Διαφημίσεις

Ετοιμαστειτε να κανετε απλη αριθμητικη….
Ετοιμαστειτε να τρελαθειτε με δυο απλα πραγματα που θα σας πω…
Ετοιμαστειτε να τρελαθειτε επειδη δεν θα σας βγαινουν οι πραξεις…

Δειτε λοιπον πως η Νεα Ταξη Πραγματων κανει τους ανθρωπους δουλους και σκλαβους με το χρημα…αλλα το χειροτερο ειναι με χρημα που δεν υπαρχει….ΝΝΝΝΝΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙ καλα ακουσατε κανουν τους μαγκες με αυτο που λεμε στη πιατσα….ΧΡΗΜΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΤΟ….

Κρατηθειτε λοιπον….

Το χρημα που εχει κοψει η ΕΚΤ(ευρωπαικη κεντρικη τραπεζα) η οποια ειναι υπευθυνη για το κοψιμο και διανομη του Ευρω στα κρατη της Ευρωπαικης ενωσης μεσω τραπεζων ουσιαστικα ειναι χοντρικα 895 δις….μεχρι εδω καλα….

Τα χρηματα λοιπον που εχουν δωσει οι τραπεζες σε δανεια στις επιχειρησεις και στους ιδιωτες(καταναλωτικα,στεγαστικα και οτι αλλο υπαρχει) ειναι …..γυρω στα 10 τρις χωρις να συμπεριλαμβανονται δανεια σε οργανισμους κτλπ….ΜΜΜΜΠΠΠΠΑΑΑΑΜΜΜΜΜ…..ηρθε το πρωτο τουβλο στο κεφαλι…..

Παμε για το δευτερο τουβλο τωρα που ειναι και εγχωριο…..

Στην Ελλαδα τα ευρω που αναλογουν και κυκλοφορουν ειναι γυρω στα 30-40 δις…..Οι τραπεζες λενε οτι εχουν δωσει γυρω στα 220 δις ευρω σε δανεια…..ΜΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜ….να και το δευτερο τουβλο που λεγαμε…..

.

Αφου τις ανακεφαλαιοποιησαμε μια φορα με δικα μας λεφτα αφου εμεις τα πληρωνουμε…..παμε να τις ανακεφαλαιοποιησουμε αλλη μια με τις καταθεσεις μας(το μας ειναι γενικο)….

Οποτε νομιζω οτι και τα παιδια σας να ρωτησετε θα σας πουν οτι…..ποιος ηλιθιος το δεχεται αυτο….
Τωρα για ποσο ζωα και ηλιθιους μας περνανε ολους μας(επαναλαμβανω το μας ειναι γενικο)….ειναι στη κριση του καθενος….

Συνεχιστε να κοιμαστε και συγνωμη που διαταραξα το υπνο σας….

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Αέρας κοπανιστός τα δάνεια των τραπεζών…”
  1. Σταματήστε να πληρώνετε!!!!!
    Παίζουν και κερδίζουν με τα ξένα λεφτά.Τα δικά μας λεφτά!!!
    Other people's money, that's how you do business.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ

  2. Φίλε μου καλά να είσαι αλλά …ανακάλυψες την Αμερική…Εσύ νομίζεις οτι οι τράπεζες έχουν ένα μπαούλο με χρήματα καιόταν πάς εσύ το ανοίγουν για να σου δώσουν..το σύστημα είναι αλλιώς…Γιαυτό δεν σου βγαίνουν οι αριθμοί!!

    Simplicissimus

  3. Το χρήμα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχει καμία αξία θεωρητικώς μπορεί να λειτουργήσει ας πούμε ένα μικρό χωριό με ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ , με μόνο πρόβλημα την αργή κυκλοφορία και κανένα άλλο ,

    δηλαδή στέλνει το κράτος 20 ως σύνταξη σε έναν αγρότη και του χρωστάει το κράτος ακόμα 180 από τα 200 που ήταν να του δώσει , ο αγρότης το δίνει στον μπακάλη και αγοράζει κάτι , ο μπακάλης το δίνει σε κάποιον που το χρωστάει και αυτός ας πούμε το δίνει ως φόρο στο κράτος και το κράτος δίνει άλλα 20 ευρώ στον αγρότη και πλέον του χρωστάει άλλα 160 , ο αγρότης το δίνει …. Και ούτω καθεξής … δηλαδή με ένα χαρτονόμισμα κινείτε όλη η κοινωνία, απλά επειδή είναι μόνο ένα το χαρτονόμισμα θα υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στα πάντα με κανένα άλλο πρόβλημα όμως. .

    Σύνχρονο νεοελληνικό μαντείο.
    http://manteio1.blogspot.gr/

  4. logika oso xrisafi exei exoriksi o planitis
    yparxi se antiktopo xrimaton !!!
    alla logo tou plithorismou ypotithete oti
    tiponoun ligaki parapano xarti*********

  5. Άρθρο χωρίς ουσία και αλήθεια μέσα … προσέχετε τι βάζετε , να ελέγχετε τις πληροφορίες σας με επιστήμονες , όχι με την κουτσή μαρία …

  6. 15 Νοεμβρίου 2013 – 7:25 π.μ.
    Έλα ρε επιστήμονα!! Πες μας εσύ τι ισχύει. Γιατί πολύ απλά ισχύει ότι το χρήμα που έχουν μοιράσει οι Τράπεζες ΔΕΝ υπάρχει και άρα ΔΕΝ μπορεί να βρεθεί για να ξεχρεωθεί.
    Πέστα μας εσύ και οι άλλοι οικονομολόγοι καλύτερα που μας έχετε σώσει με τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες σας 4 χρόνια τώρα…… και εσείς και οι δικηγόροι και όλοι οι ……. "επιστήμονες!!!"

    14 Νοεμβρίου 2013 – 5:24 μ.μ.
    χαχαχαχαχαχα ακριβώς έτσι!!

  7. 14 Νοεμβρίου 2013 – 5:24 μ.μ.
    και μας βάζουν και να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας οι κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες γιατί δεν πληρώνει ο ένας φόρο και γιατί να πληρώνει ο άλλος και τι μισθό παίρνει ο ένας και τι λεφτά βγάζει ο άλλος….

  8. Η τραπεζα μπορει να δανείζεται απο την Κεντρική τραπεζα και με την σειρα της να δανειζει τους πελατες της , το 10πλασιο των καταθέσεων της.
    Αυτη είναι η αρχη λειτουργιας των τραπεζών.
    Στην πραγματικότητα, εαν αύριο οι καταθέτες των τραπεζων ζητουσαν τα χρηματα τους πισω, τότε :
    α. Τα χρηματα δεν υπαρχουν. Τουλαχιστον όχι στο συνολο τους
    β. Οι τραπεζες αυτοματως θα εκλειναν.
    Αυτη η αρχη λειτουργίας των τραπεζων, ειναι και ο λόγος που γινεται πολυς λόγος για την επαρκεια των καφαλαιακων διαθεσίμων των τραπεζων, και ο λόγος που θα μας πιουν το αιμα μεχρι ρανίδος ..
    Υπαρχει κι ενα ακομη μεγαλο θεμα που αφορα τις δικες μας τραπεζες, εγω το γνωρίζω καλα, το οποιο αξιζει να ασχοληθει καποιος δημοσιογραφος και να το βγαλει στο φως. Τόσα χρόνια μας ειχαν πρηξει τα σωθικα με τα υπερκερδη των τραπεζων. Πως ξαφνικα έπεσαν τόσο έξω ? Γιατι πολυ απλα, τα υπερφέσια μετα την πτωση του χρηματηστηριου με τις φουσκες που ΚΑΙ οι ιδιοι είχαν δημιουργησει , τα ειχαν κρυψει κατω απο το χαλι, κανοντας τα ομόλογα τα οποια λήγουν απο το 2013- κυριως το 2015. Εξου και ο προϊδεασμός του κόσμου ότι το τραπεζικό μας συστημα θα χρειαστει εκ νεου ρευστό το 2015. Στο τέλος του 2015 θα μας δείξουν και την πραγματικη εικονα για το ποσο μπάχαλο τα εχουν κανει και πως περιπου θα βγουμε απο την κρίση. Κοινός τότε θα μαθουμε το πραγματικό μεγεθος του προβλήματος.

  9. ΤΟ ΞΑΝΑ-ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!! ΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑ'Ι'ΚΟ ΝΟΜΟ.
    ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

  10. ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ??
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ-ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΡΘΡΟΥ???????
    ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *