Διαφημίσεις

Η εκπομπή Υδωρ και Χαλκός με τον Stranger 30/10/13. Κατεβάστε την από εδώ.

Ακούστε την από http://cl.ly/SEoX/idor%20kai%20xalkos%2030-10.m4a



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Διαφημίσεις

Ακούστε σήμερα στις 10 το βράδυ – Stranger από το web radio του ΕΟΕ από εδώ http://eoellas.org/webradio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “Έλα να μιλήσουμε για την ελευθέρια μας ..Η εκπομπή Υδωρ και Χαλκός με τον Stranger 30/10/13”
  1. πως θα βοηθησω ??? Γιατι μπορει να μην εχω επαφη με το πεδιο,αλλα βραζω εδω και λιγα χρονια,θεωρω πως κατι μεγαλο πρεπει να γινει,για την χωρα μας !!!

  2. ΠΡΟΣ 12:26…
    ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ…

    ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΝΑ ΠΙΕΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΗ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ.

    ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΔΑΤΟΣ… ΤΟ ΑΛΑΣ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΕΠΙΤΑΓΧΥΝΗ ΤΟΝ… ΒΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΔΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΡΙΩΝ… ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΠΙΤΑΓΧΥΝΗ ΤΗΝ ΣΚΕΔΑΣΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙΣ… ΦΤΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟΝ ΒΡΑΣΜΟ ΣΟΥ.

    ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ Ε;
    https://www.youtube.com/watch?v=rbT3zEx51hk

  3. Ο πνευματικός πολιτισμός είναι ολοκλήρωμα αιωνίων αξιών .
    Η ιθύνουσα δημιουργική λάμψις του εκπορεύεται απο την '' μεταφυσικήν πηγήν της ζωής''.
    Ο Ελληνικός πολιτισμός είναι η υπερτάτη και τελειοτάτη μορφή του πνευματικού πολιτισμού.
    Λόγος,τελειότης,αλήθεια,δίκαιον,ηθικόν,ωραίον και ιερόν είναι η υψίστη ενατένισις και η ύστατη κορύφωσις του Ελληνικού Πνεύματος.

    Λόγος υπέρτατος είναι το πνεύμα το παγκόσμιον , που κινεί και γονιμοποιεί την ύλη του απείρου.Η ύψιστη πηγή των αιωνίων αξιών.

    Αλήθεια,είναι η αιώνια, θεμελιώδης και υπερτάτη, καθολικώς ισχύουσα, αξία του πνεύματος.

    Δίκαιον, είναι η υψίστη και αιωνία αρχή , είναι η εν τω απείρω υπερτάτη έμφρων δύναμις, η οποία μόνη παρέχει το απόλυτον δίκαιον και εξ αυτής το δίκαιον ενεφυτεύθη εις την ανθρώπινη συνείδηση.

    Ηθικόν ,είναι των ανθρώπων η ηθική συνείδησις , ως σύνολον των ηθικών ιδεών,αρχών και αξιών.Είναι η εσωτερική φωνή του καθήκοντος.

    ΄Εχουμε καθήκον να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας .
    Η Ελλάδα δεν είναι συνομιλητής .
    Οι Έλληνες έχουν αποστολή .
    Εχουμε καθήκον να τιμήσουμε την σημαία μας .

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

    Οσο για το νόμισμα το οποίο βγαίνει απο το νομίζω (ότι η αξία του είναι.. τόσο π.χ.) μου είναι εντελώς αδιάφορη , όχι γιατί έχω , αλλά γιατί

    ''Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ''.

  4. Κάθε σπίτι και μετεριζι .
    Αν σας έχουν μείνει τίποτα ψιλά . Ολα σε προετοιμασίες προτογνωρων συνθηκών διαβίωσης .
    Ομάδες για αλληλεγγύη .
    Μπροστα στην μύτη μας ειναι η λύση .

  5. AIN΄T NO SUNSINE
    You ever want something
    that you know you shouldn΄t have
    The more you know you shouldn΄t have it
    The more you wand it
    And then one day you get it
    It΄s so god too

    Έβαλες στην αρχή ένα τέλειο τραγούδι!!!!!!!!!!!!!!!

  6. επειδή τα λογια ειναι περιττα απο μακρια… ειμαι η Σοφια απο θεσσαλονικη περιμενω να οργανώσεις μια συνάντηση να βρεθουμε σαν ανθρωποι να γνωριστουμε απο κοντα και να μοιραστούμε την αλήθεια ετσι ώστε να βρούμε και τον τροπο μεταφορας της προς τους αλλους .Δυστυχώς ακομη και ο περίγυρος μου που ειναι πάνω κάτω στην ιδια φιλοσοφία δεν μπορουν να πανε παραπέρα φοβουντε να δουνε τα πραγματα όπως τα βλεπω εγω εσυ και καποιο άλλοι..τα υπόλοιπα θα τα πουμε απο κοντα..ευχαριστω πολυ και ευχομαι να γινει τελικα αυτο που ξερω απο μικρο παιδι…να γνωρισω να μαθω να πραξω να γινω ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  7. 31.10.13/3.11/ανωνυμε

    πιο απλα …πιο απλοικα…πιο λαικιστικα…πιο ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!!
    για να καταλαβαινουμε και για να μην βαριωμαστε….

    λες ωραια …λες σωστα…λες ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    εισαι απαραιτητος στην γειτονια
    αλλα πιο ΑΠΛΑ.

  8. ΝΤΙΝΑ 9.33
    …Τιιιι καιρο κανει εκει πανω ;;; πολυ ψηλα εισαι βρε κοριτσι μου !!!
    πολυ αερα κει πανω…και αεριζεσαι επικινδυνα…

  9. Πιστεύω ότι πολλοί Ελληνες είναι και αφυπνισμένοι και έτοιμοι να γυρίσουν πίσω και να δουλεψουν σκληρά με αποτέλεσμα να σωθεί η Ελλάδα και ότι αυτή αντιπροσωπεύει όχι διεθνώς μα για εμάς τους Ελληνες. Να φύγει η σαπίλα από αυτό τον τόπο να φανεί το φώς της και να φωτίσει εμάς. Θα μου πεις είμαι πολύ Ελληνίδα; ΟΧΙ απλά αυτή τη στιγμή μας πολεμάνε σε όλα τα επίπεδα και εκτός από ανθρώπους που σκεπτονται χρειαζόμαστε και πολεμιστές του φωτός της. Οπότε ας πάψουμε να είμαστε πως να το πω "διεθνεις? οικουμενικοί?" και ας γίνουμε πάνω από όλα Ελληνες υπέρ μας ας σωθούμε εμείς και μόλις συμβεί αυτό ας πέσει το φως της δικής μας χώρας και σε όσους το επιλέξουν από τους ξένους. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΤΟ ΚΑΛΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ. Και έτοιμοι είμαστε πολλοί από εμάς και πρόθυμοι και σιωπηλοι για να ακούσουμε το κάλεσμα και φυσικά όσοι αφυπνισμένοι είμαστε ολοφάνερα ΟΧΙ σε όλα όσα τα σκοτάδια προστάζουν ή πιστεύουν ότι έχουν σχεδιάσει και ελέγχουν Θεοί οι γύφτοι στη θέση του Ενός που ουσιαστικά το δικό του σχέδιο εκτελούν κατά γράμμα.

  10. ανωνυμη Ελληνιδα /1.00/31.10.13

    πολυ ωραια τοποθετηση και ακομη ωραιοτερα τα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηνυματα που στελνεις (επειδη παντα το γραφω …: ελπιζω να εισαι μικρη σε ηλικια γιατι μοναχα ετσι θα σωθει η ΕΛΛΑΣ…)

    (( σε παρακαλω γραφε με διαφορετικο τροπο– διαστηματα, κομματα, παραγραφους—.για να μην χανεται το πνευμα σου απο το γραπτο κειμενο))

  11. Απο .Κασσανδρα ********* Ελπιζης ακομα τα μογκολα. Να αφυπνιστουν;;;; ειμαστε χαμενοι απο χερι*********

  12. ΒΑΒΑΤΙΒΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ …ΚΑΛΑ Ο ΣΤΡΕΗΝΤΖΕΡ ΣΕ ΕΒΑΛΕ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ …ΡΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΨΟΝΙ …ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ …ΒΑΛΕ ΚΟΜΑ ΒΑΛΕ ΑΠΟΚΟΜΑ .. ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΚΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ … ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΟ [ ΟΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ] …ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΔΙΠΟΤΑ ΤΑ 10ΛΙΤΡΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ …ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΝΑ SITE ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ …[ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΩΤΙΚΑ ΨΑΡΩΣΕΣ ΕΕΕ ] ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ..jiannhs kozani

  13. 11.19
    Κουλα…Χαραλαμπε…
    Χαραλαμπε…Κουλα…
    Ντινα…στοπζαπιγκ..

    για τον καιρο σε ρωταω … το φλερτ ειναι για πιο γιηνα συννεφακια …
    Ντινα…απο στοπζαπιγκ… καλες πτησεις …

  14. στοπαζιγκ συνεχισε το, περίμενα όμως και κάτι πιο έξυπνο να πεις, αλλά μπα!!!!!!!!!!!!!!( Καλά ρε λες να μην βλέπω κιολας πως είναι το ψευδωνυμο σου).

  15. ΝΤΙΝΑ/1.11/7.33

    η πτηση …με αεροστατο …'η με ανεμοπτερο…
    και οπου παει …με τσαρκα τον Ελπιδιο ;;

    ρωταω …μου αρεσει το ονομα ΝΤΙΙΝΝΝΝ ΝΤΑΝΝΝΝΝ
    ειναι η καμπανα που κτυπαει για …ποιον ;;

    γινε λιγο πιο ευρηματικη στα σχολια σου για να σε απολαμβανουμε
    θυμασαι που σου τα εχωσε και ενας αλλος συν σχολιαστης…
    κατεβα λοιπον και ελα σε επαφη …

  16. Που 'σαι βρε στρειτζερ κι εχω παθει…..στερητικο?! Τι γινεται με το μυστικο? Χωρις αστεια τωρα, με εχω "πιασει" να μπαινω στα κατοχικα, να ψαχνω για νεα αναρτηση με τη γνωστη μαυρη φωτογραφια σου, και να απογοητευομαι που δε βρισκω! Εχω αρχισει κι ανησυχω….Ολα καλα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek