Διαφημίσεις

«Η Κυβέρνηση, με διαφάνεια προβαίνει σε κινήσεις που μπορούν να ελεγχθούν από όλους και δεν ετεροπροσδιορίζονται από σκοπιμότητες» αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, αναφορικά με το ζήτημα ανέγερσης τεμένους στην Αθήνα.

Ο υπουργός αναφέρει ότι το μουσουλμανικό τέμενος, χωρητικότητας 350 ατόμων, θα διαμορφωθεί σε κτίριο παλαιάς βάσης του Ναυτικού, στο Βοτανικό, το οποίο θα ανακατασκευαστεί, ενώ θα δημιουργηθούν υποστηρικτικοί χώροι, κυρίως υγιεινής, σε υφιστάμενα κτίρια. Ενημερώνει επίσης ότι δεν προβλέπεται η κατασκευή μιναρέ, ώστε να υφίσταται αρμονία με τον γύρω χώρο. Αρμόδιο για την κατασκευή του έργου, είναι το υπουργείο Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, όπως επισημαίνει ο κ. Αβραμόπουλος.

«Το θέμα της ανέγερσης τεμένους απασχολεί, επί μακρόν, τα όργανα της Πολιτείας, προκειμένου να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τη διατήρηση της εσωτερικής ισορροπίας και ασφάλειας. Παράλληλα, αποτελεί πάγιο αίτημα των διαβιούντων στην Ελλάδα μουσουλμάνων» σημειώνει ο κ. Αβραμόπουλος, σε έγγραφη απάντησή του που διαβιβάστηκε στη Βουλή στις 8 Μαΐου μετά από αναφορά του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου. Ο υπουργός Εξωτερικών υπογραμμίζει ότι «τις δράσεις της Κυβερνήσεως, τις προσδιορίζει το καλώς νοούμενο εθνικό συμφέρον και την απόφαση για την ίδρυση τεμένους στην Αθήνα, την έχει προσδιορίσει ακριβώς αυτό το εθνικό συμφέρον, σε βάθος χρόνου, που περιλαμβάνει σειρά κυβερνήσεων».

Ταυτόχρονα, ο υπουργός Εξωτερικών σπεύδει να επισημάνει ότι ο σχετικός νόμος 4014/2011 και το άρθρο που προβλέπει τις απαλλοτριώσεις, τις αδειοδοτήσεις και τη χρηματοδότηση του έργου, ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία (198 ψήφοι υπέρ και 16 κατά) από τη Βουλή, στις 7 Σεπτεμβρίου του 2011.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Αβραμόπουλος: Εθνικό συμφέρον η ίδρυση τεμένους”
  1. Ερχεται η ωρα σας βρομοσκυλα μασονοι προδότες πολιτικοί ότι κ να κάνετε η ελλαδα κ η Ορθοδοξία μας δεν θα ζήσει κ θα βασιλεύει λιγο υπομονή ακόμα λιγο υπομονή

  2. μιλησε και ο βρωμοπουλος για εθνικο συμφερον, ομωες το αλλο με τον τοτο και την δασκαλα το ξερει. ενας προδοτης ειναι που η κυβερνηση του φορολογη ανεργους.

  3. παλιογαμημένο ανδρίκελο της μασονίας πήγαινε στην Αραβία και φτιάξε έναν Ορθόδοξο ναό άν έχεις κότσια κτήνος..Αλλά που να τα βρείς κλαπαρχίδα του κερατά το μόνο που σε νοιάζει είναι οι γαμιάδες σας ισλαμοφασίστες και όχι οι Ορθόδοξοι Έλληνες παλιοπουστρόνια.Λεφτά για αυτούς βρίσκεται,ενώ για τους δυστυχείς Έλληνες φτιάχνεται στρατόπεδα να τους φυαλκίσετε για 200 ευρώ. Θα ηχήσουν πολύ σύντομα τα όπλα καθίκια και θα καρφωθούν στα παλούκια τα σιχαμερά κεφάλια σας βρωμόφιδα του σιωνισμού.

  4. ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΗΣ ΨΩΡΟΔΕΚΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ! <> ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΟΠΛΑ ΚΡΥΨΤΕ ΤΑ! ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΟΠΛΩΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ!!!

  5. Κάποιο εθνικό συμφέρον θα ήταν αν εκεί που συνοστίζονται για να πλυθούν πριν την προσευχή, τους βάλουμε ταρίφα για χρήση νερού και σαπουνιού με κερματοδέκτη και κουμπί πίεσης για να τρέχει το νερό ώστε στις δύο φορές που πιέζει ο προσευχητής, θα πρέπει να βάλει νόμισμα για την τρίτη και τέταρτη φορά.
    (Αθάνατα ελβετικά καθήκια…)
    Υ.Γ. Είναι δεδομένο ότι άπλυτοι δεν μπαίνουν μέσα στο τζαμί.

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος)

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΩ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ,,ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑ!!!!!!!!!!!!

  7. αντε να χαθειτε πια!! δεν μαζευεστε!! Ολα τα'χε η Μαριωρη το τζαμι της ελειπε!! να μην μπορει να περασει κοπελα με σορτς καλοκαιριατικα σε ακτινα χιλιομετρου απ'εξω γιατι θα την πετροβολησουν…

  8. Εδώ ο κόσμος καίγεται…και η Φατμέ….χτενίζεται…!!!
    Να σε πετύχουμε…Νταλικέρη….και νά έχουμε την ανάγκη σου ..για ότο….στοπ…..Ομορφάντρααα….μου!!!!

  9. Αυτόν τον αλήτη, κάποιοι, κάποια στιγμή, λίγους μήνες πριν, απειλούσαν να τον ξευτιλίσουν και να τον ξεμπροστιάσουν.
    Φαίνεται ότι τους μπουκώσανε τα στόματα με χρήμα -για να μη πω ότι εκβιαστικά τον απειλούσαν προκειμένου να τους πληρώσει- και θάφτηκε το θέμα. Και για του λόγου το αληθές στο παρακάτω λινκ θα τα διαβάσετε και θα καταλάβετε ότι το πράγμα ήταν εντελώς έτοιμο και "επί του πιεστηρίου" αλλά……… απότομα δεν μάθαμε ποτέ τη συνέχεια……….
    Στη φωτογραφία του άρθρου εικονίζεται το Υπουργείο Εξωτερικών για όποιον δεν το καταλάβει, άρα, τι κάνει νιάου νιάου ;

    http://blogs.gossip-tv.gr/black-widow/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek