Διαφημίσεις

Το συνημμένο “Υπηρεσιακό Σημείωμα” το οποίο εκδόθηκε από το Τμήμα Συνοριακής “Φύλαξης” Τυχερού Έβρου (τα εισαγωγικά στη φύλαξη καταλαβαίνετε γιατί…), ανήκει σε εισβολέα αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές.

Ο αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές λοιπόν, με το όνομα ISLAM (!) BHUTYON, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, εισήλθε παρανόμως στην Ελλάδα και όπως φαίνεται και από το έγγραφο, εκδόθηκε εναντίον του Διοικητική Απόφαση Απέλασης στις 3-07-2011.

Όμως, εκ του θαύματος!, την ίδια ημέρα απεφασίσθη, τάχα για “ανθρωπιστικούς και κοινωνικούς λόγους” (τουτέστιν, πιάσε το αυγό και κούρευτο…), η απελευθέρωσή του με τη διορία (τάχα πάλι) να εγκαταλείψει τη χώρα μέσα σε 30 μέρες….

Μάλιστα, του δόθηκε και η ελευθερία να τριγυρνά αμέριμνος σε όποιο μέρος της χώρας επιθυμεί εκτός περιοχής Πατρών και Ηγουμενίτσας (μη μας το σκάσει για Ιταλία και χάσουμε το κελεπούρι…).

Αρκεί που μας δήλωσε ότι θα διαμένει προσωρινά στην Αθήνα, κάπου τριγύρω στην Ομόνοια (παγκάκι, υπόνομο, εισβολέας σε εγκαταλελειμμένη οικία, δεν δήλωσε…).
Παρακάτω στο ίδιο έγγραφο φαίνεται καθαρά ότι θα γίνει η εγγραφή του παραπάνω εισβολέα στην πατρίδα μας, στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών, μέχρι την 2-07-2016!!!

Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο λαθρομετανάστης θα μπορεί να διαμένει στη χώρα ανενόχλητος για μια ολόκληρη πενταετία.

Φυσικά, ανενόχλητοι δεν θα παραμείνουμε όλοι εμείς αφού θα κινδυνεύουμε αύριο να εισβάλλει και στα σπίτια μας, λογικότατα, αφού δεν θα μπορεί να ζήσει αλλιώς ο καημένος (για “ανθρωπιστικούς και κοινωνικούς λόγους” λόγους θα εισβάλλει).
Και όχι μόνον αυτό, αλλά αν περάσουν και τόσα χρόνια, ε μετά ο “καημένος” θα δικαιούται να λάβει πια και επίσημα χαρτιά νόμιμης παραμονής…

Παρακαλώ τον οποιοδήποτε κοινά σκεπτόμενο, λογικό άνθρωπο, να προβληματιστεί, και να δώσει μια εξήγηση στο γιατί γίνεται αυτό που οδηγεί σε άλωση της πατρίδας μας από έξω και από μέσα… Επίσης, γιατί αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν γίνεται (τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό υποκρισίας) και σε κάποια άλλη χώρα του κόσμου. Είναι καιρός πια να ξυπνήσουμε.

Παρακαλώ διαδώστε το παντού…
ΥΓ 1. Τα στοιχεία του Διοικητή του Τμήματος δεν αναγράφονται για ευνόητους λόγους…
Υ.Γ 2…Με αυτή τη νοοτροπία που έχουν οι κατέχοντες την εξουσία, θα φέρουν τα πάντα άνω κάτω και δεν θα μείνει ζωντανός Έλληνας στην Ελλάδα ούτε για δείγμα. Έρχονται τα άγρια να διώξουν τα ήμερα που – ως συνειθίζεται για τα θύματα – θα φταίνε για την κατάντια τους και θα κατακρίνονται εις την αιωνιότητα.
πηγη.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Έγγραφο ντοκουμέντο..Λαθρομετανάστες αλωνίζουν νόμιμα…(Για “ανθρωπιστικούς” λόγους πάντα)..Είναι καιρός πια να ξυπνήσουμε. Παρακαλώ διαδώστε το παντού…”
  1. Μη μιλας εισαι "ρατσιστης" "ξενοφοβος" και "μισανθρωπος" .Οανθρωπος αυτος ειναι ενας πολυ καλος κυριος που αγαπαει τη χωρα και τους Ελληνες και ηρθε εδω για καλυτερη ζωη . Να εισαι καλος μαζι του …τωρα αν σε σκοτωσει σε κλεψει σε βιασει σου παρει τη δουλεια στην καλυτερη , ε δεν πειραζει βρε αδερφε ανθρωπος ειναι. Εσυ κοιτα να βαλεις μυαλο , να στηριζεις τις ΜΚΟ που τον στηριζουν , να κανεις βολτουλες μαζι του γυρω απο το συνταγμα βριζοντας αλλους Ελληνες και να σεβεσαι τη θρησκεια και τους τεμεναδες τ ου . Δεν πειραζει που αυτος δεν σεβεται τιποτα απο της δικες σου συνηθειες εσυ μοκο …α και οταν ερθει ο καιρος -τωρα κοντα-να φερει εδω και το σοι του , κοιτα να τους εχεις στα οπα οπα γιατι θα σε καταγκειλω "βρωμοελληνα" στην "ελληνικη" αστυνομια που πληρωνεις για να σε προστατευει στο γνωστο τηλ που πληρωνεις…αντε γιατι μας κανεις ρεζιλι στους "ανθρωπους".Κι αν δε σου αρεσει , θα φυγεις εσυ απο τον τοπο σου οχι αυτοι αυτοι ηρθαν για να μεινουν και το μελλον τους ανηκει τελος . Αποφασισαμε και διαταξαμε. Αυτο ειναι δημοκρατια……

  2. Μια χαρα τα λέει ο φίλος …αξεστε ε αξεστε.. περι του Ξενιου Δια δεν έχεις ακούσει ζώο ε ζώο πού θες να αποκαλεισαι και Ευρωπαίος. .!!
    Συγχαρητήρια στις ΜΚΟ πού κάνουν τόσο καλά την δουλειά τους αλώστε πάμε σε μία νέα τάξη πραγμάτων "φωτεινή"..
    Το κοριτσάκι στην Παρο ήταν άλλη μία προβοκάτσια των εχθρών του κράτους. . επεσε από το βράχο μόνο του και αυτό βιάστηκε οι παράνομοι μετανάστες ήταν τα θύματα. –

  3. οι ανακρίβειες σας είναι αμέτρητες. δεν ξέρω ποιος γραφει τα άρθρα αλλά ενημερωθείτε λίγο και μην γίνεστε ρεζίλι με την αμάθειά σας. η απέλαση σημαίνει ότι είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα όχι ότι μπορεί να μείνει ανενόχλητος

  4. 11 Μαρτίου 2013 – 9:18 π.μ.
    Ο ΡΕΖΙΛΗΣ είσαι εσύ. Το έχεις καταλάβει ότι έχετε μείνει λίγοι όσοι έχετε μυαλό άχυρο; Μήπως νομίζεις ακόμα ότι ο Τσίπρας θα γίνει κυβέρνηση και περιμένεις να φέρει και την οικογένεια του εισβολέα εδώ; Περσινά ξινά σταφύλια φίλε……… από τότε μέχρι τώρα ξυπνήσανε -σχεδόν- όλοι οι Έλληνες, τουλάχιστον όσον αφορα στον Τσίπρα.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΝΑΙ, ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ" ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. Όλα τα άλλα που μας λες είναι παπαριές αριστεράντζικες και να πας να τις πουλάς εκεί που περνάνε, εδώ μέσα, τουλάχιστον στα αυτονόητα- είμαστε όλοι ενημερωμένοι και υποψιασμένοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek