ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Άδωνις Γεωργιάδης: “Μικρή η αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα”

· Κατοχικά Νέα

Μικρή μπορεί να θεωρηθεί η αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα, σύμφωνα με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Δείτε τη έγραψε στο twitter:

Οι αυτοκτονίες λοιπόν για τον Άδωνι, είναι απλά ένας αριθμός. Κάτι ανάλογο με το δείκτη του χρηματιστηρίου. Έχουμε κρίση, συνεπώς έπεσε ο γενικός δείκτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι λίγο περίεργο να θέτει ερώτημα περί επίγνωσης της οικονομικής κατάστασης στη χώρα, κάποιος ο οποίος απολαμβάνει τις αποδοχές που απολάμβανε και πριν από την κρίση. Είναι δε, αξιοπερίεργο, ότι όλοι αυτοί οι τύποι που κυβερνούσαν και κυβερνούν τη χώρα, μιλούν για την κρίση σαν μια ασθένεια που εστάλη από το διάστημα χωρίς να το περιμένουμε. Λες και η κρίση στην Ελλάδα, δεν είναι απόρροια των δικών τους πολιτικών επιλογών και η διαχείριση αυτής, δεν επιδέχεται κριτική.

Κυνισμός ή κάτι παραπάνω;

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ρέθυμνο Κρήτης – ενδεικτική εικόναFEATURED

Ρέθυμνο: Αυξάνονται τα περιστατικά γαστρεντερίτιδας – Περίπου 30 την ημέρα, διερευνώνται τα αίτια

Ελλάδα και φορολογία – ενδεικτική εικόναFEATURED

Εφορία: Στα €5,1 δισ. ο φόρος εισοδήματος – Νέο ιστορικό υψηλό για τους φορολογούμενους

Social media και παράνομος τζόγος – ενδεικτική εικόναFEATURED

18 influencers στο μικροσκόπιο για παράνομο τζόγο – 3,6 εκατ. followers και αγορά δισεκατομμυρίων

13 απαντήσεις στο “Άδωνις Γεωργιάδης: “Μικρή η αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα””

  1. Τι αλλο θα μπορουσε να πει ενας πολιτικος σαν τον αδωνι ? εγω θα του προτεινα να ειναι περισσοτερο υπερμαχος στο λαο παρα στο κομμα !!!

  2. Καλά αυτόν τον θλιβερό τύπο γιατί δεν τον μαζεύουνε. Αυτός μόνο κακό κάνει στο κόμμα που βρίσκεται. Είναι η προσωποιποίηση του χαζομαιντανού…..Ελεος..

  3. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ…. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΑΧΡΙΣΤΟ…

  4. Αδωνη θελω να δω τι θα "τιτιβιζεις" όταν θα ψάχνεις για ελικόπτερο και οι άλλοι θα στήνουν αγχονες.
    Καθάρματα

  5. Αν μη τι αλλο θα επρεπε αυτος ,καθως κι ολοι οι υπευθυνοι, να βγαλουν το σκασμο..απλα…κι αν ειχαν ευθιξια (εστω και ψηγμα…) θα ειχαν παραιτηθει εδω και καιρο….οποτε αθλιοι προδοτες …βγαλτε το σκασμο και κοιτατε χαμηλα…Αιμοσταγη εγωκεντρικα καθαρματα….

  6. Μησιγα που λειθε ο λοσκω του…….Ο Στηςπου που το μαζεψα με…..βρε ουσττττττττ Ρατακε…

  7. Αυτο ειναι σαρκασμος. ΤΟ ΤΟΜΆΡΙ ΤΟΥ ΤΟ ΈΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΊΣΕΙ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΝΊΓΟΝΤΑΙ

  8. Είναι καθυστερημένος. Μάλλον νομίζει ότι οι αυτοκτονίες είναι 17% επί …δεν ξέρω, κάτι. Δεν έχει καταλάβει ότι το 17% δεν είναι ποσοστό αυτοκτονιών αλλά ποσοστό ΑΥΞΗΣΗΣ των αυτοκτονιών. Για κάθε 100 αυτοκτονίες της προηγούμενης χρονιάς, φέτος έχουμε 117 αυτοκτονίες.
    Και 1% αύξηση, πάλι τραγικό είναι. Και 0% πάλι τραγικό είναι. Οτιδήποτε εκτός από μια γενναία μείωση, τραγικό είναι.

  9. autos den einai apla malakas, einai prutanhs ths malakias.
    einai tsatsos h tsatsa sto mpourdelo pou legete ellas.
    autoi mas ereixan toso xamila,alla oudeis atimoritos.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *