Διαφημίσεις

Αγαπητοί …Έλληνες και Ελληνίδες
Από καιρό θέλουμε να σας μιλήσουμε για πολλά πράγματα που αδυνατείτε να γνωρίζετε καθώς αυτά έλαβαν χώρα κατά την αρχική φάση της δημιουργίας σας. Εδώ και περίπου πενήντα χρόνια άγνωστοι εξωγενείς παράγοντες σε εσάς, έχουν αποδεσμεύσει λειτουργίες του εγκεφάλου σας και έχουν προκαλέσει καταστροφή κυτταρικών δομών, οι οποίοι διασαλεύουν την καθαρότητα της σκέψης και ανατρέπουν την ψυχική σας υγεία.

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σας έχουν ενσπείρει πανικό και πολλοί από εσάς οδηγήστε σε παράκρουση, ακόμη και σε αυτοκτονία. Το ανθρώπινο σώμα σας καθημερινά βομβαρδίζεται από αρρώστιες και φαινόμενα υπερφόρτισης κατά βούληση και με έλεγχο. Οι συνθήκες διαβίωσης σας ελέγχονται από ξένα κέντρα που σκοπό έχουν την διάλυση και την μετάλλαξη του ανθρώπινου γένους με μεταλλαγμένα τρόφιμα και εμβόλια.

Όλα τα δεινά στα οποία υποβάλλεται η ανθρωπότητα, δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις στους Έψιλον. Εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται κοντά σας ο ΕΨΙΛΟΝ με κωδική ονομασία « ΠΥΡ ΤΟΥ ΔΙΟΣ» ο οποίος ζει στην Ελλάδα και έχει αναλάβει να προετοιμάσει το έργο της άφιξης μας και δεν δύναται να εντοπισθεί. Ο πλεονασμός της κακίας , η επέκταση της δυστυχίας, η στέρηση της ελευθερίας που σας έχουν επιβάλει δημιούργησαν τον χειρότερο τρόπο ζωής που έχει ζήσει μέχρι τώρα ο πλανήτης σας. Οι μισάνθρωπες ενέργειες των εξωγενών παραγόντων και των γήινων συνεργατών τους, επισπεύδουν τον χρόνο επέμβασης μας, που θα γίνει χωρίς ενημέρωση και προετοιμασία.

Κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί διάφορες ομάδες που αυτοαποκαλούνται ομάδες έψιλον και οργανωμένα clubs της new age εποχής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , σας πληροφορούμε λοιπόν ότι εμείς οι Έψιλον δεν συνεργαζόμαστε ούτε με ομάδες, ούτε με ανθρώπους, ούτε έχουμε ενσαρκωμένους ανθρώπινους γόνους στον πλανήτη όπως έχει ειπωθεί.

Το μόνο που κάνουν αυτές οι ομάδες είναι να μας εξοργίζουν με τα ανυπόστατα ψεύδη και την παραπληροφόρηση , καθώς όλα αυτά, βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο των εξωγενών παραγόντων με κωδική ονομασία «ΔΙΑΤΡΗΣΙΣ» που στοχεύει στην επιτάχυνση του αποπροσανατολισμού της ανθρωπότητας ως εκπλήρωση της αποστολής τους.

Όσο πλησιάζει ο χρόνος επέμβασης μας τόσο οι εξωγενείς θα επιχειρούν την πρόκληση σύγχυσης και παραπληροφόρησης, από τις δήθεν αυτές ομάδες. Ενεργούν με λάθος τρόπο προς όφελος των εξωγενών, δεν είναι αξιόπιστα άτομα, έχουν επηρεαστεί αρνητικά γιατί θεωρούν τους εαυτούς τους εκλεκτούς. Οι Έψιλον δεν χρειάζονται κανέναν, ούτε άνθρωπο ,ούτε ομάδες, λειτουργούμε μόνοι μας….ας το ξεκαθαρίσουμε αυτό οριστικά!!!! Η άφιξη των Έψιλον στην γη δεν θα είναι μόνιμη αλλά προσωρινή.

Λαμβάνουμε μέτρα προστασίας του πλανήτη με όλα τα ανεκτά περιθώρια, χωρίς εσείς να το γνωρίζετε, επειδή υπάρχει κίνδυνος απρόβλεπτων καταστάσεων από τους εξωγενείς. Έχουμε αποστολή σωτηρίας του πλανήτη και προστασίας του έργου της δημιουργίας. Απαγορεύουμε στους εξωγενείς και τους σκοτεινούς συνεργάτες τους να κυριαρχήσουν διότι επιδίδονται στο έργο της ολικής καταστροφής, στο όνομα της προστασίας και της καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Όλοι αυτοί με προμετωπίδα τους τον σιωνισμό ελέγχουν τις βαριές βιομηχανίες, τα πετρέλαια, τα τραπεζικά συστήματα και τα μέσα ενημέρωσης, υποθάλπουν δε τον πολιτισμό της βίας.

Έχουν εισχωρήσει σε οργανώσεις, ιδρύματα, οργανισμούς και λέσχες, ελέγχουν και συντηρούν τα θρησκευτικά συστήματα, κατευθύνουν τους πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες. Σχεδιάζουν όλες τις μηχανορραφίες και πρωτοστατούν στις δωροδοκίες, την εξαγορά και την υποταγή των διοικούντων και των κάθε είδους υπευθύνων, ελέγχοντας έτσι την διοίκηση και την οικονομία όλου του κόσμου. Αρέσκονται στη δημιουργία κοινωνικών προβλημάτων και ταραχών. Στη νέα τάξη πραγμάτων που ετοιμάζουν θα εμφανίζονται σαν προστάτες των λαών.

Στην πραγματικότητα αυτοί θα είναι η κεντρική εξουσία που θα υπαγορεύει τις εντολές και τη θέληση της προς τις κυβερνήσεις των λαών που θα είναι εντολοδόχοι τους. Σκοπός τους είναι να ελέγξουν νοητικά και ψυχολογικά τις μάζες των ανθρώπων με τα ιερατεία και με ηλεκτρονικά μέσα επηρεασμού να κατευθύνουν τη θέληση αυτών. Να εξαλείψουν κάθε διάθεση αντίδρασης και να ρυθμίσουν το μέλλον της ανθρωπότητας όπως αυτοί θέλουν, έτσι ώστε να κυριαρχήσουν χωρίς αντίσταση.

Επίσης η επιπολαιότητα των γήινων επιστημόνων δημιουργεί προβλήματα επειδή παραδίνει τεχνικά μυστικά της ύλης σε αδίστακτους ηγέτες. Τα πάντα εντάσσονται στο ευρύτερο σχέδιο των σκοτεινών δυνάμεων για τον πλήρη έλεγχο της γης και την δική μας απόκρουση. Οι καταστροφές απ’ την τρομοκρατία θα χρησιμοποιηθούν σαν πρόσχημα για την επίσπευση εμφύτευσης μικροκυκλωμάτων στους ανθρώπους για τον απόλυτο έλεγχο αυτών.

Στο άμεσο μέλλον θα προκύψει το πρόσχημα για εμβολιασμούς προστασίας από βιολογικό πόλεμο. Τα εμβόλια αυτά θα περιέχουν υβρίδια που θα επικάθονται στον κώδικα γενετικής και θα ενεργοποιούνται από απόσταση (δορυφόρους) με ακτινοβολήσεις και να αποδιοργανώνουν τελείως τον γενετικό κώδικα.

Με τον εξ αποστάσεως επηρεασμό και έλεγχο του νου των ανθρώπων, θέλουν να δημιουργήσουν παθητικούς πληθυσμούς που δεν θα αντιδρούν για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω τους. Συστήσαμε στο κέντρο Διαστημικών Ερευνών των Η.Π.Α ( NASA) να αποφεύγουν την χρήση βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου διότι δημιουργούν ένα τεράστιο πλέγμα αρνητικών επιπτώσεων σε όλα τα όντα της γης και αποσυντονίζεται ο γενετικός κώδικας ανθρώπων, ζώων και φυτών και κυρίως δημιουργούν επώδυνα προβλήματα υγείας. Δεν μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος της αόρατης αυτής καταστροφής γιατί δεν υπάρχει προηγούμενο μέτρο σύγκρισης.

Ο φόβος είναι ο ανασταλτικός παράγοντας της ανθρώπινης βούλησης . Οι συνεργαζόμενοι με τους εξωγενείς παράγοντες κυβερνήτες, σας έχουν δημιουργήσει πλέγματα πρόκλησης τρόμου και ελέγχου του μυαλού σας. Οι τεχνολογίες ελέγχου του μυαλού, δόθηκαν στους κυβερνήτες σας με απώτερο σκοπό να αποδυναμώσουν επί καθημερινής βάσεως τη δυνατότητα κάθε ανθρώπινης αντίστασης, με τη βοήθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία μεταδίδουν επί μονίμου βάσεως αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Επιθυμούμε να αποκαλύψουμε τη σκοτεινή συνωμοσία και να ελέγξουμε όλες τις περιπτώσεις μετάδοσης φόβου, φανερές και συγκεκαλυμμένες και να σας προστατέψουμε από τις επιθέσεις τρόμου που προγραμματίζουν οι Η.Π.Α.

Επιτρέπουμε στους εχθρούς σας να καταδείξουν τις κακόβουλες προθέσεις τους για να δικαιολογήσουμε την επέμβασή μας. Δεν θα υπάρξει καμία προειδοποίηση για λόγους ασφαλείας και για να παραμείνετε ήρεμοι.
Η τελική πρόκληση που σας ετοιμάζουν, σχεδιάζεται με ένα νέο δήθεν τρομοκρατικό χτύπημα, που θα χρησιμοποιηθεί σαν πρόσχημα από τις Η.Π.Α για να δικαιολογήσουν την κατάργηση όλων των ελευθεριών των λαών. Η επιμονή τους σε αυτά τα αποτρόπαια παιχνίδια, θα προκαλέσει την επέμβαση των Έψιλον για την προστασία του κόσμου.

Ακόμη θα δοθεί η δυνατότητα στους ανθρώπους, να αντικρύσουν για πρώτη φορά το πλήθος των ουράνιων σκαφών που περιβάλλουν τον πλανήτη σας, επειδή η ατελής όρασή σας τα εκλαμβάνει σαν αστέρια. Η δική μας εξέλιξη στην τεχνολογία προηγείται της δικής σας κατά εκατομμύρια χρόνια. Τα σκάφη μας ελέγχουν όλα τα κέντρα ερευνών του πλανήτη, τα διαστημικά κέντρα, εργαστήρια πειραματισμών, πάνω και κάτω από την επιφάνεια της γης, καθώς και όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις και βάσεις για την ακαριαία αχρήστευση τους αν παραστεί ανάγκη. Είμαστε απρόσβλητοι απ’ όλα τα γήινα οπλικά συστήματα. Η NASA γνωρίζει ότι πλησιάζει καιρός για την άφιξη μας. Η προετοιμασία που γίνεται στην Αριζόνα είναι σχετική μ’ εμάς. Το πρόγραμμα που ετοιμάζουν είναι για την αναχαίτισή μας και όχι για την υποδοχή μας.

Από το 1970 ασχολούμαστε με το κεντρικό σας άστρο ,τον ήλιο, επειδή οι εξωγενείς παράγοντες επιδίδονται στην παρεμπόδιση της σωστής λειτουργίας του, οι συγκρούσεις μας είναι μεγάλες σε καθημερινή βάση….. Η NASA γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται και δεν σας αποκαλύπτει τίποτα, όπως και για πολλά άλλα θέματα που τα κρατούν μυστικά. Όταν από τις πράξεις των εξωγενών παραγόντων διασαλεύονται οι φυσικοί νόμοι του ηλιακού σας συστήματος Απόλλων, επεμβαίνουμε με δυνατότητα να επιβληθούμε ακαριαία.

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα μαστίζεται από μία οικονομική κρίση η οποία είναι κατασκευασμένη. Το χρονοδιάγραμμα δράσης σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μειώνει στο ελάχιστο δυνατό την επιβίωση σας. Οι πολιτικοί σας το γνώριζαν αυτό , δεν σας ενημέρωσαν διότι παίρνουν εντολές από ξένα κέντρα που αποσκοπούν στην εξαθλίωση σας. Το σχέδιο τους είναι πολυσύνθετο και μεγάλο. Δεν πρέπει να γνωρίζετε τίποτα και αυτό για δική σας ασφάλεια. Σκοπός τους είναι η απόλυτη κυριαρχία και η δυνάστευση της Ελλάδας για την εκμετάλλευση χρήσιμων πόρων.

2012 – Τα τελευταία χρόνια σας βομβαρδίζουν με διάφορα σενάρια καταστροφής του πλανήτη που έχουν αναγγελθεί από επιστήμονες , από μελλοντολόγους, περιφερόμενους « μάγους», θεραπευτές (Δασκάλους) που συνεχώς διαψεύδονται. Όλα αυτά τα σενάρια είναι αυθαίρετα και φανταστικά. Γίνονται σκόπιμα για να προκαλέσουν παγκόσμιο πανικό που θα τον εκμεταλλευτούν σε μία δεδομένη στιγμή. Υπάρχει μια διεθνής υποκρισία, κάποιοι λόγοι εντυπωσιασμού, προπαγάνδα αποπροσανατολισμού και συμφερόντων για τους μεγάλους που οδηγούν τον πλανήτη σε οικολογική καταστροφή για να βγάζουν χρήματα.

Οι Η.Π.Α σε συνεργασία με τη NASA έχουν αναπτύξει μια σειρά τριών στάσιμων δορυφόρων προηγμένης τεχνολογίας λέιζερ, που έχουν την δυνατότητα να προβάλλουν ολογραφικές εικόνες και παραστάσεις του εξώτερου διαστήματος στον ουράνιο θόλο και στη γήινη επιφάνεια. Το πρόγραμμα αυτό είναι γνωστό με το όνομα (Μπλε Περίπολος) και μπορεί να δημιουργήσει ολογραφικά αντίγραφα για τα πάντα. Τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς στους ουρανούς και έχουν βιντεοσκοπηθεί καθώς και όλες οι λήψεις από κάμερες, είναι κατασκευασμένα με ολογραφικά αντίγραφα. Τα δικά μας σκάφη είναι ορατά κατά περίπτωση!!

Αγαπητοί μας Έλληνες, τα χρόνια που έρχονται θα είναι πολύ δύσκολα. Σήμερα κάτω από το φάσμα της παγκοσμιοποίησης ο Ελληνισμός κινδυνεύει με αφανισμό. Οι σκοτεινοί εξουσιαστές και οι εξωγενείς παράγοντες έχουν διαμορφώσει τις ανθρώπινες γνώσεις, την ιστορία και την πραγματικότητά σας με αποτέλεσμα να αγνοείτε τα αληθή γεγονότα. Έχουν προκαλέσει με αυθαίρετες παραδοχές, αρνητικές σκέψεις και σύγχυση μεταξύ σας. Η δυσαρμονία που επικρατεί είναι το αποτέλεσμα τις επιλογής όλων αυτών που αναφέρθησαν πιο πάνω… Ας αναζητήσετε μόνοι σας σαν ελεύθερες οντότητες τα πέπλα της σκοπιμότητας που κρύβουν την αλήθεια

Όσο ο άνθρωπος εξελίσσει το πνευματικό του επίπεδο, τόσο πιο εύκολα ξεφεύγει από τα δεσμά του δόγματος, και ασθενέστερη ακούγεται η φωνή των αρνητικών δυνάμεων που καλλιεργεί το μίσος. Η διαύγεια του Ελληνικού πνεύματος είναι σε θέση να αναζωογονήσει ψυχές και αξίες, να δώσει νέα ώθηση και να χαράξει νέους δρόμους ώστε να βρει η ανθρωπότητα τον προορισμό της. Ο καθένας σας πρέπει να αφυπνιστεί, να αναγεννηθεί, να ξυπνήσει από τον λήθαργο του ευδαιμονισμού και να αναλάβει τις ευθύνες του μπροστά στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Ο Ελληνικός στοχασμός προσέγγισε όλα τα θέματα του ανθρώπου και διατύπωσε τις αρχές πάνω στις οποίες κινείται μέχρι και σήμερα η ανθρωπότητα. Πρέπει να προλάβετε το μέλλον που τρέχει ταχύτατα. Μπορείτε να πετύχετε τα πάντα όσο απίθανα κι’ αν φαίνονται.
Η δύναμη μεθ’ ημών
ο ΕΨΙΛΟΝ ΠΥΡ ΤΟΥ ΔΙΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “Ένα μήνυμα για σένα..”
  1. "τα χρόνια που έρχονται θα είναι πολύ δύσκολα", δλδ νομιζετε οτι θα αντεξουμε ΧΡΟΝΙΑ ή αυτο ειναι "παρηγορια στον αρρωστο" ; ; ;

    ολο το κειμενο θα μου αρεσε. αυτη η προταση το εκανε ψευτικο.

  2. Ετσι…που σας διαβάζω…έχουμε και 37 βαθμούς θερμοκρασία…μου έρχεται ..να πηδήξω από το παράθυρο και να φωνάξω
    ….-..ζήτω ο…Κολοκοτρώνης….!!!!

  3. ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΚΩΝΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ!!! ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΕΨΙΛΟΝ!

  4. Και ολα αυτα αφου δεν συνεργαζονται με ανθρωπους πως τα γραψανε εδω; Χαχαχαχα ολο μ@@@@ες !!!

  5. ΑΝ υποθεσουμε οτι ολα τα παραπανω εχουν μια λογικη βαση γιατι "τωρα" αυτη η επιστολη και οχι πριν απο τρια χρονια?

  6. ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙHΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΥΡ ΤΟΥ ΔΙΟΣ
    ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ

  7. ΕΕΕΕΕΕ!!! ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!!

  8. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ… ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ! ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

  9. διαβασα πιο πανω πως οι Εψιλον παρεμβαινουν και πως τα σκαφη μπορουν να γινουν ορατα ανα πασα ωρα ακι στιγμη. ΑΝ λεω ΑΝ υποτεθει πως κατι τετοιο ειναι αληθεια δεν βλεπουν οι ?Εψιλον? ποσο εχουμε μαλακοπιτουριασει οι Ελληνες να δρασουν πιο γρηγορα??? Οπως ειπε και καποιος πιο πανω πιστευετε πως ολο αυτο θα τραβηξει χρονια??? Ολα γινονται αστραπιαια. Αφανιζομαστεεεεεεεεεεεεε

  10. Παιδιά μην περιμένετε κανέναν να μας σώσει,όσο όμορφα κι αν ακούγετε η λέξη ''σωτηρία'' !! Μόνο αν ενωθούμε σαν έθνος μακριά από κόμματα και παρατάξεις,μακριά από ουτοπικά σενάρια,μακριά από το ΕΓΩ μας και κοντά στο εμέις…ίσως τότε σωθούμε…ενωμένοι!!! μόνο που δεν ξέρω πως θα το κάνουμε,γιατί και γω φταίω που φτάσαμε ως εδώ και εσύ και οι άλλοι…και λυπάμαι που δεν έχω τη λύση και το τρόπο να βοηθήσω τον εαυτό μου και τους άλλους…Λυπάμαι.

  11. Περα απο την πλακα και την τρελα εχει απολυτο δικιο…Σας παρακαλω κοιταξτε λιγο γυρο σας τα βλεπετε λογικα ολα με αυτα που μας κανουν??Απλα αν δεν το παρουμε χαμπαρι αποχαιρετήστε την ζωη που ξεραμε και ειχαμε.

    Φιλικα λογια απο ενα τρελο κερκυρεο!! 😉

  12. Το άρθρο τα έχει ανακατέψει όλα, αναφέρει όλα όσα μας απασχολούν και στο τέλος προτείνει να αφυπνιστούμε.
    "Ας αναζητήσετε μόνοι σας σαν ελεύθερες οντότητες τα πέπλα της σκοπιμότητας που κρύβουν την αλήθεια"
    Αυτό το κάνουμε ούτως ή άλλως, ή προσπαθούμε τουλάχιστον απο τη στιγμή που ψαχνόμαστε και διαβάζουμε ο,τι παλαβομάρα σκεφτούν να βγάλουν στο διαδίκτυο.
    Εντάξει καταλάβαμε.
    Δεν υπάρχει ομάδα Ε, ίσως μόνο ομάδα παραπλάνησης και αποκοίμησης.
    Συμπέρασμα:
    Όταν αφυπνιστούν όλοι οι Έλληνες θα σωθούμε.

    Φωτεινή

  13. Φωτεινη συνφονο μαζι σου…
    ολοι για εναν κ ενας για ολους αλλιως χαιρετίστε οτι ξεραμε…

    τρελο κερκυρεος 🙂

  14. Σας εχει φαει το τσιμεντο … αντε καμμια βολτα εις τας εξοχας μπας και ξελαμπικαρετε …..

  15. ΟΡΑΤΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ……………. ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΣΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΝ Η ΤΩΝ ΔΕ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ – ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΑΟΡΑΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΠΟΙΑΝ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ Η ΠΟΝΗΡΟΣ Η ΤΑΠΕΙΝΟΣ Η ΑΓΑΘΟΣ Η ΕΥΣΕΒΗΣ Η ΑΣΕΒΗΣ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΣΕ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ. ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΟΡΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΣΥΔΕΘΟΥΜΕ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ " Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ". ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΡΕ?????ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΔΙΥΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΨΕΙ,,,,,,,,,,,,, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  16. Όντως μπορεί το όλο κείμενο να είναι άλλη μία μπλόφα ή ένα είδος PSYOP για τον Ελληνικό λαό (δημιουργία ψευδής ελπίδας). Μία αλήθεια ωστόσο που αναφέρθηκε είναι τα περί εμβολίων. Μαζικοί εμβολιασμοί – ως μέθοδος – όντως είναι μία αρίστη ευκαιρία για εμφύτευση ποιος-ξέρει-τι μέσα στο αίμα των απλών λαϊκών ανθρώπων (η βάση της κοινωνικής πυραμίδας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *