Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:35 - 07/05/2013

Ένα Πρόβατο Θεός

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ζωή τρέφεται με ζωή και έκανε αναγκαία την τροφή, αφού ο υλικός άνθρωπος έχει ξεχάσει (φρόντισαν άλλοι γι αυτό και ο ίδιος συμφώνησε) με ποιόν τρόπο να παράγει ΕΝΕΡΓΕΙΑ από μόνος του. Τρέφεται για να έχει Ενέργεια να ζήσει και να κινηθεί, αν θυμόταν αυτό πως να το κάνει από μόνος του τότε η τροφή θα ήταν περιττή, όπως και πολλές από τις κακουχίες που τον βασανίζουν.

Μα μέχρι να ξαναθυμηθεί τις ικανότητες του ας ξεκινήσει απ τα ΛΟΓΙΚΑ κι ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Αυτά που χρειάζεται για να είναι γερός και ικανός να παράγει ΕΝΕΡΓΕΙΑ για να κινηθεί είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ, με το κρέας (την δολοφονία και το πτώμα) να έχει μηδενική αξία. Όπως και όλες τις τροφές αίματος με τα παράγωγα τους.

Ένας από τους λόγους (ο βασικότερος αλλά όχι ο μοναδικός) που είναι ανίκανος ο άνθρωπος να θυμάται το ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ και τις ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ του, είναι το αίμα των δολοφονημένων όντων που ρέει μέσα στο σώμα του και καθιστώντας τον και τον ίδιο ένα πτώμα τροφή για κάποιους άλλους, κυριολεκτικά σαν κρέας και ενέργεια. Όπως εκτρέφεις πρόβατα και κοτούλες έτσι σε εκτρέφουν κι εσένα, ό,τι κάνεις στα παιδιά που εκτρέφεις κάνουν και στα δικά σου παιδιά … στο διηνεκές.

Το σύνθημα είναι «Φάτε» Το παρασύνθημα είναι «Φαγωθείτε» Αντέχεις την Αλήθεια; Αντέχεις να το δεις; Φυσικά και αντέχεις, να το δεις, άλλωστε δεν σου ‘χει μείνει ίχνος ανθρωπιάς. Σκέψου για λογαριασμό σου επιτέλους, έστω και για μια φορά, ακόμα κι αν είναι μπερδεμένα, ακόμη κι αν πρέπει να πλεύσεις στις θάλασσες του αφηρημένου! Γιατί πρέπει να καταναλώνεις και να τρως αίμα; Γιατί πρέπει να συνεχίζεις αυτή την φρίκη; Γιατί δεν τρως και ποντίκια, ασβούς, λιοντάρια, φίδια, γάτες, σκυλιά, περιστέρια κλπ; Ρητορικές οι ερωτήσεις.

Αν βλέποντας το αίσχος του πολιτισμένου ανθρώπου στο βίντεο υπάρχει ακόμη έχων τα ΛΟΓΙΚΑ του άνθρωπος και θ’ αγοράσει ή θα καταναλώσει ξανά κρέας σε οποιαδήποτε μορφή του … τότε να μην απορεί που δεν καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του … η ζημιά που έχει υποστεί είναι πολύ μεγάλη και σχεδόν ανεπίστρεπτη.

Το ό,τι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν δική τους γνώμη (για άποψη ούτε λόγος) αλλά απλώς παπαγαλίζουν ότι τους έχουν εμφυτεύσει-προπαγανδίσει, είναι μια παρενέργεια του ό,τι τρέφονται με πτώματα (προσκυνάνε πτώματα κλπ) που οι ίδιοι έχουν δολοφονήσει ή έχουν Συμφωνήσει να δολοφονηθούν (είναι το ίδιο).

Είναι αναμενόμενο λοιπόν που δεν ξέρουν τι διαβάζουν, που δεν αντιλαμβάνονται αυτά που είπαν οι αρχαίοι σοφοί … διότι π.χ. ΔΕΝ ειπώθηκε πότε το «Παν μετρον αριστον» ΠΟΤΕ. Για την ορθογραφία δε …δεν το συζητώ είναι παρενέργεια επίσης του αίματος των δολοφονημένων ζωντανών που ρέει στο σώμα …!!! Ο κρεατοφάγος είναι νεκρός, σαν το νεκρό κρέας που τρώει.

Άλλη παρενέργεια του να τρέφεται με την σάρκα και το αίμα των δολοφονημένων ζωντανών, είναι η ανικανότητα ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ … είναι ΑΛΛΟ πράγμα τα ΦΥΤΑ κι ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΡΝΙ… Μπορεί να φαντάζει αυτονόητο μα οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται τις διαφορές.

Έχεις ένα αρνί, του περνάς σούβλα απ’ το κεφάλι, μέχρι τον πισινό του, μαγειρεύεις τα εντόσθια, τα έντερα και χορεύεις γύρω του παραδοσιακό τσάμικο, πυροβολώντας στον αέρα και όλα αυτά στο όνομα της Αγάπης και της ΑΝΆΣΤΑΣΗΣ!!! Απορούν και οι Ζουλού μαζί σου !

Πως να ξεκινήσεις ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; Για αρχή η ΛΟΓΙΚΗ είναι ικανή να ξεμπερδέψει το κουβάρι της κατρακύλας και να βάλει τον άνθρωπο σε σωστό σημείο του να παρατηρεί ποιος είναι και να δημιουργεί τον κόσμο του (λέγοντας κόσμο νοείται μόνον ο ψυχικός). Είναι παράλογο να δολοφονείς και να τρέφεσαι με πτώματα, αυτό είναι ΛΟΓΙΚΟ;

Είναι παράλογο να δολοφονείς και να τρως πτώματα, όπως είναι παράλογο να τρέφεσαι με χορτάρι. Είσαι (είσαι;) ΑΝΘΡΩΠΟΣ και οι ικανότητες σου είναι κατά πολύ ανώτερες. Είσαι (είσαι;) ΑΝΘΡΩΠΟΣ δηλ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ δεν χρειάζεσαι ΕΝΕΡΓΕΙΑ αλλά ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Μέχρι να ανακτήσεις αυτή σου την έμφυτη ικανότητα να ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, θα τρέφεσαι κανιβαλίζοντας, με πτώματα νομίζοντας πως ζεις, με χορτάρι νομίζοντας ως είσαι πρόβατο και θα χαλάς τις μυρμηγκοφωλιές με σαδιστική χαρά νομίζοντας πως είσαι θεός. Ένα Πρόβατο-Θεός !!!! Αυτή είναι η σημερινή κατάντια-κατρακύλα του πολιτισμένου ανθρώπου.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 05/07/2013 @ 10:41 ΠΜ

    'Έχεις ένα αρνί, του περνάς σούβλα απ’ το κεφάλι, μέχρι τον πισινό του, μαγειρεύεις τα εντόσθια, τα έντερα και χορεύεις γύρω του παραδοσιακό τσάμικο, πυροβολώντας στον αέρα και όλα αυτά στο όνομα της Αγάπης και της ΑΝΆΣΤΑΣΗΣ!!! Απορούν και οι Ζουλού μαζί σου !'….

    οκ,

    αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι οι οποίοι την έχουν δει "φωτεινές οντότητες" & "αφυπνισμένοι" & εγώ δεν ξέρω τι άλλο…. και σε αποκαλούν "αδερφέ μου" ή "αδερφή μου" και μιλάνε για "Φως", "Αγάπη", "ειρήνη" κλπ.κλπ….αλλά άμα δεν αφουγκραστείς/πιστέψεις/δεχτείς αυτά που πρεσβεύουν/κηρύττουν, θα αρχίσουν να σου κουνάνε το δάχτυλο λες και είσαι απόβλητος-η/άχρηστος-η/ποταπός-η/αδύναμος-η/άπιστος-η….. με περίσσιο αυταρχισμό/φασισμό/απολυταρχισμό…

    ΔΕΝ μπορείς να κηρύττεις την "Αγάπη" και από την άλλη να την έχεις δει "Αφυπνισμένος-η" που κάθετε σε "Θρόνο". Με πιο δικαίωμα κουνάς το δάχτυλο στους άλλους;… Τι είσαι εσύ? Ποιος-α είσαι?… Σε έχει κανένας ανάγκη;… Εργάζεσαι για να βγάλεις χρήματα ή σε συντηρούν άλλοι και έχεις βολευτεί;… Και αν έχεις βρει τον τρόπο να νικήσεις το matrix, βγες να το πεις δημόσια…

    Αλλά όσο και χτυπιέστε, οι αφύπνιση προχωράει και από ανθρώπους που τρώνε ΚΑΙ κρέας… Σας αρέσει δε σας αρέσει…

    Και φυσικά, σας έχουν πάρει χαμπάρι πια ένα σωρό άνθρωποι, τι σοί τύποι είσαστε αλλά και τι ρόλο παίζουν οι ομάδες και τα site που έχετε δημιουργήσει στο ίντερνετ…

  2. Ανώνυμος 05/07/2013 @ 3:37 ΜΜ

    1,41 σωστός

  3. συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα. ο καθενας που την εχει "δει" φωστηρας μου λεει μην τρως κρεας, μην πιστευεις αυτο μην κανεις το αλλο ρισαι προβατο. ενω πρεπει να σαι ελευθερος. ελευθερος νακανω τι; να ακολουθω και να κανω αυτα που λεει ο φωστηρας! να γινω δηλαδη δικο του προβατο! ε λοιπον οχι, τρωω κρεας κανω οτι θελω και πιστευω οτι θεωρρι αληθινο η λογικη μου κριση , το υψιστο χαρισμα που με ξεχωριζει ως ανθρωπο.

  4. Ανώνυμος 05/07/2013 @ 10:05 ΜΜ

    Όλοι οι μεγάλοι διδάσλαλοι και φωτισμένοι άνθρωποι της ιστορίας, Ο Ιησούς, Ο Μωάμεθ, Ο Βούδας και κάθε άλλος που αναφέρους τα ιστορικά κείμενα και γραφές, όλοι τους έτρωγαν χωρίς κανένα πρόβλημα κρέας…
    Και αν θέλουμε να το δούμε από την άλλη του μεριά, πριν καιρό σε ένα ντοκιμαντέρ είδα κάποιους χιμπατζήδες οι οποίοι έπιασαν ένα μικρό ζαρκάδι και το έφαγαν… Έπρεπε να βλέπατε το βλέμμα τους τηνώρα που έτρωγαν κρέας… Σαν να αποκτούσαν συνείδηση και ανθρωπιά ήταν… Τόσο ανθρώπινο ήταν το βλέμμα τους… Άρα πιθανόν στην κατανάλωση κρέατος να ωφείλεται η πνευματική άνοδος του ανθρώπου…
    Ίσως τελικά να είμαστε ότι τρώμε…
    Ίσως τελικά να μην είναι καλό να τρέφεσαι μόνο με φυτά…

  5. Ανώνυμος 05/08/2013 @ 9:43 ΠΜ

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ (ΓΑΣΤΡΟΟΙΣΟΦΑΓΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ, ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ ΚΤΛ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΕΝΟΣ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΥ ΖΩΟΥ. ΠΡΩΤ' ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΝΖΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΥΨΙΓΟΝΑ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΞΙΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΑΣΕΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΣΑΡΚΟΦΑΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΓΙΕΣ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΜΥΡΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ. ΕΝΩ ΤΑ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΝΕ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΒΙΑΙΑ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΣΟΥΒΛΕΡΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ, ΕΝΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΟΔΟΝΤΕΣ, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΓΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΟΝΤΙΑ.

    ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ-Α-Μ-Ι-Α ΜΑ Κ-Α-Μ-Ι-Α ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟ ΟΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΡΠΟΦΥΤΟΦΑΓΑ ΟΝΤΑ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΡΕΑΣ. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΜΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΤΥΣΕΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΒΙΑΙΗ ΟΞΥΘΥΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΛΛΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΥΛΙΚΗ ΤΡΟΦΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΝΕΡΟ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ. ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΤΛ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ BREATHARIANS.

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΖΩΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΜΗ ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΑ. ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΊΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΦΥΤΑ ΟΠΩΣ Η ΣΟΓΙΑ, ΤΟ ΤΑΧΙΝΙ, Η ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ, ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΤΟ ΡΥΖΙ Κ.Α. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: http://pros-anazhthsh-thaym.pblogs.gr/2012/09/peri-kreatofagias-ploytarhos.html

  6. Ανώνυμος 05/08/2013 @ 3:39 ΜΜ

    …πολύ απλά….

    ο/η αρθρογράφος που λέει ότι οι συνάνθρωποι του είναι…"Ζουλού"… ας μας πει την καθημερινότητα του και το διαιτολόγιο του… να δούμε ρε παιδί τι γίνεται λάθος…

    …ή ο 12:43 αν μπορεί να πει πως ανεβάζεις κραδασμούς…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*