Διαφημίσεις

Οι αεροψεκασμοί και η εμφάνιση άσπρων γραμμών στον αέρα, έχει υπάρξει αγαπημένο θέμα των συνωμοσιολογών και όχι μόνο.Τα τελευταία χρόνια, το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, φτάνοντας σε.. τηλεοπτικά πάνελ, αλλά ακόμη και μέσα στη Βουλή, έπειτα από σχετικές ερωτήσεις βουλευτών.

Έτσι, και με τη διάσταση που έχει δοθεί, όταν μια τέτοια γραμμή εμφανιστεί στον ουρανό, μπορεί να προκαλέσει την απορία ακόμη και λιγότερων εύπιστων πολιτών.

Η επιστημονική εξήγηση ότι πρόκειται για «παγωμένους υδρατμούς» στις ουρές αεροσκαφών, δεν πείθει όσους υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ψεκασμούς με τοξικές ουσίες για διάφορους λιγότερο αθώους σκοπούς.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν έχουν ληφθεί σήμερα και απεικονίζουν τις περίφημες «άσπρες ουρές»…

newsbeast.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “Άντε τώρα να τους πείσεις πώς δε μας ψεκάζουν…Σημερινές φωτογραφίες!”
  1. Απ το πρωί ανεβαζω φωτο στο fb αλλά οι περισσότεροι με δουλεύουν.περιοχή Περιστέρι Αθήνα έχει πέσει πολύ ψεκασμα από νωρίς το πργι

  2. Χαμός γίνεται σήμερα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας!! είχε ήλιο και τώρα κοντεύει να σκοτεινιάσει!!

  3. Και στην αθηνα απο τις 8:00.εχουμε παθει ανοσία μερικοί αν και ψεκασμενοι είμαστε αφυπνισμενοι.χαχαχα

  4. ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 6:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΚΟΣΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΑΛΑ. ( ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ).

  5. akouste loipon panivlakes-provatakia. einai dunaton na mas psekazoun me kati pou fainetai? den nomizw na einai toso vlakes san kai esas.an to ekanan den tha to vlepate

  6. Παιδια απο Π.Φαληρο!!ο ουρανος ηταν αφηρημενη τεχνη!!! απλα τα λεμε μεταξυ μας ρε παιδια και τιποτ αλλο!!

  7. ti ginetai re gamo to spiti tous mesa. trelathika simera pou vgika volta sto kentro ths athinas. ti kanoun? simera afksithike i entasi ton aeropsekasmon 100%. den exei ksanaginei afto. milame psekazane gia ores. stranger ti paizei? mila ksekathara ston kosmo oti ksereis gia tous psekasmous kanoun zhmia ston organismo makroprothesma i apla tropopoioun to klima? ti simvainei pes mas?

  8. Μήπως λέω μήπως περιμένουν κάτι απο ψηλά κ κάνουν οτι μπορούν για να το καθυστερήσουν ;; Μήπως ανοίγουν κάποιες πύλες ;; Οτι κ να κάνετε θα το βρείτε πανω σας

  9. ανώνυμε 3:29 μ.μ…έχουν πει πως ψεκάζουν δήθεν για την προστασία μας απο τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Οπότε ειναι ''καλυμμένοι'' ουσιαστικά και δεν τους νοιάζει αν φαίνεται. Το θέμα μας δεν είναι αυτό, αλλά το τι βλαβερό για τον οργανισμό μας περιέχει αυτό που ρίχνουν (το οποίο έχει μελετηθεί και ουσιαστικά είναι γνωστό).

  10. Αστο 3:57,η αφυπνιση στα ελληνικα σαιτ εχει και τα ορια της.
    Μολις θυμηθηκα εναν ωραιο ορο:ψευδες ξυπνημα..χαιρ-χαιρ

  11. Ανωνυμε 3:29 και 3:33 το προβατο εισαι εσυ που δεν βλεπεις τπτ.
    Ουτε την ιδια σου την μυτη. Προσεχε μην αλλαξει η ζωουλα σου και τα πιστευω σου γιατι θα παθεις κανενα κλονισμο απο τον φοβο σου μηπως ειναι αληθεια ολα αυτα. Βολεμενο προβατο… Εσυ και οι ομοιοι σου το μονο που πιστευεις ειναι το μεγκα το αντεννα και τα αλλα σαπιοκαναλα.
    Ξυπνα και κοιτα λιγο πανω, ρωτα και κανεναν μετεωρολογο να σου πει πως ειναι τα αληθινα συννεφα. Κολημενε εχεις υποστη τοση πλυση εγκεφαλου που ουτε τα ιδια σου τα ματια δεν πιστευεις. Λυπαμαι για τους κοιμισμενους νεοελληνες που το μονο που τους νοιαζει ειναι τι κινητο θα παρουν(με τα λεφτα του μπαμπα), σε ποια σαπιομπουζουκα θα πανε, τι θα φορεσουν και πιο γκομενακι θα πηδηξουν. Το να εισαι δειλος και να φοβασαι ειναι κακο χαρακτηριστικο για εναν ανθρωπο…

  12. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΟΚΤΟΒΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ! ΕΧΟΥΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟΙ, ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ; ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ; ΟΙ ΛΕΡΩΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!

  13. Κι στην ΚΕΡΚΥΡΑ τα ιδια απο χτες το βραδυ εχοθν εξαφανησει τον ουρανο. ..κι μολις χτες ολη μερα ειχαμε εναν πανεμορφο καταγαλανο ουρανο

  14. α να χαθητε παλιοψευτες ειναι τα νεα καυσιμα απο σογια.παω να ξαπλωσω λιγο
    γιατι εχω υπνηλια…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek