρακτηριστικό ενός υγειούς στρατεύματος, αλλά η εικόνα μιας διαλυμένης ομάδας που οδηγείται στον όλεθρο…
    Η εκπαίδευση ανδρώνει την ψυχή, γίνεσαι για να Μπορείς ν' ανταπεξέλθεις στα δύσκολα και τα δύσκολα δεν αστειεύονται, όταν έρθουν…
    Κοιτάξτε όλοι εσείς, που νοιώθετε την αβεβαιότητα μέσα σας, την αλληλουχία των πραγμάτων και ζυγείστε καλά δυο πράγματα.
    !) Κανείς δεν πετυχαίνει τον στόχο του, αν δεν πιστέψει πρώτα ότι ΜΠΟΡΕΙ.
    2) Κανείς δεν έφερε αποτέλεσμα, χωρίς να περάσει από το καμίνι της ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ..
    Χαιρετώ τη σειρά &3Δ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek