Διαφημίσεις

,,…ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ….(Για οποιους θυμουνται τον Καρλος)

Προετοιμαστείτε για τα χειρότερα, τόσο χειρότερα , που δεν θα τα εχει φανταστει ούτε ο χειρότερος εχθρός σας…..

Η Παγκόσμια Δικτατορία των Τραπεζιτών, θα επιβληθεί απο στιγμή σε στιγμή κι απο μερα σε μέρα…..

Μέρες έμειναν για να δουμε….

Υπάρχουν χονδρικά δύο κύρια σενάρια για την εξέλιξη των πραγμάτων .

Το πρώτο είναι αυτό που επιζητούν και προωθούν οι ιδιοκτήτες-μέτοχοι της FED (Ροκφέρελ, Ρότσιλντ κ.λ.π) , αλλά και η διεθνής των τραπεζών, όχι η βασισμένη στη Γουόλ Στρίτ, το Σίτι ή την Σιγκαπούρη, των επονομαζόμενων επενδυτικών ,αλλά των Κεντρικών Τραπεζών, πολλές εκ των οποίων πλέον χωρίς να εξαιρείται η Τράπεζα της Ελλάδος, είναι ιδιωτικές.

Όχι τυχαία. Είναι οι τράπεζες, που δεν παράγουν πλούτο, αλλά έχουν την εξουσία της βάσης του πλούτου, που είναι η συγκρότηση και ο ρυθμός κυκλοφορίας των νομισμάτων. Όσο περιορίζονται τα εθνικά κράτη, τόσο περιορίζεται και η ποικιλία των νομισμάτων.

Όσο πιo μικρός είναι ο αριθμός των νομισμάτων τόσο λιγότερες είναι οι Κεντρικές Τράπεζες. Όσο λιγότερες είναι οι πραγματικά Κεντρικές Τράπεζες, τόσο πιο πολύ προωθείται η κατ’ ευφημισμό «παγκόσμια διακυβέρνηση». Ουσιαστικά δηλαδή ο έλεγχος επί του παγκόσμιου πλούτου.

Η σύγχυση μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ

Εδώ θέλει μια προσοχή στις λεπτομέρειες. Το πραγματικό μοντέλο αυτού του τύπου παγκοσμιοποίησης είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι οι ΗΠΑ. Η Ένωση της Ευρώπης, από το Μάαστριχτ και μετά, τον σχεδιασμό δηλαδή του κοινού νομίσματος, είναι το ζητούμενο. Οι ΗΠΑ είναι το αντίθετο.
Πρόκειται για τη συγκρότηση ενός νέου Έθνους, από αποίκους-μετανάστες- πολίτες από διάφορεςεθνικές καταγωγές, που πήγαν με τη θέληση τους στη νέα Γη και συγκρότησαν ένα νέο Έθνος, πιο δημοκρατικό και συνταγματικά κατοχυρωμένο από τις Μητροπόλειςκαι τις αυτοκρατορικές δυνάμεις του παλιού κόσμου.

Χωρίς κρατική Κεντρική Τράπεζα

Η Αμερική, ως ΗΠΑ, είναι έθνος, αν και ομόσπονδη, που δεν ελέγχει όμως την Κεντρική Τράπεζα, αλλά ούτε και οι τραπεζίτες ιδιοκτήτες της, δεν μπορούν να ελέγξουν την Αμερική, ως Δημοκρατία και ως Έθνος, μέχρι τουλάχιστον να επιβεβαιωθεί ένα σενάριο, όπως αυτό που υπο τύπον παραδοξότητας,δημοσιοποίησαν οι New York Times.
Να βρεθεί σε κατάσταση χρεοκοπίας και μπροστά στο κραχ, οι τραπεζίτες της FED, να οδηγήσουν σε παραίτηση τον Ομπάμα, το εκλεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ δηλαδή, και να διορίσουν στη θέση του για παράδειγμα τον Μπλούμπεργκ, με τη σύμφωνη γνώμη Γερουσίας και Βουλής των Αντιπροσώπων, προκειμένου να βρεθεί διέξοδος.

Τι δηλαδή;
Ότι δοκιμάζεται στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα και την Ιταλία, όταν Παπανδρέου και Μπερλουσκόνι σχεδόν ταυτόχρονα , επέλεξαν ο ένας με την πρόταση για δημοψήφισμα και ο άλλος με τη δήλωση του ότι το ευρώ δεν σημαίνει πλούτο για την Ιταλία, να προκαλέσουν ρωγμές στην Ένωση.

Χωρίς ενιαία εθνική ταυτότητα

Η Ευρώπη ως Ένωση είναι στην αντιστροφή των ΗΠΑ. Δημιουργήθηκε στη βάση του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, ως ενιαία αγορά και στη συνέχεια στην αυθαίρετη συγκρότηση ενός νομίσματος ως ένωση.
Σήμερα στη βάση του νομίσματος η Ευρώπη οδηγείται εφόσον τελεσφορήσει ο σχεδιασμός των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης, στη δημοσιονομική ενοποίηση και στην κατάργηση των εθνικών κρατών. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει , αυτόματα σχεδόν η πολιτική ενοποίηση και η στρατιωτική ενοποίηση.

Όλη η Ευρώπη υπό την κυριαρχία της Γερμανίας, η οποία όμως στην ανταπόδοση για το ότι θα μετεξελιχθεί στο κυρίαρχο Έθνος, των ευρωπαϊκών Λαών πλέον και όχι Εθνών, θα παραχωρήσει δικαιώματα στην ΕΚΤ και τον ESM, το μηχανισμό σταθεροποίησης
.
Και τα δικαιώματα αυτά θα τα παραχωρήσει στη FED και το ΔΝΤ, «διδυμοποιώντας» τις κεντρικές χρηματοπιστωτικές δομές της Ευρώπης , με τις πέραν του Ατλαντικού δομές και οδηγώντας και το Αμερικανικό Έθνος όπως αυτό εκπροσωπείται και αυτοκαθορίζεταιαπό το αμερικανικό κράτος υπό τις εντολές του Λευκού Οίκου, στην μοίρα των Eυρωπαϊκών εθνών .
Στον αφανισμό δηλαδή και τον έλεγχο της οικονομικής-κοινωνικής-πολιτικής επικράτειας των ΗΠΑ από τους τραπεζίτες.

Μια πρώτη εφαρμογή

Μια πρώτη μορφή εφαρμογής τέτοιας εξέλιξης είναι η απόφαση των 5 κεντρικών τραπεζών , υπό τον συντονισμό της FED , να μειώσουν στο μισό το κόστος του διατραπεζικού δανεισμού, μεταξύ δολαρίου και ευρώ, για το 2012, όπου όλα θα κρίνονταν , με αποτέλεσμα μετά τους Μερκοζί (Μέρκελ- Σαρκοζί) να έχουμε ευρωλάριο (FED- ΕΚΤ).

Εάν πετύχει η πρώτη φάση η υπερχρεωμένη Ιαπωνία δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να αναστρέψει τη φορά των εξελίξεων, ενώ η Κίνα , θα χρηματοδοτήσει και αυτή το νέο νόμισμα , για να μην βρεθεί μπροστά στο ενδεχόμενο να υποστεί κράχ ,εξαιτίας της έκθεσης της στο δολάριο των ΗΠΑ και την αμερικανική οικονομία.

Και τελευταία η Ρωσία , με ολόκληρο τον Καύκασο, πολύ δύσκολα δεν θα γυρίσει από την εποχή Πούτιν- Μεντβέντεφ, στην εποχή Γιέλτσιν, όταν όλος της ο πλούτος βρέθηκε σε ελάχιστα «χέρια» των φεουδαρχών, όπως ονομάστηκαν τότε.

Το νέο παγκόσμιο νόμισμα θα έχει την φιλοσοφία του ευρώ και όχι του δολαρίου και η παγκόσμια συγκρότηση , μετά το τέλος των Εθνών, την φεουδαρχική αντίληψη της Λέσχης της μίας , ενιαίας Κρατικής Τράπεζας, που θα ελέγχουν ιδιώτες και όχι κράτη.

Προετοιμαστείτε για τα χειρότερα, τόσο χειρότερα , που δεν θα τα εχει φανταστει ούτε ο χειρότερος εχθρός σας…..

Η Παγκόσμια Δικτατορία των Τραπεζιτών, θα επιβληθεί απο στιγμή σε στιγμή κι απο μερα σε μέρα…..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

27 σχόλια στο “Έρχεται παραίτηση Barack Obama;”
  1. Το τελικό σχέδιο έχει μπεί στο αυλάκι εδώ και πολλές μέρες. Η Ελλάδα μας είναι μέρος του Σχεδίου. Το τέλος ίσως να είναι στα μέσα αυτού του μήνα. Η 16/10 που λέμε από το καλοκαίρι τώρα πλέον είναι πολύ κοντά. Θυμηθείτε ενα μέχρι το τέλος της εβδομάδας γίνει κάτι συνταρακτικό (η φυλάκιση της ΧΑ δεν λογίζεται ως τέτοιο) τότε το αμέσως επομενο δεκαήμερο θα είναι σαν το χόκευ. Θα μπορεί να μπεί γκολ ακόμα και πίσω από το τέρμα. Το θέμα όμως τότε θα είναι ποίος θα σπάσει τα μούτρα του…. γιατί ότι και να γίνει κάποιοι θα κλάψουν, ελπίζω να μην είμαστε εμείς. Επίσης όπως πολλές φορές έχουμε προειδοποιήσει ενημερώστε του Έλληνες του εξωτερικού να σκεφθούν ένα ταξιδάκι επιστροφής….

    Μυτιληνίος 2

    1. Διότι έχει λεχθεί ότι όταν ξεκινήσουν τα γεγονότα, τα σύνορα θα κλείσουν και κανείς δεν θα μπορεί να βγει ή να μπει στη χώρα. Και ναι μεν εμείς θα υποφέρουμε αλλά δεν θα εμπλακούμε στον πόλεμο… Όσες χώρες όμως λάβουν μέρος θα τραβήξουν πολλά.

  2. Μπορώ να ρωτήσω στον προηγούμενο σχολιαστεή γιατί αναφέρει τους 'Ελληνες του εξωτερικού και μας προτρέπει να τους προειδοποιήσουμε("ταξιδάκι επιστροφής);

    Ευχαριστώ

  3. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΔΙΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΟΜΑΩΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΓΕΛΑΕΙ Κ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΛΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΛΥ ΑΕΡΙΟ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΣΠΗΣΕΙ.Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Κ ΓΙΑΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

  4. το αντιθετο συμβαινη ολη η μαχη γινεται για να τελειωση η ΦΕΔ και οι τραπεζητες και ο αποστολοπουλος λει οτι του καπνισει οσο για τον ομπαμα απο σημερα που του πηραν και την προστασια εχει σβυση γιατι ειχε τελειωση απο την ημερα που εκλεχτηκε . φευγοντας η ΦΕDξεσκεπαζονται τα λαμογια ΕΕκαι τα κεφαλαια των λαων που γιναν εργοστασια των λαμογιων στη κινα για να οικονομανε οι 70 θηγατρικες στην οικονομια υπαρχη ενας τυπος Παραγο=Κ[κεφαλαιο-εργοστασιο -μηχανηματα- νοου χαου-προσωπικο] Χ χρημα /χρονο συναιπαγεται Σταθεροτης Κοινονικη οικονομικη πολιτιακη ανοδικη ευμαρια[σχολεια θεατρα νοσοκομια ψυχαγωγεια ] εαν το κλασμα οπως συμβαινη τωρα αλαξει [το χρημα δεν παραγη ] η παραγωγη μειωνεται και το κεφαλαιο καταρεει το δε αποτελεσμα ειναι ασταθια πολιτιακη πεινα αρωστιες κλπ Τα λαμογια εχοντας το τυπωμενο χαρτι τζαμπα καεστρεψαν τα κεφαλαια και τις πρωοτογεννεις παραγωγες και εφτιαξα τζαμπα δικα τους κανοντας το κοσμο καταναλωτες και υποχειρια τους

  5. Μυτιληνιος 2 , ισως λιγο κλαμα να καθαριζε λιγακι τα μεσα μας και να μας εφερνε στα συγκαλα μας . Οσο συνεχιζουμε να κοιταμε μονο το τομαρι μας και οσους κλεινει η πορτα μας , τιποτα καλο μην περιμενουμε . Οσο για τη Χ.Α , θα διαφωνισω λιγο μαζι σου . Η προφυλακιση τους ειναι συνταρακτικο γεγονος , αλλα ειναι στημενο και προαποφασισμενο και γι αυτο δεν μετραει στο συλλογισμο σου , με τον οποιο κατα βαση συμφωνω ,Υπαρχει ομως και ο ασταθμητος παραγοντας και απο 3/10 ως 10/10 θα παρουμε μια μεγαλη γευση ευτυχως .

  6. Aγιος Γεώργιος ο Χοζεβίτης (ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ )

    "Όταν σκοτώσουν εκείνον που τοόνομά του θα αρχίζει απόόμικρον και που θα τον γνωρίζουν όλοι μεαυτότότετα γεγονότα θα τρέχουν τόσο γρήγορα που δεν θα προλαβαίνουν να τα λένε…"

  7. καά δεν μας λεγατε οτι ο ομπαμιας ειναι κατι σαν τον αντιχριστο,
    τωρα τι εγινε?
    θα παραιτηθει κ θα ρθει ο επομενος που θα μας λετε οτι ειναι ο αντιχριστος?

  8. @2 Οκτωβρίου 2013 – 2:51 π.μ.
    ετσι μπραβο, δινουμε συμβουλες και θαρρος.

    το τι γέλιο εκανα με την απαντηση σου, δεν λεγεται. απιθανος!

  9. βρε βλάκα Ανωνυμε 2:51 γιατί λες στον άνθρωπο που μένει στην Αγγλία ότι την "πούτσησε"?? 25.000 Ελληνόπαιδα ζουν στην Αγγλία, σπουδάζουν και δουλεύουν. Τι ξέρεις και φοβήζεις τον κόσμο? Βλάκα συνομωσιολόγε!!!

  10. Μπορεί κάποιος να μας πει το τι περιμένουμε στις 16/10 ?
    Ρωτώ γιατί πολύ ακούγεται αυτή η ημερομηνία..
    Παγκόσμιο οικονομικό κραχ?
    Αρχή τον γεγονότων?
    Θέλω απλά να ρωτήσω από που προέκυψε αυτή η ημερομηνία..

    Άν ξέρει κάποιος, παρακαλώ να απαντήσει.
    Γιώργος

  11. ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ [ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ-ΚΑΙ ΤΡΕΜΕ ΗΠΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ] ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ [ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΜΦΟΥΝ ΑΝ ΟΧΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ jiannhs kozani

  12. Για τους φίλους που ρωτούν, νομιζω ότι εαν διαβάσετε τις αναρτησεις του Παράξενου και τα σχόλια των μόνιμων του Κατοχικά, θα δείτε ότι όλα κάνουν έναν περίεργο κύκλο και όταν λέω όλα εννοώ όλα (δλδ πολιτικές αποφάσεις, γεωλογικά φαινόμενα, φυσικά φαινόμενα κλπ). Αυτό ο κύκλος λοιπόν ακολουθεί τη λογική των 7,11, κλπ 188 ημερών. Εαν λοιπόν παρατηρήσετε από την 11/11/11 (όπου παραιτήθηκε η Κυβέρνηση Παπανδρέου) οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, ακολουθούν αυτή την αλληλουχία – περιοδικότητα σε τέτοιο σημείο που αυτοί που την παρακολουθούμε είμαστε σε θέση να ξέρουμε πότε θα γίνει. Το μόνο που δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να αποκωδικοποιήσουμε είναι το μέγεθος και για την ακρίβεια το μέγεθος της αντανάκλασης στον κόσμο. Αυτά θεωρητικά. Πρακτικά τώρα βλέπουμε ότι η θεωρία του ggm (GAD CODE MATRIX) – υπάρχει σχετικά σελίδα στο facebook – τον τελευταίο καιρό έχει πλήρη εφαρμογή σε 7 χώρες (πάλι αυτό το 7… μου θυμίζει ιλουμινάτι…) Αμερική – Πακιστάν – Ισπανία – Ιταλία – Τουρκία – Ελλάδα – Ιράν που για κάποιο άγνωστο σε εμένα λογο χτυπούν συνέχεια. Και χτυπούν δυνατά είτε με πολιτικές εξελίξεις, είτε με φυσικά φαινόμενα (κυρίως σεισμούς), είτε με μαζικές καταστροφές. Το γιατί προσωπικά δεν το ξέρω. Το ψάχνω ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι χώρες είναι στην ίδια ευθεία….
    Στην ίδια ευθεία (σε μικρότερη κλίμακα) λαμβάνουν χώρα ΟΛΕΣ οι εκτελέσεις (μαζικοί θάνατοι – εκτελέσεις). Το αρχαίο Ελληνικό ρητό, το πρώτο τυχαίο, το δεύτερο μας βάζει σε σκέψεις, το τρίτο είναι σίγουρα στημένο…

    Μυτιληνίος 2

  13. Γιατι ρε 2.51 την πουτσισα? Επειδη μενω στην αγγλια? Δεν καταλαβα θα μας κρεμασουν απο την γλωσσα ολοι εμεις που μενουμε αγγλια και ημαστε ελληνες? Ας σοβαρευτουμε λιγο…

  14. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ 2.51 ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?ΑΚΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΑΓΓΛΙΑ?????? ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ"ΕΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ????? ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΕΣ!!!!!! ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    ΒΑΛΙΑ 33

  15. Μυτιληνιος 2 σε ευχαριστω για την εξηγηση μιας και το ζητησα πολλες φορες απο τον παραξενο μπας και βγαλω ακρη.Εισαι πλεον ξεκαθαρος.
    Αν ομως ειναι ετσι με τα ερπετα και αφου υποτηθετε οτι τα παρακολουθουν ολα για ποιο λογο δεν αλλαζουν τις ημερομηνιες ουτοσοστε να κανουν την δουλεια τους οπως παλια χωρις να τους περνουν ειδηση…δηλαδη σε ατακτη κινηση…μηπως ειναι και αυτο στο παιχνιδι?Μηπως θελουν να αρχισει να γινετε κατανοητω για καποιο λογο?Και το τελευταιο….τα ερπετα που τα κανουν ολα αυτα ειναι ανθρωποι σαν ολους μας?….

  16. 2 Οκτωβρίου 2013 – 9:42 π.μ.

    φίλε Γιώργο της παρέας των Κατοχικών, δεν είμαι σίγουρη πως έχω καταλάβει και εγώ καλά αλλά νομίζω πως τελικά τα γεγονότα θα είναι τέτοια που θα ξεκινήσει να επιβάλλεται οριστικά πλέον μια παγκόσμια κυβέρνηση….. η ΝΤΠ ξεκινώντας σιγά σιγά από τις Κεντρικές Τράπεζες με την επιβολή εννιαίου Παγκόσμιου νομίσματος

    από ότι όμως επίσης προσπαθώ να καταλάβω, μάλλον δεν θα είναι τόσο στρωτά τα πράγματα όπως περίμεναν ούτε τόσο εύκολα γιατί ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας φαίνεται να έχει ήδη αφυπνιστεί……

    βλέπε: άρθρο για τη Σκωτία, άρθρο για την Πορτογαλία, άρθρα του stranger για το πόσο έχουμε συντονιστεί κάποιοι άνθρωποι εγκεφαλικά και στην Ελλάδα (μέσα στα Κατοχικά, ακόμα στην πρώτη του σελίδα είναι)

  17. 2 Οκτωβρίου 2013 – 12:10 μ.μ.

    ωχ καημένε και εσύ!! πλάκα σου κάνει δεν το κατάλαβες; άλλοι γελάσαμε εδώ εσύ παρεξηγήθηκες;

  18. Μια μικρη παρατηρηση…ΟΛΕΣ οι κεντρικες τραπεζες του πλανητη με εξαιρεση ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ "Κουβας,Ιραν.Β.Κορεας"ειναι ιδιωτικες και ανηκουν σε συγκεκριμενες- νομιζω 9- οικογενειες.Αν ξεκινησει η σκεψη μας απο αυτη την πληροφορια, μαλλον θα φτασουμε στο συμπερασμα οτι διανυει το "θηριο" τις τελευταιες του μερες.Κανεις δεν ξερει βεβαια τι θα φερει ο επιθανατιος ρογχος του.Το "θηριο" τα κερδισε ολα κι οπως παντα σχεδον συμβαινει,μετα το ΒΙΑΙΟ ζενιθ ακολουθει ενας αποτομος γκρεμος.Πιστευω πως ολα τελειωσαν για αυτους και οτι το μονο που μενει να δουμε ειναι τι επιπτωσεις θα υπαρξουν απο την βιαιη προσκρουση τους με το εδαφος και τον θανατο τους -οχι βιολογικο φυσικα-.

  19. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, Η ,ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ !!!!!!!!!!!! Η ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΑΚΙΡΙ!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *