Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:41 - 07/01/2015

Άγνωστα αεροσκάφη έριξαν κιβώτια με όπλα για τον ISIS στο Ιράκ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η ιρακινή επιτροπή ασφαλείας του Συμβουλίου της επαρχίας Salahuddin αποκάλυψε ότι, αγνώστων «στοιχείων» ( χωρίς διακριτικά) αεροσκάφη έριξαν κιβώτια με όπλα και εξοπλισμό στον ISIS, νοτιοανατολικά της πόλης του Τικρίτ, «υποδεικνύοντας» έτσι ότι υπάρχουν χώρες που θέλουν να κρατήσουν το Ιράκ υπό την κατοχή του ISIS, αναφέρει το ιρακινό πρακτορείο ειδήσεων IraqiNews.com.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Jassim Al Jabara, δήλωσε σε μια συνέντευξη του στο πρακτορείο IraqiNews.com, ότι «Οι υπηρεσίες πληροφοριών μας έλαβαν αναφορές ότι αεροσκάφη αγνώστων στοιχείων έριξαν με αλεξίπτωτα όπλα και πυρομαχικά στην οργάνωση ISIS, κοντά στην περιοχή Dour (25 χιλιόμετρα νότια-ανατολικά του Τικρίτ).

Ο Jabara πρόσθεσε ότι, « αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που ένα άγνωστο αεροσκάφος ρίχνει όπλα και πυρομαχικά στον ισλαμικό στρατό , στην περιοχή Γιαθρίμπ νότια του Τικρίτ, στις περιοχές της Salahuddin, και στην Μοσούλη », προσθέτοντας ότι,« δεν ξέρουμε σε ποια χώρα ανήκουν τα αεροσκάφη αυτά».

Ο Jabara συνέχισε, λέγοντας ότι «υπάρχουν χώρες που επιδιώκουν να κρατήσουν το Ιράκ υπό την κατοχή του ISIS, θέλοντας να διατηρήσουν την τρομοκρατία στο Ιράκ, καιτην διαιώνιση του πολέμου με τις τιμές των καυσίμων προς τα κάτω, καθώς και με την παροχή στους τρομοκράτες , όπλων και ειδικού εξοπλισμού , ειδικά μετά την πανωλεθρία που υπέστη ο ισλαμικός στρατός το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες, ο βουλευτής, Muwafaq αλ-Rubai, της Ιρακινής Εθνικής Συμμαχίας δήλωσε ότι ο σαουδαραβικός στρατός επιτέθηκε στους τρομοκράτες του ISIL στο έδαφός του κοντά στα ιρακινό σύνορα. Ένα περιστατικό που αποδεικνύει τις « πολεμικές δυνατότητες» που διαθέτει η οργάνωση , σε μια προσπάθεια να «βάλει φωτιά» σε όλη την Μ.Ανατολή.

Σύμφωνα με παλαιότερα άρθρα μας, ο ισλαμικός στρατός δυστυχώς παρομοιάζεται με το τέρας της ελληνικής μυθολογίας που σκότωσε ο Ηρακλής , την Λερναία ύδρα. Όσα «κεφάλια» και του κόψεις , πάντα θα βγαίνουν δύο στην θέση αυτού που κόπηκε. Σύμφωνα με άρθρο μας ο ισλαμικός στρατός δημιουργεί ήδη βάσεις στον Λίβανο , οι οποίες «βλέπουν» Μεσόγειο Θάλασσα. Κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό, διότι εάν αυτοί οι φονιάδες, ενωθούν με τους άλλους στην Λιβύη και την Αλγερία, τότε το πρόβλημα πολλαπλασιάζεται επικίνδυνα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μια μεγάλη χερσαία επιχείρηση με την συνδρομή ακόμη και της Κίνας και της Ρωσίας, θα λάβει χώρα πολύ σύντομα για «σκοτώσει τελικά αυτό το θηρίο».

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 01/07/2015 @ 7:46 ΜΜ

    τι κανι νιαου νιαου στα κεραμιδηα χαχαχα

  2. Ανώνυμος 01/07/2015 @ 9:10 ΜΜ

    Aεροσκάφη αγνώστων στοιχείων???!!!!
    XAXAXAXAXXA!!!! XAXAXAXXA!!!
    AKOY AΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!!!
    ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΗΤΑΝ.
    ΚΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ??
    ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*