Διαφημίσεις

Μαρία-Μυρτώ Γρίβα: “ΔΙΩΚΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ύστερα από μηνυτήρια αναφορά της μαίας κ. Βικτώριας Μοσχάκη, προέδρου του Συλλόγου Μαιών Θεσσαλονίκης”

Στις 22 Οκτωβρίου 2009, εγώ και ο πρώην σύζυγός μου βιώσαμε το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής, τη γέννηση της κόρης μας στο πιο ανθρώπινο περιβάλλον που μπορούσαμε να επιλέξουμε, το σπίτι μας. Στις 11 Ιουνίου 2013, θα δικαστούμε μαζί με άλλους 77 γονείς, γιατρούς και μαίες.

Είμαστε κατηγορούμενοι όχι για τον τόπο που επιλέξαμε να γεννήσουμε τα παιδιά μας, αλλά για το ότι «μολύναμε το περιβάλλον» επειδή δεν παραδώσαμε τους «επικίνδυνους και μολυσματικούς» πλακούντες μας σε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα διαχείρισης και «θέσαμε σε κίνδυνο την δημόσια υγεία» (!)

Μέχρι σήμερα και παρά τα πολλά ανυπόστατα δημοσιεύματα δεν δώσαμε μια δημόσια απάντηση, για έναν και μόνο λόγο: δεν είμαστε σωματείο ή σύλλογος ή μέτοχοι σε ιδιωτικές εταιρείες που εκμεταλλεύονται τους πλακούντες για την παρασκευή ακριβών καλλυντικών, καλλιέργεια βλαστοκυττάρων, κ.α.

Είμαστε όλοι άνθρωποι που παλεύουμε να επιβιώσουμε οικονομικά και να φροντίσουμε της οικογένειές μας και δεν υπήρχε η πολυτέλεια χρόνου για να συντονίσουμε τις ενέργειές μας. Από εδώ και πέρα όμως οι απαντήσεις μας θα είναι δημόσιες.
Εγώ αποφάσισα σήμερα να κοινοποιήσω την δική μου ιστορία, υπό το βάρος της ηθικής ευθύνης και της συναισθηματικής φόρτισης, όταν έμαθα ότι μεταξύ των συγκατηγορουμένων μου δύο δεν βρίσκονται πια στην ζωή.
Η μία ήταν εξαιρετική συνάδελφος και ο άλλος πατέρας τριών παιδιών. «Έμεινε» πίσω η γυναίκα του, μητέρα τριών παιδιών να είναι και κατηγορούμενη μαζί μας.
Τα γεγονότα:

1) Είναι δικαίωμα κάθε γονιού να επιλέξει τον τόπο και τον τρόπο που θα γεννήσει.

2) Είναι δικαίωμα κάθε γονιού να επιλέξει ποιος και πόσοι θα συμμετέχουν στην σ’ αυτή τη διαδικασία.

3) Ο πλακούντας είναι το όργανο που κρατάει το έμβρυο στη ζωή κατά την διάρκεια της κύησης. Είναι αυτό το μαγικό «κάτι» που μας κάνει ένα με τα κυοφορούμενα παιδιά μας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ καιΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ. Εάν ο πλακούντας, που είναι ένα με το έμβρυο στην ενδομήτρια ζωή, είναι επικίνδυνος και μολυσματικός, τότε και τα μωρά που φέρνουμε στον κόσμο είναι επικίνδυνα και μολυσματικά. Σε ποιόν δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα έπρεπε να τα έχουμε «παραδώσει» για διαχείριση;

4) Εάν κάθε σύλλογος, αρχή ή άλλος φορέας είναι τόσο ευαισθητοποιημένος για το δικαίωμα της γυναίκας να γεννάει όπως επιλέγει, θα έπρεπε από χρόνια να έχει πάρει δημόσια θέση για το υψηλό ποσοστό καισαρικών και περινεοτομών στην Ελλάδα.

5) Κάθε υποψήφια μητέρα που επιλέγει να γεννήσει σπίτι της, το επιλέγει από σεβασμό και αγάπη στο σώμα της, στο μωρό της και το περιβάλλον. Και αυτή η επιλογή από μόνη της είναι έμπρακτη απόδειξη ότι δεν θα έκανε οτιδήποτε που να βλάπτει τον εαυτό της, το μωρό της ή το περιβάλλον

6) Σε όλη την Ευρώπη, οι υποψήφιες μητέρες έχουν δικαίωμα όχι μόνο στο να επιλέξουν τον τόπο που θα γεννήσουν, αλλά και το πώς θα διαχειριστούν αυτό το θαύμα της φύσης που λέγεται πλακούντας.

7) Η γέννηση ενός παιδιού είναι ένα θαύμα που απαιτεί σεβασμό και που το διαχειρίζονται οι δύο άνθρωποι που το δημιούργησαν, οι γονείς. Κανένας σύλλογος δεν νομιμοποιείται να καθορίζει τις επιλογές μας

8) Ο «Σύλλογος Μαιών Θεσσαλονίκης» κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εις βάρος μας και τώρα δια στόματος της Προέδρου του κ. Βικτώριας Μοσχάκη, ισχυρίζεται ότι θα μας προστατέψει. ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ κάθε «προστασία» από εκείνους που υπήρξαν η αφορμή για να υπάρχει πρόσβαση στα προσωπικά μου δεδομένα (για τη νομιμότητα της οποίας θα αποφανθεί η δικαιοσύνη) και έκαναν ότι ήταν δυνατόν από περήφανη μητέρα της κόρης μου να γίνω κατηγορούμενη για… “μόλυνση του περιβάλλοντος”.

9) Σε μια ΕΥΝΟΝΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ προστασία στους πολίτες παρέχεται από το Σύνταγμα, τους Νόμους, τη Δικαιοσύνη και το σεβασμό της Κοινής Λογικής (και όχι από διάφορους αυτόκλητους «προστάτες» που υφίστανται ως συνδικαλιστικά και συντεχνιακά όργανα).

10) Τη δίκη μου δεν την αντιμετωπίζω ως “κατηγορούμενη”, αλλά ως ενεργός πολίτης που παλεύει, για να μπορεί η κόρη μου (όταν έρθει η σειρά της) να αποφασίζει αυτή και μόνο αυτή για το πού και πώς θα φέρει στον κόσμο μια νέα ζωή και πώς θα διαχειριστεί το δικό της πλακούντα.

Υπό το βάρος της συναισθηματικής φόρτισης και της ηθικής ευθύνης στους δυο εκλιπόντες συγκατηγορούμενους μου, τη γυναικολόγο ΜΙΛΕΝΑ ΡΟΥΣΚΟΒΑ και τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ, πατέρα τριών παιδιών, με την δημόσια δέσμευση να δώσω και την δική τους μάχη για έναν καλύτερο και ελεύθερο κόσμο
Με τιμή, Η 79η “κατηγορούμενη”, Μαρία- Μυρτώ Γρίβα, Ειδική Παθολόγος.
grivas.info/dioxi-toketu-sto-spiti/275-2013-03-29-13-15-30



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “Έλεγχος των πάντων: Διώκουν 80 γονείς επειδή γέννησαν στα σπίτια τους!!! (Επώνυμη καταγγελία)”
  1. το πιο φυσικό περιβάλλον είναι ένα φυσικό περιβάλλον όχι το τσιμεντένιο κλουβάκι που αποκαλείτε σπίτι.

  2. Παντα πισω απο μια μηνυση κρυβονται συμφεροντα. Καποιος πολιτικος που ειναι μετοχος σε φαρμακευτικη εταιρεια, η καποια εταιρεια με τεραστια οικονομικα συμφεροντα..( διαβαστε και ψαξτε στο διαδυκτιο να δειτε ποσες εφαρμογες εχει ο πλακουντας, σε διαφορους τομεις). Θα εκπλαγειτε!!

  3. ε βεβαια αν οι γυναικες γυρισουν στον παλαιο τροπο γεννας δηλ στο σπιτι (οχι μην το γελατε καθολου θα το δουμε και αυτο πλεον με τα δυσβασταχτα εξοδα) θα χασουν τα παραδακια οι μεγαλοκαρχαριες γιατροι. Αιντε απο κει βρωμιαρηδες. Ο καθενας εχει δικαιωμα να γεννησει οπου θελει. Καιρος να πεσει λιγακι και η μουρη στους γιατρους που την ειχαν δει καπως και χρεωναν την γεννα 10.000 ευρω. Βεβαια εβρισκαν και τα εκαναν θα μου πειτε. Ε καιρος να γινουμε ολοι πιο ανθρωπινοι και νορμαλ. Διοτι και η κουτση Μαρια την ειχε δει καπως.

  4. Υπαρχουν οικονομικα συμφεροντα πισω απο καθε μηνυση. Ο πλακουντας χρησιμοποιειτε απο φαρμακευτικες εταιριες, οπου προιοντα του τα βρισκουμε στα φαρμακεια!!

  5. σωστά τα περί των οικονομικών, αλλά υπάρχει και άλλη παράμετρος που πολλοί δεν βλέπουν.. Θέλουν να γνωρίζουν όλες τις γέννες που γίνονται. Μην τους ξεφύγει καμία και δεν καταγραφεί σαν πρόβατο στη στάνη τους… Θέλουν τον απόλυτο έλεγχο πάνω μας, από την γέννηση μέχρι το θάνατό μας. Αν αρχίσει ο καθένας να γεννάει όπου του καπνίσει και όχι στα κέντρα (νοσοκομεία/κλινικές) που ελέγχουν, τότε τα χάσανε τα κορμιά πατριώτη…
    Γι'αυτό και η τρομοκρατία με τις μηνύσεις κλπ. Μην πάρουμε αέρα και ξεφύγουμε.

  6. Νομίζω είχε προταθεί σαν νομοσχέδιο, το επίδομα τοκετού να το έπαιρναν μόνο όσες γυναίκες γεννούσαν στο σπίτι (?!) για τις υπόλοιπες το επίδομα του ΕΟΠΠΥ θα πήγαινε στα…μαιευτήρια! Το είχαν πει στις ειδήσεις, άλλά το είχαν περάσει στα "ψιλά". Δεν ξέρω πώς κατέληξε τελικά….
    Αν είναι παράνομη η γέννα στο σπίτι θα διώκονταν όταν πήγαιναν να ζητήσουν τα λεφτά τους?

  7. Anticonformistria μη λες κουταμάρες, είσαι και γυναίκα παναθεμά σε! Ποιος σου είπε ότι αν γεννήσεις σπίτι σου , αυτο που θα κανεις θα ειναι ανεξέλεγκτο; Κατά τη διάρκεια της κύησης δε θα πηγαίνεις για εξετάσεις; Δε θα έχεις μια μαία στο σπίτι; Δε θα δηλώσεις το παιδί σου;;;

    Ούτε έχει να κάνει με τα οικονομικά! Ζω στο εξωτερικό και οι γυναίκες πανε να γεννήσουν στο νοσοκομείο ΜΟΝΟ αν συντρέχει σοβαρός λόγος ο οποίος θέτει σε κίνδυνο την υγεία του μωρού ή της μητέρας!!!

    Το καλύτερο μέρος για να γεννήσεις ειναι στο σπίτι!

  8. Δεν ειμαι γιατρος ουτε ειδικος.Εχω ακουσει οτι το 55% των γεννησεων γινεται με καισαρικη και περιπου το 20% με εξωσωματικη.Δηλ.Σχεδον εχει εγκαταλειφθει ο παραδοσιακος τροπος γεννας.Παραλληλα επειδη ειμαι παλαιος εχω παρατηρησει οτι τα συγχρονα αγορια δεν ειναι τοσο αγορια.Μοιαζουν πιο πολυ με κοριτσια και σε ποσοστο τουλαχιστον 30% .Μπορει και να κανω λαθος αλλα το συζητησα με φιλους της ηλικιας μου και συμφωνουν και αυτοι στην διαπιστωση που εκανα. Σκεφτηκαμε μηπως ειναι η συμπεριφορα και οχι η βιολογια.Ομως τελικα καταληξαμε οτι τελικα ειναι η βιολογια.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? Μηπως ειμαστε μαρτυρες μια φρικιαστικης μεταλλαξης.Αν υποθεσουμε οτι οι γιατροι δεν εχουν συμφερον να κοινοποιησουν κατι τετοιο (γιατι ειναι πολλα τα λεφτα) μηπως εμεις οι απλοι πολιτες θα πρεπει να καταγγειλουμε την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ αυτη και να την θεσουμε υπο την ερευνα εντιμων και ισσοροπημενων επιστημονων.Ισως να οφειλεται το αναμφισβητητο φαινομενο(τουλαχιστον σ εμας τους παλαιοτερους) και στις επεξεργασμενες και μεταλλαγμενες τροφες.Σπαστε την σιωπη .Εδω κατι συμβαινει!!!!

  9. ουδεν κακον αμιγες καλου.συμφωνω περι συμφεροντων,ας μην ξεχναμε ομως οτι ετσι αποτρεπονται παρανομες ΔΗΘΕΝ γεννησεις και θα γυριζαμε στην προπολεμικη περιοδο που δηλωναν ο,τι ηθελαν ακομα και ξενα παιδια για δικα τους.κοινως μπαχαλο

  10. Δέν συμφωνώ με τον πιό πάνω. Το μπάχαλο μπορεί να γίνει κ τώρα, όταν παίρνουν το νεογέννητο σε άλλο δωμάτιο απο τη μάνα, μπορούν να τα αλλάξουν κ να κάνουν ό,τι θέλουν. Όταν υπάρχει ειδικός που ξεγεννάει έστω κ στο σπίτι, κ παρουσιάζεται το ίδιο το παιδί, δέν τίθεται θέμα για δήθεν γεννήσεις.

  11. Ανώνυμε του 1:54, το ότι είμαι γυναίκα μικρή σημασία έχει και δε θέλω ευγένειες ένεκα φύλου, σεβασμό θέλω, ΑΝ και ΕΦ'ΌΣΟΝ έχει κανείς τη λογική να τον αποδώσει. (Ο σεβασμός δε σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή) Το ότι είμαι ΚΑΡΑσυνωμοσιολόγα και βλέπω πράγματα εκεί που δεν τα βλέπεις εσύ, είναι γεγονός. Το "ποιος μου είπε" άστο. Να παρακαλάς (όπως παρακαλώ κι εγώ) να μην επαληθευτούν αυτά που λέω και τώρα (ακόμα) τα νομίζεις παλαβά. Να παρακαλάς επίσης να μην έρθει η στιγμή που θα μας φαίνεται το "1984" του Οργουελ, περίπατο στο πάρκο.

    1. Δε λέω το αντίθετο, ούτε λέω πως δεν βλέπω τι γίνεται γύρω μου. Αλλά αυτά που λες ότι βλέπεις για το συγκεκριμένο θέμα ειναι άστοχα και ανακριβή! Το ότι κάποιος ειναι συνωμοσιολογος δε σημαίνει πως βλέπει στα πάντα μια συνωμοσία! Αυτο ειναι αρρώστια, δεν ειναι συνωμοσιολογία.

      Στο συγκεκριμένο θέμα λοιπόν, αν κάποιος θέλει να σε ελέγξει σε ελέγχει ακόμα και αν γεννήσεις σπίτι! Πώς; Να αφού θα πηγαίνεις κάθε μήνα για εξετάσεις! Αφού θα πας και θα δηλώσεις το μωρό! Αφού θα έχεις έναν γυναικολόγο να σε εξετάζει!!! Πες μου λοιπόν εσυ με ποιο τρόπο θα αποφύγεις την καταγραφή και το φακέλωμα αν γεννήσεις σπίτι;;;

  12. Αλλοίμονο σε όποια γεννήσει σε ταξί, ασανσέρ, κέντρο διασκέδασης δηλαδή. Η εν λόγω Πρόεδρος θα τη σουβλίσει; 666 είπε

  13. Στις επόμενες εκλογές 4.000.000 Ελληνες πολίτες απαξιωμένοι, έχουμε το Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Λέμε ΟΧΙ στα λουκέτα, ΝΑΙ στην ανάπτυξη και στις θέσεις εργασίας. Στόχος η εκλογή 170 Βουλευτών. Οι νόμοι αλλάζουν μόνο μέσα απο τη Βουλή.

  14. Το όλο παραμύθι γίνεται γιατί ο πλακούντας πωλείται για να εξαχθούν πολύτιμα συστατικά που χρησιμοποιούν φαρμακοβιομηχανίες και βιομηχανίες καλλυντικών.

  15. Επίσης , δε θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα γιατρού κατα τη διάρκεια του τοκετού, ο οποίος είχε ανεβει με τον αγκώνα πάνω στη κοιλιά της γυναίκας μου και πίεζε για να βγει το μωρό! Χασάπιδες! Βέβαια η Γεωργιάδου του Ελενα την πάτησε με τα αμέτρητα φακελάκια που έπαιρνε, αλλά τι να το κανεις…

  16. Ανώνυμε 6:20… Ο απόλυτος έλεγχος που εννοώ δεν συνίσταται στο να μη δηλώσεις το παιδί σου και να το εξαφανίσεις (αν και αργότερα μπορεί να κριθεί και αυτό απαραίτητο). Ο ανώνυμος 6:22 το'πιασε λίγο περισσότερο.
    Ερώτηση: Από πότε άρχισαν να "τραβάνε" αίμα από το νεογνό για "ειδικές εξετάσεις" σε ιδιωτικές και δημόσιες μαιευτικές κλινικές, ξέρεις; Να σου πω εγώ αν δεν ξέρεις: Από τότε που δόθηκε η εντολή απ'το αρχηγείο της νεοταξίλας (στις ΗΠΑ), και συγκεκριμένα το 1970-71. Αν γεννήθηκες από τότε και μετά, είσαι κανονικότατα φακελωμένος, μέχρι το τελευταίο μόριο του DNA σου…(τώρα γιατί το θέλουν αυτό, είναι άλλη ιστορία που δε θα σου αναλύσω μη φρενιάσεις τελείως… :Ρ) Κι αν το μάθει κάποιος και πάει και ρωτήσει "γιατί δε μου είπατε ότι πήρατε δείγμα αίματος απ'το παιδί μου;" η απάντηση θα είναι, "για προληπτικούς ελέγχους για την υγεία του"… Και φυσικά το δέχεται αυτό ο ταλαίπωρος άκακος και αθώος γονιός, και παίρνει το παιδί του και πάει σπίτι του ήσυχος, που το σύστημα φρόντισε πριν απ'αυτόν γι'αυτόν (έτσι νομίζει) ώστε το παιδί του να σκάει από υγεία. Ερώτηση δεύτερη: Από πότε άρχισαν να ζητάνε απ'τους γονείς να παραδίδουν τα βλαστοκύτταρα του πλακούντα (για το καλό του παιδιού τους κι αυτό βεβαίως βεβαίως) ξέρεις; Ε, αυτό δε θα σου το δώσω βρεγμένο παξιμάδι. Ψάξε και βρες, ΑΝ σ'ενδιαφέρει. Και ξέρεις πως ΟΛΟΙ δίνουν τη συγκατάθεσή τους σ'αυτό, (μπορεί να την έχεις δώσει κι εσύ αν είσαι πατέρας) διότι πιστεύουν αθώα ότι το σύστημα φροντίζει για το καλό τους; Για ΤΕΤΟΙΟ έλεγχο μιλάω, μεγάλε. Και ο νοών νοείτω τελικά.

    1. Αλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα… Εσύ για άλλα έγραφες στην αρχική σου απάντηση. Οτι και καλα θέλουν να γίνονται οι γεννήσεις στο νοσοκομείο για να σε φακελωνουν. Άσε το τι ξέρω και τι δεν ξέρω. Ειδικά στην Ελλάδα, ειδικά στο θέμα των γεννήσεων, κρύβεται απο πίσω ένα σιχαμερό κύκλωμα που βγάζει πολλά παράνομα χρήματα. Ωστόσο ξύπνα, DNA μπορούν να σου πάρουν οποιαδήποτε στιγμή. Και ναι, ειμαι πατέρας και αν πρόκειται για εξετάσεις δεν έχω πρόβλημα να πάρουν λίγο αιματακι. Σίγουρα όμως εμβόλια δεν έκανα στα παιδια μου (ούτε ένα) και χαίρουν άκρας υγείας!

      D.

  17. Γιατί οι μαίες και ο γιατρός δεν πληρώθηκαν για να ξεγεννήσουν στο σπίτι????? Και με το παραπάνω φαντάζομαι!!! Και ένας λόγος παραπάνω (πέρα από τις ιατρικές γνώσεις), που τα μολυσματικά απόβλητα είναι αποκλειστικά ευθύνη δική τους ευθύνη. Δεν είναι υποχρέωση της κάθε γυναίκας που γεννάει να γνωρίζει ότι τα ιατρικά απόβλητα (γιατί απόβλητα είναι) είναι δημόσιος κίνδυνος!! Και αυτή η μάνα που γράφει και δεν θεωρεί τον δικό της πλακούντα μολυσματικό, ας σκεφετί το δικό της παιδί να περναεί από τον κάδο της γειτονιάς και να πατάει τον πλακούντα της γειτόνισας!!!
    Επειδή είμαι ιατρός, η αμέλεια είναι του (παρα)ιατρικού προσωπικού!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *