Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:31 - 11/04/2015

Άνδρας κατηγορεί το προσωπικό του Σάντυ Χουκ για απάτη με το μακελειό του 2012

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στις Ηνωμένες Πολιτείες συνελήφθη ένας άνδρας επειδή καλούσε επανειλημμένα τους εργαζομένους του Δημοτικού σχολείου Σάντυ Χουκ και τους κατηγορούσε για την απάτη της σφαγής που έγινε το 2012.

Ο Timothy Rogalski από το Κονέκτικατ άφησε τέσσερα μηνύματα στον ομιλητή και την πέμπτη φορά μίλησε με έναν εργαζόμενο του σχολείου. Ο 30 χρονος Rogalski κατηγόρησε τους υπαλλήλους του σχολείου για τους θανατηφόρους πυροβολισμούς .

Είπε επίσης ότι οι βομβιστικές επιθέσεις στο μαραθώνιο της Βοστόνης το 2013 ήταν στημένες.

“Δεν είπα κάτι άσχημο ” είπε ο Rogalski στο δικαστήριο, ανάφερε το NBC Κοννέκτικατ. Ο Rogalski θα υποβληθεί σε μια ψυχολογική εξέταση και του απαγορεύτηκε η επαφή με το σχολείο. Στις 22 Απριλίου, θα πρέπει και πάλι να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Το Σαντυ Χουκ βρίσκεται προσωρινά στη θέση Μονρόε, το αρχικό κτίριο κατεδαφίστηκε ένα χρόνο μετά τους πυροβολισμούς. Το σπίτι του δράστη είχε επίσης ισοπεδωθεί νωρίτερα αυτό το χρόνο….κτλ…κτλ…εδώ η συνέχεια:
http://www.nbcconnecticut.com/news/local/Update-299075081.html

Όπως διαβάζετε στην παραπάνω είδηση των ΜΜΕ της παραπλάνησης.…ο τυπος βγήκε και τους τα έχωσε χοντρά…ετσι μας αναφέρουν τα ΜΜΕ των τραπεζιτών…
Εάν ο τυπος ήταν καθαρός θα έβγαινε μια τέτοια είδηση στην επιφάνεια; θα ρωτούσες…ποια ήταν τότε η αιτία της ανακοίνωσης της;

Ο επαναπρογραμματισμός του τραυματισμού του υποσυνείδητου της μάζας…λογω της επανάληψης της είδησης…

ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 04/12/2015 @ 6:14 ΠΜ

    H ΠΛΕΟΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ SANDY HOOK HTAN HOAX, KAI OYTE ADAM LANZA ΥΠΗΡΧΕ, ΗΤΑΝ ΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ROBBIE PARKER ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ, ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΡΟΒΗΧΕΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, Υ.Γ. ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΒΑΛΑ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΚΥΛΗ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΑΦΕΣ. ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ; X Ρ Ι Σ Τ Ο Σ Α Ν Ε Σ Τ Η !!!!!!!!

  2. Ανώνυμος 04/12/2015 @ 9:43 ΠΜ

    ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ-ΜΟΝΟ ΣΤΟΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ-

    ΚΟΣΜΑΣ

    • Ανώνυμος 04/12/2015 @ 8:44 ΜΜ

      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΤΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΓΚΥΛΕΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΤΙΤΛΟ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ 1.02, ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ……ΚΛΠ.- ΤΟ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΚΥΛΗ, ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΑΠΑΛΕΙΦΘΗΚΕ. ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ- ΕΝΝΟΙΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΙΣ ΑΓΚΥΛΕΣ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

  3. Ανώνυμος 04/12/2015 @ 6:50 ΜΜ

    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΣ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ. ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ.

  4. Ανώνυμος 04/13/2015 @ 4:35 ΠΜ

    ΕΙΠΑ ΒΛΑΚΕΙΑ. ΔΙΠΛΗ ΑΓΚΥΛΗ, ΙΣΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΛΗ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ. ΡΕ, ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΓΚΥΛΕΣ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ HITLER, ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ….. ΜERKEL HΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ …ΠΙ-ΠΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ Ο STRAINGER; ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

  5. Ανώνυμος 04/13/2015 @ 5:57 ΜΜ

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣ ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΑΓΚΥΛΕΣ—

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*