Διαφημίσεις

Όταν ο άνθρωπος αποφασίζει να βαδίσει προς την πνευματική του ωρίμανση, μπαίνει σε μια Τάξη, που αντίθετα με αυτό που συμβαίνει στην καθημερινή κοινωνία, μαθαίνει, χωρίς σύγκριση, να ωριμάζει πνευματικά, νοητικά, συναισθηματικά…

Ο Πατέρας του, αντίθετα με αυτό που συμβαίνει στους καθημερινούς πατεράδες, τον βοηθά να αυτονομηθεί σαν μοναδικό και ελεύθερο ον, μαθαίνοντάς του τον Κόσμο από την Αρχή.

Η Μητέρα του, αντίθετα με αυτό που συμβαίνει στις καθημερινές μανάδες, τον διδάσκει πως να αναπτύσσεται μέσα στην Αγάπη των Θείων Νόμων και να γίνεται κοινωνός αυτής της Αγάπης, μέσα στο σύνολο των ανθρώπων.

Είναι πολύ δύσκολο να πεις σε έναν ενήλικα, ότι δεν χρειάζεται να υποκρίνεται, και να σε εμπιστευθεί σ’ αυτό, γιατί έμαθε ότι η κοινωνικοποίηση είναι η μεγαλύτερη απειλή σ’ αυτό που πιστεύει ότι είναι, γιατί φαίνεται ότι δεν το πιστεύει κανένας άλλος.

Η ιδέα που έχει ο ενήλικας για τον εαυτό του, σπάει από χίλιες μεριές, όταν έρχεται αντιμέτωπος με τους άλλους και εκείνος δεν γνωρίζει που κάνει λάθος και κανένας δεν τον πιστεύει, φαίνεται σαν να μην τον αποδέχεται κανένας. Πολεμάει λοιπόν γι’ αυτήν την ιδέα, προσπαθώντας πάνω από όλους, να πείσει τον Εαυτό του, ότι είναι σωστά όλα αυτά που πιστεύει.

Η ειρήνη έχει πολλές μορφές, όταν απλά είναι ο τρόπος για να κρύψεις τον πόλεμο…

Η ειρήνη μπορεί να μεταβάλλει τα πάντα σε απάθεια και η απάθεια μπορεί να εμφανίζεται σαν αγάπη χωρίς όμως Σοφία…

Όταν θέλει ο άνθρωπος να κρύψει τον πόλεμο, βρίσκει τρόπους να πολεμάει, ακριβώς όπως όταν θέλει να κρύψει τον φόβο του, βρίσκει τρόπους να αγαπάει

Οι καθημερινοί γονείς δίνουν όπλα στο παιδί, για να μην κάνει λάθη, δηλαδή του δίνουν μόνο ασπίδες για να προστατεύεται…

ενώ Πατέρας και η Μητέρα του τού δίνουν όπλα που θα του χρησιμεύσουν στα λάθη κυρίως, γιατί όπλα δεν είναι μόνο οι ασπίδες…

Τα όπλα σε κάνουν μάχιμο, ενώ οι ασπίδες σε κάνουν μόνο να υποχωρείς και να προφυλάσσεσαι, ελπίζοντας στην ειρήνη.

Ξέρετε τι σημαίνει να βγάλεις ένα παιδί στην Ζωή που το μόνο που του έμαθες είναι να προφυλάσσεται από τα λάθη, χωρίς να του δώσεις όπλα να πολεμήσει με την ψευδαίσθηση της ειρήνης?

Που είναι το Θάρρος? η Θέληση? η Τόλμη? η Πίστη? η Εμπιστοσύνη? η Φαντασία? η Ομορφιά? Η Δύναμη?

Ο άνθρωπος χρειάζεται να προετοιμάζεται για τον πόλεμο, όχι για να πολεμήσει, αλλά για να υποστηρίξει την Ειρήνη

Και αν πήρε μόνο ασπίδες σαν όπλο, να ανακαλύψει και τα όπλα του Πατέρα του και της Μητέρας του, που είναι εκείνες οι Αρετές της Ευγένειας και της Γενναιοψυχίας, του Ελέους και της Δικαιοσύνης, της Αγάπης και της Σοφίας…

αλλιώς θα κρύβεται πίσω από τις ασπίδες, θεωρώντας ότι έτσι θα αποφύγει τα λάθη και δεν θα παρατηρεί ότι με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα ο νικημένος της Ζωής…

Δέστε…ο πόλεμος είναι μέσα μας! Όχι γιατί γεννηθήκαμε δειλοί, αλλά γιατί μάθαμε ότι όπλα είναι μόνο οι ασπίδες, ενόσω ο Πατέρας μας και η Μητέρα μας, μας έδωσαν απλόχερα Αγάπη και Σοφία, να εφαρμόσουμε τις Αρετές μέσα στον Κόσμο τους!

Και είπε ο Ποιητής Άνθρωπος…
“Ίσως οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ήρθα για να σπείρω ειρήνη στον κόσμο.
Δεν ξέρουν ότι ήρθα για να σπείρω την διχόνοια πάνω στην Γη: φωτιά, ξίφος, πόλεμο”
(Ευαγγέλιο του Θωμά)

Ίσως κανείς δεν φαντάζεται ότι ο πόλεμος με τις ασπίδες μόνο, γίνεται αιματοχυσία…Δεν διδάσκεται από τα λάθη του παρελθόντος, γιατί έμαθε μόνο να τα αποφεύγει, ως προαγωγός του καλού και της ειρήνης και τα εμφάνισε στον κόσμο του, σαν κακό και πόλεμο…

Τι να το κάνω εγώ μετά, να πιστεύω σε έναν θεό πατέρα παντοκράτορα, όταν αυτό που έμαθα από τον πατέρα μου, δεν είναι ίδιο με αυτό που μαθαίνω από τον Θεό μέσα μου…

Είναι μάλλον οδυνηρό να παραδεχτεί κανείς ότι όλα όσα έμαθε ήταν λάθος και να αφεθεί να τα μάθει από την Αρχή…
Το χαρμόσυνο μήνυμα πάντως είναι ότι Μπορεί να το κάνει…

Βάσω Νικολοπούλου



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο ““Ίσως οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ήρθα για να σπείρω ειρήνη στον κόσμο. Δεν ξέρουν ότι ήρθα για να σπείρω την διχόνοια πάνω στην Γη: φωτιά, ξίφος, πόλεμο””
  1. «Μη νομίσετε ότι ήλθα να φέρω ειρήνη στη γη. Δεν ήλθα να φέρω ειρήνη, αλλά μάχαιρα». Τρομακτικός ο λόγος. Πώς συμβιβάζεται με τον Χριστό της ειρήνης; «Δεν ήρθα να συμφιλιώσω την αλήθεια με το ψέμα, την σοφία με την ανοησία, το καλό με το κακό, το δίκαιο με τη βία, την κτηνωδία με την απανθρωπιά, την αγνότητα με την ασωτία, τον Θεό με τον μαμωνά, αλλά έφερα το ξίφος για να κόψω το ένα από το άλλο, για να μην ανακατεύονται. Το ξίφος της αληθείας ή το ξίφος του λόγου του Θεού, που είναι το ίδιο. Αφού η αλήθεια είναι ο λόγος του Θεού και ο λόγος του Θεού είναι η αλήθεια»
    Με άλλα λόγια:..ήρθα να χωρίσω τον ασεβή γιο από τον πιστό πατέρα του και την ασεβή θυγατέρα από την πιστή μητέρα της και την άπιστη νύμφη από την πιστή πεθερά της. Και έτσι θα γίνουν εχθροί του πιστού ανθρώπου οι οικιακοί του, που δεν θα δεχθούν το Ευαγγέλιο της σωτηρίας.

  2. ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ …ΟΙ ΟΡΟΙ ΑΜΥΝΑ -ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΜΥΝΑ Η ΜΟΝΟ ΕΠΙΘΕΣΗ …[ ΔΡΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΘΕΛΕΤΕ.. ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΘΕΛΕΤΕ..ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ] …ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ .. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ …ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ …ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙΤΑΙ ΘΕΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΟΝΟ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ …ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ …ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΤΟΥ …ΟΝΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ …ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ…ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ…ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ… ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΛΗΣΕ…ΚΑΙ ΕΣΦΑΧΤΗΚΕ ΣΑΝ ΑΡΝΙΟ…ΑΥΤΑ ΣΕ ΙΣΛΑΜ [ ΦΩΤΙΕΣ ΚΛΠ ] …ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ …ΤΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΕΙΣ…jiannhs kozani

  3. Οι Ελληνάρες δεν έβαλαν μυαλό και είναι ακόμα αμετανόητοι παρόλο που η απομάκρυνσή τους από τον Ιησού Χριστό του έφερε σε αυτό το πνευματικό και οικονομικό χάλι.
    Ο Ματθαίος το γράφει ξεκάθαρα, αυτός που θέλει να ζήσει Χριστιανικά και να πιστεύει στον Χριστό θα πολεμηθεί από τους άθεους, αντί-Θεους, σατανιστές, όσους δεν δέχονται την αλήθεια, όσους έχουν κοσμικό φρόνημα, ακόμα και αν αυτοί είναι συγγενείς τους, μητέρα ή πατέρας.
    Παραδείγματα πολλά, από την μητέρα που θέλει η κόρη της να παντρευτεί τον πλούσιο απατεώνα παρά τον τίμιο και πιστό υπαλληλάκο, τον πατέρα που θέλει ο γιος του να γίνει δικηγόρος και όχι Θεολόγος ή ιερέας, έως και βασανισούς και φόνους κυρίως σε ισλαμικές χώρες αν κάποιος της οικογένείας τολμήσει να γίνει Χριστιανός.

    Ματθαίος..κεφ.10
    34 Μη νομίσητε ότι ήλθον να βάλω ειρήνην επί την γήν· δεν ήλθον να βάλω ειρήνην, αλλά μάχαιραν. 35 Διότι ήλθον να διαχωρίσω άνθρωπον κατά του πατρός αυτού και θυγατέρα κατά της μητρός αυτής και νύμφην κατά της πενθεράς αυτής· 36 και εχθροί του ανθρώπου θέλουσιν είσθαι οι οικιακοί αυτού. 37 Όστις αγαπά πατέρα ή μητέρα υπέρ εμέ, δεν είναι άξιος εμού· και όστις αγαπά υιόν ή θυγατέρα υπέρ εμέ, δεν είναι άξιος εμού· 38 και όστις δεν λαμβάνει τον σταυρόν αυτού και ακολουθεί οπίσω μου, δεν είναι άξιος εμού. 39 Όστις εύρη την ζωήν αυτού θέλει απολέσει αυτήν, και όστις απολέση την ζωήν αυτού δι' εμέ θέλει ευρεί αυτήν.

    Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον..

  4. "Ο άνθρωπος χρειάζεται να προετοιμάζετα για πόλεμο, όχι για πολεμήσει αλλά για να υποστηρίξει την Ειρήνη "…..αυτό είναι ουσιώδες. κατά την γνώμη μου, γενικά πολύ σωστό το άρθρο όλο.

  5. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΕΝ ΣΟΦΙΑ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΜΑΧΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ. ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ…… ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΝΝΟΥΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ( ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ) ΤΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΕΣ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΟΠΛΑ. ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

  6. κατα αρχην ας ξεκινησουμε απο μια μια μικρη πικρη ΑΛΗΘΕΙΑ…

    μηπως ομως ολα αυτα ηταν λεγομενα του
    ΜΕΓΑ/ΜΕΓΙΣΤΟΥ /ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ/ΕΛΛΗΝΑ /ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

    καποιοι που ζητουν καποιον να τους οδηγει για να αποφυγουν το νοημα της ζωης τους και που το αποκαλυψε ο ΕΛΛΗΝΑΣ/ΣΩΚΡΑΤΗΣ … με το : ""γνωθι σεαυτον"" ! βολευονται στο απλα να ακολουθουν…

    και τελικα ας μας φερει καποιος εστω και ενα ΕΝΑ στοιχειο
    (γραπτο ,υλικο ,σκευος) που να αποδεικνυει την ΥΠΑΡΞΗ
    του πρωταγωνιστη αυτων των συμπαθητικων οπαδων
    του …""πιστευε και μη ερευνα""…

    και που δυστυχως στο ονομα του αιματοκυλησαν ολην την Ανθρωπινη Ιστορια 2013 -300 χρονια τωρα …/ αρεννες διωγμοι /λιονταρια Κολωσσαιο/ μεσαιωνας/ μαγειες πυρα /σταυρωφοριες/ χριστιανικος τοκος/ ….

    μηπως ομως αυτος ο ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    που αποδεδειγμενα ΥΠΗΡΞΕ ηταν /ειναι
    ο ΕΛΛΗΝΑΣ /ΜΕΓΑΣ/ ΜΕΓΙΣΤΟΣ/ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ…

    δυστυχως για αυτους που θα το αμφισβητησουν υπαρχουν γραπτα
    που το αποδεικνυουν (κειμενα του Κουμραν)
    και επισης δυστυχως δεν θα βρουν κανενα κειμενο που θα μιλαει
    για την Ιστορια αυτου που πηγε/ παει περιπατο την Παγκοσμια κοινοτητα 2013-300 χρονια….

    μαγαπη σολους και σολες σας
    (θυμιζοντας σας οτι ολοι εδω μεσα ψαχνουμε να βρουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ)

  7. κ.ΒΑΣΩ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ ΤΟ ΆΡΘΡΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ .
    ΘΑ ΣΤΑΘΏ ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ [ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΝΌ ΝΑ ΣΤΟΧΕΎΣΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΕΚΕΊ] .
    " ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΎΜΕ ΟΤΙ ΔΙΔΑΧΤΉΚΑΜΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ " ΕΙΝΑΙ Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΌΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΉΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ.
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ [ΓΙΑ ΜΕΝΑ] ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΌ,ΚΑΙ Ο ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ….ΜΑΚΆΡΙ ΚΑΠΙΑ ΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΦΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΉ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ…. ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΝΟΉΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΧΏΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ,ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ..
    ΑΠΟ ΛΩΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ

  8. Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο 11:56 και μπράβο του που έγραψε τα ακριβή λογια του ΚΥΡΊΟΥ. …ο καθένας ας σκεφτεί μόνος του λοιπόν η αλήθεια είναι μια από οποία γωνία κι αν την κοιτάξεις

  9. Το λέει ξεκάθαρα. Ήρθε να φέρει διχόνοια. (ένα καλό μυθιστόρημα είναι βέβαια όλα αυτά) Του αρέσει το αίμα περισσότερο από τον σατανά που πιστεύετε. Όμως είναι ακριβώς το ίδιο πρόσωπο. Είτε το πιστεύετε είτε όχι.
    Και ερωτω? Άντε τους Έλληνες να τους σώσει ο Χριστός. Τους Τούρκους ο Αλλαχ. Και τους Κινέζους ο Βούδας? Δηλαδή αυτοί που δεν πιστεύουν στο Χριστό ποιους θα τους σώσει?
    Άτοπο. Και αφού ρε παιδί μου ο θεός και δημιουργός των ανθρώπων είναι τόσο καλός πια… Γιατί η ιστορία της ανθρωπότητας είναι γραμμένη με αίμα? Πολύ αίμα μάλιστα. Και γιατί η ιστορία της γης είναι γραμμένη και αυτή με αίμα? Γιατί ρε παιδί μου τα σαρκοφάγα ζώα είναι αναγκασμένα να ζουν εφόσον σκοτώσουν για την τροφή τους? Μια φυλακή γη βαμμένη στο αίμα. Ποιος ψυχακιας άραγε έφτιαξε αυτή τη ζωή στη φυλακή γη? Πιστευτε εσείς! Η σωτήρια των Ελλήνων θα έρθει από το Χριστό και όλων των ανθρώπων. Σας αξίζει η φυλακή στη γη αιώνια με τα "μυαλά" που κουβαλατε…

  10. 3:37 Το στοιχιο που ψαχνεις ειναι μεσα στο μυαλο σου.Ο Θεος υπαρχει!Και μας προστατευει.Τιποτα αλλο δεν μπορει να μας σωσει.Θα ερθη η στιγμη που θα αλαξουν πολλοι γνωμη.Αλλα ισως να ειναι αργα.

  11. 10:32 Τα ειπες ΟΛΑ μπραβο.Για να ξυπνησουν μερικοι που νομιζουν οτι επειδη χαζοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ! εκαναν Σταυροφοριες και θυσιες και οτι αλλη μπουρδα τους κατεβει για ολα φταιει ο Χριστος μας.Τα παρανοικα μυαλα μας φταινε και μονον αυτα!!!Μονο αγαπη σου εδωσε που το μετετρεψες σε μισος.

  12. Ο εναρετος, ο χαρισματικός ακομα κι ο αθεος με κανένα δεν βρίσκεται σε πόλεμο παρα μονο με τον καλυτερο εαυτο του που πρεπει καθε μέρα να τον ξεπερνά. Κι αυτος ο πολεμος και η ειρηνη στον ατελη μας κοσμο ειναι οψεις του ιδιου νομίσματος. Ποσοι εμπορικοι, οικονομικοί, κοινωνικοι και πολιτικοι πολεμοι διεξάγονται στην ειρηνη, η εκβαση των οποίων καταλήγει σε κανονικο πολεμο;
    Δεν περιμενα τετοιες νεοταξικες μπουρδες στο site (οποιος κάνει τον κοπο να μπει στην πηγη ας διαβασει για την τεράστια μεταλλαγμένη χελωνα!) και απο ενα blog που μας δινει αποκαλυψεις και ποστ επιπεδου stranger και ε.ο.ε απαιτω προσεκτικοτερη επιλογη άρθρων. Τα ιδια ισχύουν και για το ανεκδιηγητο αρθρο για το αν το ματι στην πυραμιδα ειναι μασονικο σύμβολο και το αλλο που καποιος εξηγουσα κατι μαλλον μασονικα για γνωμονες και διαβητες.
    Τελος, τι θα γινει με το…. μυστικο; καμμια εξελιξη;

  13. ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ,ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΗΣΟΥΜΕ,ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.
    ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΓΩ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ Η ΟΧΙ.
    ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,.ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ.

  14. 339 κλπ αφού είσαι τόσο γνώστης των ζωων και πολύ σωστα…δογματικο χα χα πές μας οχι αλλες παπαριες μα του το γιατι ο Χριστος είναι ο μοναδικος που συνελληφθει χωρις γονιμοποιηση…εχεις πάρι χαμπάρι τι λές και πόσο μολυσμένη είναι η φύση του ανθρώπου κατα προέκταση και της γης….ΜΟΛΙΣΜΕΝΗ απο τι α δε βλεπεις τιποτε περιεργο στο λογο ασ π ου με

  15. Ποια κουφαλογα το ξεκίνησαν όλο αυτό το χάωτικο κουμφούκιο και μπορείς να μιλάς έτσι αρχηγέ με το κρανίο σου δέκα χιλιομετρα μακρυά έτσι ώστε να μήν έχεις επαφή

  16. Αφου ντέπεστε να πείτε το ονομα του S ωτηρ Α Δείτε τα στάδια του τυράνου σας βοας λογοας δοας εοας ζοας ηοας θοας πωσα χρόνια ακομα και που ειμαστε τωρα

  17. Ο ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙ! Η δυναμη ειναι στην συγχωρια δεν εχει σημασια εαν σου πηδησαν την κορη και τη γυναικα ο Θεος απαιτει να συγχωρουμε τους πηδουλες μας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek