Διαφημίσεις

ΣΧΟΛΙΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Ο Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, Νιλς Μούιζνιεκς, δίνει μέσω έκθεσης το πράσινο φως στην ελληνική πλευρά να θέσει εκτός νόμου το κόμμα της Χρυσής Αυγής, καλώντας την να το πράξει!

Αυτό προκύπτει από έκθεση που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, στην οποία καταγράφεται η αύξηση των εγκλημάτων ρατσιστικής βίας με στόχο μετανάστες, σε πολλά εκ των οποίων φέρεται να εμπλέκεται το κόμμα. Η έκθεση που συντάχθηκε μετά από ταξίδι του Επιτρόπου στην Ελλάδα, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι έχει αποτύχει να λάβει τα κατάλληλα μέτρα. Κριτική ασκεί συνολικά και στο Κοινοβούλιο, λέγοντας ότι δεν έχει λάβει μέτρα.

Στην έκθεση αναφέρεται, ότι ενώ σημειώνεται εμπλοκή ακόμα και βουλευτών του κόμματος, η κυβέρνηση μπορεί να επιβάλλει ποινές, «ακόμα και την απαγόρευση εάν κριθεί αναγκαίο»! Επίσης, αναφέρεται ότι προκύπτει από τα γραπτά και τις πράξεις του κόμματος, ότι αντιτίθεται στην κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Η έκθεση έρχεται να φορτίσει την ατμόσφαιρα και να προκαλέσει διχασμό ανάμεσα σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν είναι δυνατόν ένα ποσοστό περί το 10% του ελληνικού πληθυσμού να μην εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο και όσους ζητούν να τεθεί το κόμμα εκτός νόμου.

Όλα αυτά είναι δημιούργημα – και απότοκο – της απουσίας οργανωμένου και αποτελεσματικού κράτους στη χώρα μας, αφού το προφανές, η επιβολή των νόμων και της τάξης ώστε να μη συζητούμε καν για απαγορεύσεις πολιτικών κομμάτων, απλά δεν μπορεί όπως φαίνεται να εφαρμοστεί στην Ελλάδα. Για μια ακόμη φορά, η χώρα γίνεται λόγω ανικανότητας της πολιτικής τάξης που την κυβερνά δακτυλοδεικτούμενη, ως η χώρα του «κάνω ότι μου γουστάρει», κάτι που αφορά και τα δυο άκρα του πολιτικού φάσματος.

Αυτή είναι η γνώμη του «defence-point.gr», την έχει εκφράσει ευθαρσώς από την αρχή και δεν αλλάζει. Στις σύγχρονες δημοκρατίες δεν είναι δυνατόν να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις. Το ποιος παρανομεί είναι παντελώς άσχετο με τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται. Μια τέτοια απλή παραδοχή φθάνει για να επιλύσει το πρόβλημα, αρκεί να γίνει το αυτονόητο, η εφαρμογή των νόμων.

Κι εάν υπάρχει όντως ζήτημα «συμμαχίας» της αστυνομίας με την όποια αριστερή ή δεξιά «Αυγή», Χρυσή, Ασημένια ή Χάλκινη, εάν υπάρχει πολιτική βούληση επιλύεται, στέλνοντας όσους παρανομούν στα σπίτια τους και προσλαμβάνοντας άλλους, ίσως πιο ικανούς και – επιτέλους – εκπαιδευμένους, να υπερασπιστούν τους Έλληνες πολίτες, τον νόμο και το σύνταγμα, από τον οποιονδήποτε (το τονίζουμε) τα καταπατά. πρώτα όμως πρέπει να αποφασίσουμε τι είναι νόμιμο και τι όχι.

Το βέβαιο είναι ότι άλλη μια κυβέρνηση σε αυτόν τον τόπο, αποδεικνύεται ανίκανη να χαράξει μεταναστευτική πολιτική. Το όποιο 10% του όποιου κόμματος έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πιστεύει και να προπαγανδίζει το «έξω όλοι οι μετανάστες». Εξίσου όμως δικαίωμα έχουν να προπαγανδίζουν και αντίπαλοι του άλλου άκρου να λένε «αφήστε όλους τους μετανάστες να μπουν».

Επειδή όμως ως συνήθως η λογική (εθνική, οικονομική, ανθρωπιστική κ.λπ.) οδηγεί στη μέση οδό κι επειδή δεν είναι δυνατόν οι μειοψηφίες να επιβάλλουν τις απόψεις τους δια της βίας (για να μην αναφέρουμε ότι χτίζονται πολιτικές καριέρες και εξασφαλίζονται χρήματα με τέτοια συνθηματολογία), γι’ αυτό την ευθύνη φέρουν ακέραια αυτοί που κυβερνούν, ασχέτως του αν συμφωνεί κανείς ή διαφωνεί με όσα υποστηρίζει η όποια αντιπολίτευση.

Τους κανόνες που μπορούν να ισχύσουν σε ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, ευνομούμενο κράτος, έχει υποχρέωση να τους θεσπίσει η κυβέρνηση και το κράτος να τους περιφρουρήσει. Αντί αυτού, βλέπουμε τα αποτελέσματα. Δεν θα πούμε και συγχαρητήρια λοιπόν στους κυβερνώντες, ούτε θα δώσουμε συγχωροχάρτι σε όσα εγκληματικά έγιναν ή επιβλήθηκαν από το εξωτερικό στο παρελθόν και πέρασαν είτε από βλακεία, είτε από ιδεοληψία…

Είναι μεγάλη προσβολή για τη χώρα που φέρει την τιμή της γενέτειρας της Δημοκρατίας, να δέχεται τέτοιου είδους υποδείξεις από αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όποιος δεν το καταλαβαίνει, απλώς προσθέτει άλλη μια απόδειξη στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και ως κοινωνία. Και αντί να αισθανόμαστε προσβεβλημένοι με αυτές τις εξελίξεις, σπαρασσόμαστε μεταξύ μας βλέποντας το «δέντρο» και χάνοντας το «δάσος».



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “«Πράσινο φως» για απαγόρευση της Χρυσής Αυγής λοιπόν…”
  1. το δασος πιο ειναι αραγε ; μηπως τα μιλιουνια ανθρωπων κι υπανθρωπων που μπαινοβγαινουν στη χωρα οποτε και οπως θελουν και κανουν οτι θελουν χωρις να δινουν λογαριασμο σε κανενα η ολος αυτος ο συρφετος κοματων , αποκοματων και ΜΚΟ που τους στηριζουν και προσεχουν μη σταξει η μυτουλα τους για να βγουν σιους δρομους να τσυριζουν και να τρωνε με χρυσα κουταλια , αδιαφορωντας για το αν αυτοι σκοτωνουν και βιαζουν αλλους Ελληνες ; Η μηπως η ευρωπη που μια χαρα τους παρκαρει εδω πετωντας ψιχουλα ; Ας τη βγαλουν εκτος νομου τη ΧΑ κι ας μετονομαστει και σε ασημενια κλανια , θελουν δε θελουν θα φτασει 40% καποια στιγμη γιατι ειναι η τελευταια ελπιδα του Εθνους μας που θελουν να εξοντωσουν . Δε φτανει να σε λενε φασιστα , πρεπει να αποδεικνυουν και αυτοι που σε βριζουν οτι δεν ειναι οι ιδιοι και αυτο τους ειναι αδυνατο .

  2. ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΕΤΡΙΒΕ , ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ … Η Χ.Α ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ 20% ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΙΚΟΥΣ . ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ . ΑΠΛΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ .

  3. η Χ.Α όποτε και αν γίνουν ΕΚΛΟΓΕΣ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, άπαντες οι ΈΝΔΙΑΦΕΡΌΜΕΝΟΙ το γνωρίζουν, οι διαεμπλεκόμενοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΌΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΏΣ που βλέπουν ότι χάνουν το ΕΔΑΦΟΣ κάτω απο τα πόδια τους τρέμουν … ΟΛΟΙ μαζί εναντίον Χ.Α δεν είναι τυχαίο ……. όσο και αν στίσουν ΕΚΛΟΓΕΣ δεν βγαίνουν τα κουκιά, τα ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΟΙ ΟΙ ΚΑΤΣΤΡΟΦΕΙΣ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΩΡΑΣ,,, τελείωσαν … βλέπε ακόμη και τις πειραγμένες μετρήσεις … δίνουν 12% .. ενώ στην χιλιοπαιγμένη συμπαιγνία ΝΔ 19%, ΣΥΡΙΖΑ 20%, τα νερομίνια μαρτυρούν …. τα εκλογικά αισθήματα της κοινωνίας φαίνονται

  4. #idea#Εαν νομιζετε οτι η χα θα σας σωσει κοιμαστε πιο βαθεια απο τους ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΜΡΑΤΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!Ο φασιστας νεοναζι ειναι το χειροτερο ειδος ανθρωπου εοανω στην γη.Λοιπον, οσοι τους γουσταρουν, ειναι το λιγοτρερο επικινδυνοι για την Ελλαδα και τους Ελληνες πρωτα γιατι μεταναστες δεν αγγιζουν.Ηξερες μαλακα ΧΑιτη οτι η πατριδοκαπηλη συμμορια σου ειναι τιγκα στουτς ελληνοποιημενοιυς Αλβανους;Ηξερες μαλακα ΧΑιτη οτι η οι ψευτοπατριωτες που θα σε "σωσουν" εχουν παρε δωσε με μεσητικες εταιριες και οτι το 70-80% του κεντρου της Αθηνας ανηκουν σε αυτους;Σε αυτουςπληρωψνουν ενοικιο οι λαθρο. Μαλακα νεοελληνα..στραβαδι!Ξυπνα!

  5. Χαλαρώστε……. καταρχήν ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, αλλά και ΑΝ το κάνουν, ο Μιχαλολιάκος έχει ήδη έτοιμο το plan B και τους περιμένει….. για την ακρίβεια σχεδόν παρακαλάει να τολμήσουν……
    Υπάρχει έτοιμο καταστατικό και όνομα και θα κατατεθούν κατευθείαν μόλις "περιθωριοποιηθεί" το προηγούμενο…….

  6. και για πες μας εσυ ρε εξυπνε 9.57 ποιο κομμα θα κανει κατι καλο??? εσυ ο μαγκας και ο πονηρος??? περιμενω να ακουσω

  7. ΑΝΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΑΚΙΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ {17Ν} ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΠΙΩΤΗ!!!ΑΛΑΝ ΝΤΑΛΟΝ ΤΩΝ ΝΤΟΥΡΟΥΚΛΑΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΨΕΥΤΟΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΘΕΝ!!!ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΧΛΑΣ???ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ROYDI-RINALDI???ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ???ΑΥΦΑΝΤΗΣ!!!Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ???ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ !!!ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ!!!!ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ!!!

  8. μακαρι να βγει η ΧΑ κυβερνηση , να καταστρεψει την ελλαδα μαλακισμενα.

    ψοφος. οθωμανοι να γινετε….

  9. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΠΡΟΣΙΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΟΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΡΟΠΑΙΙΚΟ ΚΑΘΙΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ.

  10. ε ας αλλάξει ΑΦΜ ο μιχαλοφύρερε και ας το ονομάσει νέα χ.α…. να πάρει και ενημερότητα… σιγά ρε τα ωά… την τρίχα τριχιά κάνετε. λες και δεν έχουμε άλλα προβλήματα από το αν παίρνει τις επιχορηγήσεις του κράτους ο μιχαλολιάκος.

  11. Αυτή είναι η Ευρωδημοκρατία .
    Αποφασίζομεν και διατάσσομεν: κούρεμα καταθέσεων, αρπαγή περιουσιών πολιτών, φυλάκιση μικροοφειλετών εκατομμύρια ανέργων, εκτός νόμου ένα εκατομμύριο Ελλήνων.

  12. Οπως γραφει ο 957 Μαλακα νεοελληνα..στραβαδι!Ξυπνα!

    Καλα εσεις οι ελληναρες που ψηφιζετε ΧΑ τι νομιζετε οτι θα γινει η ελλαδα το κεντρο του κοσμου? οτι δια μαγειας θα λυσει ολα τα προβληματα? ρε παρτε κανα βιβλιο να ξεστραβωθητε και βγητε λιγο απο τα χωρια- πολεις σας να ανοιξει το ματι σας! Αλλο Αρχαιοι Ελληνες αλλο στραβαδια νεοελληνες σαν κ σας! Ντροπη που σας λεμε κ ελληνες σπορια του χιτλερ!

  13. Ενταξει ρε παιδια. Ο καθενας ειναι αξιος στα "πιστευω" του και στα "ψηφιζω" του.Τουλαχιστον μην αγανακτουμε οταν αυτους που ψηφιζουμε και μας κυβερνουνε/συγκυβερνουνε μετα, οτι μας πινουνε το αιμα, σωστα?

  14. 4.45 εσυ φιλε απο τα πολλα βιβλια- συγκεκριμενης σιγουρα ιδεολογιας που διαβαζεις-παραμορφωθηκες τοσο ωστε να μισεις με τοσο παθος τους Ελληνες και την Ελλαδα ; Βγες λιγο εξω απο τη γιαφκα σου κι αφουγκρασου τον κοσμο . Κανενα δεν περιμενουμε ουτε να μας σωσει , ουτε να μας ξανακανει βυζαντιο . Δε θα αφησουμε ομως και κανενα απο σας να μας κανει μεγαλυτερο μπουρδελο απο οτι μας εκαναν εως τωρα .

  15. Λοιπόν, επειδή καταλαβαίνω την αγωνία σας που βλέπεται τη Χρυσή Αυγή να μη σταματάει πουθενά την άνοδο παρόλες τις προσβολές στους συμπολίτες σας , τις βρισιές, το χλευασμό, όλο τον οργανωμένο πόλεμο σας, εσάς των "σκεπτόμενων" και "μορφωμένων", των "πολιτισμένων" και "ανθρωπιστών".
    Και επειδή έχετε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΡΙΑ που συνεχώς διατυπώνετε στο ίντερνετ : γιατί τους ψηφίζουμε, τι νομίζουμε ότι θα γίνει; θα σωθούμε;

    ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΖΩΑ. ΕΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΧΗΝ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ (που υποστηρίζει μόνο τα δικαιώματα των αναξιοπαθούντων και καμία υποχρέωση, που αφήνει τις μειοψηφίες να κυβερνάνε και να αποφασίζουν για τις τύχες τις πλειοψηφίας, βλέπε ΜΚΟ) ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΗΔΗ, ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΛΜΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ………

    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "ΕΛΕΝΗ", ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ…….. ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ……………

  16. ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ/ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ. Η ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ;

  17. 20 Απριλίου 2013 – 2:17 μ.μ.

    Ναι, αυτό θέλουνε. Έτσι έγινε και με τον πρώτο εμφύλιο και βγήκανε λάδι όλα τα λαμόγια αυτής της χώρας και κυβερνήσανε ως τώρα ως Ήρωες και Δημοκράτες και κλωνοποιήσανε τον εαυτό τους και βγήκανε ένα κάρο φίδια από δαύτους …..

    Κάθε λαμόγιο και απατεώνας σαν αυτά τα καθήκια που κυβερνάνε 40 χρόνια τώρα, μαζί με τα δεκανίκια τους τα μικρομάγαζα τα αριστερά, πρέπει να πετάξουνε "μελάνι" για να σωθούνε, να θολώσουνε τα νερά, να εξαφανιστούν "διωκόμενοι", ώστε να σου εμφανιστούν μετά ως Ήρωες και να ΞΑΝΑ κυβερνήσουν.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ". ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΗΡΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΟΙ "ΗΡΩΕΣ" ΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ……….

    Θα γίνει της πουτάνας για να έρθει ο Τσίπρας μετά (που θα έχει "κυνηγηθεί") να εγγυηθεί την ασφάλεια και τη δημοκρατία μας……

    ουστ σκουλήκια πατημένα ………. κακό ψόφο να έχετε και σύντομα

    Το κόλπο παλιό και πιάνει πάντα.

  18. Δεν ταυτίζομαι με πολλές απόψεις της Χ.Α. αλλά κρατικοδίαιτα τριτοκοσμικά,παλιοκομούνια,ολετήρες της Ελλάδος και του Έθνους, δεν πήρατε είδηση ότι ο κόσμος σας έχει στην μπούκα; Δεν πήρατε ακόμη είδηση ρε σιχάματα της κοινωνίας,ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και σας περιμένει το τέλος, που απεργάζεστε εσείς για τον λαό; Ετοιμαστείτε να πάτε πακέτο με τα τρόλ στις πατρίδες τους,σίγουρα θα σας "ανταμείψουν" για την εδώ φιλοξενία σας, όπως αυτοί ξέρουν εκ των όπισθεν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek